רווי כתב:אישתי נכנסה הרגע הביתה ושאלה למה הפועל משחקים בכתום. ואז אחרי רגע היה קלוז אפ מתחת לסל והיא אמרה אה סליחה זה אדום לגמרי. קיצר יש עיניין עם המדים האלה בצילום מרחוק והתאורה.
רווי כתב: ↑25 ספטמבר 2025, 21:18
אישתי נכנסה הרגע הביתה ושאלה למה הפועל משחקים בכתום. ואז אחרי רגע היה קלוז אפ מתחת לסל והיא אמרה אה סליחה זה אדום לגמרי. קיצר יש עיניין עם המדים האלה בצילום מרחוק והתאורה.
שורה תחתונה הגוון כתום מדי, ברור שאין פה קונספירציה של הפועל פחות אדומה או שיט כזה שקראתי, אבל צריך לשנות לאדום שאנחנו מכירים אוהבים.
רווי כתב:אישתי נכנסה הרגע הביתה ושאלה למה הפועל משחקים בכתום. ואז אחרי רגע היה קלוז אפ מתחת לסל והיא אמרה אה סליחה זה אדום לגמרי. קיצר יש עיניין עם המדים האלה בצילום מרחוק והתאורה.
אשתך צודקת במאה אחוז, אבל גם היא צודקת במאה אחוז
Sent from my 22101320G using Tapatalk
רק מציין שאני אוהב את טרנד תגובות הפרלמנט שנהיה פה
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
אשתך צודקת במאה אחוז, אבל גם היא צודקת במאה אחוז
Sent from my 22101320G using Tapatalk
רק מציין שאני אוהב את טרנד תגובות הפרלמנט שנהיה פה
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מילפורד כתב: ↑25 ספטמבר 2025, 21:56
ירד לי האסימון בדרך הנה, אוהדי הפועל פשוט אוהבים לסבול, אבל הקבוצה כל כך טובה, אפילו בכדורגל נראים טוב, אז מחפשים בכוח איך לסבול.
אשמח להזמין את מי מכם שמעוניין בכך לדיון בנושא הגופיות (ומרצ'נדייז בכללי) במשרד שלי במהלך השבוע הבא.
אפשר לשלוח לי הודעה פרטית כאן או בטוויטר שלי עם מספר טלפון ואפתח קבוצת ווצאפ לתיאום יום.
דברו אלי בפרטי.
כל מה שאני כותב פה לא מייצג את דעתי או כל מנטרה הגיונית ובעלת תפיסה למציאות בכלל
טוויטר זה השדים החדש
Pumba כתב: ↑26 ספטמבר 2025, 01:42
אשמח להזמין את מי מכם שמעוניין בכך לדיון בנושא הגופיות (ומרצ'נדייז בכללי) במשרד שלי במהלך השבוע הבא.
אפשר לשלוח לי הודעה פרטית כאן או בטוויטר שלי עם מספר טלפון ואפתח קבוצת ווצאפ לתיאום יום.
האדום הצורר:
דברו אלי בפרטי.
אפשר קצת יותר פרטים מה נושא הפגישה?
אני כמובן בעד התקשרות הזאת, אבל מנסה להבין יותר מה האג׳נדה לפגישה מה שנקרא
דברו אלי בפרטי.
אפשר קצת יותר פרטים מה נושא הפגישה?
אני כמובן בעד התקשרות הזאת, אבל מנסה להבין יותר מה האג׳נדה לפגישה מה שנקרא
לשמוע דעות על החנות, עצות לשיפור, לשתף בתהליכים שקורים, דברים כאלו.
יש קבוצת מיקוד פעילה, שמורכבת מאנשים שיש ביני לבינם קשר בין מינימלי לחברי.
מעוניין להגיע לאנשים שאינם מהמעגלים הקרובים אליי.
כל מה שאני כותב פה לא מייצג את דעתי או כל מנטרה הגיונית ובעלת תפיסה למציאות בכלל
טוויטר זה השדים החדש
בעיניי עיצוב המדים והבד יפים, אבל עובדה שרוב האוהדים לא מרוצים מהגוון ובאמת לא יזיק לייצר את אותו עיצוב עם חיזוק לצבע והגוון האדום. זה נראה לא טוב בטלוזיה אולי לראות בעיניים מקרוב נראה אדום יותר.
בחיים לא הוצאתי כל כך הרבה כסף על מוצרי הלבשה של קבוצת ספורט כלשהי כמו שעשיתי לפני שבועיים בפופ אפ.
האמת , אולי בערך פי ארבע מהרכישה הקודמת הכי גבוהה בסגנון שעשיתי.
אני חושב שזאת אינדיקציה לכמה מוצלחת העבודה שעשיתם.
Pumba כתב: ↑01 אוקטובר 2025, 20:16
חשבון נפש ליום כיפור ותשובה לכל השאלות לגבי הגוון.
עשית עבודה מדהימה ופשוט נהדר לראות איך הכל במועדון כ"כ מקצועי ברמות שלא הכרנו בכלל, לקחת לכ דבר גדול כקטן ברצינות.
ספציפית לגבי המדים, ראיתי אותם מקרוב יותר מפעם אחת. רוצה שתסתכל על המדים של שנים קודמות לעומת אלו. אתה אפילו יכול להסתכל על האדום מהכדורגל.
יש סיבה שאנשים רושמים שזה מרגיש טיפה אחרת. לא כולם מפוזיציה. אנשים סה"כ מביעים את דעתם.
זה בהחלט אדום, אבל לי אישית מרגיש אדם מעט דהוי. בכנות.