פלקאו
-
- קיבל.ה 185 לייקים
משחק טוב עם כמה טעויות, אבל עדיין היה חלק גדול מכך שאחת ההתקפות הטובות בליגה נעלמה, מחלץ ,אגרסיבי.
בטח לא נגר, הוא לא קרייב אבל את התפקיד שלו הגרזן עושה טוב. לא מאמין שבאופריה הזו אני מגיב על פלקאו פשוט אין לי כוח לבילבולי מוח האלה כאן ( הוא ואלטמן חוטפים פה כל הזמן)
בטח לא נגר, הוא לא קרייב אבל את התפקיד שלו הגרזן עושה טוב. לא מאמין שבאופריה הזו אני מגיב על פלקאו פשוט אין לי כוח לבילבולי מוח האלה כאן ( הוא ואלטמן חוטפים פה כל הזמן)
- Sin Queso
- קיבל.ה 673 לייקים
אחלה פלקאו נתן משחק מעולה התגובות פה הם מהייט.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5599 לייקים
קרייב מוסר קדימה, כדורים ארוכים, לא אחורה ולרוחב כדורים קצרים.D&3 כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 02:31קרייב הנגר עם 61% בלי מסירות מפתח גם כןרדפוקס כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 01:46לא מדופלם ולא נעליים.הגלמוד מלוד כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 01:40
זה לא נכון. הוא מחלץ כדורים מדופלם. אתה יכול לתת רשימה אינסופית של בעיות שיש איתו, אבל בלהיות גרזן אין בכלל מחלוקת שהוא עושה עבודה חזקה מאוד ויותר טובה ממה שראינו בשנים האחרונות מגרזנים פה
הוא אולי רמה אחת מעל ג׳וקו בגרזנות.
ב-300 אלף יורו העברה ושכר מכובד היה צריך להגיע לפה שחקן הרבה הרבה יותר טוב.
ונחזור לסטטיסטיקה, גם הערב הוא עם 63% דיוק בלבד במסירות ומדובר בשחקן שבקושי מוסר קדימה, נגר.
תקרא קודם לפני שאתה קופץ.
-
- קיבל.ה 1261 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5599 לייקים
אתה דמגוג. אגב אם אתה כבר רוצה להיכנס לסטטיסטיקה - קרייב עם יותר מסירות מדויקות מכל המסירות שפלקאו נתן אתמול.
-
- קיבל.ה 1548 לייקים
עובדות לא מעניינות אותם תעזוב
הטוקבקים של האוהדים מהקבוצה הקודמת אמרו שהוא פח אז הוא פח
מי צריך זוג עיניים או הבנה מינימלית בכדורגל כדי לראות מה הוא עושה אם יש טוקבקים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1261 לייקים
-
- קיבל.ה 2600 לייקים
לא יודע מה אתם רוצים ממנו, נראה שהוא השעיר לעזאזל של הפורום.
היה לו משחק טוב אתמול, שלט באמצע והיה ראשון לכל כדור. תיקל ושיחק חזק כמו שצריך במשחק כזה.
במשחקים מול קבוצות שמסתגרות אפשר יהיה לשחק התקפי יותר ובלעדיו.
היה לו משחק טוב אתמול, שלט באמצע והיה ראשון לכל כדור. תיקל ושיחק חזק כמו שצריך במשחק כזה.
במשחקים מול קבוצות שמסתגרות אפשר יהיה לשחק התקפי יותר ובלעדיו.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5599 לייקים
אתה דמגוג כי -
1. ביטלת את כל הטענה שלי על זה שפלקאו כמעט לא מעורב במשחק ההתקפה ומוסר בעיקר אחורה ולרוחב ונדבקת רק על החלק של כדורים ארוכים.
2. טענת ששניהם מסרו 4 כדורים ארוכים, אבל ראינו את המשחק ואצל פלקאו זה העפות כדור בפאניקה ואצל קרייב מדובר במסירות אמיתיות.
-
- קיבל.ה 1548 לייקים
צפה במשחק שוב ואז תכתוב הודעות
אתה יוצא לא משהו בניתוח שלך לגביו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1261 לייקים
ואם כבר סטטיסטיקה, אחוז המסירות שלו אתמול שהיה די דומה לשאר הקבוצה וזה לא הסטטיסטיקה הכי מעניינת כדי לשפוט אותו בעיניי
הסטטיסטיקה שבעיניי מעניינת יותר מהכל היא שביתר הגיעו אתמול ל 0 Big chances (אתה ל 3), נגד חיפה עם 10 שחקנים הם הגיעו ל2, בסכנין לפני 7, משחק לפני זה הם נתנו חמישייה בטוטו להפועל חיפה.
אני קונה שבכל משחק שהוא יעזור לנו לבטל את היריבה ושיתר השחקנים יתנו את התפוקה ההתקפית שנתנו אתמול, ואני מאמין שאחרי שהקבוצה תרוץ יותר, השחקנים החדשים ייכנסו לעניינים, ובתקווה בתקווה תבוא עוד איכות ל 10 ולמגן ימין, אפילו עם פלקאו בהרכב תוכל לשפר את משחק ההתקפה שלך.
אם אנשים פה אחרי המשחק אתמול שנתנו באמת תצוגה הגנתית נגד קבוצה מסוכנת מאוד (חוץ מאיבודי ריכוז נקודתיים פה ושם והמון מזל בגולים שלהם) לא רואים שלפלקאו היה חלק ענק בזה אז אין לי אלא להסיק שמה שמניע פה אנשים זה ההייט שהם באו איתו מהבית לשחקן ולא מה שקורה על הדשא
כל זה כמובן לא אומר שבכל משחק פלקאו הוא השחקן המושלם, אבל זה שוב עוד משחק שהמרחק בין הביקורת עליו למה שקורה על הדשא הוא עצום, כשהפעם זה כבר דיסוננס קיצוני בין המשחק הנהדר שלו לביקורת (שחלקה לא רלוונטית בכלל, כמו שלך עם האחוזי מסירות) שכבר נהייתה אוטומטית עליו
הסטטיסטיקה שבעיניי מעניינת יותר מהכל היא שביתר הגיעו אתמול ל 0 Big chances (אתה ל 3), נגד חיפה עם 10 שחקנים הם הגיעו ל2, בסכנין לפני 7, משחק לפני זה הם נתנו חמישייה בטוטו להפועל חיפה.
אני קונה שבכל משחק שהוא יעזור לנו לבטל את היריבה ושיתר השחקנים יתנו את התפוקה ההתקפית שנתנו אתמול, ואני מאמין שאחרי שהקבוצה תרוץ יותר, השחקנים החדשים ייכנסו לעניינים, ובתקווה בתקווה תבוא עוד איכות ל 10 ולמגן ימין, אפילו עם פלקאו בהרכב תוכל לשפר את משחק ההתקפה שלך.
אם אנשים פה אחרי המשחק אתמול שנתנו באמת תצוגה הגנתית נגד קבוצה מסוכנת מאוד (חוץ מאיבודי ריכוז נקודתיים פה ושם והמון מזל בגולים שלהם) לא רואים שלפלקאו היה חלק ענק בזה אז אין לי אלא להסיק שמה שמניע פה אנשים זה ההייט שהם באו איתו מהבית לשחקן ולא מה שקורה על הדשא
כל זה כמובן לא אומר שבכל משחק פלקאו הוא השחקן המושלם, אבל זה שוב עוד משחק שהמרחק בין הביקורת עליו למה שקורה על הדשא הוא עצום, כשהפעם זה כבר דיסוננס קיצוני בין המשחק הנהדר שלו לביקורת (שחלקה לא רלוונטית בכלל, כמו שלך עם האחוזי מסירות) שכבר נהייתה אוטומטית עליו
- רדפוקס
- קיבל.ה 5599 לייקים
אני יוצא בסדר גמור, לא חושב שאתה מבין בכדורגל יותר טוב ממני ושאתה יכול לתת לי ציונים על הניתוח.L.S כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 11:12צפה במשחק שוב ואז תכתוב הודעות
אתה יוצא לא משהו בניתוח שלך לגביו
בטח לא אחרי שאתה טוען שיש לי אג׳נדה נגדו עוד לפני שהגיע, כנראה לא קראת אותי אף פעם ואתה לא יודע איך אני מתנהל בפורום.
אני תמיד שופט רק לפי מה שאני רואה ואם אתה חושב אחרת אין לנו על מה לדבר בכלל.
-
- קיבל.ה 1548 לייקים
אני לא הולך לעשות איתך למי יש יותר גדול. אבל אם אחרי המשחק אתמול אתה מצליח להתלונן עליו או לרשום מה שרשמת כנראה שיכולת השיפוט שלך מסנוורת מעט.רדפוקס כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 11:15אני יוצא בסדר גמור, לא חושב שאתה מבין בכדורגל יותר טוב ממני ושאתה יכול לתת לי ציונים על הניתוח.
בטח לא אחרי שאתה טוען שיש לי אג׳נדה נגדו עוד לפני שהגיע, כנראה לא קראת אותי אף פעם ואתה לא יודע איך אני מתנהל בפורום.
אני תמיד שופט רק לפי מה שאני רואה ואם אתה חושב אחרת אין לנו על מה לדבר בכלל.
צפה במשחק שוב, ממליץ לך, היה שם שואב אבק באמצע עם מספר 98 על הגב.
מעבר לשיאבת האבק, מרבית המסירות שלו היו קדימה ולרגל של שחקן, ככה שלא ברור לי כ"כ איך הגעת למצב שאתה רושם שהוא מוסר רק אחורה.
אם אתה לא מצליח להבין את התרומה הענקית שלו, גם בפעולות שלא נכנסות לסטטיסטיקה אני לא אהיה זה שיסביר לך
לא הולך להתנגח איתך יותר בנושא.
תחשוב מה שבא לך
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5599 לייקים
גם על ג׳וקו כתבתי שהוא לא מתאים ואנשים פה אמרו שאני לא מבין כלום. בסדר גמור.
אם אתם חושבים שלא היה צריך להגיע לפה שחקן שיודע לעשות כל מה שפלקאו עושה וגם עוד דברים שהוא לא יודע בכסף שהושקע בו אתם נאיבים.
מוכן להמר נגד כל מי שרוצה שהוא לא מסיים פה את החוזה של בהפועל (3 שנים כזכור), לדעתי הוא גם לא מסיים שנתיים.
אם אתם חושבים שלא היה צריך להגיע לפה שחקן שיודע לעשות כל מה שפלקאו עושה וגם עוד דברים שהוא לא יודע בכסף שהושקע בו אתם נאיבים.
מוכן להמר נגד כל מי שרוצה שהוא לא מסיים פה את החוזה של בהפועל (3 שנים כזכור), לדעתי הוא גם לא מסיים שנתיים.
-
- קיבל.ה 185 לייקים
אחרי הביזיון שהיה בטוטו שנה שעברה עם ב"ש ברדה ופרימור רצו שחקן שלא יתן לקבוצות התקפיות לחגוג לנו בחצי וברחבה, גם מול ב"ש העונה עם קאנגווה המפלצת וגם עם שועה ואצילי, פלקאו עשה את העבודה. היתה לנו במשך שנים נחיתות במרכז המגרש וכרגע אין לנו כזו.
לא כל שחקן צריך להיות נוצץ ופלקאו רחוק מלהיות נוצץ, אבל עושה את העבודה שלו ביעילות, נגמר הבית זונות באמצע. הטענות האלה מולו מראות בעיקר שיש אוהדים שמכורים לביקורת גם בניצחון אדיר כזה ששאר והרוב המוחלט האוהדים של הפועל מפחדים להכנס לאוטו כי הם לא בפוקוס מרוב אושר.
יאללה לשחרר
לא כל שחקן צריך להיות נוצץ ופלקאו רחוק מלהיות נוצץ, אבל עושה את העבודה שלו ביעילות, נגמר הבית זונות באמצע. הטענות האלה מולו מראות בעיקר שיש אוהדים שמכורים לביקורת גם בניצחון אדיר כזה ששאר והרוב המוחלט האוהדים של הפועל מפחדים להכנס לאוטו כי הם לא בפוקוס מרוב אושר.
יאללה לשחרר
-
- קיבל.ה 1261 לייקים
קודם כל קראתי את זה כמוסר קדימה כדורים ארוכים ולא ראיתי את הפסיק, אז חשבתי שאני מתייחס לנקודה היחידה שהעלית (אגב קרייב עם 6 מסירות אתמול לשליש שלישי, פלקאו עם 4, שהאחוז מכלל המסירות של פלקאו גבוה יותר, אז גם החלק הזה לא 100..)
נראה לי שנכנסו לפינה אז אנסה לחדד את הנקודות שלי-
1. אחוזי המסירות המדויקת של פלקאו אתמול לא היה חריג לרעה. בעיניי להיתפס עליו כדי להציג אותו נגר זה נטו לחפש.
2. אחוזי המסירות המדויקת של פלקאו זה לא המדד הכי חשוב בעיניי כדי לשפוט אותו.
3. לקרייב היה בעיניי משחק לא טוב אתמול (בסטדנרטים של עצמו) וברוב מוחלט של המשחקים בפרטמטים שדיברנו עליהם אני מאמין שהפעם לטובת קרייב יהיה קיים בהחלט.
4. פלקאו לא תורם למשחק ההתקפה נקודה, מבחינתי התפקיד של הצוות המקצועי זה לייצר מצבים מסוכנים על אף חוסר התרומה שלו, כדי להרוויח את היתרונות שלו, אתמול הצלחנו בזה.
5. מבחינתי צריך לשפוט את פלקאו בסטטיסטיקה של הקבוצה היריבה לא פחות מבשלך, ואתמול ביטלת את בית"ר לגמרי, ראו את זה במשחק ורואים את זה בסטטיטיקה, אפשר להיכנס לתרומת הגנתית ואת זה שלא עברו אותו אתמול אבל בעיניי מראה עיניים הספיק אתמול, הוא פשוט הוציא להם את החשק לחיות.
6. לא בכל משחק זה יעבוד, במשחקים כמו אתמול ונגד באר שבע זה באבו עבד.
7. אני ממש ממש לא מסכים איתך שאפשר היה בכסף שהוא עלה להביא שחקן שהוא את מה שהוא עושה + תורם להתקפה, הוא ממש ממש טוב בעיניי בלהרוס לקבוצה השנייה את משחק ההתקפה.
-
- קיבל.ה 1548 לייקים
עובדתית, איתו אתה נראה טוב יותר מול ב"ש וביתר שהן הקבוצות אולי הכי התקפיות בליגה.רדפוקס כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 11:20 גם על ג׳וקו כתבתי שהוא לא מתאים ואנשים פה אמרו שאני לא מבין כלום. בסדר גמור.
זה מה שברדה רוצה, מי אנחנו שנתווכח איתו אם הוא מביא תוצאות.
ברדה רוצה אמצע חזק ואגרסיבי, אתה לא רואה את זה, נו בסדר.
אם היה לי כוח הייתי נותן נקודות לפי דקות במשחק כדי שתבין איזה עבודה הוא עושה.
איך הוא נכנס בשחקנים בתיקולים שלא נספרים, הוא מפרק, הוא מכאיב, הוא מציק, הוא סוגר קוי מסירה
והוא בעיקר נותן אויר לקרייב להיות בעל הבית בארגון המשחק שלנו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 141 לייקים
אני דווקא ראיתי הרבה תיקולים

-
- קיבל.ה 1446 לייקים
הוא טוב לנגיד 10-15 משחקים בעונה מול קבוצות חזקות ודומיננטיות. לשאר המשחקים הוא לא מספיק טוב כי יש לו מגבלות ברורות וידועות מראש (אין פה שום הפתעה לאף אחד).
העניין הוא שלדעתי ברדה לא חושב ככה. ברדה בא עם פילוספיית משחק של קודם כל להבדיל את היריבה אח״כ ליזום. ובחלק הזה של להגביל את היריב הוא עושה עבודה טובה אבל הבזה זה נגמר פחות או יותר.
אני מת על ברדה והוא אחלה ווינר שבעולם, אבל יש לי קושי עם כל רעיון המשחק שלו. גם אתמול שהיינו טובים זה לא היה ממשחק התקפי מתוכנן ומסודר- אין לנו כזה כרגע ולא בטוח שיהיה
העניין הוא שלדעתי ברדה לא חושב ככה. ברדה בא עם פילוספיית משחק של קודם כל להבדיל את היריבה אח״כ ליזום. ובחלק הזה של להגביל את היריב הוא עושה עבודה טובה אבל הבזה זה נגמר פחות או יותר.
אני מת על ברדה והוא אחלה ווינר שבעולם, אבל יש לי קושי עם כל רעיון המשחק שלו. גם אתמול שהיינו טובים זה לא היה ממשחק התקפי מתוכנן ומסודר- אין לנו כזה כרגע ולא בטוח שיהיה
-
- קיבל.ה 1016 לייקים
פלקאו עושה עבודה הגנתית אבל גם בזה יש לו לא מעט טעויות כולל אחת שכמעט עלתה לנו בגול של עדי יונה.
אסכם במשפט שכתב לי אתמול חבר: "על ההבדל בין קרייב לפלקאו אמא שלי אומרת בין כיפור לתשעה באב.
שני ימי צום, אבל אחד חגיגי אחד אבל"
אסכם במשפט שכתב לי אתמול חבר: "על ההבדל בין קרייב לפלקאו אמא שלי אומרת בין כיפור לתשעה באב.
שני ימי צום, אבל אחד חגיגי אחד אבל"
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1055 לייקים
מי שמפרגן לעגל הזה משקר לעצמו
כנראה זה משתמשים שהיו במשחק
והאופוריה או איזה מהלך חיובי שעשה
טשטשו אותם
הוא אפס מאופס
בן אדם עשה תאקל וחוגג כמו בשכונה
מפספס שחקנים
משחק רגל נוראי
הוא שחקן שמתאים לקבוצת תחתית בליגה
הזוי ששילמו על הדבר הזה כסף
אתם לא כנים עם עצמכם
גשו לשידור החוזר
אתם מנותקים
טשטשו אותם
הוא אפס מאופס
מפספס שחקנים
משחק רגל נוראי
אתם לא כנים עם עצמכם
גשו לשידור החוזר
אתם מנותקים
-
- קיבל.ה 1261 לייקים
ראיתי את המשחק בטלפון במיוט, מותר לי לחשוב שהוא היה טוב? או שיש סיבות אחרות שאני משקר לעצמי?
-
- קיבל.ה 1446 לייקים
למה להתבטא כך כך דוחה? אפס מאופס? מה זה הדיבור המסריח הזה?צ'ימבויקה כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 15:01 מי שמפרגן לעגל הזה משקר לעצמו
טשטשו אותם
הוא אפס מאופס
מפספס שחקנים
משחק רגל נוראי
אתם לא כנים עם עצמכם
גשו לשידור החוזר
אתם מנותקים
-
- קיבל.ה 2600 לייקים
זה חדש לך?אוגוסטוס היל כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 15:11למה להתבטא כך כך דוחה? אפס מאופס? מה זה הדיבור המסריח הזה?צ'ימבויקה כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 15:01 מי שמפרגן לעגל הזה משקר לעצמו
טשטשו אותם
הוא אפס מאופס
מפספס שחקנים
משחק רגל נוראי
אתם לא כנים עם עצמכם
גשו לשידור החוזר
אתם מנותקים
מישהו עוד לוקח את המשתמש הזה ברצינות? הוא ווינסנט זה רק רעל
-
- קיבל.ה 1016 לייקים
שם בצד את צורת ההתבטאות, מבחינה עניינית/מקצועית - רחוק מלהיות מרוצה ממנו.
כן, יש לו נוכחות הגנתית והוא עושה עבודה שחורה, אבל נדמה לי שכבר ראינו בחיים שלנו כמה וכמה שחקנים שעושים את התפקיד הזה לא פחות טוב וגם הפלא ופלא יודעים גם לשחק כשהדבר העגול הזה אצלם ברגל.
אז ברמה של המיקום, המאמץ והרצון, זה לגמרי שם וחיץ אתמול לא מעט כדורים. מצד שני, מחלץ כדורים ובועט אותם לג'הנם בלי סיבה. משחק בצורה מסוכנת שיכולה לעלות בכרטיסים. מפספס או מאבד כדורים בגלל משחק רגל לא טוב או סתם כבדות, הבחור לא זריז במיוחד. אז הוא לא שחקן רע לגמרי, אבל רחוק מלהיות מספיק טוב לטעמי.
כן, יש לו נוכחות הגנתית והוא עושה עבודה שחורה, אבל נדמה לי שכבר ראינו בחיים שלנו כמה וכמה שחקנים שעושים את התפקיד הזה לא פחות טוב וגם הפלא ופלא יודעים גם לשחק כשהדבר העגול הזה אצלם ברגל.
אז ברמה של המיקום, המאמץ והרצון, זה לגמרי שם וחיץ אתמול לא מעט כדורים. מצד שני, מחלץ כדורים ובועט אותם לג'הנם בלי סיבה. משחק בצורה מסוכנת שיכולה לעלות בכרטיסים. מפספס או מאבד כדורים בגלל משחק רגל לא טוב או סתם כבדות, הבחור לא זריז במיוחד. אז הוא לא שחקן רע לגמרי, אבל רחוק מלהיות מספיק טוב לטעמי.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1055 לייקים
לירון האדום כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 15:55זה חדש לך?אוגוסטוס היל כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 15:11למה להתבטא כך כך דוחה? אפס מאופס? מה זה הדיבור המסריח הזה?צ'ימבויקה כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 15:01 מי שמפרגן לעגל הזה משקר לעצמו
טשטשו אותם
הוא אפס מאופס
מפספס שחקנים
משחק רגל נוראי
אתם לא כנים עם עצמכם
גשו לשידור החוזר
אתם מנותקים
להביע על שחקן עמדה מקצועית שהוא אפס מאופס
זה נקרא להתבטא דוחה ומסריח ?
אם הייתי רושם אפס זה בסדר?
לגביך לירון
אתה אפילו לא שווה תגובה
אף אחד לא ביקש ממך לתת ציונים
ואתה סלקטיבי מאוד בתגובות שלך
יש כאלה שאתה נתפל אליהם ויש כאלה שלא
על אותן התבטאויות בדיוק
אתה מדבר על רעל ומסית נגדי ונגד משתמש שבכלל לא הגיב?!
למה דווקא וינסנט
בוא תכתוב קצת
תלכלך על השפה שלנו ואז תסית על אחרים
תתבייש
-
- קיבל.ה 185 לייקים
אם להגיד על שחקן של הפועל שהשתתף בנצחון הזה על ביתר אפס מאופס זה עמדה מקצועית אז אתה אפס מאופס אחי, רציני לא צוחק, הפועל תהיה טובה יותר בלי אוהדים כמוך ( וזה דעה מקצועית נטו) אתם רק גורמים נזק . זה שום דבר אישי רק עמדה מקצועית, בטוח שכבנאדם אתה אחלהצ'ימבויקה כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 16:13לירון האדום כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 15:55זה חדש לך?
לגביך לירון
אתה אפילו לא שווה תגובה
על אותן התבטאויות בדיוק
למה דווקא וינסנט
בוא תכתוב קצת
תתבייש
-
- קיבל.ה 1446 לייקים
תהיה אמיתי עם עצמך ותקרא שוב את מה שכתבתצ'ימבויקה כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 16:13לירון האדום כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 15:55זה חדש לך?
לגביך לירון
אתה אפילו לא שווה תגובה
על אותן התבטאויות בדיוק
למה דווקא וינסנט
בוא תכתוב קצת
תתבייש
ממש ממש מיותר
לעניין הוא טוב הגנתית אבל זה רחוק מלהספיק.
הלוואי שיביאו זרתותח וישאילו אותו
ימצאו לו פה קבוצה תוך 10 דקות
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 1055 לייקים
הוא שחקן כדורגל רע בעינייamorphis כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 16:25אם להגיד על שחקן של הפועל שהשתתף בנצחון הזה על ביתר אפס מאופס זה עמדה מקצועית אז אתה אפס מאופס אחי, רציני לא צוחק, הפועל תהיה טובה יותר בלי אוהדים כמוך ( וזה דעה מקצועית נטו) אתם רק גורמים נזק . זה שום דבר אישי רק עמדה מקצועית, בטוח שכבנאדם אתה אחלהצ'ימבויקה כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 16:13לירון האדום כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 15:55
זה חדש לך?
לגביך לירון
אתה אפילו לא שווה תגובה
על אותן התבטאויות בדיוק
למה דווקא וינסנט
בוא תכתוב קצת
תתבייש
למה להגיד על שחקן זר שהוא זר לענף או לשלוח למטוס זה כן אבל להגיד אפס מאופס זה חציית גבול?
הוא בחור חביב
אני דיברתי מקצועית
בעיניי שחקן שלא תורם להגנה ולהתקפה הוא אפס
אנשים פה כתבו ״נגר״ נגר זה גם די מעליב
אבל אתם שותקים
מה זה בלי אוהדים כמוני?
איך זה עובד?
אני מעוניין לסייע למועדון
מה עליי לעשות?
לא להגיב פה ?
לעבור לאהוד מכבי?
מותר לי לבוא למשחקים?
באיזה עולם אתה
חושב שאתה עולב בי ככה
ואומר לי שהפועל לא זקוקה לי כאוהד אם קראתי לשחקן אפס בדיון מקצועי?
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 16 ספטמבר 2025, 16:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5599 לייקים
מסכים עם כל מילה.נועם שחם כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 16:09 שם בצד את צורת ההתבטאות, מבחינה עניינית/מקצועית - רחוק מלהיות מרוצה ממנו.
-
- קיבל.ה 185 לייקים
אין לי רצון לעלוב בך, תכלס אני אוהב את ההודעות שלך, אבל..צ'ימבויקה כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 16:43הוא שחקן כדורגל רע בעינייamorphis כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 16:25אם להגיד על שחקן של הפועל שהשתתף בנצחון הזה על ביתר אפס מאופס זה עמדה מקצועית אז אתה אפס מאופס אחי, רציני לא צוחק, הפועל תהיה טובה יותר בלי אוהדים כמוך ( וזה דעה מקצועית נטו) אתם רק גורמים נזק . זה שום דבר אישי רק עמדה מקצועית, בטוח שכבנאדם אתה אחלהצ'ימבויקה כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 16:13
לגביך לירון
אתה אפילו לא שווה תגובה
על אותן התבטאויות בדיוק
למה דווקא וינסנט
בוא תכתוב קצת
תתבייש
למה להגיד על שחקן זר שהוא זר לענף או לשלוח למטוס זה כן אבל להגיד אפס מאופס זה חציית גבול?
הוא בחור חביב
אני דיברתי מקצועית
אבל אתם שותקים
מה זה בלי אוהדים כמוני?
איך זה עובד?
מה עליי לעשות?
לא להגיב פה ?
לעבור לאהוד מכבי?
מותר לי לבוא למשחקים?
באיזה עולם אתה
חושב שאתה עולב בי ככה
להגיד אפס מאופס על שחקן זה לא דעה מקצועית, לא ברמה, לא התקפי מספיק וכדומה זה כן .
זהבי שעשה עלינו פיו פיו הוא אפס מאופס לדוגמא ולצערי יש לי עוד מיליון דוגמאות.
אני באמת חושב שאוהדים שמרגישים בנוח לרדת ולזרוק עלבונות על השחקנים של הפועל פוגעים במועדון. ולפלקאו עשו את זה העונה כבר המון. זה מעכיר את האווירה, פוגע במנטליות וגם מוריד את היכולות של השחקן. ( כמה שחקנים פה ירדו עליהם ופרחו אחרי זה בקבוצות אחרות).
אני באמת מאמין מבחינה מקצועית שהתופעה הזו ( שנפוצה אבל מתמעטת עם ההישגים) פוגעת במועדון. למי איכפת ממה שאני חושב? לאף אחד. אבל זה דעתי.
היה פה דיון ויכוח מקצועי על השחקן ואז באמירה הזאת אתה סותם את הפה בעצם לכולם, מה אני אגיד שהוא לא אפס ודווקא יצא גבר שהזמין את קרייב לצאת איתו לעיר שקרייב רב עם אישתו?
חס וחלילה לאהוד מכבי, ההפך , מזמין אותך להנות לפחות שבוע מהנצחון.
לגיטימי לגמרי שאתה לא מעריך את פלקאו, אבל גם אין לי כוח לירידות האלה שגם ככה אנחנו אוכלים מכל הליגה כבר 10 שנים, לפחות שהאוהדים יהיו עם איזה שהוא כבוד בסיסי.
זהו, ואם לא היה ברור,אם פגעתי בתוך הדיון המטופש הזה, אני מתנצל, לא מחקתי כדי שאוכל להגיב.
נערך לאחרונה על ידי amorphis ב 16 ספטמבר 2025, 18:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1016 לייקים
amorphis כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 16:57אין לי רצון לעלוב בך, תכלס אני אוהב את ההודעות שלך, אבל..צ'ימבויקה כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 16:43הוא שחקן כדורגל רע בעיניי
הוא בחור חביב
אני דיברתי מקצועית
אבל אתם שותקים
מה זה בלי אוהדים כמוני?
איך זה עובד?
מה עליי לעשות?
לא להגיב פה ?
לעבור לאהוד מכבי?
מותר לי לבוא למשחקים?
באיזה עולם אתה
חושב שאתה עולב בי ככה
להגיד אפס מאופס על שחקן זה לא דעה מקצועית, לא ברמה, לא התקפי מספיק וכדומה זה כן .
זהבי שעשה עלינו פיו פיו הוא אפס מאופס לדוגמא ולצערי יש לי עוד מיליון דוגמאות.
אני באמת חושב שאוהדים שמרגישים בנוח לרדת ולזרוק עלבונות השחקנים של הפועל פוגעים במועדון. ולפלקאו עשו את זה העונה כבר המון, זה מעביר את האווירה, פוגע המנטליות וגם מוריד יכולות של השחקן. ( כמה שחקנים פה ירדו עליהם ופרחו אחרי זה בקבוצות אחרות).
אני באמת מאמין מבחינה מקצועית שהתופעה הזו ( שנפוצה אבל מתמטית עם ההישגים) פוגעת במועדון. למי איכפת ממה שאני חושב? לאף אחד. אבל זה דעתי.
היה פה דיון ויכוח מקצועי על השחקן ואז באמירה הזאת אתה סותם את הפה בעצם לכולם, מה אני אגיד שהוא לא אפס ודווקא יצא גבר שהזמין את קרייב לצאת איתו לעיר שקרייב רב עם אישתו?
חס וחלילה לאהוד מכבי, ההפך , מזמין אותך להנות לפחות שבוע מהנצחון.
לגיטימי לגמרי שאתה לא מעריך את פלקאו, אבל גם אין לי כוח לירידות האלה שגם ככה אנחנו אוכלים מכל הליגה כבר 10 שנים, לפחות שהאוהדים יהיה איזה שהוא כבוד בסיסי.
זהו, ואם לא היה ברור,אם פגעתי בתוך הדיון המטופשת הזה, אני מתנצל, לא מחקתי כדי שאוכל להגיב.

-
- קיבל.ה 451 לייקים
דעות חלוקות בין משחק טוב למשחק לא משהו ( לא שאני מבין איך זה אפשרי אבל נו... ). האם אפשר
להסכים שהמהלך הכי מוצלח שלו הוא היותו הראשון שהצליח לתפוס את אלטמן אחרי הגול וההתחמקויות שלו מערימת השחקנים והצוות שרדפו אחריו?
להסכים שהמהלך הכי מוצלח שלו הוא היותו הראשון שהצליח לתפוס את אלטמן אחרי הגול וההתחמקויות שלו מערימת השחקנים והצוות שרדפו אחריו?
-
- קיבל.ה 434 לייקים
אמרתי שפלקאו נגר לא קראתי לו אפס ולא לשחקנים אחרים, תמשיך לשקר לירון היצור גנב דעת הראשי של הפורום ביחד רדפוקסלירון האדום כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 15:55זה חדש לך?אוגוסטוס היל כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 15:11למה להתבטא כך כך דוחה? אפס מאופס? מה זה הדיבור המסריח הזה?צ'ימבויקה כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 15:01 מי שמפרגן לעגל הזה משקר לעצמו
טשטשו אותם
הוא אפס מאופס
מפספס שחקנים
משחק רגל נוראי
אתם לא כנים עם עצמכם
גשו לשידור החוזר
אתם מנותקים