נבחרת ישראל 24/25
-
- קיבל.ה 1692 לייקים
זה הגנות פריכות... סגירות לקויוצ של הקישור.KingAlpaca כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 23:37הנבחרת הלוזרית בעולם מול הנבחרת הלוזרית במוקדמות,
פלוס, בונוס, שני שוערים שלא משחקים ועסוקים בחוזים.
בישראל זה סביר אבל מנור לא אמור להראות 4 רמות מעל שחקני ההגנה של איטליה. ובטח לא של איטליה של גאטוסו
-
- קיבל.ה 494 לייקים
לא פחות מהזיה הסיפור הזה. איך השחקן הזה הגיע למצב שהוא שחקן סגל במכבי זה משהו שאני לא אבין בחייםKingAlpaca כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 23:39 אגב, רז שלמה זאת עדיין אחת התופעות המוזרות שראיתי בחיי,
שחקן שלא מתאים לליגה לאומית, עושה קריירה בטופ ליגת על ובנבחרת.
- Hapolo
- קיבל.ה 886 לייקים
מי פספס את הכדור שם בדרך לשער בחמישי?
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 420 לייקים
קיבלו פעמיים גול שתי דקות אחרי שכבשו
לוזרים
לוזרים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1536 לייקים
1. "שחקני הגנה של איטליה" בשנים האחרונות, זה בדיוק ההיפך ממה שזה אמר כמה עשורים. והיחיד שסביר לא שיחק היום.El dudernio כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 23:40זה הגנות פריכות... סגירות לקויוצ של הקישור.KingAlpaca כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 23:37הנבחרת הלוזרית בעולם מול הנבחרת הלוזרית במוקדמות,
פלוס, בונוס, שני שוערים שלא משחקים ועסוקים בחוזים.
בישראל זה סביר אבל מנור לא אמור להראות 4 רמות מעל שחקני ההגנה של איטליה. ובטח לא של איטליה של גאטוסו
2. אפשר לחשוב מי זה גאטוזו, מאמן כושל שהביאו מיאוש.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1536 לייקים
הכי.פומפה כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 23:41לא פחות מהזיה הסיפור הזה. איך השחקן הזה הגיע למצב שהוא שחקן סגל במכבי זה משהו שאני לא אבין בחייםKingAlpaca כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 23:39 אגב, רז שלמה זאת עדיין אחת התופעות המוזרות שראיתי בחיי,
שחקן שלא מתאים לליגה לאומית, עושה קריירה בטופ ליגת על ובנבחרת.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- רדפוקס
- קיבל.ה 5549 לייקים
בחיים לא ראיתי נבחרת מהדרג של איטליה משחקת ככה מול ישראל, כמעט אפס לחץ באמצע וליד ה-16, נתנו לישראל לעשות מה שהיא רוצה עם הכדור.
אפילו ריינה וק״ש עשו יותר לחץ נגדנו.
איטליה צריכה להתבייש באיך שהיא נראית.
אפילו ריינה וק״ש עשו יותר לחץ נגדנו.
איטליה צריכה להתבייש באיך שהיא נראית.
-
- קיבל.ה 21 לייקים
דניאל פרץ זה רק יח"צ.
חלש מאוד.
חלש מאוד.
אוהבים אותך כולם 

-
- קיבל.ה 541 לייקים
מאז קריוס בליברפול לא ראיתי הופעה כזאת בזיונית של שוער.
מביך ברמות.
מביך ברמות.
-
- קיבל.ה 2198 לייקים
זו התוצאה של מכונת היחצ המשומנת של אגודת הרמאים.
שטיפות מוח אינסופיות כל פעם על הטאלנט התורן.
אילון אלמוג, דניאל פרץ, תורג'מן, בלוף.
ואז הם מולחמים להרכב הנבחרת כאילו מה.
והנה לפתע מסתבר שטיבו פרץ זה בעצם שגיא שטראוס עם יחצ ונועה קירל שמנהלת לו את הקריירה.
מעניין מתי מתחילים לקדם את עידו שחר ונשמע שהוא "קשר מודרני", "עשה קפיצה מדהימה" וכל החבילה הרגילה.
והנה לפתע מסתבר שטיבו פרץ זה בעצם שגיא שטראוס עם יחצ ונועה קירל שמנהלת לו את הקריירה.
מעניין מתי מתחילים לקדם את עידו שחר ונשמע שהוא "קשר מודרני", "עשה קפיצה מדהימה" וכל החבילה הרגילה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- Hapolo
- קיבל.ה 886 לייקים
ואצלנו יותר טוב? גם הרבה יח"צ על שחקנים פחות טובים ממי שציינתטכנית לארז כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 23:52 זו התוצאה של מכונת היחצ המשומנת של אגודת הרמאים.
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 2198 לייקים
אצלינו אין 5% מהיחצ שלהם.
אם אלקוקין מציג את היכולת שהוא הציג עד כה רק בצהוב - טוכמן רז אמיר ויתר השופרות כבר מעלים לך כתבות שדורטמונד עוקבת.
אין מה להשוות. זה גם לא הדיון פה.
מעניין אותי על בסיס מה הליצן קירל הזה כזה באנקר בהרכב הנבחרת כשהוא מנפח כדורים כבר 3 עונות.
על בסיס מה אם לא היחצ והתעמולה שלהם.
אם אלקוקין מציג את היכולת שהוא הציג עד כה רק בצהוב - טוכמן רז אמיר ויתר השופרות כבר מעלים לך כתבות שדורטמונד עוקבת.
אין מה להשוות. זה גם לא הדיון פה.
מעניין אותי על בסיס מה הליצן קירל הזה כזה באנקר בהרכב הנבחרת כשהוא מנפח כדורים כבר 3 עונות.
על בסיס מה אם לא היחצ והתעמולה שלהם.
-
- קיבל.ה 17 לייקים
זה תוצאה בעיקר של שוער שהבת זוג שלו רואה יותר דשא בפארק הירקון מאשר שהוא רואה דשא במגרשי כדורגל בשנתיים האחרונות.טכנית לארז כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 23:52 זו התוצאה של מכונת היחצ המשומנת של אגודת הרמאים.
-
- קיבל.ה 353 לייקים
ראיתי את התקציר עכשיו, שלושה שערים שקיבלנו היו באשמת רביבו. הוא טוב התקפית, אבל בלוף הגנתי.
-
- קיבל.ה 2198 לייקים
רביבו כן.
כל משחק נבחרת גול באשמתו - כולל פעמים נגד אסטוניה.
אבל איזה רעש. ואיזה שחקן. ותג מחיר 4 מליון יורו. מי הוא בכלל?
מכונת פרופגנדה שלא יודעת שובע.
כל משחק נבחרת גול באשמתו - כולל פעמים נגד אסטוניה.
אבל איזה רעש. ואיזה שחקן. ותג מחיר 4 מליון יורו. מי הוא בכלל?
מכונת פרופגנדה שלא יודעת שובע.
-
- קיבל.ה 434 לייקים
לא רן בן שמעון בכלל לא מאמן טוב, ברדה עדיף עליו 
-
- קיבל.ה 549 לייקים
הפסד מרגיז. אם היה לנו שוער עם ניסיון זה היה נגמר בניצחון.
-
- קיבל.ה 541 לייקים
דניאל פרץ בראיון אחרי המשחק: "תמיד יש מה לתקן, בעיקר אחרי שסופגים חמישה שערים".
להה. מה אתה אומר.
להה. מה אתה אומר.
-
- קיבל.ה 2198 לייקים
איך זה הלך הסלוגן שהם מכרו פה? "השוער הכי גדול שהיה פה". משהו כזה לא?
ומעניין שהעילוי דור תורג'מן שהיה מולחם להרכב הנבחרת איזה שנתיים, פתאום בסופש האחרון הוא לא פותח.
מה קרה? אלה שמנהלים פה את הענף כבר לא צריכים לשווק אות?
ומעניין שהעילוי דור תורג'מן שהיה מולחם להרכב הנבחרת איזה שנתיים, פתאום בסופש האחרון הוא לא פותח.
מה קרה? אלה שמנהלים פה את הענף כבר לא צריכים לשווק אות?
-
- קיבל.ה 1398 לייקים
זה לא קשור לכשרון שלוו
מי שלא משחק דועך
הוא מקבל החלטות רעות מאוד
מי שלא משחק דועך
הוא מקבל החלטות רעות מאוד
-
- קיבל.ה 2198 לייקים
ולמה הוא לא משחק? בבאיירן גם כשנוייר היה פצוע והשני לא היה בפעילות, הביאו לו ילד בן 20 שעמד בשער לפניו. מלכתחילה הוא בא לשם לנפח כדורים הרי וזה הוכח במהלך הזה שלהם.
כרגע גם בהמבורג הוא שוער שני.
אולי אולי יש מצב ככה בקטנה רק מעלה אפשרות, אולי הוא לא שוער כזה טוב?
-
- קיבל.ה 17 לייקים
דניאל פרץ שוער טוב, אפילו שוער טוב מאוד ביחס לשוערים הישראלים האחרים.טכנית לארז כתב: ↑09 ספטמבר 2025, 09:10 ולמה הוא לא משחק? בבאיירן גם כשנוייר היה פצוע והשני לא היה בפעילות, הביאו לו ילד בן 20 שעמד בשער לפניו. מלכתחילה הוא בא לשם לנפח כדורים הרי וזה הוכח במהלך הזה להם.
הטעות שלו שהלך לקבוצת פאר כמו באיירן מינכן, שאתה הולך לקבוצה בסדר גודל כזה הסיכוי שתראה דשא בתור שוער צעיר שואף ל-0.
בקבוצות כזה אתה צריך להיות עילוי בשביל לראות דקות רבות כשוער.
היה צריך ללכת לליגה קצת יותר חלשה כמו הולנד/בלגיה/פולין/סרביה, לקבל דקות להופיע קצת בליגה אירופית/ליגת אלופות ואז לעשות את הקפיצת מדרגה הזו.
שוער אחד הפרמטרים שהכי משפיעים על היכולת שלו זה ביטחון, ששוער לא רואה דשא הביטחון שלו נשחק מאוד ואז רואים הססנות ביציאה לכדורי גובה, הססנות ביציאה מסוכנת ל-1 על 1, תגובה איטית לבעיטות מרחוק וכו'.
כלומר השוער יותר מפחד לא לטעות מאשר לטעות ואז קורה בדיוק התוצאה ההפוכה.
אין קסמים בכדורגל, ביטחון נבנה ככל שאתה משחק יותר עם על הכבוד לרמת האימון בבאיירן, מי שלא רואה דשא שנתיים לא יכול להתמודד עם התקפות של שחקנים שמשחקים בקבוצות מובילות בעולם, גם אם מדובר לכאורה ב"נבחרת איטליה הכי חלשה שהייתה פה ב-20 שנים האחרונות".
-
- קיבל.ה 64 לייקים
איך התקשורת מלטפת אותו. שום ביקורת. שום מילה על התצוגה הנוראית. חלאות
-
- קיבל.ה 2198 לייקים
נו מה ציפית?
גם האוסקר של המדינה אין ביקורת.
מעניין למה.
לא נורא שבוע הבא כבר נשמע שאוהדי איאקס זועמים על המאמן שם שלא משתמש בו כמו שצריך ושהוא חסר מושג.
מעניין למה.
לא נורא שבוע הבא כבר נשמע שאוהדי איאקס זועמים על המאמן שם שלא משתמש בו כמו שצריך ושהוא חסר מושג.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
בשנים החשובות ביותר לבניית קריירה, הלך שבי אחרי הכסף הגדול, והשם ביירן מינכן. כשראה שהוא לא נספר על ידם היה צריך לעבור למקום שמבטיח לו שיהיה שוער ראשון גם אם זה מקום לא סקסי כמו ליגת העל בצרפת או איטליה.הזקן מבלומפילד כתב: ↑09 ספטמבר 2025, 00:00זה תוצאה בעיקר של שוער שהבת זוג שלו רואה יותר דשא בפארק הירקון מאשר שהוא רואה דשא במגרשי כדורגל בשנתיים האחרונות.טכנית לארז כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 23:52 זו התוצאה של מכונת היחצ המשומנת של אגודת הרמאים.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 1485 לייקים
בחיי שאני לא מבין את ההייפ על אוסקר. באמת, לא מבין איך אייאקס אכלו את הלקרדה הזאתטכנית לארז כתב: ↑09 ספטמבר 2025, 10:02 נו מה ציפית?
מעניין למה.
הוא שחקן טוב אין מה להגיד, אבל הוא רחוק מהרמות האלה וכל פעם שאני רואה אותו בנבחרת אני לא מבין מה הוא עושה על המגרש
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2198 לייקים
פחחחח ממש מישהו בצרפת או איטליה ייקח אותו שוער ראשון.
אולי זה מה שמוכרים לך ביחצ.
אולי זה מה שמוכרים לך ביחצ.
-
- קיבל.ה 2198 לייקים
כי את ההייפ על הליצן קירל אתה כן מבין? על דור תורג'מן המשה בן לולו הזה? על אילון אלמוג? יונתן כהן? רוי רביבו?L.S כתב: ↑09 ספטמבר 2025, 10:09בחיי שאני לא מבין את ההייפ על אוסקר. באמת, לא מבין איך אייאקס אכלו את הלקרדה הזאתטכנית לארז כתב: ↑09 ספטמבר 2025, 10:02 נו מה ציפית?
מעניין למה.
הוא שחקן טוב אין מה להגיד, אבל הוא רחוק מהרמות האלה וכל פעם שאני רואה אותו בנבחרת אני לא מבין מה הוא עושה על המגרש
ההייפ קיים כי זו מכונה שמכתיבה נרטיבים. שוטפים לציבור את המוח.
- Mr.china
- קיבל.ה 212 לייקים
היה קטע נהדר בהתחלה שגוטמן זלזל בטונלי ואמר שדן ביטון עדיף עליו.טכנית לארז כתב: ↑09 ספטמבר 2025, 10:16כי את ההייפ על הליצן קירל אתה כן מבין? על דור תורג'מן המשה בן לולו הזה? על אילון אלמוג? יונתן כהן? רוי רביבו?L.S כתב: ↑09 ספטמבר 2025, 10:09בחיי שאני לא מבין את ההייפ על אוסקר. באמת, לא מבין איך אייאקס אכלו את הלקרדה הזאתטכנית לארז כתב: ↑09 ספטמבר 2025, 10:02 נו מה ציפית?
מעניין למה.
בחייאת
-
- קיבל.ה 2198 לייקים
דן ביטון מחוץ למשחקי יחצ.
לא תוצר מכרה. אם היה גדל באקדמיה של מיטשל סיפור אחר.
מתי מתי הקמפיין של עידו שחר?
אורי עזו עשה להם חרב פיפיות עם היחצ.
לא תוצר מכרה. אם היה גדל באקדמיה של מיטשל סיפור אחר.
מתי מתי הקמפיין של עידו שחר?
אורי עזו עשה להם חרב פיפיות עם היחצ.
-
- קיבל.ה 603 לייקים
וכי מדוע הפסקת להזכיר את דור פרץ?טכנית לארז כתב: ↑09 ספטמבר 2025, 10:16כי את ההייפ על הליצן קירל אתה כן מבין? על דור תורג'מן המשה בן לולו הזה? על אילון אלמוג? יונתן כהן? רוי רביבו?L.S כתב: ↑09 ספטמבר 2025, 10:09בחיי שאני לא מבין את ההייפ על אוסקר. באמת, לא מבין איך אייאקס אכלו את הלקרדה הזאתטכנית לארז כתב: ↑09 ספטמבר 2025, 10:02 נו מה ציפית?
מעניין למה.
אה, זה כי הוא נתן משחק לא רע והבקיע צמד. מובן.
-
- קיבל.ה 2198 לייקים
גם הוא כשיצא לאיטליה ניקה גונדולות בקבוצה מקום אחרון, אם שכחת.
-
- קיבל.ה 159 לייקים
האובססיה שלך לשחקנים ממכבי לא בריאה אחי, שחררטכנית לארז כתב: ↑09 ספטמבר 2025, 10:49 גם הוא כשיצא לאיטליה ניקה גונדולות בקבוצה מקום אחרון, אם שכחת.