אלון1 כתב: ↑24 ספטמבר 2025, 15:28
חייבים להביא 17-18 אלף
יש 14+ מנויים.
נכון שזה לא וייב של ביתר אבל פחות מ 19 זו אכזבה.
נגד ביטר הצלחת להביא 20 בהרבה מאמץ.
אני כבר אומר לך חגיגית(כי זה חג עדיין) שלא יהיו יותר מ17 וזה שאנחנו על מספרים כאלו זה עדיין הרבה מעבר לציפיות וזה רחוק מאכזבה.
אנחנו בבנייה כולל הכל.
איזה מאמץ מיוחד היה נגד בית״ר?
אני חושב שאלה שבאים נגד בית״ר כי משחק גדול מתקזז עם אלה שבאים עם ילדים כי שבת וכי אין בלאגן ונביא בערך אותו דבר
Hapolo כתב: ↑24 ספטמבר 2025, 21:27
לפני כמה שנים בודדות היה לנו איזה מפגש מולם בבלומפילד אחרי איזה 5 ניצחונות רצופים והייתה בקהל ובקבוצה אווירה כזו של שובע והרבה אמרו שאי אפשר לנצח כל הזמן (מי ישמע) ושהרצף הולך להיגמר במשחק הזה וכך באמת היה, זימנו לעצמנו את ההפסד. מקווה שאנחנו כבר לא שם אם הפועל רוצה באמת לחזור לימים היפים שלה
יש 14+ מנויים.
נכון שזה לא וייב של ביתר אבל פחות מ 19 זו אכזבה.
נגד ביטר הצלחת להביא 20 בהרבה מאמץ.
אני כבר אומר לך חגיגית(כי זה חג עדיין) שלא יהיו יותר מ17 וזה שאנחנו על מספרים כאלו זה עדיין הרבה מעבר לציפיות וזה רחוק מאכזבה.
אנחנו בבנייה כולל הכל.
איזה מאמץ מיוחד היה נגד בית״ר?
אני חושב שאלה שבאים נגד בית״ר כי משחק גדול מתקזז עם אלה שבאים עם ילדים כי שבת וכי אין בלאגן ונביא בערך אותו דבר
מאסה של ילדים אתה מביא ב17:00-18:00 כמובן 16:00 19:00 זה בערך לימיט.
יש בית ספר למחרת.
מאמץ כי היה לך בערך 22 להביא בפוטנציאל ובסוף גירדנו 20 והיו עוד כרטיסים בודדים ביום המשחק.
שלא תבין לא נכון, אני חושב שזה עדיין מעבר לציפיות. שום תלונה על כך, ההפך. צריך פשוט להכנס לפרופורציות. אנחנו בבנייה והטמעת עוד מעגלי אוהדים.
זה שיש 14 אלף מנויים זה חתיכת הפתעה נעימה ומרשימה.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 24 ספטמבר 2025, 22:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
לפני כמה שנים בודדות היה לנו איזה מפגש מולם בבלומפילד אחרי איזה 5 ניצחונות רצופים והייתה בקהל ובקבוצה אווירה כזו של שובע והרבה אמרו שאי אפשר לנצח כל הזמן (מי ישמע) ושהרצף הולך להיגמר במשחק הזה וכך באמת היה, זימנו לעצמנו את ההפסד. מקווה שאנחנו כבר לא שם אם הפועל רוצה באמת לחזור לימים היפים שלה
אם הכוונה היא להפסד 2:0 בבלומפילד בעונת 2021/2 אז הגענו אחרי שני ניצחונות ותיקו (מחזור רביעי).
רוצה להאמין שבניגוד לאז, יש לנו את המאמן הנכון והמעטפת הנכונה כדי למנוע שאננות ואופוריה.
דרך אגב את אותה עונה סיימנו במקום החמישי, מרחק ניצחון על נתניה מלסיים במקום רביעי ועם כרטיס לאירופה. (קונה מאני טיים כזה).
אם הכוונה היא להפסד 2:0 בבלומפילד בעונת 2021/2 אז הגענו אחרי שני ניצחונות ותיקו (מחזור רביעי).
רוצה להאמין שבניגוד לאז, יש לנו את המאמן הנכון והמעטפת הנכונה כדי למנוע שאננות ואופוריה.
דרך אגב את אותה עונה סיימנו במקום החמישי, מרחק ניצחון על נתניה מלסיים במקום רביעי ועם כרטיס לאירופה. (קונה מאני טיים כזה).
הגלמוד מלוד כתב: ↑25 ספטמבר 2025, 01:31
בבית, עם המומנטום הנוכחי וההרגשה הטובה, מצפה לניצחון.
מבחינתי כל תוצאה פרט לניצחון תהיה אכזבה
בבית, במומנטום האדיר שלנו אנחנו חייבים לנצח קבוצות כאלה אם אנחנו רוצים כרטיס לאירופה השנה
בטח שהמשחקים הבאים הם בש ומכבי ששם יהיה הרבה יותר קשה לצאת עם נקודות
Shacham כתב: ↑24 ספטמבר 2025, 17:38
זו תהיה טעות לדעתי לספסל את שאנדה. זרים צריכים זמן ולספסל אותו אחרי משחק אחד באיצטדיון אולי הכי מסריח בליגה זו לא הדרך להכניס זר לעניינים.
הוא נראה לי שחקן שצריך הרבה מגע עם הכדור כדי להכנס לכושר, אז יכול להיות שאתה צודק. מצד שני, אולי דווקא להתחיל בספסל קצת יוריד ממנו לחץ כי הרבה מהטעויות שלו זה פשוט חוסר ביטחון שגורם לו להתעכב חצי שניה עם הפעולה.
וינסנט כתב: ↑26 ספטמבר 2025, 14:40
17.5 אלף הבטיחו הגעה אז לפחות 18 אלף צריכים לבוא מחר. אחרי המשחק המנהלת תפרסם שהגיעו 16-17 אלף גג, יורידו לנו כמו תמיד.
אני מצטער לאכזב אבל אף אחד לא מוריד לך בכוונה. בבלומפילד זה נספר אוטומטית מהקרוסלות. לא כל המנויים ומי שרוכשים/מקבלים כרטיסים מגיעים.
17.5 אלף הבטיחו הגעה אז לפחות 18 אלף צריכים לבוא מחר. אחרי המשחק המנהלת תפרסם שהגיעו 16-17 אלף גג, יורידו לנו כמו תמיד.
אני מצטער לאכזב אבל אף אחד לא מוריד לך בכוונה. בבלומפילד זה נספר אוטומטית מהקרוסלות. לא כל המנויים ומי שרוכשים/מקבלים כרטיסים מגיעים.
מצטער לאכזב אותך אבל המנהלת כמה פעמים פרסמו נתונים לא נכונים ואחרי שהמועדון תיקן הם תיקנו גם, בקלות אפשר לכתוב כמות לא נכונה.
רוב המנויים ומי שקנה כרטיס יגיע גג אלף לא יבואו אבל יש עוד אלף שקונים בקופות. המספרים שהם מפרסמים לא הגיוניים.
בן לוז כתב: ↑26 ספטמבר 2025, 17:50
בוסקילה IN
שאנדה OUT
הופ הופ שאנדה אאוט בוסקילה שיפתח
מגמה שתמשיך עד סוף העונה לדעתכם? אם כן מרגיש שהבאת הזרים לא הייתה עם הרבה חשיבה
לדעתי לא. הסיבה שהייתי פותח עם מורבוס זה כי הוא יותר בכושר ובאטרף וסילבה עוד צריך להכנס לעיניינים. רואים שסילבה יש לו כדורגל וחבר שמכיר אותו מארהב אומר שהוא סטאר ואם הוא יתאקלם טוב אנחנו נרוויח בגדול.
אותו הרכב כמו שבוע שעבר
על הספסל : בינימיני, ארצל, נאסר, בינימין, למקין, לואיזו, קורין, בוסקילה ואלטמן
חשוב מאוד מחר!!! ניצחון בעזרת השם ואנחנו יכולים לפתוח פער יחסית משמעותי, בטח לשלב הזה של העונה מהקבוצות שיתחרו איתנו על הפלייאוף ואולי גם לברוח ל6/5 מביתר וחיפה אם ייפלו במשחקים שיש להם השבת שהם די מוקשים
מצטער לאכזב אותך אבל המנהלת כמה פעמים פרסמו נתונים לא נכונים ואחרי שהמועדון תיקן הם תיקנו גם, בקלות אפשר לכתוב כמות לא נכונה.
רוב המנויים ומי שקנה כרטיס יגיע גג אלף לא יבואו אבל יש עוד אלף שקונים בקופות. המספרים שהם מפרסמים לא הגיוניים.
אני מבין שאתה לא קונה את זה שמאות רבות נכנסים ליציעים לפעמים דקות לאחר פתיחת המשחק וסביר שאת הנתונים מהקרוסלות מקבלים ומפרסמים בזמן פתיחת המשחק, מה שעלול לפעמים להוריד מעט מהכמות.
אני מבין שאתה לא קונה את זה שמאות רבות נכנסים ליציעים לפעמים דקות לאחר פתיחת המשחק וסביר שאת הנתונים מהקרוסלות מקבלים ומפרסמים בזמן פתיחת המשחק, מה שעלול לפעמים להוריד מעט מהכמות.
וינסנט כתב: ↑26 ספטמבר 2025, 16:19
זו התיאוריה שלי תקח את זה או זרוק.
מפרסמים את הכמות רק לקראת סוף המחצית
השדר לרוב מפרסם את זה הרבה לפני סוף המחצית ולך תדע מתי הנתון נסגר, זו השאלה. מתי מפרסמים פחות רלוונטי.
זה יותר הגיוני מאשר שהמנהלת סתם ממציאה נתונים. הרי מפרסמים על האגורה. 12,467.
שאלו יהיו הצרות שלנו.