porthos כתב: ↑13 ספטמבר 2025, 14:10
קפטן ג'ק כתב: ↑13 ספטמבר 2025, 13:13
אני לא אוהב את היעדר השקיפות של המועדון, אם כי הסיבות לכך ברורות.
זה מסתמן כמו עוד מהלך שהפועל בעידן היורוליג אימצה מהפלייבוק של חתן הפרס. בסדר, אין מה לעשות. אני משלים עם המצב הזה למרות תחושת הבחילה הקלה שעולה לי בגרון.
ולכן גם אני בעד שמוטלי ימשיך איתנו ככל שמתאפשר.
אבל (!!!) הייתי שמח אם המועדון היה מוציא הודעה שלפחות הוא דפק למוטלי וואחד קנס.
מן הסתם זה לא יקרה כי קנס גדול כביכול יעיד שמשהו שם לא היה בסדר. והרי מוטלה עשה רק עבירת תנועה פעוטה. לא ככה?
תגיד מה הפועל עשו לא בסדר?
שכרו לו עו"ד?
ניסו לשחררו?
הוא לא דרס אף אחד וגם לא פיצץ אף אחד במכות.
מה לדעתך הדבר הסביר שיעשו? שישאירו אותו שם?
לגבי עניין הפרסום, אני חושב שפורסם מספיק על מנת שכל אחד שירצה יוכל להבין באיזו סיטואציה מדובר מבלי להכניס את כלל הציבור בסוד העניין. גם בכותרות הפלילים שאתה קורא בעיתון נותנים לך מספיק פרטים כדי לבנות תמונה כללית אבל לא מספיק פרטים. האם זה הופך את העיתון ללא שקוף? - לא.
כן מוטלי הוא שחקן טופ אבל עם אישיות בעייתית, מה אתה מזדעזע כאילו לא ראית כאלו בחיים שלך?
לפי סגנון הכתיבה נראה שמי שמזדעזע זה אתה. חלילה לי מלהעביר קצת ביקורת על המועדון הקדוש.
בינינו, אני פחות מתעניין בענייני עמותה, באיזה אולם משחקים, וכו'. אוהב את עופר, מתנגד לאולטראס ועמדותיהם. מייחל להצלחת הקבוצה בכל הזירות.
אז רק שמתי את זה על השולחן כדי שלא תחשוב שאני איזה עוכר וכו'.
עכשיו אסביר מה מפריע לי. יש שני דברים:
א. מוטלי עצמו. מת עליו בתור שחקן, אבל כמה הוא כבר יכול להשתין עלינו מהמקפצה? אחרי כל הבעיות של העונה שעברה, הטמבל הזה (לכאורה) מסתובב עם מריחואנה? (דא"ג, זה פרסום שהפועל לא הכחישה בשום שלב)
אני אוהב שחקנים שהם BAD ASS ומלאי אופי מיוחד וחומר למור"קים, אבל רוצה שהם יהיו כאלו על המגרש. אם מוטלי ממשיך להסתבך מחוץ לפרקט אז זה אומר שהוא שם פס - עליך, עליי, על המאמן, על עופר, ועל כל הקבוצה. לכן הייתי שמח לראות אותו חוטף קנס שמן. לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם היה נתפס על סמים אחרי משחק יורוליג. כמה זה היה תורם לקבוצה.
ב. זה אחלה שהמועדון שולח עו"ד לעובד שהסתבך ומנסה לשחרר אותו. כמצופה. אבל זה לא בסדר לטייח או להסתיר ולבלף לכולם. זה בול שימון עם ביינום, ואולסי וכו'. התנהלות שהפריעה לאוהדי הפועל שנים.
אם שחקן הסתבך אז אני מצפה מהמועדון שלי להתנהל בצורה גלויה ושקופה לגבי זה. לא לטייח, תהיו גברים.
זה מוביל אותי לשאלה שכבר שאלתי קודם ביחס למדרון החלקלק הזה - איפה עובר הגבול? איזה ערכים של המועודן מפרידים אותנו ממכבי, בעידן הכסף הגדול והיורוליג של עופר? לי אין תשובות ברורות.
ברור לי מבחינה אישית שזה לא רק עניין של תארים, כלומר שהתואר והניצחון הם חזות הכל, והשאר מתגמד. (כי זה בדיוק מכבי).
אז אין בעיה - כבר קראו לי פה בפורום יפה נפש, בומר, שמאלני הזוי או לא יודע מה... לא מתרגש מכלום.