הוא אמר שהוא לא מבין את השאלה "מה הראיות?" אז למה אתם מציקים לו בשאלות יותר מסובכות?
כשמישהו לא מבין מבחן של כתה ה' זה לא הוגן להתעלל בו עם שאלות של כתה ז'.
איפה הנשמה היהודית שלכם? רחמנות.
אשכול ארצות הברית של אמריקה
- its-sick
- קיבל.ה 1408 לייקים
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
- סומך
- קיבל.ה 1467 לייקים
לא הבנתי, יש פה הפתעה שסבן מתלהם ומגזים גוזמאות?
לא הייתי מופתע מאז שהוא טען שהאולטראס שרפו את הרייכסטאג
לא הייתי מופתע מאז שהוא טען שהאולטראס שרפו את הרייכסטאג
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 529 לייקים
שמועןת על מותו של טראמפ
יש ביסוס לעניין?
יש ביסוס לעניין?
-
- קיבל.ה 1936 לייקים
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 121 לייקים
אמור לצאת מחר בארה"ב

רינגו סטאר המלך
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 121 לייקים
היום הוא יום השנה ליום הכי עקוב מדם בהיסטוריה האמריקאית, הוא קרב אנטיטם במלחמת האזרחים של ארה"ב (17.9.1862. יותר הרוגים מ- 9.11, יותר מהפלישה לנורמנדי).
מעודדים מהניצחון המוחץ בקרב בול-ראן השני (30.8.1862), כוחות ארמיית צפון וירג'יניה של הדרום פתחו במסע צפונה ומזרחה לתוך מדינת מרילנד (שהיתה עדיין באיחוד, למרות שהיתה בה עבדות והיו בה לא מעט אנשים שאהדו את הדרום) ב- 3.9.1862. ב- 13.9.1862 מצאו שני חיילים של הצפון העתק של פקודה של מפקד ארמיית צפון וירג'יניה של הדרום, הגנרל רוברט אי. לי, ובה פירוט של תנועת הכוחות שלו. התגלה למפקד ארמיית הפוטומק של הצפון, הגנרל ג'ורג' מקללן, שהצבא הדרומי בעצם מפוצל ל- 2 חלקים עיקריים, וחלקים אלו יחסית מרוחקים אחד מהשני גיאוגרפית. למפקדי הדרום נודע שהפקודה נפלה לידי הצפון, והיה מבחינת הגנרל לי הכרח כעת לרכז את היחידות השונות. מקללן נע כעת מערבה וצפונה, וידע (כפי שידעו גם בצבא הדרום) שכדי להגיע לכוחותיו של לי יהיה עליו לחצות מערבה את רכס הרי הדרום (south mountain), וכוחות יחסית קטנים של צבא הדרום נשארו במעברי ההרים כדי לנסות לחסום אותם ולעכב את צבא הצפון כמה שאפשר, ובכך לתת לגנרל לי זמן ואפשרות לרכז כוחות מערבה משם. כוחות הצפון הצליחו להדוף את אלו של הדרום בקרב על רכס הרי הדרום ב- 14.9.1862. בקרב זה נהרג הגנרל הצפוני ג'סי רינו, שעל שמו קרויה העיר רינו שבמדינת נבאדה.
בינתיים לי הצליח לרכז כוחות סמוך לעיירה שארפסברג שבמדינת מרילנד, וליד נחל אנטיטם, אם כי עדיין חסרו לו חיילים לא מעטים, בעיקר כאלה מהיחידות שנשלחו לכבוש את הארפרס פרי דרומה משם, אז עדיין חלק מוירג'יניה (כיום במערב וירג'יניה).
ההתקפה של הצפון נפתחה מצפון עם שחר, ובהדרגה עיקר הלחימה עבר דרומה ב-3 שלבים עיקריים. בשלב האחרון, כוחות של הצפון הצליחו לפרוץ מערבה על גשר שעל נחל אנטיטם, בחלק הדרומי של שדה הקרב, ואיימו על האגף הימני של צבא הדרום, אבל נהדפו בידי כוחות של הדרום בפיקודו של א. פ. היל שהגיעו מהארפרס פרי.
הצדדים נשארו בעמדותיהם כמה שעות, ואז הגנרל לי החל בנסיגה בכיוון כללי דרומה.
קשה לומר שהקרב הסתיים בהכרעה ברורה, אבל לנשיא האיחוד (הצפון) לינקולן שחיכה לניצחון גדול בשביל לפרסם את הצהרת שחרור העבדים המפורסמת, זה הספיק. הצהרת שחרור העבדים פורסמה חמישה ימים אחר כך ב- 22.9.1862.
מעודדים מהניצחון המוחץ בקרב בול-ראן השני (30.8.1862), כוחות ארמיית צפון וירג'יניה של הדרום פתחו במסע צפונה ומזרחה לתוך מדינת מרילנד (שהיתה עדיין באיחוד, למרות שהיתה בה עבדות והיו בה לא מעט אנשים שאהדו את הדרום) ב- 3.9.1862. ב- 13.9.1862 מצאו שני חיילים של הצפון העתק של פקודה של מפקד ארמיית צפון וירג'יניה של הדרום, הגנרל רוברט אי. לי, ובה פירוט של תנועת הכוחות שלו. התגלה למפקד ארמיית הפוטומק של הצפון, הגנרל ג'ורג' מקללן, שהצבא הדרומי בעצם מפוצל ל- 2 חלקים עיקריים, וחלקים אלו יחסית מרוחקים אחד מהשני גיאוגרפית. למפקדי הדרום נודע שהפקודה נפלה לידי הצפון, והיה מבחינת הגנרל לי הכרח כעת לרכז את היחידות השונות. מקללן נע כעת מערבה וצפונה, וידע (כפי שידעו גם בצבא הדרום) שכדי להגיע לכוחותיו של לי יהיה עליו לחצות מערבה את רכס הרי הדרום (south mountain), וכוחות יחסית קטנים של צבא הדרום נשארו במעברי ההרים כדי לנסות לחסום אותם ולעכב את צבא הצפון כמה שאפשר, ובכך לתת לגנרל לי זמן ואפשרות לרכז כוחות מערבה משם. כוחות הצפון הצליחו להדוף את אלו של הדרום בקרב על רכס הרי הדרום ב- 14.9.1862. בקרב זה נהרג הגנרל הצפוני ג'סי רינו, שעל שמו קרויה העיר רינו שבמדינת נבאדה.
בינתיים לי הצליח לרכז כוחות סמוך לעיירה שארפסברג שבמדינת מרילנד, וליד נחל אנטיטם, אם כי עדיין חסרו לו חיילים לא מעטים, בעיקר כאלה מהיחידות שנשלחו לכבוש את הארפרס פרי דרומה משם, אז עדיין חלק מוירג'יניה (כיום במערב וירג'יניה).
ההתקפה של הצפון נפתחה מצפון עם שחר, ובהדרגה עיקר הלחימה עבר דרומה ב-3 שלבים עיקריים. בשלב האחרון, כוחות של הצפון הצליחו לפרוץ מערבה על גשר שעל נחל אנטיטם, בחלק הדרומי של שדה הקרב, ואיימו על האגף הימני של צבא הדרום, אבל נהדפו בידי כוחות של הדרום בפיקודו של א. פ. היל שהגיעו מהארפרס פרי.
הצדדים נשארו בעמדותיהם כמה שעות, ואז הגנרל לי החל בנסיגה בכיוון כללי דרומה.
קשה לומר שהקרב הסתיים בהכרעה ברורה, אבל לנשיא האיחוד (הצפון) לינקולן שחיכה לניצחון גדול בשביל לפרסם את הצהרת שחרור העבדים המפורסמת, זה הספיק. הצהרת שחרור העבדים פורסמה חמישה ימים אחר כך ב- 22.9.1862.
רינגו סטאר המלך
- תתאבד כבר
- קיבל.ה 162 לייקים
כן מהיום קוראים לך בוכמן יא מאנחוס
צ'ארלי לא-שין, מישהו הכיר את השם הזה קודם? איזה דרמה מעייפת נהיה מהסיפור הזה
אנשי הפועל תל אביב כדורסל, הציון שלכם הוא 0. תשתפרו בבקשה - ת.כ, ערב המשחק נגד הפ' ב"ש
כל העוולות אחת הן, והמחשבה שלא כך, היא מקור כל העוולות.
וחוץ מזה, לשם מה נתכנסנו? יאללה הפועל!
כל העוולות אחת הן, והמחשבה שלא כך, היא מקור כל העוולות.
וחוץ מזה, לשם מה נתכנסנו? יאללה הפועל!
- 7even
- קיבל.ה 3251 לייקים
בלילה אחד:
- ארגון השמאל הרדיקלי אנטיפה הוגדר רשמית ארגון טרור בארה"ב. באיחור של כמה שנים טובות.
- מחמוד חליל שהאשים את צה"ל ברצח עם וארגן הפגנות פרו פלסטיניות אלימות נגד יהודים בקמפוסים בארה"ב יגורש עד סופ"ש לאלג'יריה או סוריה. בחירה שלו. אחלה בחירות אגב, דמוקרטיות ובעלת לא מעט זכויות נשים ולהט"ב (לא).
- ג'ימי קימל שהסית נגד טראמפ וצ'ארלי קירק ו-12 מיליון עוקביו השבוע ובמיוחד נגד כל מי שלא רדיקל כמוהו, פוטר מרשת ABC עקב התבטאויותיו. גם זה באיחוד של כמה שנים טובות.
- רשמית, 2 מיליון מהגרים לא חוקיים, בתוכם טרוריסטים וראשי ארגוני פשע גורשו מארה"ב מאז ה 20.1.25
כל זה תוך כדי חתימה על הסכמים טכנולוגים עם בערך כל ראשי ה MAG 7 בביקור בבריטניה בערב אחד.
יש תקווה לעולם ולארה"ב. אחלה טראמפוש.
- ארגון השמאל הרדיקלי אנטיפה הוגדר רשמית ארגון טרור בארה"ב. באיחור של כמה שנים טובות.
- מחמוד חליל שהאשים את צה"ל ברצח עם וארגן הפגנות פרו פלסטיניות אלימות נגד יהודים בקמפוסים בארה"ב יגורש עד סופ"ש לאלג'יריה או סוריה. בחירה שלו. אחלה בחירות אגב, דמוקרטיות ובעלת לא מעט זכויות נשים ולהט"ב (לא).
- ג'ימי קימל שהסית נגד טראמפ וצ'ארלי קירק ו-12 מיליון עוקביו השבוע ובמיוחד נגד כל מי שלא רדיקל כמוהו, פוטר מרשת ABC עקב התבטאויותיו. גם זה באיחוד של כמה שנים טובות.
- רשמית, 2 מיליון מהגרים לא חוקיים, בתוכם טרוריסטים וראשי ארגוני פשע גורשו מארה"ב מאז ה 20.1.25
כל זה תוך כדי חתימה על הסכמים טכנולוגים עם בערך כל ראשי ה MAG 7 בביקור בבריטניה בערב אחד.
יחד, רק יחד! 

- teknoboy
- קיבל.ה 1948 לייקים
טראמפ מכריז שארגון שמעולם לא התארגן הוא ארגון טרור כדי להיפטר מכל מי שלא מוצא חן בעיניו = ניצחון לדמוקרטיה ותקווה למערב?
טייק מעניין.
אגב, מה עם כתב האישום נגד אובמה?
טייק מעניין.
אגב, מה עם כתב האישום נגד אובמה?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1936 לייקים
הייתי בטוח שאתה רוצה לבשר על המעצר של אובמה7even כתב: ↑18 ספטמבר 2025, 08:58 בלילה אחד:
- סומך
- קיבל.ה 1467 לייקים
ג'ימי קימל ש*הסית* נגד טראמפ וקירק?!
אתה כזה ליצן חסר מושג, תמשיך לצרוך חדשות מטיקטוק ולכתוב פה שטויות.
תראה לי על הדובי איפה יש פה הסתה נגד טראמפ וקירק?
אתה כזה ליצן חסר מושג, תמשיך לצרוך חדשות מטיקטוק ולכתוב פה שטויות.
תראה לי על הדובי איפה יש פה הסתה נגד טראמפ וקירק?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 1936 לייקים