זה בציניות אחי, אני אחרי כל משחק שאנחנו משחקים מחכה לשמוע את התירוצים של מי שהפסידו לנו, זה כיף כמעט כמו להבקיע גולCouchPotato כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 23:09כן. היום. מה אתה רוצה? שיחקו מצויין. עשו טעויות, נכון, אבל היו טובים יותר מבית"ר.
הפועל תל אביב - בית"ר ירושלים / מחזור 3
-
- קיבל.ה 439 לייקים
על המשחק הזה כבר היה כתוב הפסד, אבל לפעמים יש צדק בכדורגל. הגיע לנו. פאקינג ישששששש
דרך אגב, ״ככה לא בונים חומה״, שחקן אחד של הפועל תקע לביתר את החומה במקום ופתח שמאלה שנייה לפני הבעיטה, כדי שביתר לא ידאגו לזוית הזאת, עוד שניים שלנו בנו חומה שנייה כמה מטרים לפנים ופתחו גם לפני הבעיטה, אף אחד לא דיבר על זה, אבל זה לא רק נאיביות של החארות בצהוב, זה גם תרגיל מאוד מוצלח שלנו
-
- קיבל.ה 363 לייקים
איזה משחק אדיר , שנים שלא הרגשתי ככה במשחק שלנו.
שאפו למאמן, לשחקנים ולקהל מספר 1 !!!!
שאפו למאמן, לשחקנים ולקהל מספר 1 !!!!

-
- קיבל.ה 691 לייקים
-
- קיבל.ה 435 לייקים
טוב אחריי שקצת נרגעתי, אתייחס לכמה נקודות.
מחצית ראשונה לא טובה שלנו, לא עשינו אפילו התקפה אחת וכל המשחק היה סופר מבולגן והשחקנים קיבלו החלטות גרועות ממש בהתקפה.
מחצית שנייה - משחק אחר לחלוטין! הפועל רקדה על הדשא, רק במזל ביתר לא חטפו לפחות 4-3 שערים במחצית השנייה.
בסופו של דבר הגיע לנו לנצח, כל הכבוד לשחקנים ווינרים אדירים.
שחקנים :
צור - לא אשם בגול הראשון, השתפר קצת במשחק הרגל, הגול שני לא עליו אבל היה יכול לעשות יותר.. כאילו ליווה את הכדור לרשת במקום לזנק.. עדיין שוער טוב בעיניי.
צ'יקו - הגול הראשון עליו, מחצית שנייה השתפר יחסית... עדין בסימן שאלה עבורי, כל פעם שהוא מקבל כדור ברחבה הלב שלי צונח הוא מרגיש מאוד כבד ברגליים.
מאיימבו - בלם טוב, בנס לא קיבל אדום מחצית שנייה אחריי התפיסת חולצה על מוזי.
ליידנר - משתפר, הסתדר עם אצילי יותר טוב ממה שחשבתי.. התקפית הוא תמיד יהיה טוב, אחלה מגן רק שיהיה בריא.
פיבן - התקפית לא קיים כי הוא לא מגן ואני לא מאשים אותו, הגנתית היה סביר.
פלקאו - חילץ כמה כדורים טובים במחצית הראשונה והשנייה, אבל הוא חייב לנקות את האיבודים השטותיים שלו באמצע כי במזל מחצית שנייה יונה לא כבש.
קרייב - ווינר, השחקן הכי חשוב בהפועל.
אלקוקין - מספר 1 על הדשא.
טוריאל - קשה לשחק בלי מגן ימני שעושה לך עקיפה, משחק מעולה שלו.
בנימין - אסור לו לשחק בהרכב בשום עמדה בהפועל.
דאפה - רק במזל לא סיים את המשחק עם לפחות שער אחד, שחקן שחקן שרק ישתפר, כיף שהוא שלנו.
כל המחליפים הוסיפו המון התלהבות מרצון, למקין היה הבולט מבניהם שהוכיח שיש לו המון כדורגל, אבל מעל כולם אלטמן עם שער הניצחון.
מגן ימני הרבה יותר קריטי משחקן 10 בעיניי, כי אין לנו אחד כזה בליגה ואני מקווה שנביא מישהו עם רזומה מרשים כי מגן ימני שגם יודע לתקוף ישדרג אותנו פלאים.
מחצית ראשונה לא טובה שלנו, לא עשינו אפילו התקפה אחת וכל המשחק היה סופר מבולגן והשחקנים קיבלו החלטות גרועות ממש בהתקפה.
מחצית שנייה - משחק אחר לחלוטין! הפועל רקדה על הדשא, רק במזל ביתר לא חטפו לפחות 4-3 שערים במחצית השנייה.
שחקנים :
צור - לא אשם בגול הראשון, השתפר קצת במשחק הרגל, הגול שני לא עליו אבל היה יכול לעשות יותר.. כאילו ליווה את הכדור לרשת במקום לזנק.. עדיין שוער טוב בעיניי.
צ'יקו - הגול הראשון עליו, מחצית שנייה השתפר יחסית... עדין בסימן שאלה עבורי, כל פעם שהוא מקבל כדור ברחבה הלב שלי צונח הוא מרגיש מאוד כבד ברגליים.
ליידנר - משתפר, הסתדר עם אצילי יותר טוב ממה שחשבתי.. התקפית הוא תמיד יהיה טוב, אחלה מגן רק שיהיה בריא.
פלקאו - חילץ כמה כדורים טובים במחצית הראשונה והשנייה, אבל הוא חייב לנקות את האיבודים השטותיים שלו באמצע כי במזל מחצית שנייה יונה לא כבש.
דאפה - רק במזל לא סיים את המשחק עם לפחות שער אחד, שחקן שחקן שרק ישתפר, כיף שהוא שלנו.
כל המחליפים הוסיפו המון התלהבות מרצון, למקין היה הבולט מבניהם שהוכיח שיש לו המון כדורגל, אבל מעל כולם אלטמן עם שער הניצחון.
מגן ימני הרבה יותר קריטי משחקן 10 בעיניי, כי אין לנו אחד כזה בליגה ואני מקווה שנביא מישהו עם רזומה מרשים כי מגן ימני שגם יודע לתקוף ישדרג אותנו פלאים.
-
- קיבל.ה 691 לייקים
מסכים עם רוב הדבריםאנחנו בתהליך כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 23:29 טוב אחריי שקצת נרגעתי, אתייחס לכמה נקודות.
שחקנים :
פלקאו נגר, הראה לנו שוב גם במשחק זה חסרון של שחקן
פיבן מאד חלש כמגן ימני, הוא מאוד נחוש ואגרסיבי, אבל גם לו היו פעולות רעות שבנס ניצלנו
-
- קיבל.ה 1253 לייקים
אין לביתר קשרי אמצע חוץ מירין לוי והזר הבינוני?
כי אם יש אז יצחקי הזייה שהכניס את הפדופיל 2 במקום ירין לוי, נתן לנו את המפתחות למשחק
כי אם יש אז יצחקי הזייה שהכניס את הפדופיל 2 במקום ירין לוי, נתן לנו את המפתחות למשחק
-
- קיבל.ה 435 לייקים
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 119 לייקים
הגול השני של ביטר (ולמעשה גם הראשון) היו תוצאה של מזל.
הם הפסיקו לשחק דקה 65.
הם הפסיקו לשחק דקה 65.
רינגו סטאר המלך
-
- קיבל.ה 139 לייקים
לא נשאר לי קול.
ב 2-1 הייתי בטוח שזה נגמר. לא זוכר מתי צרחתי ככה.
שיגמר בקנס ובכלל נהיה מבסוטים.
ב 2-1 הייתי בטוח שזה נגמר. לא זוכר מתי צרחתי ככה.
שיגמר בקנס ובכלל נהיה מבסוטים.
-
- קיבל.ה 289 לייקים
רק תביאו את הדרבי
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 6670 לייקים
כמה מחשבות לשעת לילה:
1. איך הולכים לישון?
2. איזה כיף לראות את טב"ח אוכל את הלב באולפן שאחרי המשחק.
3. מה עושים עם כל הרגשות הפתאומיים כלפי עמרי אלטמן?
4. דה ז'ה וו מטורף לדרבי 3-2 עם השלושער של הנבלה. איזה כיף להיות בצד השני של זה.
1. איך הולכים לישון?
2. איזה כיף לראות את טב"ח אוכל את הלב באולפן שאחרי המשחק.
3. מה עושים עם כל הרגשות הפתאומיים כלפי עמרי אלטמן?
4. דה ז'ה וו מטורף לדרבי 3-2 עם השלושער של הנבלה. איזה כיף להיות בצד השני של זה.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1237 לייקים
אתם חושבים שאצילי עדיין רץ לחגוג את הבעיטה החופשית שהוא בעט שם למשקוף בדקה 94?
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 2183 לייקים
4 זה בדיוק מה שחשבתי ביציאה מהמגרש.
-
- קיבל.ה 554 לייקים
כל מי שלא חשב שהוא הולך לשחזר את הבעיטה של אבי ריקן שם הוא שקרןההוא שאמרו לו כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 01:01 אתם חושבים שאצילי עדיין רץ לחגוג את הבעיטה החופשית שהוא בעט שם למשקוף בדקה 94?
נערך לאחרונה על ידי adom4 ב 16 ספטמבר 2025, 01:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2231 לייקים
לא כדאי לשים במצב כמו החופשית של אצילי שחקן על הפינה הפתוחה של השוער?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 469 לייקים
מחשבה על השער הפסול של שיקו - אם יש לנו מאמן נייחים - הכי בסיסי בעולם זה שאי אפשר לשים שחקן על שוער אם אין אף שחקן של היריבה על הקו. ב100 אחוז מהמקרים זה יהיה נבדל, לא משנה אם הוא נגע בכדור או בשוער, אסור להפריע לשוער מעמדת נבדל, זה נחשב השתתפות בלתי חוקית בהתקפה.
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
- זיטו
- קיבל.ה 345 לייקים
בדיוק.
לוקח 100 פעמים מהפך דרמטי דקה 98 שדוקר לביתר בלב, מאשר לפרק באופן מוחץ קבוצה מפורקת
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 2102 לייקים
הפועל עם הכושר הגופני גרמה להם להיות חלשים.ספרא טבא כתב:וואו הפתיע אותי כמה שבית"ר חלשים
שיפור ענק מחצית שנייה
הגיע לנו
להמשיך!
-
- קיבל.ה 435 לייקים
נאתכו מעלה סטורי באינסטגרם שלו חוגג וקופץ ב3:2
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1237 לייקים
זה הדבר היחיד שאמרתי לאנשים סביבי ברגע שהוא שרק לעבירהadom4 כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 01:16כל מי שלא חשב שהוא הולך לשחזר את הבעיטה של אבי ריקן שם הוא שקרןההוא שאמרו לו כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 01:01 אתם חושבים שאצילי עדיין רץ לחגוג את הבעיטה החופשית שהוא בעט שם למשקוף בדקה 94?
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 313 לייקים
-
- קיבל.ה 358 לייקים
איזה כיף לקרוא את האשכול הזה אחרי המשחק ולהבין שבדיוק בגלל אשכולות כאלה עשיתי מנוי.
תודה לפורום. חבל שאני לא יכול ללכת גם לכל משחקי החוץ
תודה לפורום. חבל שאני לא יכול ללכת גם לכל משחקי החוץ
-
- קיבל.ה 264 לייקים
דרך אגב
מישהו יכול להסביר לי מה אצילי עשה /מה היה התפקיד שלו שניות לפני הבעיטה של אלטמן?
מישהו יכול להסביר לי מה אצילי עשה /מה היה התפקיד שלו שניות לפני הבעיטה של אלטמן?
בחיי שאני לא מבין מאיפה הבית"רים הביאו את הזחיחות הזאת אחרי שבשני העשורים האחרונים (כמובן, למעט ה-5-1) אנחנו מנצחים אותם בכל מצב, גם ברבע מהתקציב הנוכחי ועם ויקטור מרעי חלוץ.
-
- קיבל.ה 2102 לייקים
תמיד הייתה לא את החוצפה הזאת לפני משחקים נגדנו,לכן בקבוצה חברים שיש לנו גם עם אוהדים של מכבי.לפני המשחק אמרתי שיכינו כובעים.מוות כתב:בחיי שאני לא מבין מאיפה הבית"רים הביאו את הזחיחות הזאת אחרי שבשני העשורים האחרונים (כמובן, למעט ה-5-1) אנחנו מנצחים אותם בכל מצב, גם ברבע מהתקציב הנוכחי ועם ויקטור מרעי חלוץ.
-
- קיבל.ה 554 לייקים
-
- קיבל.ה 439 לייקים
כנ"ל, איך אפשר שלא.... ועוד יותר כיף כשאתה יודע איזה חרא זה להיות בצד המקבל ולחשוב איך הערסיאדה הדוחה שלהם מרגישה כרגע
- Mendelson
- קיבל.ה 359 לייקים
מישהו יודע למה הדשא היה נראה במצב כל כך ירוד אתמול? ולמה במחצית השניה היה נדמה שיש שני בורות מים (במרכז המגרש וברחבה שלנו) ששחקנים גם מעדו עליהם כמה פעמים?
-
- קיבל.ה 439 לייקים
איך לעזאזל מפסיקים לראות את הגול הזה, מכל זווית וצילום שנעשו?????
-
- קיבל.ה 439 לייקים
בגדול זה כל שנה ככה בתקופה הזו, GIVE OR TAKE,,,
במדינות אחרות מחליפים בקיץ, פה בגלל מזג האוויר מחכים לנובמבר
לקרוא את הכתבה על ביתר בספורט 5 ולהתמוגג
הדובדבן זה הטענות על חגיגה של שחקנים מול קהל היריבה. מנדי מי?! 
-
- קיבל.ה 609 לייקים
מתי פעם אחרונה פתחנו עונה עם 7 מ9?
-
- קיבל.ה 37 לייקים
2021/2022
מחזור שלישי תיקו נגד הלוזונים. במחזור רביעי כבר הפסדנו להפועל חיפה. נקווה לתסריט אחר בי"א בשבת.
אוהבים אותך כולם 

-
- קיבל.ה 858 לייקים
וולף כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 23:17CouchPotato כתב: ↑15 ספטמבר 2025, 23:09כן. היום. מה אתה רוצה? שיחקו מצויין. עשו טעויות, נכון, אבל היו טובים יותר מבית"ר.
זה בציניות אחי, אני אחרי כל משחק שאנחנו משחקים מחכה לשמוע את התירוצים של מי שהפסידו לנו, זה כיף כמעט כמו להבקיע גול

אני תמיד מאחל (בעיקר בדרבי) ניצחון בדקה 90 מגול שהובקע ביד מנבדל.
גול נצחון בדקה 90 מול חיבר זה כמעט אותו אושר!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 858 לייקים
Nati כתב: ↑16 ספטמבר 2025, 07:37תמיד הייתה לא את החוצפה הזאת לפני משחקים נגדנו,לכן בקבוצה חברים שיש לנו גם עם אוהדים של מכבי.לפני המשחק אמרתי שיכינו כובעים.מוות כתב:בחיי שאני לא מבין מאיפה הבית"רים הביאו את הזחיחות הזאת אחרי שבשני העשורים האחרונים (כמובן, למעט ה-5-1) אנחנו מנצחים אותם בכל מצב, גם ברבע מהתקציב הנוכחי ועם ויקטור מרעי חלוץ.

לפני כמה שנים, כשנלחמנו נגד ירידה, הם באו לבלומפילד והבטיחו לדרוס אותנו.. אפילו הכינו שלט "והיו כשטיח אדום לרגלינו"... כמובן שניצחנו והם הלכו עם זנב מקופל בין הרגליים.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
- shai.m
- קיבל.ה 123 לייקים
בוקר אדום לכולם.
קמתי היום עייף, ללא קול וחיוך מרוח על כל הפנים כאילו שאני על חומרים פסיכואקטיביים.
מעדכן - הרבה שואלים אותי בעבודה למה אני נראה שונה היום והאם גבהתי קצת? מה אגיד להם, שזה רק כדורגל?
נמשיך להעביר דיווחים מהשטח
קמתי היום עייף, ללא קול וחיוך מרוח על כל הפנים כאילו שאני על חומרים פסיכואקטיביים.
מעדכן - הרבה שואלים אותי בעבודה למה אני נראה שונה היום והאם גבהתי קצת? מה אגיד להם, שזה רק כדורגל?
נמשיך להעביר דיווחים מהשטח

i stand with israel