אבל יש עוד אלפי אנשים על הסקאלה של בין לא באים לכאלו שבאו ונמאס להם מהשיט שואו היומי של המועדון. צריך לשאוף להחזיר כמה שיותר אנשים חזרה, ברור שמי שאמר מהתחלה שהוא לא בא כנראה שבאמת לא יבוא.Red_man כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 23:09לך תציץ בתגובות לא היה מומנטום ולא יהיה כזה. שאקו בא ואמר מהרגע הראשון שהוא רץ בשביל שלא יקרה. כל התגובות של האנשים הקבועים זה כמה זה חרטה ושטויות. נותנים להם אצבע והם ירצו את כל היד. לפתוח רגליים עוד ועוד ועודאיש גדול כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 23:06אני לא מסכים שהם לא ירדו מהעץ בחיים
אני חושב שעונה קודמת היה מומנטום טוב להוריד אותם מהעץ שלא רק שלא נוצל , ההיפך.
אבל לא משנה עברנו את זה.
אם העונה תהיה שקטה ורגועה עם אווירה טובה בלי קרקסים ובלי ריבים מיותרים ובנוסף גם תהיה הצלחה מקצועית אז הרבה אחרים יחזרו והמחאה של האולטראס לא תהיה רלוונטית כמו שהיא כרגע.
קריאה לאיחוי הקרע
-
- קיבל.ה 1567 לייקים
-
- קיבל.ה 1705 לייקים
נו אבל זה מה שאני אומר. שהמטרה צריכה להיות להחזיר את הרוב שנשבר לו הזין משיטשואו על בסיס שעתי ולא להתעסק באולטראס ושאקו והפוליטיים של העולםNiro כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 23:14אבל יש עוד אלפי אנשים על הסקאלה של בין לא באים לכאלו שבאו ונמאס להם מהשיט שואו היומי של המועדון. צריך לשאוף להחזיר כמה שיותר אנשים חזרה, ברור שמי שאמר מהתחלה שהוא לא בא כנראה שבאמת לא יבוא.Red_man כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 23:09לך תציץ בתגובות לא היה מומנטום ולא יהיה כזה. שאקו בא ואמר מהרגע הראשון שהוא רץ בשביל שלא יקרה. כל התגובות של האנשים הקבועים זה כמה זה חרטה ושטויות. נותנים להם אצבע והם ירצו את כל היד. לפתוח רגליים עוד ועוד ועודאיש גדול כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 23:06
אני לא מסכים שהם לא ירדו מהעץ בחיים
אבל לא משנה עברנו את זה.
אם העונה תהיה שקטה ורגועה עם אווירה טובה בלי קרקסים ובלי ריבים מיותרים ובנוסף גם תהיה הצלחה מקצועית אז הרבה אחרים יחזרו והמחאה של האולטראס לא תהיה רלוונטית כמו שהיא כרגע.
-
- קיבל.ה 281 לייקים
עזוב אותי משמות של אנשים והתייחסות אישית אני לא שם.Red_man כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 23:09לך תציץ בתגובות לא היה מומנטום ולא יהיה כזה. שאקו בא ואמר מהרגע הראשון שהוא רץ בשביל שלא יקרה. כל התגובות של האנשים הקבועים זה כמה זה חרטה ושטויות. נותנים להם אצבע והם ירצו את כל היד. לפתוח רגליים עוד ועוד ועודאיש גדול כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 23:06אני לא מסכים שהם לא ירדו מהעץ בחיים
אבל לא משנה עברנו את זה.
זה נכון שמההתחלה האולטראס טיפסו על עץ מאוד גבוה ותפסו קו מאוד קיצוני.
אבל אני מאמין שאווירה טובה סביב המועדון ואם עופר היה מתעלם מהם והופך אותם ללא רלוונטים הייתה יכולה להיות תוצאה אחרת למחאה שלהם.
עופר גם הפך את הפועל לקרקס נודד כל שבוע עם איזה אמירה או משהו ששם אותנו בכותרות וגם נלחם נגדם בצורה לא מי יודע מה חכמה.
עכשיו אני שם רגע תאולטראס בצד ומדבר על טובת הפועל.
שעופר יפסיק עם האמירות המפגרות בכל מיני נושאים, שיצור שקט ואווירה טובה סביב המועדון ושבעיקר נשמע על הפועל דרך משחקים בלי קרקסים ומלחמות מיותרות בתקשורת ויהיה בסוף בסדר
-
- קיבל.ה 983 לייקים
1. זכיה באליפות היסטוריתאיש גדול כתב:אני לא מסכים שהם לא ירדו מהעץ בחיים
אבל לא משנה עברנו את זה.
2. הגעה לפלייאוף ביורוליג שתבטיח עונה נוספת במפעל
3. חזרה של המשחקים לישראל בעונה הבאה
אם שלושת הדברים יתקיימו - המנויים יהיו סולד אאוט בקיץ הבא, גם אם העיריה תמשיך לתקוע את נושא האולם - והאשכול הזה עם האולטראס שייעלם מהנוף, יהפוך לנחלת העבר.
-
- קיבל.ה 1705 לייקים
אה נו כתבתי כבר מאות פעמים שהלוואי ולבן אדם היה טלפון כשר. לכולם נשבר הזין מהשיטשואו על בסיס שעתי שהוא מייצראיש גדול כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 23:18עזוב אותי משמות של אנשים והתייחסות אישית אני לא שם.Red_man כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 23:09לך תציץ בתגובות לא היה מומנטום ולא יהיה כזה. שאקו בא ואמר מהרגע הראשון שהוא רץ בשביל שלא יקרה. כל התגובות של האנשים הקבועים זה כמה זה חרטה ושטויות. נותנים להם אצבע והם ירצו את כל היד. לפתוח רגליים עוד ועוד ועודאיש גדול כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 23:06
אני לא מסכים שהם לא ירדו מהעץ בחיים
אבל לא משנה עברנו את זה.
זה נכון שמההתחלה האולטראס טיפסו על עץ מאוד גבוה ותפסו קו מאוד קיצוני.
אבל אני מאמין שאווירה טובה סביב המועדון ואם עופר היה מתעלם מהם והופך אותם ללא רלוונטים הייתה יכולה להיות תוצאה אחרת למחאה שלהם.
עופר גם הפך את הפועל לקרקס נודד כל שבוע עם איזה אמירה או משהו ששם אותנו בכותרות וגם נלחם נגדם בצורה לא מי יודע מה חכמה.
עכשיו אני שם רגע תאולטראס בצד ומדבר על טובת הפועל.
שעופר יפסיק עם האמירות המפגרות בכל מיני נושאים, שיצור שקט ואווירה טובה סביב המועדון ושבעיקר נשמע על הפועל דרך משחקים בלי קרקסים ומלחמות מיותרות בתקשורת ויהיה בסוף בסדר
-
- קיבל.ה 281 לייקים
עונה שעברה לקחנו יורוקאפ היסטורי והופ אנחנו עם 3500 מנויים בקושי.Charlie כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 23:201. זכיה באליפות היסטוריתאיש גדול כתב:אני לא מסכים שהם לא ירדו מהעץ בחיים
אבל לא משנה עברנו את זה.
אם שלושת הדברים יתקיימו - המנויים יהיו סולד אאוט בקיץ הבא, גם אם העיריה תמשיך לתקוע את נושא האולם - והאשכול הזה עם האולטראס שייעלם מהנוף, יהפוך לנחלת העבר.
זאת בדיוק הטעות שעופר,היועצים שלו וחלק מהאוהדים עושים שהם חושבים שהצלחה מקצועית תפתור הכל.
הפועל זה לא ביתר והקרקס הנודד הזה שהפכנו להיות מרחיק אנשים גם אם יש הצלחה מקצועית.
-
- קיבל.ה 1705 לייקים
האמת משיטוט קצר ברשתות חבל על המאמץ והתקוות של כולנו. כלום לא הולך להשתנות
- porthos
- קיבל.ה 174 לייקים
תקשיבו בזמן שאנחנו מתעסקים פה בקקה יש מצב שיעיפו אותנו היורוליג ומכל תחרות אחרת באירופה.
-
- קיבל.ה 983 לייקים
נכון, אבל זה היה "רחוק" מהעין ורחוק מהלב...איש גדול כתב:עונה שעברה לקחנו יורוקאפ היסטורי והופ אנחנו עם 3500 מנויים בקושי.Charlie כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 23:201. זכיה באליפות היסטוריתאיש גדול כתב: אני לא מסכים שהם לא ירדו מהעץ בחיים
אבל לא משנה עברנו את זה.
זאת בדיוק הטעות שעופר,היועצים שלו וחלק מהאוהדים עושים שהם חושבים שהצלחה מקצועית תפתור הכל.
הפועל זה לא ביתר והקרקס הנודד הזה שהפכנו להיות מרחיק אנשים גם אם יש הצלחה מקצועית.
גמר בערב שבת - כל המשחקים בבולגריה.
זה אחרת כשאתה לוקח אליפות פה בישראל,
וזה אחרת כשאתה מארח משחקי יורוליג בת"א.
ההתרגשות גדולה יותר, הבאזז גדול יותר. לא יעזור.
-
- קיבל.ה 983 לייקים
קודם שאופ"א תעיףporthos כתב:תקשיבו בזמן שאנחנו מתעסקים פה בקקה יש מצב שיעיפו אותנו היורוליג ומכל תחרות אחרת באירופה.
אחרי זה אתה צריך שהתאחדות הכדורסל תעיף ורק בסוף הליגה הפרטית - אם זה יימרח ,לא אתפלא אם המושחתים ביורוליג יחכו עד סוף העונה, בשם "הספורטיביות", לפני שיעיפו את התל אביביות , בתקווה שעד יוני תסתיים המלחמה ולא יהיה צורך בסילוק הישראליות.
-
- קיבל.ה 983 לייקים
יכול להיות שהצעד הערב של עופר לא נועד להחזיר את האולטראס אלא דווקא את אלה שלא אהבו את ההתנהלות שלו ואת הרקע וכעת ישקלו לחזוראיש גדול כתב:עופר לא מטומטם
הוא מבין שהאולטראס כרגע לא ישבו איתו ושכרגע אין שם עם מי לדבר.
הם חזק חזק בתוך המחאה ולא מעניין אותם כלום.
המטרה כרגע צריכה להיות לייצר שקט ואווירה טובה סביב המועדון מה שלאט לאט יחזיר אנשים שהם יותר מתונים מהאולטראס.
אולי אחרי שנה עם אווירה טובה ורגועה סביב המועדון בתקווה גם עם תשובות סופיות בקשר לאולם בלי קרקסים ובלי מלחמות מיותרות יהיה אפשר לנסות גם את האולטראס להוריד מהעץ.
כרגע זה לא רלוונטי כי זה חסר סיכוי.
אבל יש הרבה אחרים חוץ מהאולטראס שיחזרו לאט לאט במצב הזה
- porthos
- קיבל.ה 174 לייקים
זה נראה שהלחץ מגיע בעיקר מהספרדיות.... היות והן אלו שמנהלות את היורוליג אז זה מעורר דאגה.Charlie כתב: ↑22 ספטמבר 2025, 00:20קודם שאופ"א תעיףporthos כתב:תקשיבו בזמן שאנחנו מתעסקים פה בקקה יש מצב שיעיפו אותנו היורוליג ומכל תחרות אחרת באירופה.
אחרי זה אתה צריך שהתאחדות הכדורסל תעיף ורק בסוף הליגה הפרטית - אם זה יימרח ,לא אתפלא אם המושחתים ביורוליג יחכו עד סוף העונה, בשם "הספורטיביות", לפני שיעיפו את התל אביביות , בתקווה שעד יוני תסתיים המלחמה ולא יהיה צורך בסילוק הישראליות.
מקווה שאתה צודק
- רדנקו
- קיבל.ה 1853 לייקים
זו באמת ההמצאה של העשור.Matan כתב:אבל יש פה בעלים שהתעקש לזרות חול בעיניים של שאר הקהל על שיפוץ.פרימו לוי כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 20:32 מבין שאני בדעת מיעוט בעניין אבל הייתי שמח שכל ההתנהלות סביב האולם תהיה הרבה יותר עניינית והרבה פחות מוטרפת על כל הראש. בעיני ממש לא דחוף "לבנות אולם חדש להפועל", נדמה לי שזה בדיוק מה שהאולטראס ומושפעיהם לא הבינו מההתחלה, שאין דבר כזה אולם של הפועל כמו שאין דבר כזה אולם של מכבי. זה בזבוז מטורף של משאבים להשקיע 250 מיליון שקל אם לא יותר באולם חדש. עדיף שבעלים של קבוצה ישקיע בקבוצה ושעיריות ישקיעו באולמות אם הן חושבות שצריך חדשים. מעדיף שהשיקול יהיה ענייני כמה שיותר, בלי פרויקטים גרנדיוזיים שכל מטרתם היא ריצוי אנשים שלא התבגרו מנטלית ולא רוצים "לשחק בבית של מכבי" או חלומות נדל"ן של עופר. אם יש פונציאל קהל ל5000 פלוס אז לשחק ביד אליהו באופן קבוע כל עוד הוא האולם העירוני הגדול כדי לאפשר לכולם לבוא למשחקים, ואם בגלל סיבות אין פוטנציאל קהל כזה ואין הצדקה לאולם גדול יותר אז לחזור לשחק בדרייב אין כל עוד הוא האולם העירוני השני בגודלו. לשחק באולם שמתאים לגודל הקהל, ככה פשוט וככה זה היה צריך להיות מלכתחילה.
רמי אמר במפורש שהציע לעופר שההצבעה תהיה על מעבר ליד אליהו ללא שיפוץ ועופר סירב.
רמי בחיים לא אמר את זה.
הוא סירב להביא להצבעה דבר כזה והתעקש לכרוך את נושא השיפוץ בהצבעה על המעבר.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- רדנקו
- קיבל.ה 1853 לייקים
זה מה שאני חשבתי גם.porthos כתב:זה נראה שהלחץ מגיע בעיקר מהספרדיות.... היות והן אלו שמנהלות את היורוליג אז זה מעורר דאגה.Charlie כתב: ↑22 ספטמבר 2025, 00:20קודם שאופ"א תעיףporthos כתב:תקשיבו בזמן שאנחנו מתעסקים פה בקקה יש מצב שיעיפו אותנו היורוליג ומכל תחרות אחרת באירופה.
מקווה שאתה צודק
אבל לפני כמה ימים התפרסם שדווקא בבסקוניה הצהירו במפורש שמתנגדים ואין סיבה להרחיק את הישראליות.
- בונדר
- קיבל.ה 154 לייקים
אני גם זוכר שהוא אמר את זה בפודקאסט הפסנתר האדום.רדנקו כתב: ↑22 ספטמבר 2025, 02:44זו באמת ההמצאה של העשור.Matan כתב:אבל יש פה בעלים שהתעקש לזרות חול בעיניים של שאר הקהל על שיפוץ.פרימו לוי כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 20:32 מבין שאני בדעת מיעוט בעניין אבל הייתי שמח שכל ההתנהלות סביב האולם תהיה הרבה יותר עניינית והרבה פחות מוטרפת על כל הראש. בעיני ממש לא דחוף "לבנות אולם חדש להפועל", נדמה לי שזה בדיוק מה שהאולטראס ומושפעיהם לא הבינו מההתחלה, שאין דבר כזה אולם של הפועל כמו שאין דבר כזה אולם של מכבי. זה בזבוז מטורף של משאבים להשקיע 250 מיליון שקל אם לא יותר באולם חדש. עדיף שבעלים של קבוצה ישקיע בקבוצה ושעיריות ישקיעו באולמות אם הן חושבות שצריך חדשים. מעדיף שהשיקול יהיה ענייני כמה שיותר, בלי פרויקטים גרנדיוזיים שכל מטרתם היא ריצוי אנשים שלא התבגרו מנטלית ולא רוצים "לשחק בבית של מכבי" או חלומות נדל"ן של עופר. אם יש פונציאל קהל ל5000 פלוס אז לשחק ביד אליהו באופן קבוע כל עוד הוא האולם העירוני הגדול כדי לאפשר לכולם לבוא למשחקים, ואם בגלל סיבות אין פוטנציאל קהל כזה ואין הצדקה לאולם גדול יותר אז לחזור לשחק בדרייב אין כל עוד הוא האולם העירוני השני בגודלו. לשחק באולם שמתאים לגודל הקהל, ככה פשוט וככה זה היה צריך להיות מלכתחילה.
רמי בחיים לא אמר את זה.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
-
- קיבל.ה 1737 לייקים
הבנתי שהם התנגדן כי זאת ההחלטה של היורוליג והם חלק מאירגון ולא יוצאים נגדו. לדעתי אם תהיה הצבעה במוסדות הליגה המושחתת בעולם כל הספרדיות יצביעו נגדרדנקו כתב: ↑22 ספטמבר 2025, 02:53זה מה שאני חשבתי גם.porthos כתב:זה נראה שהלחץ מגיע בעיקר מהספרדיות.... היות והן אלו שמנהלות את היורוליג אז זה מעורר דאגה.
מקווה שאתה צודק
אבל לפני כמה ימים התפרסם שדווקא בבסקוניה הצהירו במפורש שמתנגדים ואין סיבה להרחיק את הישראליות.
-
- קיבל.ה 111 לייקים
רמי רצה שגם עופר יצהיר שזה לא מעבר לצורך שיפוץ, עופר סירב.רדנקו כתב: ↑22 ספטמבר 2025, 02:44זו באמת ההמצאה של העשור.Matan כתב:אבל יש פה בעלים שהתעקש לזרות חול בעיניים של שאר הקהל על שיפוץ.פרימו לוי כתב: ↑21 ספטמבר 2025, 20:32 מבין שאני בדעת מיעוט בעניין אבל הייתי שמח שכל ההתנהלות סביב האולם תהיה הרבה יותר עניינית והרבה פחות מוטרפת על כל הראש. בעיני ממש לא דחוף "לבנות אולם חדש להפועל", נדמה לי שזה בדיוק מה שהאולטראס ומושפעיהם לא הבינו מההתחלה, שאין דבר כזה אולם של הפועל כמו שאין דבר כזה אולם של מכבי. זה בזבוז מטורף של משאבים להשקיע 250 מיליון שקל אם לא יותר באולם חדש. עדיף שבעלים של קבוצה ישקיע בקבוצה ושעיריות ישקיעו באולמות אם הן חושבות שצריך חדשים. מעדיף שהשיקול יהיה ענייני כמה שיותר, בלי פרויקטים גרנדיוזיים שכל מטרתם היא ריצוי אנשים שלא התבגרו מנטלית ולא רוצים "לשחק בבית של מכבי" או חלומות נדל"ן של עופר. אם יש פונציאל קהל ל5000 פלוס אז לשחק ביד אליהו באופן קבוע כל עוד הוא האולם העירוני הגדול כדי לאפשר לכולם לבוא למשחקים, ואם בגלל סיבות אין פוטנציאל קהל כזה ואין הצדקה לאולם גדול יותר אז לחזור לשחק בדרייב אין כל עוד הוא האולם העירוני השני בגודלו. לשחק באולם שמתאים לגודל הקהל, ככה פשוט וככה זה היה צריך להיות מלכתחילה.
רמי בחיים לא אמר את זה.
- רדנקו
- קיבל.ה 1853 לייקים
גם אם הטענה הזו נכונה, אולי לא הסכים להצעה כי זה לא נכון?Matan כתב:רמי רצה שגם עופר יצהיר שזה לא מעבר לצורך שיפוץ, עופר סירב.רדנקו כתב: ↑22 ספטמבר 2025, 02:44זו באמת ההמצאה של העשור.Matan כתב: אבל יש פה בעלים שהתעקש לזרות חול בעיניים של שאר הקהל על שיפוץ.
רמי בחיים לא אמר את זה.
ומה הקשר בין שני הדברים?
העמותה היתה צריכה להביא להצבעה את השאלה אם לאשר מעבר או לא.
ההנהלה התעקשה להתקשקש על הנוסח שכורך את המעבר בשיפוץ ומרחה את זה כדי לא להביא את השאלה הפשוטה להצבעה.
להפיל את הענין הספציפי הזה על עופר ינאי זה מביך לכל הפחות.
-
- קיבל.ה 56 לייקים
רדנקו, מכבד אותך אבל אתה טועה מטעה.רדנקו כתב: ↑22 ספטמבר 2025, 15:21גם אם הטענה הזו נכונה, אולי לא הסכים להצעה כי זה לא נכון?
ומה הקשר בין שני הדברים?
ההנהלה התעקשה להתקשקש על הנוסח שכורך את המעבר בשיפוץ ומרחה את זה כדי לא להביא את השאלה הפשוטה להצבעה.
קל להאשים עכשיו את רמי אבל גם אתה יודע שלאופן הצגת השאלה לקהל יש השפעה מכרעת על התוצאה הסופית שתקבל.
אילו היו אומרים אמת כפי שמתבררת עכשיו שהשיפוץ/בנייה לא תלויים רק בנו ולכן אין ודאות כלל שנוכל לצאת מיד אליהו בתוך פרק זמן סביר, רבים היו מחשבים מסלול מחדש.
- רדנקו
- קיבל.ה 1853 לייקים
אני ממש לא טועה ולא מטעה.Praškevičios כתב:רדנקו, מכבד אותך אבל אתה טועה מטעה.רדנקו כתב: ↑22 ספטמבר 2025, 15:21גם אם הטענה הזו נכונה, אולי לא הסכים להצעה כי זה לא נכון?Matan כתב: רמי רצה שגם עופר יצהיר שזה לא מעבר לצורך שיפוץ, עופר סירב.
ומה הקשר בין שני הדברים?
קל להאשים עכשיו את רמי אבל גם אתה יודע שלאופן הצגת השאלה לקהל יש השפעה מכרעת על התוצאה הסופית שתקבל.
אילו היו אומרים אמת כפי שמתבררת עכשיו שהשיפוץ/בנייה לא תלויים רק בנו ולכן אין ודאות כלל שנוכל לצאת מיד אליהו בתוך פרק זמן סביר, רבים היו מחשבים מסלול מחדש.
קודם כל - לא היתה לעמותה שום זכות להוסיף התניה כזו להצבעה מהסיבה הפשוטה שזכות הוטו היתה על מעבר לשם. כן או לא. הוספה של התניות כאלה היא מעילה בתפקיד של העמותה ועיוות של זכות הווטו שהיתה להם.
אבל זה לא הכל - אני, למשל, ועוד אנשים שאני מכיר, היינו מוכנים לעבור ליד אליהו באופן קבוע, פשוט כי חשבתי שזה נכון שתהיה אפשרות לעוד אנשים להגיע לראות את הקבוצה.
ואני מתעב כל כך את האולם הזה שאפילו במשחקי נבחרת שהיו מתקיימים בו לא הייתי מגיע לשם כי לא יכולתי לסבול את אוהדי מכבי שיושבים שם ולמשחק חוץ שלנו לא הייתי אפילו נרשם להגרלה כי יש לי סיוטים מהמקום הזה.
ברגע שהחליטו על דעת עצמם לא להעמיד להצבעה את האפשרות הפשוטה שקיימת בהסכם ולה קשקש חודשים עם אפשרויות אחרות הם גרמו בעצמם למצב שאליו הגענו.
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
אנשים שלא באים היום, מה מונע מכם להגיע כיום?
איך אפשר שנסתדר?
(אני מזכיר האשכול לא נוצר על מנת לשכנע את מי שלא מגיע , להגיע. אבל חשוב לדעת מה הפערים)
איך אפשר שנסתדר?
(אני מזכיר האשכול לא נוצר על מנת לשכנע את מי שלא מגיע , להגיע. אבל חשוב לדעת מה הפערים)
-
- קיבל.ה 56 לייקים
1. לא התנייה. שיקוף האמת שתהליך היציאה מיד אליהו לא תלוי רק בעופר ינאי ולכן הוא לא ודאי.רדנקו כתב: ↑22 ספטמבר 2025, 18:27אני ממש לא טועה ולא מטעה.Praškevičios כתב:רדנקו, מכבד אותך אבל אתה טועה מטעה.רדנקו כתב: ↑22 ספטמבר 2025, 15:21 גם אם הטענה הזו נכונה, אולי לא הסכים להצעה כי זה לא נכון?
ומה הקשר בין שני הדברים?
קודם כל - לא היתה לעמותה שום זכות להוסיף התניה כזו להצבעה מהסיבה הפשוטה שזכות הוטו היתה על מעבר לשם. כן או לא. הוספה של התניות כאלה היא מעילה בתפקיד של העמותה ועיוות של זכות הווטו שהיתה להם.
אבל זה לא הכל - אני, למשל, ועוד אנשים שאני מכיר, היינו מוכנים לעבור ליד אליהו באופן קבוע, פשוט כי חשבתי שזה נכון שתהיה אפשרות לעוד אנשים להגיע לראות את הקבוצה.
ואני מתעב כל כך את האולם הזה שאפילו במשחקי נבחרת שהיו מתקיימים בו לא הייתי מגיע לשם כי לא יכולתי לסבול את אוהדי מכבי שיושבים שם ולמשחק חוץ שלנו לא הייתי אפילו נרשם להגרלה כי יש לי סיוטים מהמקום הזה.
ברגע שהחליטו על דעת עצמם לא להעמיד להצבעה את האפשרות הפשוטה שקיימת בהסכם ולה קשקש חודשים עם אפשרויות אחרות הם גרמו בעצמם למצב שאליו הגענו.
2. מכיר המון אנשים שהיו בעד המעבר ועכשיו כשמתבררת המציאות מבינים שטעו/הוטעו
- מילפורד
- קיבל.ה 2857 לייקים
מה? באיזה שלב מישהו אמר או ניסה לטעון שהשיפוץ יהיה תלוי אך רק בעופר ינאי ו/או הפועל תל אביב בכללי?
מראש כל הסיפור הזה היה סביב קול קורא של העיריה וזה היה ידוע וברור לכל שזה תהליך עירוני.
תשאל אם אפשר היה לחכות בדרייב אין עד שיתחילו עבודות , זה משהו אחר.
אני טוען שכמות המנויים שנה שעברה הוכיחה שלו.
האם אפשר עכשיו לעשות רברס ולחזור לדרייב אין עד שיתחילו העבודות , לא בטוח בכלל שאפשרי טכנית ו/או הדבר הנכון לעשותו.
מראש כל הסיפור הזה היה סביב קול קורא של העיריה וזה היה ידוע וברור לכל שזה תהליך עירוני.
האם אפשר עכשיו לעשות רברס ולחזור לדרייב אין עד שיתחילו העבודות , לא בטוח בכלל שאפשרי טכנית ו/או הדבר הנכון לעשותו.
-
- קיבל.ה 56 לייקים
אם באמת ובתמים רוצים לתקן את המצב הנוכחי, חושב שרק חזרה (במגבלות כאלה ואחרות) לדרייב-אין עד שיתחילו העבודות היא הפתרון.מילפורד כתב: ↑22 ספטמבר 2025, 18:46 מה? באיזה שלב מישהו אמר או ניסה לטעון שהשיפוץ יהיה תלוי אך רק בעופר ינאי ו/או הפועל תל אביב בכללי?
ברור שזה מהלך לא פשוט וגם האגו ישחק פה תפקיד, אבל לדעתי זה המוצא היחיד שיחזיר אחדות לקהילה.
ולא מתעלם לרגע מהמחיר שהקהל ״החדש״ וגם עופר יאלצו לשלם לטובת הפתרון ושכל אחד יעשה את השיקולים שלו אם המחיר שווה את זה
-
- קיבל.ה 2219 לייקים
הכי טוב לחזור להדר יוסף.Praškevičios כתב:אם באמת ובתמים רוצים לתקן את המצב הנוכחי, חושב שרק חזרה (במגבלות כאלה ואחרות) לדרייב-אין עד שיתחילו העבודות היא הפתרון.מילפורד כתב: ↑22 ספטמבר 2025, 18:46 מה? באיזה שלב מישהו אמר או ניסה לטעון שהשיפוץ יהיה תלוי אך רק בעופר ינאי ו/או הפועל תל אביב בכללי?
ברור שזה מהלך לא פשוט וגם האגו ישחק פה תפקיד, אבל לדעתי זה המוצא היחיד שיחזיר אחדות לקהילה.
ולא מתעלם לרגע מהמחיר שהקהל ״החדש״ וגם עופר יאלצו לשלם לטובת הפתרון ושכל אחד יעשה את השיקולים שלו אם המחיר שווה את זה
-
- קיבל.ה 2026 לייקים
למה שרק הקהל החדש ישלם את המחיר (ואני קהל מאד ישן)?Praškevičios כתב: ↑22 ספטמבר 2025, 19:20אם באמת ובתמים רוצים לתקן את המצב הנוכחי, חושב שרק חזרה (במגבלות כאלה ואחרות) לדרייב-אין עד שיתחילו העבודות היא הפתרון.מילפורד כתב: ↑22 ספטמבר 2025, 18:46 מה? באיזה שלב מישהו אמר או ניסה לטעון שהשיפוץ יהיה תלוי אך רק בעופר ינאי ו/או הפועל תל אביב בכללי?
למה שמחצית מיושבי יציע 1 לא יוותרו על מקומותיהם כחלק מהפשרה?
-
- קיבל.ה 1705 לייקים
1. מה? זכות הוטו שהליצנים שחכו לעגן הייתה נטו על השאלה עוברים או לא.Praškevičios כתב: ↑22 ספטמבר 2025, 18:351. לא התנייה. שיקוף האמת שתהליך היציאה מיד אליהו לא תלוי רק בעופר ינאי ולכן הוא לא ודאי.רדנקו כתב: ↑22 ספטמבר 2025, 18:27אני ממש לא טועה ולא מטעה.Praškevičios כתב:רדנקו, מכבד אותך אבל אתה טועה מטעה.
2. כן בסדר לעופר יש אחוזים מהותיים בבלאגן אבל העמותה התחילה את הבלאגן בזה לא הייתה הצבעה. אם היינו הולכים להצבעה של עוברים כן או לא אף אחד לא היה יכול להתלונן עכשיו.
-
- קיבל.ה 2219 לייקים
איזו הצבעה הם היו הולכים.Red_man כתב:1. מה? זכות הוטו שהליצנים שחכו לעגן הייתה נטו על השאלה עוברים או לא.Praškevičios כתב: ↑22 ספטמבר 2025, 18:351. לא התנייה. שיקוף האמת שתהליך היציאה מיד אליהו לא תלוי רק בעופר ינאי ולכן הוא לא ודאי.רדנקו כתב: ↑22 ספטמבר 2025, 18:27 אני ממש לא טועה ולא מטעה.
2. כן בסדר לעופר יש אחוזים מהותיים בבלאגן אבל העמותה התחילה את הבלאגן בזה לא הייתה הצבעה. אם היינו הולכים להצבעה של עוברים כן או לא אף אחד לא היה יכול להתלונן עכשיו.
מהשניה הראשונה הצהירו,לא יקרה.
גם אם כן הייתה הצבעה ו90% היו מצביעים כן למעבר.זה לא היה מזיז להם.
-
- קיבל.ה 560 לייקים
חוזר שוב שהדיון על השיפוץ והשיטשואו, חשובים ככל שיהיו,אינם רלוונטיים לאותו 'איחוי קרע' ושנובחים פה על העץ הלא נכון. ראשית, הקרע המדובר עם האולטראס לא יאוחה, זה ידרוש כניעה של אחד הצדדים וקשה מאוד לראות כזה דבר קורה. ושנית, לרוב האוהדים האחרים אין קרע מול עופר, גם אם הם לא מרוצים מההתנהלות. אז גם אם עופר יעשה מפגשים, ישמע ביקורת ויכה על חטא ( מה כבר הוא ישמע שלא קרא כאן ובמקומות אחרים, אם כבר ישמע הרבה שטויות מאנשים פחות 'מזוקקים' שיגיעו למפגש כזה ) וגם אם תהיה התקדמות -שלא ממש תלויה רק בו- עם השיפוץ יהיה אחלה ונהדר אבל לא זה מה שיביא גל עצום של אנשים לעשות מנויים שזו הרי המטרה, כי זו לא הסיבה העיקרית שבגללה הם לא חידשו לדעתי. והמבחן הוא שאלה פשוטה שכל אחד ישאל את עצמו-מה היה קורה אם היה יורוליג בארץ. האם אז לא היו עוד אלפי מנויים, למרות שמדובר בעוד הוצאה גדולה מאוד לכל מנוי?
אני חושב שהתשובה היא כן, ולכן חשוב מאוד מאוד שעופר ישמע ויתקן את התנהלותו- וכאמור הוא לא צריך מפגשים המונייים לשם כך, הוא קורא פה למשל והכל כבר נכתב, ואם הוא יכל לזמן את פילוסוף הפורום לפגישה אישית, הוא יכול לעשות זאת גם עם אחרים ( ובפגישה אישית קל יותר להגיד דברים כמו- תקשיב עופר,המנכל שלך עושה המון נזק... ). אבל חשוב לא פחות להבין שזה שהוא יפסיק עם השיטשואו לא יפתור לבד כלום.
אני חושב שהתשובה היא כן, ולכן חשוב מאוד מאוד שעופר ישמע ויתקן את התנהלותו- וכאמור הוא לא צריך מפגשים המונייים לשם כך, הוא קורא פה למשל והכל כבר נכתב, ואם הוא יכל לזמן את פילוסוף הפורום לפגישה אישית, הוא יכול לעשות זאת גם עם אחרים ( ובפגישה אישית קל יותר להגיד דברים כמו- תקשיב עופר,המנכל שלך עושה המון נזק... ). אבל חשוב לא פחות להבין שזה שהוא יפסיק עם השיטשואו לא יפתור לבד כלום.
-
- קיבל.ה 133 לייקים
חלק מהקהל החדש, זה ילדים של הקהל הישן, זה לא באמת טרמפיסטים, כמו שיש בלומפילד גדול יותר אי אפשר להחזיר לדרייב אין, יש פה מלא אגו ואפס גמישות משני הצדדים.Praškevičios כתב: ↑22 ספטמבר 2025, 19:20אם באמת ובתמים רוצים לתקן את המצב הנוכחי, חושב שרק חזרה (במגבלות כאלה ואחרות) לדרייב-אין עד שיתחילו העבודות היא הפתרון.מילפורד כתב: ↑22 ספטמבר 2025, 18:46 מה? באיזה שלב מישהו אמר או ניסה לטעון שהשיפוץ יהיה תלוי אך רק בעופר ינאי ו/או הפועל תל אביב בכללי?
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
לפי הבנתי, גם אם מחר בבוקר חוזרים לדרייב אין, האולטרס ממשיך להחרים.
שום פתרון חוץ מעזיבה של עופר לא יחזיר אותם. אז כל הדיון על חזרה לדרייב אין בשביל האולטרס לא כל כך רלוונטי.
מלבד זאת שיש כבר באזור ה4,000 מנויים, אז איך אפשר להוריד פתאום 1,000?
הפתרון צריך להיות כמו צעדים מהותיים שהמועדון ינקוט על מנת להחזיר את האוהדים שהיו בעונה שעברה ואלה שלא הגיעו והתלבטו.
שום פתרון חוץ מעזיבה של עופר לא יחזיר אותם. אז כל הדיון על חזרה לדרייב אין בשביל האולטרס לא כל כך רלוונטי.
הפתרון צריך להיות כמו צעדים מהותיים שהמועדון ינקוט על מנת להחזיר את האוהדים שהיו בעונה שעברה ואלה שלא הגיעו והתלבטו.
- porthos
- קיבל.ה 174 לייקים
למיטב הבנתי הציפייה שלהם היא להוריד 1000 מינויים ועוד איזה 500 על מנת לאפשר לאולטראס להגיע למשחקים.Money כתב: ↑23 ספטמבר 2025, 20:28 לפי הבנתי, גם אם מחר בבוקר חוזרים לדרייב אין, האולטרס ממשיך להחרים.
או בקיצור לא פרקטי בעליל.
-
- קיבל.ה 740 לייקים
אין 4000 מנויים כיום ואם אני צריך להמר גם אין 2500, אז די עם כל הקשקושים על להוריד מנויים.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
לפני שבוע וחצי היה מעל 3,700האדום הצורר כתב: ↑23 ספטמבר 2025, 20:56 אין 4000 מנויים כיום ואם אני צריך להמר גם אין 2500, אז די עם כל הקשקושים על להוריד מנויים.
והמספר עלה
מידיעה.
- גביזון
- קיבל.ה 3799 לייקים
אני אומר שוב שיש תגובות של אנשים שמנסים לקנות מנוי ומחכים שיתאפשר להם, לא מבין למה אם זה נפתח לקהל הרחב.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1753 לייקים
למה עצרת ב-2500?האדום הצורר כתב:אין 4000 מנויים כיום ואם אני צריך להמר גם אין 2500, אז די עם כל הקשקושים על להוריד מנויים.
למה לא 1200 בעצם?
-
- קיבל.ה 740 לייקים
מאיפה הידיעה? תרשה לי לא להתייחס אליך כגורם אמין אלא כשופר של בעלי אינטרס.Money כתב: ↑23 ספטמבר 2025, 21:20לפני שבוע וחצי היה מעל 3,700האדום הצורר כתב: ↑23 ספטמבר 2025, 20:56 אין 4000 מנויים כיום ואם אני צריך להמר גם אין 2500, אז די עם כל הקשקושים על להוריד מנויים.
והמספר עלה
מידיעה.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 735 לייקים
ואם יש 4000 מנויים זה ישנה לך משהו?האדום הצורר כתב: ↑23 ספטמבר 2025, 22:39מאיפה הידיעה? תרשה לי לא להתייחס אליך כגורם אמין אלא כשופר של בעלי אינטרס.Money כתב: ↑23 ספטמבר 2025, 21:20לפני שבוע וחצי היה מעל 3,700האדום הצורר כתב: ↑23 ספטמבר 2025, 20:56 אין 4000 מנויים כיום ואם אני צריך להמר גם אין 2500, אז די עם כל הקשקושים על להוריד מנויים.
והמספר עלה
מידיעה.
-
- קיבל.ה 740 לייקים
זה משנה מבחינת עיוות המציאות התדיר שיש לכאורה יותר מדי מנויים מכדי להחזיר את הקבוצה לדרייב אין, כשזו ממש לא הסיבה שהקבוצה לא חוזרת לדרייב אין.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
אני לא שופר של אף אחד,האדום הצורר כתב: ↑23 ספטמבר 2025, 22:39מאיפה הידיעה? תרשה לי לא להתייחס אליך כגורם אמין אלא כשופר של בעלי אינטרס.Money כתב: ↑23 ספטמבר 2025, 21:20לפני שבוע וחצי היה מעל 3,700האדום הצורר כתב: ↑23 ספטמבר 2025, 20:56 אין 4000 מנויים כיום ואם אני צריך להמר גם אין 2500, אז די עם כל הקשקושים על להוריד מנויים.
והמספר עלה
מידיעה.
אבל אשמח אם יהיו לך דעות גם בעד חיבור הקהל מחדש, דעות בעד הפועל.
לא רק להתנגש כל הזמן עם אוהדים וללכת נגד. זאת לא המטרה פה.