בול!רדפוקס כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 16:14 זה שפתחנו את העונה עם 4 זרים ואנחנו סיימנו את מחזור 3 עם 5 זאת תקלה.
אבל אין הרבה הבדל אם נחתים עוד 2 זרים נוספים עוד שעה או ביום ראשון בשש בערב, אז פשוט תחכו בסבלנות לתום החלון במקום לבלבל את הביצים פה ולצעוק "כישלון".
בהחלט יהיה ראוי לבקר את ההנהלה והצוות המקצועי אם נקום ביום שני בבוקר בלי שינוי במצבת הזרים וכל התירוצים של "עלינו ליגה", "מלחמה", "כולם מתקשים" יהיו בטלים בשישים.
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 1683 לייקים
-
- קיבל.ה 457 לייקים
הכשלון הוא בהתנהלות, בין אם יבואו או לא. נקווה לפחות שיוחתמו ויהיו טובים.רדפוקס כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 16:14 זה שפתחנו את העונה עם 4 זרים ואנחנו סיימנו את מחזור 3 עם 5 זאת תקלה.
אבל אין הרבה הבדל אם נחתים עוד 2 זרים נוספים עוד שעה או ביום ראשון בשש בערב, אז פשוט תחכו בסבלנות לתום החלון במקום לבלבל את הביצים פה ולצעוק "כישלון".
בהחלט יהיה ראוי לבקר את ההנהלה והצוות המקצועי אם נקום ביום שני בבוקר בלי שינוי במצבת הזרים וכל התירוצים של "עלינו ליגה", "מלחמה", "כולם מתקשים" יהיו בטלים בשישים.
-
- קיבל.ה 457 לייקים
לא...הקפריסאי הוא לעמדה 10, שם יש לנו את אלקוקין בלבד ( בבקשה לא לכתוב את בנימין )נועם שחם כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 15:09כרגע מדברים על חיזוק בשתי עמדות - מגן ימני (ששם יש צורך) ולויזאו שהוא בעמדה של טוריאל (ושל קורין) - שלא בטוח שיש צורך דווקא בו אבל הולכים עליו כי הוא סוג של עילוי.joshsoos כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 12:57סילבה וקורין הן בשתי העמדות הכי 'מסודרות' שיש לנו, יחד עם מגן שמאל. בכל שאר העמדות כרגע אתה בחוסר מקצועי או מספרי. לא יודע איפה אתה מוצא בזה יתרונות.נועם שחם כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 12:40 מזכיר בכל הסיפור הזה גם שבינואר יש מקום למקצה שיפורים.
אנחנו כרגע עם קבוצה טובה שעם עוד שחקן או שניים תהיה מצויינת.
השמות שנזרקו בקיץ והמשאים ומתנים שפורסמו מעידים על כיוון רציני ועל פרופיל גבוה של שחקנים. לא תמיד זה מצליח אבל נותנים עבודה ומוכנים לשים כסף.
ואם למרות הכל נגיע לסוף ספטמבר בסגל הזה, לא סוף העולם. יש בזה גם יתרונות (מזכיר לכם שבינתיים סילבה וקורין ששניהןם שחקנים שבונים עליהם מקצועית בקושי שיחקו). ואם זה יקרה, אז כשנגיע לינואר יהיה מקום לעשות התאמות במידת הצורך שיאפשרו לנו פוש עד סוף העונה.
באופן כללי אני חושב שיש לנו קבוצה שגם ככה עשתה הרבה שינויים וצריכה זמן למצוא את עצמה. לצורך הענין שחקן כמו אלקוקין רק עכשיו מתחיל לפרוץ ויכול להיות שאם יבוא עוד שחקן לחלק הקדמי זה יפגע בו.
אז זה לא שאני לא אשמח אם יהיה לנו סגל מלא, אבל לפעמים דווקא זה שיש לך עוד מקום או שניים נותן לך אפשרות לעשות תיקונים מדוייקים ונכונים יותר בינואר. זה החלק החיובי.
נהניתי מאד מהקבוצה במחצית השניה בשבת ואין לי שום בעיה לראות את ההרכב הזה + סילבה רץ עוד קצת.
ההרכב של שלשום חייב מגן ימני, אין לי מושג מה אתה רואה בפיבן, הוא לא מגן. וכאמור, עוד שחקן לעמדה 10.
גם אז, לא יהיה לנו מגן ימני מחליף ואל ים ובנימין הם המחליפים של שתי עמדות הקישור, אידיאלי זה לא.
-
- קיבל.ה 1683 לייקים
-
- קיבל.ה 1271 לייקים
יש לך ב10 גם את קורין, ואלקוקין הוא אמצע לא פחות משהוא 10.joshsoos כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 16:39לא...הקפריסאי הוא לעמדה 10, שם יש לנו את אלקוקין בלבד ( בבקשה לא לכתוב את בנימין )נועם שחם כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 15:09כרגע מדברים על חיזוק בשתי עמדות - מגן ימני (ששם יש צורך) ולויזאו שהוא בעמדה של טוריאל (ושל קורין) - שלא בטוח שיש צורך דווקא בו אבל הולכים עליו כי הוא סוג של עילוי.
באופן כללי אני חושב שיש לנו קבוצה שגם ככה עשתה הרבה שינויים וצריכה זמן למצוא את עצמה. לצורך הענין שחקן כמו אלקוקין רק עכשיו מתחיל לפרוץ ויכול להיות שאם יבוא עוד שחקן לחלק הקדמי זה יפגע בו.
אז זה לא שאני לא אשמח אם יהיה לנו סגל מלא, אבל לפעמים דווקא זה שיש לך עוד מקום או שניים נותן לך אפשרות לעשות תיקונים מדוייקים ונכונים יותר בינואר. זה החלק החיובי.
נהניתי מאד מהקבוצה במחצית השניה בשבת ואין לי שום בעיה לראות את ההרכב הזה + סילבה רץ עוד קצת.
ההרכב של שלשום חייב מגן ימני, אין לי מושג מה אתה רואה בפיבן, הוא לא מגן. וכאמור, עוד שחקן לעמדה 10.
גם אז, לא יהיה לנו מגן ימני מחליף ואל ים ובנימין הם המחליפים של שתי עמדות הקישור, אידיאלי זה לא.
וכן, יש לך גם את בנימין לשתי העמדות האלה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5609 לייקים
מה הכוונה בהתנהלות? אני חושב שכישלון זאת מילה גדולה, תקלה זה יותר ראוי.joshsoos כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 16:36הכשלון הוא בהתנהלות, בין אם יבואו או לא. נקווה לפחות שיוחתמו ויהיו טובים.רדפוקס כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 16:14 זה שפתחנו את העונה עם 4 זרים ואנחנו סיימנו את מחזור 3 עם 5 זאת תקלה.
-
- קיבל.ה 457 לייקים
-
- קיבל.ה 457 לייקים
קורין יכול לשחק שם בגדול, אבל זה כמו הקפריסאי, הם שחקני קו. בנימין הוא לא 10, בספק אם יש לו עמדה בכלל ( הוא גם לא 8 וגם לא חלוץ שני, הוא פשוט רץ הרבה וידע להיכנס לרחבה יפה אבל זהו... ).D&3 כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 16:53יש לך ב10 גם את קורין, ואלקוקין הוא אמצע לא פחות משהוא 10.joshsoos כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 16:39לא...הקפריסאי הוא לעמדה 10, שם יש לנו את אלקוקין בלבד ( בבקשה לא לכתוב את בנימין )נועם שחם כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 15:09
כרגע מדברים על חיזוק בשתי עמדות - מגן ימני (ששם יש צורך) ולויזאו שהוא בעמדה של טוריאל (ושל קורין) - שלא בטוח שיש צורך דווקא בו אבל הולכים עליו כי הוא סוג של עילוי.
מקווה מאוד שאם הקפריסאי יגיע נראה שהוא יכול לשחק 10, אני כבר כתבתי שאז אני מוריד את אלקוקין ל8 ואת פלקאו לספסל
-
- קיבל.ה 1271 לייקים
נו אז בנימין ואל ים במצב כזה לא המחליפים היחידים בקישורjoshsoos כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 17:04קורין יכול לשחק שם בגדול, אבל זה כמו הקפריסאי, הם שחקני קו. בנימין הוא לא 10, בספק אם יש לו עמדה בכלל ( הוא גם לא 8 וגם לא חלוץ שני, הוא פשוט רץ הרבה וידע להיכנס לרחבה יפה אבל זהו... ).D&3 כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 16:53יש לך ב10 גם את קורין, ואלקוקין הוא אמצע לא פחות משהוא 10.joshsoos כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 16:39
לא...הקפריסאי הוא לעמדה 10, שם יש לנו את אלקוקין בלבד ( בבקשה לא לכתוב את בנימין )
מקווה מאוד שאם הקפריסאי יגיע נראה שהוא יכול לשחק 10, אני כבר כתבתי שאז אני מוריד את אלקוקין ל8 ואת פלקאו לספסל
-
- קיבל.ה 2111 לייקים
-
- קיבל.ה 573 לייקים
אצל אופירה מפרסמים שגוני עומד להיות משוחרר מהקבוצה של דון קסקט.
להחזיר כמחליף לפלקאו ולהשאיל את אל ים לזיו אריה זה צעד מתבקש.
להחזיר כמחליף לפלקאו ולהשאיל את אל ים לזיו אריה זה צעד מתבקש.
-
- קיבל.ה 2603 לייקים
-
- קיבל.ה 370 לייקים
-
- קיבל.ה 457 לייקים
בנימין ואל ים הם המחליפים ל6 ו 8 ושניהם לא ברמה, וזה כשספק גדול עד כמה פלקאו כפותח הוא ברמה ( לא ניכנס לזה... ) ונכון לכרגע רק אלקוקין וקרייב מתאימים לקבוצה עם שאיפות למקום 4. קורין הוא גיבוי על גיבוי, הוא לא באמת 10, ועל הקפריסאי בא לי להפסיק לכתוב עד שנראה שהוא בא. איך שלא תסתכל, הקישור הוא העמדה הבעייתית שלנו מבחינת הסגל, ומגן ימני זה כבר ברמת המחדלD&3 כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 17:08נו אז בנימין ואל ים במצב כזה לא המחליפים היחידים בקישורjoshsoos כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 17:04קורין יכול לשחק שם בגדול, אבל זה כמו הקפריסאי, הם שחקני קו. בנימין הוא לא 10, בספק אם יש לו עמדה בכלל ( הוא גם לא 8 וגם לא חלוץ שני, הוא פשוט רץ הרבה וידע להיכנס לרחבה יפה אבל זהו... ).
-
- קיבל.ה 1271 לייקים
אני לא מצליח להבין אם אתה מתייחס למצב שיגיע עשר או למצב שלאjoshsoos כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 17:21בנימין ואל ים הם המחליפים ל6 ו 8 ושניהם לא ברמה, וזה כשספק גדול עד כמה פלקאו כפותח הוא ברמה ( לא ניכנס לזה... ) ונכון לכרגע רק אלקוקין וקרייב מתאימים לקבוצה עם שאיפות למקום 4. קורין הוא גיבוי על גיבוי, הוא לא באמת 10, ועל הקפריסאי בא לי להפסיק לכתוב עד שנראה שהוא בא. איך שלא תסתכל, הקישור הוא העמדה הבעייתית שלנו מבחינת הסגל, ומגן ימני זה כבר ברמת המחדלD&3 כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 17:08נו אז בנימין ואל ים במצב כזה לא המחליפים היחידים בקישורjoshsoos כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 17:04
קורין יכול לשחק שם בגדול, אבל זה כמו הקפריסאי, הם שחקני קו. בנימין הוא לא 10, בספק אם יש לו עמדה בכלל ( הוא גם לא 8 וגם לא חלוץ שני, הוא פשוט רץ הרבה וידע להיכנס לרחבה יפה אבל זהו... ).
כמו כן, לקבוצה יש שאיפות לפלייאוף עליון
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 452 לייקים
גוני לא בתוכניות של חיפה
מביאים אותו בהשאלה במקום אל ים לרוטציות עם פלקאו?
מביאים אותו בהשאלה במקום אל ים לרוטציות עם פלקאו?
- רדפוקס
- קיבל.ה 5609 לייקים
מעדיף לקבל סיפיליס מאשר גוני נאור.
- 7even
- קיבל.ה 3255 לייקים
חיפה רצתה עליו מיליון בערך. לדעתי ישחררו גם ב 100 אלף.
פלקאו פיסי בצורה שגוני לא יהיה לעולם, השבוע זה ממש בלט.
התקפה אין לו כ"כ. אני לא בטוח כמה לגוני.
יותר לחוץ לי מגן ימני ו-10.
פלקאו פיסי בצורה שגוני לא יהיה לעולם, השבוע זה ממש בלט.
התקפה אין לו כ"כ. אני לא בטוח כמה לגוני.
יותר לחוץ לי מגן ימני ו-10.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 18 ספטמבר 2025, 18:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 370 לייקים
לא רוצה גוני גם בחינם
דיי אנחנו לא ניסנוב יותר
רוצה דון
דיי אנחנו לא ניסנוב יותר
רוצה דון
-
- קיבל.ה 427 לייקים
בלאומית גוני נאור היה סתם שחקן אז אתם רוצים להחתים אותו שוב?
-
- קיבל.ה 9 לייקים
-
- קיבל.ה 146 לייקים
אין לי בעיה שגוני נאור יחזור, אבל זה לא משפר אותנו, זה רק מרחיב לנו את הסגל.
אם פלקאו נפצע אני מעדיף גוני נאור מאשר אל ים.
אם פלקאו נפצע אני מעדיף גוני נאור מאשר אל ים.

-
- קיבל.ה 60 לייקים
מהשיעמום מייצרים פה דיונים לא רלוונטיים על שחקנים כמו פטקוב, דיארה ,דון ועכשיו גוני נאור שזו אולי משאלת לב של כמה משתמשים שיבואו אבל הם בכלל לא על הפרק.
יש עד ראשון לסגור תקפריסאי ומגן ימני
אם באמת יחתמו ה2 המדוברים עד יום ראשון יש לנו סגל אשDubi Dubkin כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 19:31 מהשיעמום מייצרים פה דיונים לא רלוונטיים על שחקנים כמו פטקוב, דיארה ,דון ועכשיו גוני נאור שזו אולי משאלת לב של כמה משתמשים שיבואו אבל הם בכלל לא על הפרק.
ובלומפילד מלא במשחק בית הקרוב
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 452 לייקים
אבל המגן הימני זאת עסקה בהעברה חופשיתDubi Dubkin כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 19:31 מהשיעמום מייצרים פה דיונים לא רלוונטיים על שחקנים כמו פטקוב, דיארה ,דון ועכשיו גוני נאור שזו אולי משאלת לב של כמה משתמשים שיבואו אבל הם בכלל לא על הפרק.
אפשר להחתים אותו מעבר לסוף החלון לא ?
כבר מרגיש שאם לא יהיה היום משהו, לא יהיה כלום…
-
- קיבל.ה 306 לייקים
לא צריך להכניס רעיונות לראש של פרימוראנחנו בתהליך כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 19:48אבל המגן הימני זאת עסקה בהעברה חופשיתDubi Dubkin כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 19:31 מהשיעמום מייצרים פה דיונים לא רלוונטיים על שחקנים כמו פטקוב, דיארה ,דון ועכשיו גוני נאור שזו אולי משאלת לב של כמה משתמשים שיבואו אבל הם בכלל לא על הפרק.
אפשר להחתים אותו מעבר לסוף החלון לא ?
-
- קיבל.ה 448 לייקים
כן. ככה זה פורום…Dubi Dubkin כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 19:31 מהשיעמום מייצרים פה דיונים לא רלוונטיים על שחקנים כמו פטקוב, דיארה ,דון ועכשיו גוני נאור שזו אולי משאלת לב של כמה משתמשים שיבואו אבל הם בכלל לא על הפרק.
או שהמנדט מוגבל רק לתגובות על ציוצים של צנצי?
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 2856 לייקים
כמו במקרה הילד מנתיבות, גם כאן כנראה הכל תלוי בילד מניקוסיה(אם הוא משם)
הבעיה שבמקרה הפנימי שלנו, יותר קל להשפיע מכל הכיוונים, הפועל יודעת את ״שפת המזרח התיכון״ ואם לא, אז שולחת את בוקסה שמכיר את ״שפת הרחוב הרמת גני״ ואני לא יודע עד כמה הזרוע הצבאית של גיא פרימור יכולה להגיע רחוק.
הבעיה שבמקרה הפנימי שלנו, יותר קל להשפיע מכל הכיוונים, הפועל יודעת את ״שפת המזרח התיכון״ ואם לא, אז שולחת את בוקסה שמכיר את ״שפת הרחוב הרמת גני״ ואני לא יודע עד כמה הזרוע הצבאית של גיא פרימור יכולה להגיע רחוק.
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 452 לייקים
גם עכשיו האזעקות האלו לא טובות לנו.
-
- קיבל.ה 289 לייקים
שאל אם מישהו פה יש לו קשר עם ההנהלה כי הוא רוצה לתרום 10,000 שקל כדי לעזור לההחתים ( נדמה לי את זהבי אבל אולי אני טועה )
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 2111 לייקים
כן,את זהביההוא מפעם כתב:שאל אם מישהו פה יש לו קשר עם ההנהלה כי הוא רוצה לתרום 10,000 שקל כדי לעזור לההחתים ( נדמה לי את זהבי אבל אולי אני טועה )
ואמר 50 אלף
-
- קיבל.ה 111 לייקים
זרים שנוחתים פה לא טמבלים גמורים ( למרות שזה יכול להרגיש ככה)
עוד אזעקה פחות אזעקה זה לא באמת מה שגורם להם לחתום או לא.
כולם יודעים מה המצב פה בשנתיים האחרונות, והסיכוי היחיד להביא שחקנים זה פשוט לשלם להם יותר ממה שהם שווים
״פרמיית סיכון״
-
- קיבל.ה 9 לייקים
גם אם לא זה לא אסון. אנחנו הרי לא רצים לאליפות השנה ומאוד לא סביר שנרד (חמסה חמסה שום ארנב) ויש גם יתרון בעונה בה שחקנים צעירים כמו אלקוקין, למקין ובוסקילה זוכים להתבשל קצת עם דקות בליגת העל, במערכת המסודרת והלא מלחיצה שנבנתה פה בניגוד לבלגן של השנים האחרונות שהיה די בית קברות לכשרונות צעירים.Gania23 כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 19:36אם באמת יחתמו ה2 המדוברים עד יום ראשון יש לנו סגל אשDubi Dubkin כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 19:31 מהשיעמום מייצרים פה דיונים לא רלוונטיים על שחקנים כמו פטקוב, דיארה ,דון ועכשיו גוני נאור שזו אולי משאלת לב של כמה משתמשים שיבואו אבל הם בכלל לא על הפרק.
-
- קיבל.ה 460 לייקים
מה היתרון? שהמועדון ימכור אותם ואנחנו לא נהנה משום כלום? כבר היינו בזה זוכר? צעירים לא נותנים לך תארים ובמצב שלנו אפילו מורידים אותך ליגה, צריך להביא את 2 הזרים הנותרים כבר לפני חודש, ולשלב כמה צעירים מוכשרים, את למקין להשאיל.CouchPotato כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 21:27גם אם לא זה לא אסון. אנחנו הרי לא רצים לאליפות השנה ומאוד לא סביר שנרד (חמסה חמסה שום ארנב) ויש גם יתרון בעונה בה שחקנים צעירים כמו אלקוקין, למקין ובוסקילה זוכים להתבשל קצת עם דקות בליגת העל, במערכת המסודרת והלא מלחיצה שנבנתה פה בניגוד לבלגן של השנים האחרונות שהיה די בית קברות לכשרונות צעירים.Gania23 כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 19:36אם באמת יחתמו ה2 המדוברים עד יום ראשון יש לנו סגל אשDubi Dubkin כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 19:31 מהשיעמום מייצרים פה דיונים לא רלוונטיים על שחקנים כמו פטקוב, דיארה ,דון ועכשיו גוני נאור שזו אולי משאלת לב של כמה משתמשים שיבואו אבל הם בכלל לא על הפרק.
- פוגודין
- קיבל.ה 164 לייקים
יש הבדל בין להתבשל קצת ודקות בליגת העל לבין לייעד אותם להרכב באנקר בלי מחליפים ...CouchPotato כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 21:27גם אם לא זה לא אסון. אנחנו הרי לא רצים לאליפות השנה ומאוד לא סביר שנרד (חמסה חמסה שום ארנב) ויש גם יתרון בעונה בה שחקנים צעירים כמו אלקוקין, למקין ובוסקילה זוכים להתבשל קצת עם דקות בליגת העל, במערכת המסודרת והלא מלחיצה שנבנתה פה בניגוד לבלגן של השנים האחרונות שהיה די בית קברות לכשרונות צעירים.Gania23 כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 19:36אם באמת יחתמו ה2 המדוברים עד יום ראשון יש לנו סגל אשDubi Dubkin כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 19:31 מהשיעמום מייצרים פה דיונים לא רלוונטיים על שחקנים כמו פטקוב, דיארה ,דון ועכשיו גוני נאור שזו אולי משאלת לב של כמה משתמשים שיבואו אבל הם בכלל לא על הפרק.
זה בדיוק מה שהרס אותנו בשנים האחרונות , גם ורמוט וזהבי ידענו שיהיו שחקנים גדולים ושנה שנתיים ראשונות בהפועל הם לא היו מולחמים להרכב ,הם היו שחקני רוטציה והם עוד התבשלו לפני שהגיעו להפועל
- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 452 לייקים
זה לא אסון אבל זה מחדל.
במיוחד בעמדת המגן הימני.
ארבעה חודשים היה לנו אפשרות להבין מגן ימני, אנחנו הקבוצה היחידה בעולם בלי מגן ימני אחד בסגל!
בלי 10 עוד אפשר להסתדר עם אלקוקין.
במיוחד בעמדת המגן הימני.
ארבעה חודשים היה לנו אפשרות להבין מגן ימני, אנחנו הקבוצה היחידה בעולם בלי מגן ימני אחד בסגל!
בלי 10 עוד אפשר להסתדר עם אלקוקין.