teknoboy כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 21:06
סליחה שאני מכניס פה טיפה קשר למציאות בים הטמטמת הגזענית שצצה פה, אבל אני לא חושב שמי שכותב שמזרח אירופה היא פחות "קן של שונאי ישראל" ממקומות אחרים נמצא בדיוק בעמדה של לקרוא לאחרים מפגרים.
אני מבין שאתה בור מוחלט שלא יודע שום דבר על העולם, אבל זה דבר שממש לא קשה לברר.
למשל,
המדד של הADL (לא בדיוק ארגון סמול תבוסתני) מצא שמזרח אירופה אנטישמטית פי 3 ממערב אירופה. פולין והונגריה מככבות.
למשל 2, מדינות מזרח אירופה, כולל פולין והונגריה, נמצאות בראש
רשימה נוספת שמצאתי.
אבל בינינו, שיא הטיפשות זה לחשוב שאם האנשים במקום מסוים שונאים ערבים אז הם גם אוהבים יהודים.
לידיעתך, מר זקן, מי שלא אוהב אנשים חומים - גם אתה חום מדי בשבילו, וגם אם אתה לא בראש רשימת השנואים, תורך יגיע מהר מאוד.
מה שאני אוהב אצל אנשים "נאורים" כמוכם אתם תמיד מנסים להתנסח יפה, אבל בפועל אתם כותבים שטויות.
במערב אירופה בשנתיים האחרונות יש הרבה יותר מקרי אנשטימיות והפגנות נגד ישראל מאשר במזרח אירופה, זו עובדה.
ייתכן שבעבר, טרם חרבות ברזל אכן היו יותר מקרים במזרח מאשר במערב, אבל היום המציאות שונה.
אתה יכול להראות לי הפגנת תמיכה בפלסטין של עשרות אלפי אנשים שקרתה בבודפשט או בורשה או בפראג או עיר אחרת מרכזית במזרח אירופה לאחרונה?
מנגד אני יכול להראות לך מאות מקרים בכל ערי מערב אירופה.
אבל חמודים כמוך תמיד מנסים להתנשא שהם יותר חכמים אבל בפועל אתם דיי טיפשים וכל כך מאוהבים בחמאס שקשה לכם להשלים עם זה שהאיסלם הקיצוני פשוט הורס את מערב אירופה. אני בטוח שאתה מאלה שיוצא לרחובות ואומר שצה"ל רוצח אזרחים תמימים ושאנחנו עושים רצח עם, אנשים כמוך בושה שמחזיקים פה אזרחות.
ורק כדי להראות לחמוד כמוך שאני גם יודע לעלות פרסומים, הנה פרסום שנערך לאחרונה ב-משרד התפוצות והמאבק באנטישמיות, להלן הממצאים מהשבועיים האחרונים, אני יודע שאתה קצת מתנשא ואיש לא חכם, אבל אשמח שתמיין לי איזה מדינות שייכות למערב ואיזה למזרח, בתודה הבור המוחלט.
אוסיף משהו אחרון, השם הכי נפוץ בשנים האחרונות באנגליה ובגרמניה זה מוחמד, צריך להיות ממש טיפש כדי לא לראות לאיזה כיוון המדינות האלה הולכות, מדובר במדינות עם קצב ילודה של פחות מ-2 (פרט למוסלמים שמשריצים בלי סוף גם שם), כלומר בהתחשב בכך שזה מדיניות דמורקטיות בעוד כמה עשרות שנים חלקם של המוסלמים באוכלסייה יהיה מספיק גדול כדי לצבור מספיק כוח פוליטי במדינות שלהם, הם יוכלו להעביר חוקים ולעשות מה שעולה על רוחם ולא נראה לי שהם ממש יירצו ישראלים/יהודים במדינות שלהם.