עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 636 לייקים
להאמין לצנציפח זה כמו לתת כאפה לעצמך בשלב הזה.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
- פוגודין
- קיבל.ה 187 לייקים
לצערי אני ניזון מאתרי הספורט,הפועל ירושלים לא הסתירו את זה שהוא על המדף אך הם מתבצרים בסכום אותו הם רוצים לקבל,הוזכר כמועמד לכל הגדולות כולל הפועל.
אני לא נכנס לשיקולים הכלכלים/המקצועיים שלהם.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
-
- קיבל.ה 2909 לייקים
זה כי הם רוצים שאזכה בהימורNARKOTIKA כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 07:42 גזרת מגן ימני -
איזה חלםההצעה היחידה שהוגשה עד כה היא רק לצרפתי ג'וניור סמביה, אך כרגע ישנם פערים גדולים בין ההצעה לדרישתו. אם סמביה לא יגיע, בהפועל עוד ינסו להחתים שחקן אחר במקרה שיאתרו כזה ב-48 השעות הקרובות
איזה עלוב
למה אין מועמדים
ווט דה פאק הם עשו כל הקיץ בקשר לעמדה הזאת
למה לא מגיע לקבוצה הזאת מגן ימני
-
- קיבל.ה 2909 לייקים
תוך שנתיים זה נכון, אבל אם במיקסום כלכלי, בחוזה ל3 שנים, אתה מוכר אותו מקסימום בינואר של השנה השניה, כשלאחר עונה בקיץ, אפילו יותר משתלם. זאת אומרת שכלכלית הוא יהיה איתך שנה, שנה וחצי.אוגוסטוס היל כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 07:41 מה זה אכפת לך? אתה היועץ הפיננסי של ספרא?
אם הוא כוכב באמת אז הוא בן 22 למכור אותו תוך שנתיים ב3 מיליון יורו זה לא מופרך
קודם כל שיחתום. צנציפר זה מקור לא מספיק אמין
אם רק בכלכלה עסקינן. אבל דברים מתפתחים, אולי הפועל תהיה באירופה, אולי יוכלו לשדרג חוזה. מי יודע, רק ביבי יודע.
-
- קיבל.ה 78 לייקים
מי שרוצה לנצח דרבי ולקחת איזה תואר בשנים הקרובות חייב להשקיע ולהתקרב לתקציבים של המחלה חיפה וב"ש.
לא צריך להיות רו"ח של הקבוצה
לספרא יש מספיק אמצעים ופועלים תחת התקציב שגובש.
צריך לקום כל בוקר ולהגיד תודה שיש לנו בעלים כאלה
- רדפוקס
- קיבל.ה 5668 לייקים
-
- קיבל.ה 328 לייקים
לא סותר בכללDubi Dubkin כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 08:11מי שרוצה לנצח דרבי ולקחת איזה תואר בשנים הקרובות חייב להשקיע ולהתקרב לתקציבים של המחלה חיפה וב"ש.
לגבי האמצעים - נחיה ונראה. זה אמנם 2 ליגות מעל כל מה שהכרנו עד היום, אבל עדיין לא בטוח שזה מספיק כדי להתמודד על אליפות. העובדה היא שאין צ'ק פתוח לחיזוק בכל העמדות. עסקאות טובות במקרה הזה יכולות להיות ההבדל.
-
- קיבל.ה 85 לייקים
דיי נו, אנחנו כרגע בתקציב של אלונה והיד עוד נטויה, היא קבוע בשלישייה הראשונה.NARKOTIKA כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 08:30לא סותר בכללDubi Dubkin כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 08:11מי שרוצה לנצח דרבי ולקחת איזה תואר בשנים הקרובות חייב להשקיע ולהתקרב לתקציבים של המחלה חיפה וב"ש.
לגבי האמצעים - נחיה ונראה. זה אמנם 2 ליגות מעל כל מה שהכרנו עד היום, אבל עדיין לא בטוח שזה מספיק כדי להתמודד על אליפות. העובדה היא שאין צ'ק פתוח לחיזוק בכל העמדות. עסקאות טובות במקרה הזה יכולות להיות ההבדל.
ההבדל שאנחנו בשנת בנייה, הרכב כמעט מ-0 והיא עושה חיזוקים נקודתיים. שנה שנתיים אנחנו שם. כמובן אם יעבדו חכם ולא בשיטת כבירי.
-
- קיבל.ה 197 לייקים
הבנתי מצנצי שאם מסתכלים טוב על ההקלטה של המשחק והרגע ששתי הבחורים האלה מלווים את דאפה אחרי השריקה אז אחד מהם זה לויזו מחופש. שיכנע גם את השחקן של ביתר לשכב שם בחומה ולפתוח דרך לבעיטה של אלטמן וגם ניחס את אצילי בחופשית.
צנצי לא טועה אף פעם.
אגב גם דיארה ממשיך להתקרב הוא פשוט גם מתרחק במקביל אז זה נראה כאילו הוא נשאר במקום.
-
- קיבל.ה 6995 לייקים
אני לא כל כך מבין מה הבעיה פה.
הסכום הזה ממש אחלה לשחקן בגיל הזה עם הרקורד הזה. סביר להניח שאלמלא הוא בשנת חוזה הוא היה הרבה יותר יקר.
ואני גם לא מבין מה הבעיה בחוזה ל-3 שנים. זו תקופה סטנדרטית בכדורגל לחוזה ארוך טווח, משער שגם הוא לא רוצה להיות כבול לחוזה ארוך יותר.
-
- קיבל.ה 705 לייקים
חחחחח הגזמתיפוגודין כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 00:25הודעה אחת שלך סחטה את כל שאריות הסבלנות שנותרו באשכול…shaolin232 כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 23:32 אפשר לזרוק עוד שם לאוויר?
למה שלא נביא את אייל גולסה?
הוא כרגע ללא קבוצה…
שלילי - שחקן פציע שרוב הקיירה ישב בספסל, שיחק עונה שעברה במכבי פ״ת והיה דיי חלש, הוא בירידה ביכולת כבר 4 שנים, לא סתם הוא שחקן חופשי עד כה, מזוהה עם הצהבת
חיובי - אפשר להביא במחיר סביר, עדיף בכמה רמות לדעתי מאל ים, בן 33 בסה״כ אז עדיין יש לו מה להוכיח, בעל ניסיון ובעל תארים, ישראלי ולא יבזבז משבצת של זר, יעבה לנו את הקישור האחורי הדליל
רעיון
בהצלחה![]()
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
מה זה צ'ק פתוח? למי יש צ'ק פתוח?NARKOTIKA כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 08:30לא סותר בכללDubi Dubkin כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 08:11מי שרוצה לנצח דרבי ולקחת איזה תואר בשנים הקרובות חייב להשקיע ולהתקרב לתקציבים של המחלה חיפה וב"ש.
זה מועדון שנמצא בתקופת הבראה עם בעלים חדש שרק עכשיו עלה ליגה, 2 מיליון יורו על דאפה, חצי מיליון על קרייב ועכשיו למעלה ממיליון על לואיזו, ככה על רגל אחת...מה זה עסקאות טובות? ואני באמת לא מצליח להבין מה התלונה אלא אם זו תלונה לשם תלונה.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
אתה לא יכול להגיד שזה סטנסרטי בשום צורה, מצטער.הוקיץ' כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 09:29אני לא כל כך מבין מה הבעיה פה.
הסכום הזה ממש אחלה לשחקן בגיל הזה עם הרקורד הזה. סביר להניח שאלמלא הוא בשנת חוזה הוא היה הרבה יותר יקר.
ואני גם לא מבין מה הבעיה בחוזה ל-3 שנים. זו תקופה סטנדרטית בכדורגל לחוזה ארוך טווח, משער שגם הוא לא רוצה להיות כבול לחוזה ארוך יותר.
אתה לא תמצא דוגמא בהיסטוריה שלנו של חוזה ל3 שנים לאחר ששולם סכום כזה. (הדבר הכי קרוב שאתה יכול להביא זאת עסקת טב"ח עם לוזון, שזה לא עסקה שאנחנו רוצים לקרוא לה סטנדטית, אני מקווה שעל זה יש הסכמה)
אני בספק שתמצא אצל מכבי/חיפה/ב"ש, וגם אם תמצא - זה יהיה דוגמא שולית. זאת אשכרה ההגדרה של אנומליה, ואתם זורקים פה את המילה סטנדרטי.
אין כמעט דוגמאות לקבוצות שמוציאות סכום כזה (באופן יחסי לתקציב) עם חוזה ל3 שנים. אין. אתם סתם זורקים מילים.
-
- קיבל.ה 2909 לייקים
אני אופטימי
זה מתחבר עם הסוכן שאמר ל״אנחנו בתהליך״
וצנציפר כרגיל לא מקשר את ידיעתו לשאר, אלא עשה מאין ידיעה חדשה(הרי הוא לא הזכיר מחלוקות כשחתם כבר 6 פעמים ושיחק מול ביטר)
וויל סי וואט האפנס כמו שאומר ההוא.
זה מתחבר עם הסוכן שאמר ל״אנחנו בתהליך״
וצנציפר כרגיל לא מקשר את ידיעתו לשאר, אלא עשה מאין ידיעה חדשה(הרי הוא לא הזכיר מחלוקות כשחתם כבר 6 פעמים ושיחק מול ביטר)
וויל סי וואט האפנס כמו שאומר ההוא.
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
מכבי חיפה החתימה עכשיו את אגבה לשלוש שנים ושולם עליו סכום זהה, דני גרופר סיכם לשלוש שנים במכבי, זה ככהמהתקופה האחרונה בשלוף.NARKOTIKA כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 09:41אתה לא יכול להגיד שזה סטנסרטי בשום צורה, מצטער.הוקיץ' כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 09:29אני לא כל כך מבין מה הבעיה פה.
אתה לא תמצא דוגמא בהיסטוריה שלנו של חוזה ל3 שנים לאחר ששולם סכום כזה.
אני בספק שתמצא אצל מכבי/חיפה/ב"ש, וגם אם תמצא - זה יהיה דוגמא שולית. זאת אשכרה ההגדרה של אנומליה, ואתם זורקים פה את המילה סטנדרטי.
אין כמעט דוגמאות לקבוצות שמוציאות סכום כזה (באופן יחסי לתקציב) עם חוזה ל3 שנים. אין. אתם סתם זורקים מילים.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
"תלונה"שחר כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 09:38מה זה צ'ק פתוח? למי יש צ'ק פתוח?NARKOTIKA כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 08:30לא סותר בכללDubi Dubkin כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 08:11
מי שרוצה לנצח דרבי ולקחת איזה תואר בשנים הקרובות חייב להשקיע ולהתקרב לתקציבים של המחלה חיפה וב"ש.
זה מועדון שנמצא בתקופת הבראה עם בעלים חדש שרק עכשיו עלה ליגה, 2 מיליון יורו על דאפה, חצי מיליון על קרייב ועכשיו למעלה ממיליון על לואיזו, ככה על רגל אחת...מה זה עסקאות טובות? ואני באמת לא מצליח להבין מה התלונה אלא אם זו תלונה לשם תלונה.
כמה אפשר להתרגש? למה זה כל כך מבהיל אתכם לנתח באופן קר את העסקה?
זה כזה מורכב להיות שמח שיש ספרא ולהגיד על חלק מהעסקאות שמבוצעות (לא על ידי ספרא, אגב) שהם לא אופטימיליות? על מה זה יושב לכם?
- Carajo
- קיבל.ה 398 לייקים
מילסון, פטאצ׳י, ניקולסקו וגם וארלה החדש שלהם כולם חתמו לשלוש שנים ושולם עליהם 1.5 מיליון יורו או יותר.NARKOTIKA כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 09:41אתה לא יכול להגיד שזה סטנסרטי בשום צורה, מצטער.הוקיץ' כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 09:29אני לא כל כך מבין מה הבעיה פה.
אתה לא תמצא דוגמא בהיסטוריה שלנו של חוזה ל3 שנים לאחר ששולם סכום כזה. (הדבר הכי קרוב שאתה יכול להביא זאת עסקת טב"ח עם לוזון, שזה לא עסקה שאנחנו רוצים לקרוא לה סטנדטית, אני מקווה שעל זה יש הסכמה)
- Carajo
- קיבל.ה 398 לייקים
זה יושב על זה שהבסיס לטענה שלך הוא לא נכוןNARKOTIKA כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 09:47"תלונה"שחר כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 09:38מה זה צ'ק פתוח? למי יש צ'ק פתוח?
זה כזה מורכב להיות שמח שיש ספרא ולהגיד על חלק מהעסקאות שמבוצעות (לא על ידי ספרא, אגב) שהם לא אופטימיליות? על מה זה יושב לכם?
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
כי אני לא מבין מה הבעיה? זו עסקה מדהימה וחתיכת מציאה ביחס לנתונים של השחקן.NARKOTIKA כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 09:47"תלונה"שחר כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 09:38מה זה צ'ק פתוח? למי יש צ'ק פתוח?
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
בקפריסין קרקידה שהוא המקבילה של צנצי שהתחיל לפרסם שלואיזו מתעקש לעזוב את הקבוצה עוד לפני שפורסמה שמה של הקבוצה, מדווח שעדיין אין חתימה סופית, אבל חילוקי הדעות נפתרו בשעות האחרונות והפערים בין המועדונים הצטמצמו ביממה האחרונה.
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
ההתאחדות הקפריסאית עובדת בראשון? בסוף לא יהיה מי שישלח את השחרור הבינלאומי.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
אבל זה לא נכון.שחר כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 09:46מכבי חיפה החתימה עכשיו את אגבה לשלוש שנים ושולם עליו סכום זהה, דני גרופר סיכם לשלוש שנים במכבי, זה ככהמהתקופה האחרונה בשלוף.NARKOTIKA כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 09:41אתה לא יכול להגיד שזה סטנסרטי בשום צורה, מצטער.הוקיץ' כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 09:29
אתה לא תמצא דוגמא בהיסטוריה שלנו של חוזה ל3 שנים לאחר ששולם סכום כזה.
בחוזה של אגבה למכבי חיפה יש אופציה.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=519071
בחוזה של גרופר למכבי יש אופציה:
https://www.one.co.il/Article/495302.html
והוא בכלל הגיע בעברה חופשית, גם אם זה היה לשנתיים זאת לא דוגמה רלוונטית.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
איזה טענה לא נכונה?Carajo כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 09:49זה יושב על זה שהבסיס לטענה שלך הוא לא נכוןNARKOTIKA כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 09:47"תלונה"שחר כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 09:38
מה זה צ'ק פתוח? למי יש צ'ק פתוח?
יש לך דוגמאות להעברות של מעל מיליון יורו עם חוזה לפחות מ4 שנים?
יש לך דומגאות באנגליה להעברות של מעל 30 מיליון יורו עם חוזה לפחות מ4 שנים?
אתם עוקבים אחרי שוק ההעברות?
זה מוזר. לא אסון, לא ביזיון (את זה אני שומר להתנהלות עם מגן ימני), פשוט מוזר.
-
- קיבל.ה 2207 לייקים
די כבר נו. אף אחד לא יחתים אותו ל3 שנים בלי אופציה.NARKOTIKA כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 09:55איזה טענה לא נכונה?
יש לך דוגמאות להעברות של מעל מיליון יורו עם חוזה לפחות מ4 שנים?
יש לך דומגאות באנגליה להעברות של מעל 30 מיליון יורו עם חוזה לפחות מ4 שנים?
אתם עוקבים אחרי שוק ההעברות?
זה מוזר. לא אסון, לא ביזיון (את זה אני שומר להתנהלות עם מגן ימני), פשוט מוזר.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
לכולם יש אופציה בחוזה.Carajo כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 09:48מילסון, פטאצ׳י, ניקולסקו וגם וארלה החדש שלהם כולם חתמו לשלוש שנים ושולם עליהם 1.5 מיליון יורו או יותר.NARKOTIKA כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 09:41אתה לא יכול להגיד שזה סטנסרטי בשום צורה, מצטער.הוקיץ' כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 09:29
תבדוק.
-
- קיבל.ה 2207 לייקים
גם לו יהיה ימבוהל. נראה לך שעשו את פרימור וספרא אתמול?
- פוגודין
- קיבל.ה 187 לייקים
פרסמו את החוזה שהוצע לשחקן ולא ראיתי?
הוויכוח שלכם על העתיד מבוסס על דמיון,לא על עובדות.
הוויכוח שלכם על העתיד מבוסס על דמיון,לא על עובדות.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
אין בעיה, זה מצויין. הרי גם ההודעה שלי התחילה מזה שאני רוצה להאמין שתהיה אופציה, אחרת איך מסכימים לזה...
הבסיס של ה'ויכוח' התחיל משם.
ואני באמת מבוהל.
-
- קיבל.ה 1405 לייקים
אני לא אופתע אם זה יהיה 3 שנים בלי אופציה
-
- קיבל.ה 295 לייקים
-
- קיבל.ה 1405 לייקים
החמודים מפרסמים עכשיו כתבה פיקנטית שברדה היה בזמנו מועמד לאפואל בזמן ששיחק בהפועל, ועכשיו הוא מאמן הפועל שרוצה את לויזו
-
- קיבל.ה 2633 לייקים
חשבתי על זה שבטח לואיזאו ראה את בלומפילד מלא מול טדי והתלהב, רק שלא יראה את הי"א...
כל ההתלהבות תרד לו
כל ההתלהבות תרד לו
-
- קיבל.ה 399 לייקים
כנראה בגלל זה הטיסה תהיה בראשון בבוקר ולא לפני חחחחחלירון האדום כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 10:26 חשבתי על זה שבטח לואיזאו ראה את בלומפילד מלא מול טדי והתלהב, רק שלא יראה את הי"א...
כל ההתלהבות תרד לו
- 7even
- קיבל.ה 3335 לייקים
לפני 5 שעות עברו ה-48 שעות שצנצי אמר לפני 53 שעות שלאויזו יחתום ב 48 שעות הקרובות.
יחד, רק יחד! 

- רדפוקס
- קיבל.ה 5668 לייקים
-
- קיבל.ה 1633 לייקים
-
- קיבל.ה 165 לייקים
מקורבים - בנוסף ללויזו, האם יש כוונות רציניות גם לגבי מגן ימני או שדי ויתרנו על כך בחלון הנוכחי.

- Mendelson
- קיבל.ה 419 לייקים
מישהו יודע להגיד כמה הרוויח סמביו ג'וניור בחוזה הקודם שלו? מעניין להבין את הפערים שדיבר עליהם צנצי.
-
- קיבל.ה 548 לייקים