המספר עכשיו לא.
המספרים בין 2015 לאשתקד כן.
גדל פה דור שלא יודע מה זה לנצח דרבי ולהתמודד על תארים, אין להם אפילו זיכרון להתגעגע אליו. בעיניי זה פלא שהם אוהדים הפועל.
אז כנראה שהפועל עבור חלק גדול מאוהדיה היא הרבה מעבר להצלחה או כישלון.בונדר כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 20:02גדל פה דור שלא יודע מה זה לנצח דרבי ולהתמודד על תארים, אין להם אפילו זיכרון להתגעגע אליו. בעיניי זה פלא שהם אוהדים הפועל.
ברור, היא רעיון אידאי. אין ספק שהדור החדש שהצטרף גדל על ברכי הערכים הסוציאליסטיים , התחנכו על אמרות ברל כצנלסון וקמו לחליבת בוקר ועבודת בנין, תוך פעולות לילה נגד הבריטים.טכנית לארז כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 20:10אז כנראה שהפועל עבור חלק גדול מאוהדיה היא הרבה מעבר להצלחה או כישלון.
יש לי מלא חברים אוהדי חיפה, והם אומרים שאם הם היו עוברים חצי ממה שעברנו זה היה מפרק שם תקהל ולדעתם לא היו באים יותר מ4K אוהדים למשחק בסיטואציה כזאת. אני אומר להם שהם מגזימים אם המספר הנמוך והם טוענים שאני לא מבין כמה הם קהל מפונק.joshsoos כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 19:34 לא ממש תופעה ולא ממש לא מוסברת...
אנחנו אחרי שנים קשות של קורונה ומלחמה, אנשים מחפשים סיבות לצאת מהבית ( עם כל הכבוד לפופולריות של איל גולן ועומר אדם- נעזוב מה אני חושב על המוזיקה בצד- הם לא היו מוכרים ככה הופעות בשנים אחרות, אותו כנל על כל מיני אודיות או שאר דרעקים מהז'אנר שלא לדבר על עידן עמדי שמזאפה פה ושם עבר לפארק הירקון... ). אצטדיון מחודש ומוגדל עם תנאים הרבה יותר טובים מהקודם וקהל גדול עם רעב אחרי הרבה שנים של כשלון. מכבי חיפה לא הייתה קרובה למלא באורח קבע את קללת אליעזר בהרבה שנים מוצלחות והיו לנו יותר מנויים משלהם, באצטדיון החדש ישר הביאה 13000 מנויים בערך, וזה כבר בשנים פחות מוצלחות -והיום היא סולד אאוט עם דרישה לא קטנה למנויים וכרטיסים ( גם אם כמו אצל המחלה לא כולם מגיעים לכל המשחקים, וגם אצלנו זה קורה ויקרה ).
הייחוד של אוהדי הפועל הוא הנאמנות הגדולה יותר, קשה לראות אוהדים של המחלה וחיפה עוברים מה שאנחנו עברנו עם אותן כמויות, ועם קהל פוטנציאלי קטן משלהן. על ביתר כמובן אין מה לדבר, שם שנה אחת גרועה וחוזרים ל4000 מנויים ו6000 ממוצע כללי. בגדול אנחנו קהל עם הרבה פחות דרישות והרבה הרבה פחות ציפיות- לא תמיד זו תכונה טובה, זה אפשר להנהלות השונות לא להשקיע בלי לקבל רבע ביקורת ממה שהיו חוטפים מעבר לכביש או בחיפה- וזה מוביל לגרעין גדול ונאמן שיגיע בכל מצב. אפשר כמובן גם לקרוא לזה טמטום גמור, לא פחות נכון =)
לא מסכים שהתנאים בבלומפילד החדש טובים יותר מאשר בישן. גם הישן היה אחלה איצטדיון ויש היגידו אפילו טוב יותר. בחיפה אפשר להגיד בוודאות שהגידול במנויים נבע מהתנאים שכן קרית אליעזר היה פח אשפה. אצלנו לדעתי זו לא סיבהjoshsoos כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 19:34 לא ממש תופעה ולא ממש לא מוסברת...
אנחנו אחרי שנים קשות של קורונה ומלחמה, אנשים מחפשים סיבות לצאת מהבית ( עם כל הכבוד לפופולריות של איל גולן ועומר אדם- נעזוב מה אני חושב על המוזיקה בצד- הם לא היו מוכרים ככה הופעות בשנים אחרות, אותו כנל על כל מיני אודיות או שאר דרעקים מהז'אנר שלא לדבר על עידן עמדי שמזאפה פה ושם עבר לפארק הירקון... ). אצטדיון מחודש ומוגדל עם תנאים הרבה יותר טובים מהקודם וקהל גדול עם רעב אחרי הרבה שנים של כשלון. מכבי חיפה לא הייתה קרובה למלא באורח קבע את קללת אליעזר בהרבה שנים מוצלחות והיו לנו יותר מנויים משלהם, באצטדיון החדש ישר הביאה 13000 מנויים בערך, וזה כבר בשנים פחות מוצלחות -והיום היא סולד אאוט עם דרישה לא קטנה למנויים וכרטיסים ( גם אם כמו אצל המחלה לא כולם מגיעים לכל המשחקים, וגם אצלנו זה קורה ויקרה ).
הייחוד של אוהדי הפועל הוא הנאמנות הגדולה יותר, קשה לראות אוהדים של המחלה וחיפה עוברים מה שאנחנו עברנו עם אותן כמויות, ועם קהל פוטנציאלי קטן משלהן. על ביתר כמובן אין מה לדבר, שם שנה אחת גרועה וחוזרים ל4000 מנויים ו6000 ממוצע כללי. בגדול אנחנו קהל עם הרבה פחות דרישות והרבה הרבה פחות ציפיות- לא תמיד זו תכונה טובה, זה אפשר להנהלות השונות לא להשקיע בלי לקבל רבע ביקורת ממה שהיו חוטפים מעבר לכביש או בחיפה- וזה מוביל לגרעין גדול ונאמן שיגיע בכל מצב. אפשר כמובן גם לקרוא לזה טמטום גמור, לא פחות נכון =)
כנראה הרב בגלל המשפט האחרוןjoshsoos כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 20:18ברור, היא רעיון אידאי. אין ספק שהדור החדש שהצטרף גדל על ברכי הערכים הסוציאליסטיים , התחנכו על אמרות ברל כצנלסון וקמו לחליבת בוקר ועבודת בנין, תוך פעולות לילה נגד הבריטים.טכנית לארז כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 20:10אז כנראה שהפועל עבור חלק גדול מאוהדיה היא הרבה מעבר להצלחה או כישלון.
אבל מי אני שאגיד, הרי חכמי הדור בעצמם אמרו- שלא ההמון נטול האידיאה, אלא קומץ האנשים הנאמנים לדגלם. וואלה ידעו מה הם אומרים, בשביל הדור החדש הפועל היא הקבוצה של אבא וסבא שלהם, או שהיא עוד אחד מהטרנדים שחייהם סובבים סביבם ( סלפי בשער 5 לאינסטה, טיקטוק או מה שהם לא משתמשים ).
וזה מה שמטורף. איך לעזאזל הפועל, בתקופה כ״כ חלשה ומביכה, הפכה לטרנד??cholo כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 09:17כנראה הרב בגלל המשפט האחרוןjoshsoos כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 20:18ברור, היא רעיון אידאי. אין ספק שהדור החדש שהצטרף גדל על ברכי הערכים הסוציאליסטיים , התחנכו על אמרות ברל כצנלסון וקמו לחליבת בוקר ועבודת בנין, תוך פעולות לילה נגד הבריטים.טכנית לארז כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 20:10
אז כנראה שהפועל עבור חלק גדול מאוהדיה היא הרבה מעבר להצלחה או כישלון.
אבל מי אני שאגיד, הרי חכמי הדור בעצמם אמרו- שלא ההמון נטול האידיאה, אלא קומץ האנשים הנאמנים לדגלם. וואלה ידעו מה הם אומרים, בשביל הדור החדש הפועל היא הקבוצה של אבא וסבא שלהם, או שהיא עוד אחד מהטרנדים שחייהם סובבים סביבם ( סלפי בשער 5 לאינסטה, טיקטוק או מה שהם לא משתמשים ).
אולטראס הפועלSegev כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 11:46וזה מה שמטורף. איך לעזאזל הפועל, בתקופה כ״כ חלשה ומביכה, הפכה לטרנד??cholo כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 09:17כנראה הרב בגלל המשפט האחרוןjoshsoos כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 20:18
ברור, היא רעיון אידאי. אין ספק שהדור החדש שהצטרף גדל על ברכי הערכים הסוציאליסטיים , התחנכו על אמרות ברל כצנלסון וקמו לחליבת בוקר ועבודת בנין, תוך פעולות לילה נגד הבריטים.
בגלל שזה לא קשור לכדורגל, המותג המעניין הוא האולטרס המגניבים וכל השאר משני.Segev כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 11:46וזה מה שמטורף. איך לעזאזל הפועל, בתקופה כ״כ חלשה ומביכה, הפכה לטרנד??cholo כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 09:17כנראה הרב בגלל המשפט האחרוןjoshsoos כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 20:18
ברור, היא רעיון אידאי. אין ספק שהדור החדש שהצטרף גדל על ברכי הערכים הסוציאליסטיים , התחנכו על אמרות ברל כצנלסון וקמו לחליבת בוקר ועבודת בנין, תוך פעולות לילה נגד הבריטים.
כן, זה התוצר של הדור הזה. ניתן לקוות שיתבגרו וימצאו משמעות בחיים, וכשזה יקרה גם ישארו אוהדי הפועל, אחרת כשהענין באולטראס ידעך הם יעזבו לענין הבא בחייהם.
מה היה טוב יותר, הכניסות? השירותים? המושבים? המזנונים? המבואה? וכמובן הגודל.Segev כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 02:51לא מסכים שהתנאים בבלומפילד החדש טובים יותר מאשר בישן. גם הישן היה אחלה איצטדיון ויש היגידו אפילו טוב יותר. בחיפה אפשר להגיד בוודאות שהגידול במנויים נבע מהתנאים שכן קרית אליעזר היה פח אשפה. אצלנו לדעתי זו לא סיבהjoshsoos כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 19:34 לא ממש תופעה ולא ממש לא מוסברת...
הטענה הזו לא נכונה להפועל חיפה למשל, ולמעשה גם לא היתה נכונה אלינו עד לעונת הירידה האחרונה.joshsoos כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 13:12מה היה טוב יותר, הכניסות? השירותים? המושבים? המזנונים? המבואה? וכמובן הגודל.Segev כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 02:51לא מסכים שהתנאים בבלומפילד החדש טובים יותר מאשר בישן. גם הישן היה אחלה איצטדיון ויש היגידו אפילו טוב יותר. בחיפה אפשר להגיד בוודאות שהגידול במנויים נבע מהתנאים שכן קרית אליעזר היה פח אשפה. אצלנו לדעתי זו לא סיבהjoshsoos כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 19:34 לא ממש תופעה ולא ממש לא מוסברת...
אצטדיונים חדשים מביאים קהל, זה לא משהו שנכון לישראל אלא בכלל. IF YOU BUILT IT, IT WOULD COME
הפועל חיפה זה משהו אחר לחלוטין, קבוצה עם תקרה נמוכה בהרבה משלנו שדעכה כבר לפני 20 שנה תחת בעלים חדש וחייזרי, שלא חיפש להמשיך את מה שעשה רובי שפירא אלא הסתפק במועט. זה גרם להקמת קבוצת אוהדים, אבל היא התפרקה בסופו של דבר כי כשאין שאפתנות אוהדים פשוט לא יוצאים מהבית, בטח באזור בו צמחה מפלצת שבולעת את כל דור ההמשך.הם כן הביאו יותר אוהדים כשנפתח האצטדיון אבל זה ירד מהר מאוד בגלל הבעלים. אותו כנל נתניה שנגדנו במשחק הבכורה מילאו את החדש, ואחר כך ירדו לקרקע המציאות כי הקבוצה בינונית. ואותו כנל אנחנו, שהבאנו 17000 למשחק החזרה לבלומפילד, אבל היינו בתקופת שפל של הנוכלים וזה לא יכול להחזיק מעמד, כי עם האצטדיון צריך גם קבוצה ותקווה והם הרגו אותנו לחלוטין. ברגע שהם הלכו, וגם כשירדנו והגיעו בעלים חדשים, התקווה חזרה וזה גם השתלב ברוח התקופה הקשה שהמדינה עוברת, קורונה ומלחמה, ומביאה אנשים לחפש לצאת מהבית.Segev כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 14:07הטענה הזו לא נכונה להפועל חיפה למשל, ולמעשה גם לא היתה נכונה אלינו עד לעונת הירידה האחרונה.
אנחנו משחקים המון משחקים בשבת צהריים, זה second bestSegev כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 16:02 אגב אני גם חושב שמשחקי שישי בצהריים שנה שעברה גרמו להרבה ילדים לשגע את אבא ״בוא נעשה מנוי השנה!״. המשחקים האלו היו מתנה בכל מה שקשור לבניית דור חדש.
אגב, שנה שעברה, כשבגלל המלחמה בצפון ופעם נוספת בגלל השלג בירושלים, היו כמה משחקים בליגת העל בשישי בצהריים, זכורה לי שהיתה התלהבות ואמרו שימשיכו עם זה בעונה הזאת. בינתיים לא נראה שאימצו את זה וזה היה סתם דיבורים. כמה חבל
חופש הבעה מול האטימות שבחוץ, לאו דווקא בתוך הארגון. ובכל מקרה אני לא מדבר רק על האולטראס אלא על כל תרבות האהדה של הפועל ומה שהיא מייצגת במקום בו אנחנו חיים - אין אתוס גזעני, אין הניצחון הוא הכל, יש חוויה של בחירה ושייכות מאוד גבוהה דווקא בגלל שנותק הקשר הישיר בין הצלחה לבין הגעה למשחקים ורצון להיות חלק. בקיצור, כל מה שהוא לא מכבי/ישראל.
אם אתה חושב שתמצא ולו גם אוהד צעיר אחד שבחר לאהוד את הפועל בגלל מה שכתבת, יש לי למכור לך כמה דונמים בצד של הים.האדום הצורר כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 16:10חופש הבעה מול האטימות שבחוץ, לאו דווקא בתוך הארגון. ובכל מקרה אני לא מדבר רק על האולטראס אלא על כל תרבות האהדה של הפועל ומה שהיא מייצגת במקום בו אנחנו חיים - אין אתוס גזעני, אין הניצחון הוא הכל, יש חוויה של בחירה ושייכות מאוד גבוהה דווקא בגלל שנותק הקשר הישיר בין הצלחה לבין הגעה למשחקים ורצון להיות חלק. בקיצור, כל מה שהוא לא מכבי/ישראל.
בהחלט, זה גם אחלה, אבל בשישי צהריים אתה מרוויח גם שומרי שבת. וגם בלי קשר זה עדיין קצת יותר כיף מאשר שבת צהריים שכמו שאמרת זה הסקנד בסטD&3 כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 16:03אנחנו משחקים המון משחקים בשבת צהריים, זה second bestSegev כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 16:02 אגב אני גם חושב שמשחקי שישי בצהריים שנה שעברה גרמו להרבה ילדים לשגע את אבא ״בוא נעשה מנוי השנה!״. המשחקים האלו היו מתנה בכל מה שקשור לבניית דור חדש.
אגב, שנה שעברה, כשבגלל המלחמה בצפון ופעם נוספת בגלל השלג בירושלים, היו כמה משחקים בליגת העל בשישי בצהריים, זכורה לי שהיתה התלהבות ואמרו שימשיכו עם זה בעונה הזאת. בינתיים לא נראה שאימצו את זה וזה היה סתם דיבורים. כמה חבל
א. זה הניתוח שלי את המצב הכללי, לאו דווקא מילים שאדם צעיר ינסח בעצמו.joshsoos כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 16:28אם אתה חושב שתמצא ולו גם אוהד צעיר אחד שבחר לאהוד את הפועל בגלל מה שכתבת, יש לי למכור לך כמה דונמים בצד של הים.האדום הצורר כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 16:10חופש הבעה מול האטימות שבחוץ, לאו דווקא בתוך הארגון. ובכל מקרה אני לא מדבר רק על האולטראס אלא על כל תרבות האהדה של הפועל ומה שהיא מייצגת במקום בו אנחנו חיים - אין אתוס גזעני, אין הניצחון הוא הכל, יש חוויה של בחירה ושייכות מאוד גבוהה דווקא בגלל שנותק הקשר הישיר בין הצלחה לבין הגעה למשחקים ורצון להיות חלק. בקיצור, כל מה שהוא לא מכבי/ישראל.
המכירה נמשכת.אדוםאדום כתב:אנחנו באזור ה14,100-14,150.
דרך אגב, נראה שהמכירה עדיין נמשכת.
לא נראלי שזה ישתנה יותר מדי. אולי עם ניצחון גדול היום.
מספר מדהים. אנשים לא יודעים או זוכרים מה זה לנצח דרבי (תראו מה קרה מול ביתר לא ראיתי התפרצות של רגש כזו שנים). שלא לדבר על להתמודד על תארים או להביא שחקנים מרשימים.
מדהים מה שעשו השנה מבחינת מנויים בכל אספקט. מעל 14 אלף מנויים - הרבה מעל הציפיות שלי.
אז היה ניצחון גדול.אדוםאדום כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 16:51 אנחנו באזור ה14,100-14,150.
מספר מדהים. אנשים לא יודעים או זוכרים מה זה לנצח דרבי (תראו מה קרה מול ביתר לא ראיתי התפרצות של רגש כזו שנים). שלא לדבר על להתמודד על תארים או להביא שחקנים מרשימים.
מדהים מה שעשו השנה מבחינת מנויים בכל אספקט. מעל 14 אלף מנויים - הרבה מעל הציפיות שלי.
אוי אם רק היה יורוליג בארץ מה היה פה...חגיגת אדומה 3 פעמים בשבוע כדורגל וכדורסל.Charlie כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 17:08המכירה נמשכת.אדוםאדום כתב:אנחנו באזור ה14,100-14,150.
קניתי כרטיסים והגעתי למשחקים נגד ק"ש וביתר.
אתמול (!) בבוקר האפליקציה שלחה הודעה של "קריאה אחרונה" לרכישת מנוי. בהחלטה של רגע, 3 ימים בלבד אחרי שחידשתי מנוי בכדורסל - רכשתי מנוי גם לכדורגל. אלהים יודע איך אני אשלב בין השניים, תמיד הייתי מנוי או לכדורגל או לכדורסל, אף פעם לא לשניהם וגם השנה תכננתי להישאר רק בכדורסל.
אין ספק שהעובדה שאין יורוליג בארץ השנה עזרה מאד, חסכה לי זמן וכסף שהחלטתי להשקיע בכדורגל.
מקווה שתהיה עונה טובה.
חלק ממה שאתה חושב שנמכר זה פשוט כרטיסים שנמכרו להפועל חיפה ואז המקום חסום מלקנות מנוי.trance כתב: ↑22 ספטמבר 2025, 14:52 המכירה עדיין פתוחה
נראה שב7 עליון נמכרו עוד כמה מאות לא יודע כמה זה אמין..
בכל מקרה תפיצו למתלבטים לקנות מנוי השנה זה גם חצי השקעה כבר לשנה הבאה ובכלל, מצב טוב שזה יהפוך למשהו שקשה להשיג.
אחרי 2 משחקים זה גם עדיין משתלם איכשהו.
אגב מישהו בודק כרטיסים(או מנויים) של חיילים/אזרח ותיק/ילד?
פוטנציאל למלא קומבינות...