Me[quote=Mendelson כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 07:59
El dudernio כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 07:47
Mendelson כתב: ↑25 אוגוסט 2025, 07:35
אי אפשר לקרוא לו פלופ, כי מלכתחילה אין שום ציפיות ממנו. על הנייר זה רזומה של שחקן שסכנין מביאה, ובגיל שבדרך כלל כבר אין בו הפתעות גדולות. אפילו בקלטת הביצועים שלו, שאמורה להיות מפולטרת כמו אינסטגרם של ילדה בתיכון, הכניסו לשם מסירות שלו שלא הגיעו לכתובת. לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי. וכן, שחקן שמקפיד לברוח מהכדור ככל הניתן לא מרבה לאבד כדורים, ומי שסוגר שטחים ריקים לא מאבד את השחקן ששמר עליו.
ובסוף אלו שמתלהבים ממנו פה משום מה, עושים את זה בגלל שהאסטרטגיה של ״תנמיך ציפיות לאפס, ותפתיע את כולם עם ביצועים בינוניים״ עובדת.
זה לא השחקן שהיינו צריכים, והזיה שהביאו שחקן כזה על תקן זר עם דמי העברה לא מבוטלים. זה כמו שנקנה זר שהדבר היחיד שהוא יודע לעשות זה לזרוק כדורי חוץ ארוכים - זה אחלה, אבל אין לזה מקום בכדורגל מודרני, ובוודאי שאין לזה מקום על מצבת הזרים שלך. בטח לא כשהבאת שחקן על אותה עמדה בדיוק, שטוב יותר בשלושה סדרי גודל.
האמת שאני חושב שבדיוק הפוך.
אלו שמבקרים אותו עושים את זה בגלל ה"סיבות" שנתת.
עונה חדשה פרסומים על זרים מעח הליגה ואז חותם פה זר שהוא לדבריך :
"אפילו בקלטת הביצועים שלו, שאמורה להיות מפולטרת כמו אינסטגרם של ילדה בתיכון, הכניסו לשם מסירות שלו שלא הגיעו לכתובת. לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי."
אז אתה מאוכזב מהבאתוצשלצפלקאו ללא קשר לאיכות שלו ואת ההאכזבה אתה מוציא עליו ועלינו בפורום.
הפרופיל שלו, הרקורד, קלטת הביצועים, הראיונות שנתנו לגביו אנשי תקשורת ספורט ברזילאים, החוות דעת שכתבו עליו בטוויטר אוהדים של הקבוצה הקודמת שלו - הכל מתכתב באופן מושלם עם מה שרואים ממנו במגרש, שזה לא הרבה (מחצית שניה סבירה זו בטח לא סיבה להביא שחקן). הוא למל"מ מארץ הלמל"מים. ולא ברור לי מאיפה האופטימיות שכולם משקרים, שהרקורד משקר, שהגיל משקר, שהקלטת משקרת, שהמציאות במגרש משקרת - ושעוד כמה משחקים פתאום יהיה פה זר אכזר בשם פלקאו שיפרק את הליגה עם יכולות הגירזון האלוהיות שלו.
אף אחד לא טוען שכולם משקרים.
היו עליו ביקורות רעות וטובות. בחרת להתייחס לרעות כי זה משרת לך את הרושם הראשוני של החתמה מאכזבת.
שוב גם אתמול הוא זה שהשיג לך הכי הרבה כדורים.
פישל פעם אחת התקפית (ידוע שזה הצד החלש שלו*), אבל עם 0 פאשלות הגנתיתות, שזה הדבר החשוב לשחקן בתפקיד הזה.
* שים לאיבוד בדקה ה 4 שכמעט הובילה לשער של ק"ש. פלקאו מגיע לקבל (היה חייב לפתוח קרוב יותר לקו הבסיס) אבל זה נראה שמיאמבו לא סופר אותו ומנסה לדלג עליו ולהעביר את הכדור מגמה קדימה.
** בהמשך הודעות תראה למשל בהזדמנות 1 על 1 שהיה להם בחצי הראשון שקרייב מפספס שם בגליץ... ויש עוד 2-3 פעמים שהוא מפספס הגנתית. ה"הימורים" שלו מעולים וזה גם הוביל אותנו לשער הניצחון אבל יש לזה גם השלכות.