לכאורה: אוהד מכבי ת"א נשדד ע"י אוהד הפועל ת"א

פורום אוהדי הפועל תל אביב
שליחת תגובה
Segev
הצטרף: 05 דצמבר 2020, 20:00
קיבל.ה  451 לייקים

וכל זאת קרה הבוקר במודיעין

WTF???
מה זה?
הזקן מבלומפילד
הצטרף: 01 ספטמבר 2025, 21:10
קיבל.ה  8 לייקים

שוטרי מחוז מרכז הצליחו לחשוף ולעצור הבוקר (שלישי) חשוד ב”שוד ותקיפה חמורה של תושב מודיעין בחניית ביתו, עפ"י החשד על רקע סכסוך בתחום הספורט”. המשטרה מסרה כי החשוד, אוהד הפועל ת”א בכדורסל שתקף את אוהד מכבי ת”א לכאורה, יובא היום לדיון בבימ"ש בבקשה להאריך את מעצרו, כאשר בחיפוש בביתו תפסו השוטרים כלי תקיפה רבים.עוד מדוברות המשטרה: “שוטרי תחנת מודיעין פתחו הלילה בחקירה מואצת וסריקות מבצעיות, עם קבלת דיווח בדבר חשד לשוד של תושב העיר בשנות ה-20 לחייו, סמוך לביתו באמצעות אלות, כאשר עפ"י גורמי רפואה הקורבן נפגע באורח קשה-בינוני ואילו החשוד במעורבות נמלט מהמקום.

בתוך כך, בלשי וחוקרי תחנת מודיעין הצליחו לחשוף את זהות החשוד – תושב ת"א בשנות ה-30 לחייו ולעוצרו ובחיפוש בביתו תפסו השוטרים כלי תקיפה רבים, בהם: אלות מתקפלות, תרסיסי גז פלפל, טלפונים סלולאריים רבים, שהועברו להמשך מיצוי ראיות וכן מאות אלפי ש"ח במזומן, שמקורם ייבחן בהמשך.
עם התפתחות החקירה, עלה חשד כי מדובר בשוד אלים וממוקד של הקורבן, עפ"י החשד על רקע סכסוך בתחום הספורט, ככה"נ בין אוהדי קבוצות כדורסל יריבות. בהתאם לממצאי החקירה וצורכיה, בכוונת המשטרה להביא את החשוד היום בשעות הצהריים לדיון בבימ"ש, בבקשה להאריך מעצרו”.
סמל אישי של משתמש
רווי
הצטרף: 03 ספטמבר 2023, 14:32
קיבל.ה  838 לייקים

איזו בושה של תקשורת. בן אדם שודד ברחוב בן אדם אחר בלי קשר לשום אירוע ספורט ומקטלגים את זה כאוהד קבוצה שדד אוהד קבוצה אחרת. מה שייך בכלל??? גם אם ההוא חבר באירגון וגם אם השני היה עם חולצה של מועדון מסויים וגם אם נגנב ממנו פריט עידוד זה עדיין לא שייך לקבוצה!!!!
OMG עווופררר
dino
הצטרף: 28 נובמבר 2020, 11:17
קיבל.ה  2840 לייקים

רווי כתב: 02 ספטמבר 2025, 19:27 איזו בושה של תקשורת. בן אדם שודד ברחוב בן אדם אחר בלי קשר לשום אירוע ספורט ומקטלגים את זה כאוהד קבוצה שדד אוהד קבוצה אחרת. מה שייך בכלל??? גם אם ההוא חבר באירגון וגם אם השני היה עם חולצה של מועדון מסויים וגם אם נגנב ממנו פריט עידוד זה עדיין לא שייך לקבוצה!!!!
מסכים אבל זה לא רק תקשורת, מי שמעלה תיאוריות מוזרות בנוהל זה המשטרה
הזקן מבלומפילד
הצטרף: 01 ספטמבר 2025, 21:10
קיבל.ה  8 לייקים

רווי כתב: 02 ספטמבר 2025, 19:27 איזו בושה של תקשורת. בן אדם שודד ברחוב בן אדם אחר בלי קשר לשום אירוע ספורט ומקטלגים את זה כאוהד קבוצה שדד אוהד קבוצה אחרת. מה שייך בכלל??? גם אם ההוא חבר באירגון וגם אם השני היה עם חולצה של מועדון מסויים וגם אם נגנב ממנו פריט עידוד זה עדיין לא שייך לקבוצה!!!!
הטענה של המשטרה שלכאורה השוד התרחש בגלל שאותו בחור אוהד מכבי, כלומר בחירת הקורבן הייתה מכוונת בגלל אהדתו לקבוצה מסויימת ולטענתם התקיפה הייתה בגלל אהדת אותו בחור למכבי, שוב אין לי מושג מה באמת נכון, זה לטענת המשטרה.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
הצטרף: 18 נובמבר 2020, 15:29
קיבל.ה  1051 לייקים

נתפסו אצל האוהד הפועל כמות מטורפת של מזמונים, טלפונים, אלות ועוד
נראה שמדובר בעבריין רציני והקשר לכדורגל במקרה הזה הוא אפסי
סמל אישי של משתמש
סומך
הצטרף: 13 נובמבר 2020, 20:24
קיבל.ה  1439 לייקים

שיבדקו מה המוצא של האוהד ושל המותקף, אולי זה על רקע עדתי :bang:
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
dino
הצטרף: 28 נובמבר 2020, 11:17
קיבל.ה  2840 לייקים

סומך כתב: 02 ספטמבר 2025, 19:58 שיבדקו מה המוצא של האוהד ושל המותקף, אולי זה על רקע עדתי :bang:
לגמרי
שליחת תגובה