עמיחי שפיגלר
- גביזון
- קיבל.ה 3570 לייקים
אחד השנואים אי פעם
Sent from my 22101320G using Tapatalk
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- רווי
- קיבל.ה 891 לייקים
צר לי לאכזב אבל כל קהל של קבוצה גדולה מתעב אותו וחושב שהוא הכי נגדו. ככה זה שאתה דושבאג לקקן.
OMG עווופררר
גם אם נשים בצד את העניין הזה שהוא החליט בנחרצות שלא היה פנדל על מאיימבו (כמה דביל אפשר להיות כדי לטעון את זה?!)
הוא פשוט שדר מזעזעעעעע
די אי אפשר עם הצרחות שלו ועם חוסר היכולת לשדר בקלאס.
ממש סיוט
הוא פשוט שדר מזעזעעעעע
די אי אפשר עם הצרחות שלו ועם חוסר היכולת לשדר בקלאס.
ממש סיוט
-
- קיבל.ה 44 לייקים
לא היה לי נעים בשבילו.
הוא כל כך רצה שיתחרטו על הפנדל הזה...
ממש שמעו את זה בקול שלו.
הוא כל כך רצה שיתחרטו על הפנדל הזה...
ממש שמעו את זה בקול שלו.
אוהבים אותך כולם 

- אנחנו בתהליך
- קיבל.ה 440 לייקים
אם אצילי שם את זה במקום אלטמן הוא משתגע משמחה.
-
- קיבל.ה 2105 לייקים
לי היה נדמה כאילו הוא שם הרבה כסף על בית״ר.
השיא היה איך שהוא צעק פנדל כשהשחקן שלהם נפל ברחבה במחצית הראשונה.
השיא היה איך שהוא צעק פנדל כשהשחקן שלהם נפל ברחבה במחצית הראשונה.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1237 לייקים
על הראש גם של הנבלה הזה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 692 לייקים
הוא פשוט בושה, לא מסתיר את שנאתו כלפינו, ובכללי הפאנל מורכב מאנשים חסרי מושג שגם לא כיף לשמוע אותם, טב״ח לא מסוגל לדבר רצוף, שכטר צורח סתם ולא מבין מה קורה על המגרש, רק גוטמן נורמאלי
-
- קיבל.ה 2232 לייקים
שאלה למי שצופה בליגה המוטה הזו. כשהרמאים שלו מקבלים מדי משחק כמעט פנדל על הרבה פחות מזה, הוא גם ככ נחרץ?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 446 לייקים
אתם מבינים שאוהדי ביתר רושמים וטוענים לאותו דבר רק הפוך? שהוא אוהד הפועל?
לא שמעתי את השידור אבל הוא פשוט בן אדם מאוס ובלתי נסבל.
לא שמעתי את השידור אבל הוא פשוט בן אדם מאוס ובלתי נסבל.
- Mendelson
- קיבל.ה 367 לייקים
אני פשוט חושב שהוא לא טוב במה שהוא עושה, זה לא ממש עניין של שנאה, עובדה שגם אוהדי בית״ר יצאו בתחושה דומה. הוא מקשקש, מתלהב מהדברים הלא נכונים, לא מבין בשיט בענייני חוקה, ובעיקר מתלהם על כל מיני שטויות.
חייב להגיד ששכטר היה נקודת אור, נניח את ההיסטוריה בצד (שאני לא כזה מתרגש ממנה, תמיד היה זונת קהל וידעתי את זה גם כשהיה אצלנו). גם תיקן את שפיגלר וחלק עליו כשאמר כל מיני שטויות, וגם ההתלהבות שלו מהגול של קרייב הייתה מדהימה ואותנטית.
חייב להגיד ששכטר היה נקודת אור, נניח את ההיסטוריה בצד (שאני לא כזה מתרגש ממנה, תמיד היה זונת קהל וידעתי את זה גם כשהיה אצלנו). גם תיקן את שפיגלר וחלק עליו כשאמר כל מיני שטויות, וגם ההתלהבות שלו מהגול של קרייב הייתה מדהימה ואותנטית.
-
- קיבל.ה 1016 לייקים
גוטמן הכי גרוע משלושתםshaolin232 כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 23:45 הוא פשוט בושה, לא מסתיר את שנאתו כלפינו, ובכללי הפאנל מורכב מאנשים חסרי מושג שגם לא כיף לשמוע אותם, טב״ח לא מסוגל לדבר רצוף, שכטר צורח סתם ולא מבין מה קורה על המגרש, רק גוטמן נורמאלי
-
- קיבל.ה 168 לייקים
אולי הפנדל הכי ברור שנשרק בליגת העל בשנים האחרונות, שחקן נתפס בחולצה במשך 5 שניות רצופות ועוד במהלך משחק פעיל ולא מצליח להתרומם לנגיחה.
והוא מטנף למיקרופון שזה לא פנדל וזה גבולי.
מכביסט מגעיל השפיגלר הזה. שכטר לא ויתר לו ותיקן.
והוא מטנף למיקרופון שזה לא פנדל וזה גבולי.
מכביסט מגעיל השפיגלר הזה. שכטר לא ויתר לו ותיקן.
-
- קיבל.ה 2600 לייקים
הוא אשכרה אמר שזה הניצחון הכי גדול בהיסטוריה של הפועל מול בית"ר?
מה הוא מטומטם?
מה הוא מטומטם?
-
- קיבל.ה 861 לייקים
שדרן לא מקצועי. השתלט על עמדת ה"שדר" במשחקים חשובים יוקרתיים כנראה מכח היחוס. לא בגלל איכות שידור או הבנה. חושב את עצמו לנחמיה בן אברהם או מינימום מאיר איינשטיין.Mendelson כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 12:55 אני פשוט חושב שהוא לא טוב במה שהוא עושה, זה לא ממש עניין של שנאה, עובדה שגם אוהדי בית״ר יצאו בתחושה דומה. הוא מקשקש, מתלהב מהדברים הלא נכונים, לא מבין בשיט בענייני חוקה, ובעיקר מתלהם על כל מיני שטויות.
מציע לו שיקשיב היטב לשדרנים של הפרמייר ליג, יבין איך צריך לשדר, לדבר, ולווסת את האינטונציות משדרנים אמיתיים.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- Red Wolf
- קיבל.ה 1072 לייקים
ספרתי
7 שניות לקח לו לצאת מההלם מהגול של אלטמן עד שהוא נאלץ להגיד בבאסה ש"ככה מנצחים משחקים" ולהוסיף שזה הנצחון הכי גדול שלנו מול ביתר, כשלידו יושב מישהו שיכול לספר לו אחרת
לא יודע אם הוא שכח לקחת בחשבון שזאת ממש אופציה הגיונית לגול מבעיטה חופשית 18 מטר מהשער
או פשוט ממש ממש התבאס מהגול
7 שניות לקח לו לצאת מההלם מהגול של אלטמן עד שהוא נאלץ להגיד בבאסה ש"ככה מנצחים משחקים" ולהוסיף שזה הנצחון הכי גדול שלנו מול ביתר, כשלידו יושב מישהו שיכול לספר לו אחרת
לא יודע אם הוא שכח לקחת בחשבון שזאת ממש אופציה הגיונית לגול מבעיטה חופשית 18 מטר מהשער
-
- קיבל.ה 1548 לייקים
טל בן חיים בהליכה הכי זבל שהאוזן שלי שמעה בהיסטוריה
אין בן זונה מגעיל כזה בהיסטוריה של הטלויזיה בכל ערוץ עם ובלי קשר לספורט
אין בן זונה מגעיל כזה בהיסטוריה של הטלויזיה בכל ערוץ עם ובלי קשר לספורט
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1637 לייקים
הלכתי להאזין לזה ואני לא מאמין שהדביל אמר משפט כזה מפגר.לירון האדום כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 13:08 הוא אשכרה אמר שזה הניצחון הכי גדול בהיסטוריה של הפועל מול בית"ר?
מה הוא מטומטם?
-
- קיבל.ה 1395 לייקים
רק חסר את אחמדינז'אד בצוות השידור. אוסף שונאי הפועל שנאספו בקפידה כדי להרוס לכל אוהד הפועל את המשחק.
תבינו כמה השדר הגוץ הרופס הזה לא מוכשר, שזה הג'וב הכי יוקרתי שאבא שלו הצליח לסדר לו כדי שיצא מהבית.
איך הוא צעק בחרמנות "פנדל" באיזה חילוץ של צ'יקו, שדר מזדיין.
תבינו כמה השדר הגוץ הרופס הזה לא מוכשר, שזה הג'וב הכי יוקרתי שאבא שלו הצליח לסדר לו כדי שיצא מהבית.
איך הוא צעק בחרמנות "פנדל" באיזה חילוץ של צ'יקו, שדר מזדיין.
-
- קיבל.ה 570 לייקים
האמת, חבל שהוא בכלל פתח את הפה שלו ברגע כזה. עשה איתנו 7 שניות של חסד.Red Wolf כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 13:15 ספרתי
שדר תת רמה בערוץ תת רמה, אבל זה לא חדש לצערנו.
-
- קיבל.ה 2600 לייקים
אני רואה תקציר ושומע את האידיוט הזה אומר את המשפט הזה והלכתי אחורה להבין אם אני שומע נכון.Red_man כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 13:22הלכתי להאזין לזה ואני לא מאמין שהדביל אמר משפט כזה מפגר.לירון האדום כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 13:08 הוא אשכרה אמר שזה הניצחון הכי גדול בהיסטוריה של הפועל מול בית"ר?
מה הוא מטומטם?
כאילו לא היה 15.5.10, כאילו לא לקחנו גביע על הראש של בית"ר.
מטומטם כזה
- Mendelson
- קיבל.ה 367 לייקים
שכטר לא שונא הפועל, הוא לא נשמע כמו שונא הפועל, ולדעתי מי שמתלונן עליו בעיקר שונא אותו על רקע ההיסטוריה. הוא גם מוסיף התלהבות לשידור, למרות שהוא לא איזה מוח חד במיוחד.
אבל דוגרי, לא היה ולא יהיה שדרן כמו אדמוני במשחקי אימון. נתן הצגות.
חייב להגיד שהדבר היחיד ששפיגלר עשה אתמול בצורה טובה זה לסתום את הפה בגול של אלטמן.Red Wolf כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 13:15 ספרתי
לפחות לשם שינוי היה אפשר לשמוע את הקהל ולא את היללות שלו שקורעות את עור התוף.
בכלל שדרים בארץ צריכים ללמוד לסתום את הפה קצת ולקחת פאוזות במקום לקדוח לנו במוח.
זה כל כך הרבה יותר קלאס והופך את השידור של גולים להרבה יותר כיף
בלייב לא היה שתיקה בגול של אלטמן , זה רק בכל התקצירים מעניין למה חתכו את זה
- כרובית
- קיבל.ה 1072 לייקים
חחחחחח אין לתאר כמה הוא מטומטםRed Wolf כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 13:15 ספרתי
וזה ששכטר כזה אהבל ולא הזכיר שיש ניצחונות אחרים גדולים יותר
- כרובית
- קיבל.ה 1072 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 3244 לייקים
הוא בא להגיד הכי גדול אי פעםלירון האדום כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 13:08 הוא אשכרה אמר שזה הניצחון הכי גדול בהיסטוריה של הפועל מול בית"ר?
מה הוא מטומטם?
ואז תיקן להכי גדול אי פעם נגד בית"ר.
לא ברור מה יותר הזוי.
יחד, רק יחד! 

- 7even
- קיבל.ה 3244 לייקים
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1488 לייקים
גם שמעתי את זה... לא הבנתי איך הוא הגיע למשפט הזה ואיך שכטר שיושב לידו לא תיקן אותו.7even כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 16:55הוא בא להגיד הכי גדול אי פעםלירון האדום כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 13:08 הוא אשכרה אמר שזה הניצחון הכי גדול בהיסטוריה של הפועל מול בית"ר?
מה הוא מטומטם?
ואז תיקן להכי גדול אי פעם נגד בית"ר.
לא ברור מה יותר הזוי.
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 117 לייקים
לרקנאטי יש בעיה. אין להם שדרים עם כריזמה ויכולת להגיש בצורה תיאטרלית.
המיטב שלהם הם כמו דודים חביבים לכל היותר.
המיטב שלהם הם כמו דודים חביבים לכל היותר.
רינגו סטאר המלך
-
- קיבל.ה 2232 לייקים
אין בהם כלום.
צפיתי בשידור חוזר.
עמיחי מבין שפסלו את השער שלנו אחרי איזה דקה וחצי. שכטר לא מוסיף כלום (לפחות לא מלקק לביטר, לרמאים בטח כן), ואז באולפן טבח הדפר.
אין מה לצפות בערוץ תעמולה הזה. רק לייב וגם מומלץ מיוט.
צפיתי בשידור חוזר.
עמיחי מבין שפסלו את השער שלנו אחרי איזה דקה וחצי. שכטר לא מוסיף כלום (לפחות לא מלקק לביטר, לרמאים בטח כן), ואז באולפן טבח הדפר.
אין מה לצפות בערוץ תעמולה הזה. רק לייב וגם מומלץ מיוט.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 451 לייקים
לי אין צד בדיון, בעיניי כל שידור ישראלי הוא עונש, וזו רק שאלה של גרוע יותר או פחות ( שפיגלר הוא בהחלט בצד של היותר אבל בסוף כאמור הכל סבל ).
אבל הערוץ המחורבן שלו לפחות עשה חסד קטן ונתן לנו יותר מכמה שניות בלעדיו שהיו בתקציר
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=519394
אבל הערוץ המחורבן שלו לפחות עשה חסד קטן ונתן לנו יותר מכמה שניות בלעדיו שהיו בתקציר
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=519394
- Shacham
- קיבל.ה 996 לייקים
כמה הייתי משלם כדי שמאיר איינשטיין יהיה על השידור. התקציר של המשחק הזה יילך איתנו לדורות ואנחנו תקועים עם עמיחי הדלוח הזה.
-
- קיבל.ה 369 לייקים
-
- קיבל.ה 2105 לייקים
איינשטיין משדר את הגול של זהבי יחקק לעולם.
אבל עם יורם משדר יש לנו הרבה יותר גולים ואימרות שנצרבו בזיכרונות שלנו.
דוגמאות
הבה נגילה לשער כזה
עמדת השידור שלנו רועדת,כי הקהל פשוט מרעיד אותה.2 הגולים של שאבי בדרבי ב81.
אין ספקות יותר,צריך לקום מהמושב,ולהגיד כל הכבוד למשה סיני.כשהבן של אלוהים מפרק את בית״ר והאוהדים שלהם ברבע גמר הגביע ב83.
פנימה עכשיו ללנדאו,אין נבדל.שעררר