רווי כתב: ↑11 ספטמבר 2025, 10:33
אני לא ביטלתי ולא מתכוון גם ורוצה לראות עד מתי יחייבו אותי. נראה לי שזה ימשיך גם אחרי שלא תיהיה עמותה יותר בכלל.
כשהגענו למצב שהועד המנהל לשעבר של העמותה לא מסתיר אפילו את השנאה שלו לאוהדי הפועל, זה היום בו הייתי צריך להפסיק לטעמי.
תעשו כמובן מה שנראה לך, קח בחשבון שזה מהמקפצה ואני לא אתפלא לשמוע אם הם עוד מקבלים חלק מהכספים האלה שאתה משלם כדי להיות קצת יותר בטלני טוויטר.
אני לא ביטלתי ולא מתכוון גם ורוצה לראות עד מתי יחייבו אותי. נראה לי שזה ימשיך גם אחרי שלא תיהיה עמותה יותר בכלל.
כשהגענו למצב שהועד המנהל לשעבר של העמותה לא מסתיר אפילו את השנאה שלו לאוהדי הפועל, זה היום בו הייתי צריך להפסיק לטעמי.
תעשו כמובן מה שנראה לך, קח בחשבון שזה מהמקפצה ואני לא אתפלא לשמוע אם הם עוד מקבלים חלק מהכספים האלה שאתה משלם כדי להיות קצת יותר בטלני טוויטר.
איך בדיוק הם יקבלו את הכסף הזה ?
א. העבודה בעמותה תמיד הייתה בהתנדבות
ב. כל הכספים עכשיו בשליטה של עורכי הדין
אתה מקבל את ההחלטות שלך לגבי העמותה לפי משהו שהיה בעבר ואיננו עוד?
לא עדיף להחליט לפי ההווה? או אפילו להיות עם טיפת אחריות ולהחליט לפי היכולת שלך להשפיע על העתיד?
אני מבין שהרבה יותר קל לך לשפוך רעל\לשון-הרע-בואכה-דיבה, אבל אל תצא מהנחה שכולם גם עצלנים וגם טיפשים כמוך.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
לא עדיף להחליט לפי ההווה? או אפילו להיות עם טיפת אחריות ולהחליט לפי היכולת שלך להשפיע על העתיד?
אני מבין שהרבה יותר קל לך לשפוך רעל\לשון-הרע-בואכה-דיבה, אבל אל תצא מהנחה שכולם גם עצלנים וגם טיפשים כמוך.
בהווה מסתבר שהיו"ר שהתפטר עדיין מנהל את העניינים, וחברי ההנהלה שלא ברור מה מעמדם עדיין לעומתיים לקבוצה הבוגרת.
כל עוד העמותה קיימת ואתה חלק מהכנסות העמותה למה בדיוק שיפסיקו לחייב אותך ?
זה העיניין. שאני מת לדעת עד מתי ימשיך העושק המוטמטם הזה. אם העומתה מתפרקת מחר באופן רישמי לצורך העיניין יש לי הרגשה שעדיין ימשיכו לחייב. נוכלים.
אין דרך להתמודד עם הרגשה.
אם אתה מסכים להמשך התשלום, זה לא עושק.
לא מתאים לך, תבטל את ההרשאה של החיוב
יש לי הרבה בקורת על הועד המנהל של העמותה ואיך הם השמידו את ערכה.
נוכלים זאת לא אחת מהם
ניסיתי לבטל כמה פעמים שלא תחשוב (עכשיו מבין שאפשר ישירות דרך החברת אשראי), וכשראיתי שאני לא מצליח אז אמרתי כסאמכ שייחנקו עם זה ובוא נראה עדיין מתי ימשיכו לקחת כסף. רק בגלל זה כתבתי נוכלים.
בהווה מסתבר שהיו"ר שהתפטר עדיין מנהל את העניינים, וחברי ההנהלה שלא ברור מה מעמדם עדיין לעומתיים לקבוצה הבוגרת.
קודם כל אני שמח שאתה לא זורם עם השטות של "הם שונאים את אוהדי הפועל" ועם הרמיזות שהם גונבים כסף.
למיטב הבנתי, מעמדם של חברי ההנהלה שהתפטרו די ברור - הם התפטרו והם לא חברי הנהלה יותר.
עכשיו ניצבת בפנינו השאלה האמיתית - נניח שהעמותה תצלח את תהליך ההבראה ותחזור לתפקד, האם ננטוש אותה בידי אותם כוחות וגורמים שהביאו אותה ואותנו כקהל לאן שהביאו, או שננסה להשתמש במסגרת הזאת כדי לעזור לעצמנו?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
חסמתי את הוראת הקבע בכרטיס, חודשיים זה החזיק מעמד, היום ראיתי שוב חיוב בכרטיס האשראי. בפניה לחברת האשראי טענו בפני שבית העסק חייב אותי ממספר ספק אחר, לא מבין מה זה אומר. הטלפון של העמוצה שמופיע בחיוב באשראי אינו מחובר, מישהו יודע באיזה טלפון כן יש מענה בעמותה?
יהלום14אדום כתב:חסמתי את הוראת הקבע בכרטיס, חודשיים זה החזיק מעמד, היום ראיתי שוב חיוב בכרטיס האשראי. בפניה לחברת האשראי טענו בפני שבית העסק חייב אותי ממספר ספק אחר, לא מבין מה זה אומר. הטלפון של העמוצה שמופיע בחיוב באשראי אינו מחובר, מישהו יודע באיזה טלפון כן יש מענה בעמותה?
teknoboy כתב: ↑11 ספטמבר 2025, 15:56
קודם כל אני שמח שאתה לא זורם עם השטות של "הם שונאים את אוהדי הפועל" ועם הרמיזות שהם גונבים כסף.
למיטב הבנתי, מעמדם של חברי ההנהלה שהתפטרו די ברור - הם התפטרו והם לא חברי הנהלה יותר.
עכשיו ניצבת בפנינו השאלה האמיתית - נניח שהעמותה תצלח את תהליך ההבראה ותחזור לתפקד, האם ננטוש אותה בידי אותם כוחות וגורמים שהביאו אותה ואותנו כקהל לאן שהביאו, או שננסה להשתמש במסגרת הזאת כדי לעזור לעצמנו?
קודם כל מעולם לא אמרתי דבר כזה, אם כי לפחות אחד מהועד המתפטר תומך באלימות נגד אוהדי הפועל. ואני מתכוון גם לרמי יו"ר ההנהלה הקודמת, וגם לשמחוני, המעמד של שניהם לא ברור. יכול להיות ששאר הוועד לא מעורבים היום.
בונדר כתב: ↑11 ספטמבר 2025, 16:32
קודם כל מעולם לא אמרתי דבר כזה, אם כי לפחות אחד מהועד המתפטר תומך באלימות נגד אוהדי הפועל. ואני מתכוון גם לרמי יו"ר ההנהלה הקודמת, וגם לשמחוני, המעמד של שניהם לא ברור. יכול להיות ששאר הוועד לא מעורבים היום.
כיום אין ועד מנהל בעקרון כי העמותה נמצאת בפירוק זמני.
המפרקים מינו את שמחוני ורוני טל לנהל את הפעילות של העמותה.
teknoboy כתב: ↑11 ספטמבר 2025, 17:26
כיום אין ועד מנהל בעקרון כי העמותה נמצאת בפירוק זמני.
המפרקים מינו את שמחוני ורוני טל לנהל את הפעילות של העמותה.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
אני הבנתי ששמחוני ומיכל ברנקין מונו במינוי זמני לועד המנהל והתוקף שלו כבר פג אבל אף אחד לא עושה משהו בנדון
Red roy כתב: ↑12 ספטמבר 2025, 01:32
הדבר הכי טוב שקרה להפועל סל מאז ומעולם זה העמותה .
אולי היום זה כבר לא מתאים עם השאיפות והיכולות של הפועל .
ועדיין , כל יום צריך להוריד את הכובע בפניה
לחלוטין.... ולעמותה עדיןמיש תפקיד חשןב בעציד הפועל, חייב שמקריבים את הדבר הסה על מלחמות שווא
מסכים איתך לחלוטין. אבל כדי שזה יקרה, ואכן יהיה להם השפעה על העתיד, ה"עמותה" חייבת להתנתק מהמובילים שהביאו להקצנה. להערך לבחירות תוך גיוס חברים, ולדרוש מהמועמדים לבחירות, אני מאמין איך הם רואים שיתוף פעולה עתידי עם הנהלת הקבוצה.
מבחינתי העמותה יכולה לתפקד כמו שועד עובדים אחראי מתפקד מול הנהלת מפעל, לטובת המפעל!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
Red roy כתב:לצערי אתם לא בפוקוס
ינאי לא רוצה עמותה , ינאי הוא הבוס
הוא לא יתן לשום גורם להציג עמדה שונה משלו
ולצורך העניין , כי בפורום הזה רגישים שמדברים על ינאי , זו זכותו המלאה .
זה פשוט לא רלבנטי.
העמותה נמצאת בפירוק ולכן אין ולא יהיו בחירות כל עוד היא במצב הזה וגם לינאי אין שום השפעה על מה שקורה אי יקרה שם.
מי שמנהל את מה שקורה שם הם המפרקים ומי שהם יבקשו מבית המשפט שימנה לנהל אותה כנראה יעשה את זה בלי לתת שום דיווח לחברי העמותה שהם חסרי משמעות והשפעה (אפילו פחות מכמה שהיו בעבר).
Red roy כתב: ↑12 ספטמבר 2025, 10:00
לצערי אתם לא בפוקוס
התפקיד של העמותה הוא גם ליום שאחרי עופר ינאי.
אני לא נכנס עכשיו לטעויות שהעמותה עשתה לדעתי שהביאה את ינאי לרצות בחדלונה, אבל רצונו בנוגע לקבוצה הבוגרת חשוב ככל שיהיה לא נוגע בדבר לגבי העמותה והמועדון.
Red roy כתב:לצערי אתם לא בפוקוס
זה פשוט לא רלבנטי.
העמותה נמצאת בפירוק ולכן אין ולא יהיו בחירות כל עוד היא במצב הזה וגם לינאי אין שום השפעה על מה שקורה אי יקרה שם.
מי שמנהל את מה שקורה שם הם המפרקים ומי שהם יבקשו מבית המשפט שימנה לנהל אותה כנראה יעשה את זה בלי לתת שום דיווח לחברי העמותה שהם חסרי משמעות והשפעה (אפילו פחות מכמה שהיו בעבר).