אייל משומר - מה הוא קשור? יש עדויות לזה שהוא באמת היה בהפועל? יש אווירה שהוא פשוט שיחק כל הקריירה בחיפה.
תביאו עוד

כיום משחק בסלובן ליברץ מהליגה הבכירה בצ׳כיה והערך שלו בגדר פרופיל הפועל באר שבע בטרנספרמרקט- 800 אלף יורו
אין יותר מכבי ממוטי איוניר, נראה לך שהוא יקלל אותם? חוץ מזה שיש לו חוש הומור שזה מצרך נדיר אצלם.קפטן ג'ק כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 16:15 מיקי ברקוביץ בחר לסיים את הקריירה שלו בכדורסל דווקא בהפועל ת"א.
בהפועל סל שיחקו / אימנו גם כמה מהסמלים המכביסטיים הגדולים האחרים של שנות ה-90' - כמו גיא גודס, ראלף קליין (שאמר פעם 'הפועל מסריח'), צביקה שרף. והיו עוד.
אפילו דורון שפר (שבכלל מזוהה בסופו של דבר עם הפועל י-ם) העביר אצלנו עונה אחת (2005-6).
ובכדורגל מוטי איווניר אימן אותנו והורחק בגמר הגביע ההוא בדרבי מול מכבי, אחרי שקילל אותם, לא? שזה קצת הזוי כשחושבים על כל זה.
הבנת את המשחק יותר מידי טוב חח. וואו שמייקל סיטון הגיע מהפועל רג הייתי בטוח שהוא הולך להיות זר אכזר אגדי, בפועל אין לו הופעה בהפועל אפילו נראה לי.סימרוטיץ' סבסטיאן כתב: ↑28 אוגוסט 2025, 00:06 ואלו שמות:
אמידו באלדה (הסמל של סלטיק)
מייקל סיטון (הנגר נדוניה שהגיע עם ברשצקי מהאויבת החדשה שלנו)
הרמוני איקנדה (באנו למילואים, שיר שחקן גדול וגול עוד יותר גדול מול באר שבע)
בנג'מין פרנסיס (הושפל כנבחן בדרבי טוטו בעונת ברקוביץ-דומב ונחתך מיד אחרי? מי מספיק נרקומן כדי לזכור?)
גאל אטוק (הרכש מהלה מאסיה)
כל כך הרבה שחקנים ביזאריים עברו אצל מנהלי הפועל הדגולים לאורך השנים שבאמת קשה לדעת מאיפה להתחיל.
בסוף כולם הרוויחו חוץ מאוהדינו המסורים ביציעי בלומפילד...
מרגיש צורך לצרף לרשימה הזאת את נטו בגלל הדימיון המופתי לבנג'מין פרנסיססימרוטיץ' סבסטיאן כתב: ↑28 אוגוסט 2025, 00:06 ואלו שמות:
בנג'מין פרנסיס (הושפל כנבחן בדרבי טוטו בעונת ברקוביץ-דומב ונחתך מיד אחרי? מי מספיק נרקומן כדי לזכור?)
כל כך הרבה שחקנים ביזאריים עברו אצל מנהלי הפועל הדגולים לאורך השנים שבאמת קשה לדעת מאיפה להתחיל.
וואו. אבו דוסו אפילו לא היה לי בקצה המחשבה.Mr.china כתב: ↑28 אוגוסט 2025, 11:48מרגיש צורך לצרף לרשימה הזאת את נטו בגלל הדימיון המופתי לבנג'מין פרנסיססימרוטיץ' סבסטיאן כתב: ↑28 אוגוסט 2025, 00:06 ואלו שמות:
אבו דוסו (המגן הנהדר שהגיע מראשל"צ)
ואת יורגן קולין (הבלם הכבד בעולם) סתם כי הוא היה סבל גדול
סליחה אבל מחזיק התואר של הבלם הכבד בעולם קודם כל שייך לבריאן פאסי הבלתי נגמרMr.china כתב: ↑28 אוגוסט 2025, 11:48מרגיש צורך לצרף לרשימה הזאת את נטו בגלל הדימיון המופתי לבנג'מין פרנסיססימרוטיץ' סבסטיאן כתב: ↑28 אוגוסט 2025, 00:06 ואלו שמות:
אבו דוסו (המגן הנהדר שהגיע מראשל"צ)
ואת יורגן קולין (הבלם הכבד בעולם) סתם כי הוא היה סבל גדול
שיחק מול אתלטיקו מדריד בחוץ
אנתוני ואן דן בורה האגדי שאלי טביב טירפד ברגע האחרון כדי לעשות דווקא למוני הראלPumba כתב: ↑29 אוגוסט 2025, 21:37 איך עיסמואילה לינגאנה האגדי לא הוזכר?
כבר שכחתם את איזואגבו אבונימה הגדול שכבש מול רעננה בחוץ ורץ להודות לקהל שלהם כי חשב שהם הקהל שלו?
מור שושן שבא מנצרת עלית ולא הותיר חותם (מלבד היותו הכי חתיך בקבוצה)
שון גולדנברג שהיה חלק מעסקת ורמוט-רייכרט?
פטר אורלנדיץ' מתנה לקריסמס מעידו חג'ג'?
מיגל הויוס המגן האגדי שלא חתם?
אדוארדו לובוס השמן שהוחלף בהפועלה (אפולה) אדל?
את הקדנציה השניה של אדל?
בויאן ורוצ'ינה עדיין השחקן האהוב עלי מהדאבל, מאמין לסוכנו ג'ובאני רוסו שעוד שניה הוא מתפוצץ ומבקיע, שהגיע כחלופה לסאדאת בוקארי שעלה על טיסה עם כרטיס שהפועל קנתה ואז על מונית לחיפה לחתום שם
יש אחד שאני לא זוכר את שמו, משהו ואן משהו, בלגי שאמרו שהנה עוד שניה חותם ואז הלך לפרמר ליג
סחתיין אחי, אחלה ערמה של זבל הבאת פה.סימרוטיץ' סבסטיאן כתב: ↑30 אוגוסט 2025, 12:40 מבקש להעלות גם את שמם של פיליפ אבו מאנה, מוחמד אבו אל היג'א, שון מלכה (מבכורות הבוגרים הטובות שאני זוכר וההתרסקויות הגדולות במשחקים שאחרי).
מישהו גם זוכר את עומרי עטיה, ארתור אטז'אנוב, גיא גומברג, קאווה ולוטם זינו?
ראוי להזכיר מעונת כבירי גם את הקדנציה המסחררת של גיא אסולין. (יופי של מדים אבל)
שנון ביותר!רווי כתב: ↑30 אוגוסט 2025, 13:08סחתיין אחי, אחלה ערמה של זבל הבאת פה.סימרוטיץ' סבסטיאן כתב: ↑30 אוגוסט 2025, 12:40 מבקש להעלות גם את שמם של פיליפ אבו מאנה, מוחמד אבו אל היג'א, שון מלכה (מבכורות הבוגרים הטובות שאני זוכר וההתרסקויות הגדולות במשחקים שאחרי).
גיא גומברג המגן שמאלי זה עמירן שקלים לעניים. (אה אה אה)
אחלה עומרי עטיה, לקח לי 3 מחזורים להבין שזה לא מירקו אורמוש בקלףסימרוטיץ' סבסטיאן כתב: ↑30 אוגוסט 2025, 12:40 מבקש להעלות גם את שמם של פיליפ אבו מאנה, מוחמד אבו אל היג'א, שון מלכה (מבכורות הבוגרים הטובות שאני זוכר וההתרסקויות הגדולות במשחקים שאחרי).
ענקPumba כתב: ↑31 אוגוסט 2025, 03:56אחלה עומרי עטיה, לקח לי 3 מחזורים להבין שזה לא מירקו אורמוש בקלףסימרוטיץ' סבסטיאן כתב: ↑30 אוגוסט 2025, 12:40 מבקש להעלות גם את שמם של פיליפ אבו מאנה, מוחמד אבו אל היג'א, שון מלכה (מבכורות הבוגרים הטובות שאני זוכר וההתרסקויות הגדולות במשחקים שאחרי).
![]()
שפר לא היה בעוד עונה?קפטן ג'ק כתב: ↑27 אוגוסט 2025, 16:15 מיקי ברקוביץ בחר לסיים את הקריירה שלו בכדורסל דווקא בהפועל ת"א.
בהפועל סל שיחקו / אימנו גם כמה מהסמלים המכביסטיים הגדולים האחרים של שנות ה-90' - כמו גיא גודס, ראלף קליין (שאמר פעם 'הפועל מסריח'), צביקה שרף. והיו עוד.
אפילו דורון שפר (שבכלל מזוהה בסופו של דבר עם הפועל י-ם) העביר אצלנו עונה אחת (2005-6).
ובכדורגל מוטי איווניר אימן אותנו והורחק בגמר הגביע ההוא בדרבי מול מכבי, אחרי שקילל אותם, לא? שזה קצת הזוי כשחושבים על כל זה.