פלקאו

פורום אוהדי הפועל תל אביב
אדום ותיק
קיבל.ה  838 לייקים

NARKOTIKA כתב: 25 אוגוסט 2025, 08:38
D&3 כתב: 25 אוגוסט 2025, 07:38 יפה שהחלטת שכל מי שמתלהב ממנו זה כי הוא מראש לא ציפה לכלום
אני החמאתי לו כי באתי עם ציפיות ממש נמוכות. אני עדיין חושב שזה רכש לא חכם וזה הזיה ששילמו עליו 300 אלף יורו, שווה ערך לשכר של השחקן הכי בכיר שלנו.
בכל מקרה,
גם לאלו שמחמיאים לו,
יש פה מישהו שמתלהב ממנו?
כלומר חושב שהוא באנקר בהרכב של קבוצת צמרת?

להתפקד בבקשה.
תפקיד הקשר האחורי הוא לא תפקיד ש"מתלהבים" ממנוו. גם ברמה העולמית כמה ילדים תראו עם חולצות של טשואמיני? או של דה פול ?
יש מישהו שבזמנו התלהב מאונישנקו? אבל הוא היה בורג חיוני ומצויין בהפועל באליפות ובמסע האירופי.
יש מישהו שהתלהב משבתאי יחבס באליפות 81? אבל הוא היה חיוני כדי שטורק ואחר כך סיני יוכלו להיות דומיננטיים.
אם יש לך טונה של כסף אתה יכול להביא שחקנים שיש להם גם יכולות התקפיות מעולות ולא רק מבצרים בהגנה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
El dudernio
קיבל.ה  1671 לייקים

Me[quote=Mendelson כתב: 25 אוגוסט 2025, 07:59
El dudernio כתב: 25 אוגוסט 2025, 07:47
Mendelson כתב: 25 אוגוסט 2025, 07:35

אי אפשר לקרוא לו פלופ, כי מלכתחילה אין שום ציפיות ממנו. על הנייר זה רזומה של שחקן שסכנין מביאה, ובגיל שבדרך כלל כבר אין בו הפתעות גדולות. אפילו בקלטת הביצועים שלו, שאמורה להיות מפולטרת כמו אינסטגרם של ילדה בתיכון, הכניסו לשם מסירות שלו שלא הגיעו לכתובת. לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי. וכן, שחקן שמקפיד לברוח מהכדור ככל הניתן לא מרבה לאבד כדורים, ומי שסוגר שטחים ריקים לא מאבד את השחקן ששמר עליו.

ובסוף אלו שמתלהבים ממנו פה משום מה, עושים את זה בגלל שהאסטרטגיה של ״תנמיך ציפיות לאפס, ותפתיע את כולם עם ביצועים בינוניים״ עובדת.

זה לא השחקן שהיינו צריכים, והזיה שהביאו שחקן כזה על תקן זר עם דמי העברה לא מבוטלים. זה כמו שנקנה זר שהדבר היחיד שהוא יודע לעשות זה לזרוק כדורי חוץ ארוכים - זה אחלה, אבל אין לזה מקום בכדורגל מודרני, ובוודאי שאין לזה מקום על מצבת הזרים שלך. בטח לא כשהבאת שחקן על אותה עמדה בדיוק, שטוב יותר בשלושה סדרי גודל.
האמת שאני חושב שבדיוק הפוך.
אלו שמבקרים אותו עושים את זה בגלל ה"סיבות" שנתת.
עונה חדשה פרסומים על זרים מעח הליגה ואז חותם פה זר שהוא לדבריך :
"אפילו בקלטת הביצועים שלו, שאמורה להיות מפולטרת כמו אינסטגרם של ילדה בתיכון, הכניסו לשם מסירות שלו שלא הגיעו לכתובת. לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי."
אז אתה מאוכזב מהבאתוצשלצפלקאו ללא קשר לאיכות שלו ואת ההאכזבה אתה מוציא עליו ועלינו בפורום.
הפרופיל שלו, הרקורד, קלטת הביצועים, הראיונות שנתנו לגביו אנשי תקשורת ספורט ברזילאים, החוות דעת שכתבו עליו בטוויטר אוהדים של הקבוצה הקודמת שלו - הכל מתכתב באופן מושלם עם מה שרואים ממנו במגרש, שזה לא הרבה (מחצית שניה סבירה זו בטח לא סיבה להביא שחקן). הוא למל"מ מארץ הלמל"מים. ולא ברור לי מאיפה האופטימיות שכולם משקרים, שהרקורד משקר, שהגיל משקר, שהקלטת משקרת, שהמציאות במגרש משקרת - ושעוד כמה משחקים פתאום יהיה פה זר אכזר בשם פלקאו שיפרק את הליגה עם יכולות הגירזון האלוהיות שלו.
אף אחד לא טוען שכולם משקרים.
היו עליו ביקורות רעות וטובות. בחרת להתייחס לרעות כי זה משרת לך את הרושם הראשוני של החתמה מאכזבת.

שוב גם אתמול הוא זה שהשיג לך הכי הרבה כדורים.
פישל פעם אחת התקפית (ידוע שזה הצד החלש שלו*), אבל עם 0 פאשלות הגנתיתות, שזה הדבר החשוב לשחקן בתפקיד הזה.

* שים לאיבוד בדקה ה 4 שכמעט הובילה לשער של ק"ש. פלקאו מגיע לקבל (היה חייב לפתוח קרוב יותר לקו הבסיס) אבל זה נראה שמיאמבו לא סופר אותו ומנסה לדלג עליו ולהעביר את הכדור מגמה קדימה.

** בהמשך הודעות תראה למשל בהזדמנות 1 על 1 שהיה להם בחצי הראשון שקרייב מפספס שם בגליץ... ויש עוד 2-3 פעמים שהוא מפספס הגנתית. ה"הימורים" שלו מעולים וזה גם הוביל אותנו לשער הניצחון אבל יש לזה גם השלכות.
RedDrifter
קיבל.ה  157 לייקים

הגניבת דעת על פלקאו לא נגמרת… השוואה עם בנגורה מהמשחק שהיה שנחשב פה לעילוי

תמונה
תמונה

(בנגורה שיחק 6 מולנו כן)
דולימנגה99
קיבל.ה  79 לייקים

RedDrifter כתב: 25 אוגוסט 2025, 13:09 הגניבת דעת על פלקאו לא נגמרת… השוואה עם בנגורה מהמשחק שהיה שנחשב פה לעילוי

תמונה
תמונה

(בנגורה שיחק 6 מולנו כן)
מה המסקנה שאתה מסיק מהנתונים שצירפת?
RedDrifter
קיבל.ה  157 לייקים

דולימנגה99 כתב: 25 אוגוסט 2025, 13:47
RedDrifter כתב: 25 אוגוסט 2025, 13:09 הגניבת דעת על פלקאו לא נגמרת… השוואה עם בנגורה מהמשחק שהיה שנחשב פה לעילוי

תמונה
תמונה

(בנגורה שיחק 6 מולנו כן)
המסקנה היא שאנשים גנבי דעת.
היו פה כאלה שאמרו שהוא לא יודע למסור, לא באמת משפיע על המשחק, הגנתית, זה שקר.
דולימנגה99
קיבל.ה  79 לייקים

RedDrifter כתב: 25 אוגוסט 2025, 13:53

תמונה
תמונה

(בנגורה שיחק 6 מולנו כן)
הטיעון שלך הוא בעד פלקאו או נגד?
אני לא רואה פה הרבה הבדלים בין פלקאו לבנגורה ואם היו מביאים את בנגורה (שהיה עולה לנו יותר דרך אגב) אנשים פה היו מאוננים עליו.
שחקן שעושה מצוין את מה שהוא יודע, ניצח את רוב המאבקים, לקח הרבה כדורים גם בלי מאבק, המסירה קדימה שהוא כבר כן מסר - הלכה למקום הנכון... לדעתי במהלך העונה רק ישתפר
RedDrifter
קיבל.ה  157 לייקים

דולימנגה99 כתב: 25 אוגוסט 2025, 16:01

אני לא רואה פה הרבה הבדלים בין פלקאו לבנגורה ואם היו מביאים את בנגורה (שהיה עולה לנו יותר דרך אגב) אנשים פה היו מאוננים עליו.
שחקן שעושה מצוין את מה שהוא יודע, ניצח את רוב המאבקים, לקח הרבה כדורים גם בלי מאבק, המסירה קדימה שהוא כבר כן מסר - הלכה למקום הנכון... לדעתי במהלך העונה רק ישתפר
כמובן שאני בעדו, עצם זה שלא הצלחת להבחין את עמדתי והתבססת על הסטטיסטיקה כבר אומר הרבה ;)

כל מי שנגד פלקאו כרגע, לדעתי, גנב דעת.

אולי עוד אשנה את דעתי אבל בינתיים עושה את עבודתו.
בן לוז
קיבל.ה  332 לייקים

RedDrifter כתב: 25 אוגוסט 2025, 16:05
כמובן שאני בעדו, עצם זה שלא הצלחת להבחין את עמדתי והתבססת על הסטטיסטיקה כבר אומר הרבה ;)

סבבה, אדמינים בבקשה אתם יכולים לסגור את הפורום?
משתמש החליט שאין מקום לדיון וכל מי שנגד פלקאו הוא גנב דעת, אין יותר צורך בפורום

ועכשיו עניינית, כל אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה
אני אישית חושב שהוא יכול להועיל שאנחנו רוצים להתגונן (כמו במשחקים מול הטופ4), או במקרים שאתה רוצה לשמור על התוצאה מדקה 75
וזהו בגדול
בכל שאר הקייסים שאתה רוצה ליזום ולתקוף, אין מקום לעוד נגר הגנתי, במקומו הייתי שמח לדאות קשר 8 כמו דלינסון/דון שאשכרה יקדם את המשחק מהגנה להתקפה
RedDrifter
קיבל.ה  157 לייקים

בן לוז כתב: 25 אוגוסט 2025, 16:20

אני אישית חושב שהוא יכול להועיל שאנחנו רוצים להתגונן (כמו במשחקים מול הטופ4), או במקרים שאתה רוצה לשמור על התוצאה מדקה 75
וזהו בגדול
בכל שאר הקייסים שאתה רוצה ליזום ולתקוף, אין מקום לעוד נגר הגנתי, במקומו הייתי שמח לדאות קשר 8 כמו דלינסון/דון שאשכרה יקדם את המשחק מהגנה להתקפה
אתה יודע, יש הבדל מהותי מאוד בין להגיד שצריך להביא קשר יותר התקפי שיתרום בסוג משחקים לבין להגיד פלקאו לא טוב, לא יודע למסור לא טוב גם בהגנה בגלל שאתה פשוט לא אוהב אותו…

אנא ממך, עיין במה שכתבתי לעומק ונסה לא לעוות את מה שאמרתי בצורה הכי בזויה שיש, תודה מראש.
בן לוז
קיבל.ה  332 לייקים

RedDrifter כתב: 25 אוגוסט 2025, 16:25

וזהו בגדול
אתה יודע, יש הבדל מהותי מאוד בין להגיד שצריך להביא קשר יותר התקפי שיתרום בסוג משחקים לבין להגיד פלקאו לא טוב, לא יודע למסור לא טוב גם בהגנה בגלל שאתה פשוט לא אוהב אותו…

אנא ממך, עיין במה שכתבתי לעומק ונסה לא לעוות את מה שאמרתי בצורה הכי בזויה שיש, תודה מראש.
מעולם לא אמרתי שהוא לא יודע למסור ואני אפילו דיי מחבב אותו, אתה מוזמן לבדוק הודעות קודמות שלי לגביו
אבל אני. לא הייתי מביא שחקן כזה, הוא לא מה שהיינו צריכים, ובסוף פוגע בנו כי הוא תופס מקום של זר 8, בטח ובטח לא הייתי משלם עליו דמי העברה
וזה דעה מאוד לגיטימית ואפילו פופולארית בקרב האוהדים
RedDrifter
קיבל.ה  157 לייקים

בן לוז כתב: 25 אוגוסט 2025, 16:29
RedDrifter כתב: 25 אוגוסט 2025, 16:25

וזהו בגדול

מעולם לא אמרתי שהוא לא יודע למסור ואני אפילו דיי מחבב אותו, אתה מוזמן לבדוק הודעות קודמות שלי לגביו
אבל אני. לא הייתי מביא שחקן כזה, הוא לא מה שהיינו צריכים, ובסוף פוגע בנו כי הוא תופס מקום של זר 8, בטח ובטח לא הייתי משלם עליו דמי העברה
אסביר זאת שוב, דעתי, כפי שצוין במה שאמרתי, מופנת פה לגנבי הדעת בעמודים הקדומים שממשיכים בנרטיב שהוא ״לא טוב בכלום״, לא אלייך.
לפי הסטטיסטיקה, זה שקר.

הוכחתי זאת באמצעות השוואה לקשר פה שכולם היו מתים שיגיע במקומו.

אתה פשוט לקחת את מה שאמרתי ועיוותת את זה בצורה זוועתית ולא קשורה.

זהו, אין פה סיפור מעבר.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1357 לייקים

הטענה הרצינית שיש פה ״נגדו״ היא בכלל לא נגדו והיכולת שלו אלא נגד ההיגיון להביא דווקא שחקן עם מאפיינים כאלה לקבוצה שנבנית כמו הפועל כרגע.
ימים יגידו אבל גם אני מתקשה להבין את הרציונאל.

זה לא אומר שהוא לא טוב ואולי כשנראה את הסגל המלא נבין יותר טוב את הרעיון אבל כרגע זה נראה קצת מוזר
Niro
קיבל.ה  1297 לייקים

תמונה
תמונה

(בנגורה שיחק 6 מולנו כן)
איך קוראים לאפליקציה הזאת?
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1357 לייקים

המספרים אגב מראים שחקן לא מאוד דומיננטי וזהיר מדי
El dudernio
קיבל.ה  1671 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 25 אוגוסט 2025, 17:07 המספרים אגב מראים שחקן לא מאוד דומיננטי וזהיר מדי
ממש...

זה נראה שהוא בוחר בקפידה את המאבקים ונכנס רק לכאלה שהוא לוקח.

הוא עם 80% הצלחה אבל רק 5 מאבקים.
בנגורה עם 50% הצלחה אבל 14 מאבקים.

אבל ממשחק אחד קשה להבין.. מה גם שזה היה נראה שהם לא תוקפים על הצד שלו אלא על הצד של קרייב גם כאשר הם החליפו צדדים.

דר"א לצורך השוואה לפי האפליקציה
קרייב עם 37.5% הצלחה עם 8 מאבקים ו 13 איבודים למי שחושב שבוא מתאים ל 6.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1040 לייקים

לירון האדום כתב: 24 אוגוסט 2025, 01:28
צבי שיסל כתב: 24 אוגוסט 2025, 00:54
El dudernio כתב: 24 אוגוסט 2025, 00:52

על זה שאתה אנטי שחקן של הפועל מהשניה הראשןנה עןד לפני שהןא דרך על הדשא.

שאתה מספר סיפורים ומעשיות כדי להצדחק למה אתה אנטי ומראה בעזרת זה שאין לך מושג פשוט על מה שטתה מדבר. ועל מנת להראות שאתה לא סתם נגדונאלא כנראה חראה של בן אדם ולא רק חרא של אונףהד (אם אתה בכלצ כזה ולא אןהד מכבי שמטריל כאן) אתה מטנף גם אל מי שלא מסכים איתך.

אדיוט.
אחחח אם היית נופל לי לידיים ואם היית יודע למי אתה רושם את זה יא מזדיין בתחת
מטומטם ואידיוט אתה רושם לי? יא בן של אלפיים זונה
שווה הקפאה
FYI
צבי שיסל נחסם לחודש בעקבות ההודעה הזאת
cholo
קיבל.ה  142 לייקים

Red Wolf כתב: 26 אוגוסט 2025, 15:57
לירון האדום כתב: 24 אוגוסט 2025, 01:28
צבי שיסל כתב: 24 אוגוסט 2025, 00:54

אחחח אם היית נופל לי לידיים ואם היית יודע למי אתה רושם את זה יא מזדיין בתחת