אם רק הולטראס יתמקדו בלעודד ולהלהיב את הקהל כמו אתמול...ולא בשטויות, השמיים הם הגבול.
הלוואי וימשיכו לא להיגרר לשטויות כמו שחלק מהמנהיגים שלהם מנסים בכח לעשות.
שאפו לאולטראס.
אני אחד המבקרים היותר גדולים שלהם, אבל במשחק הזה הם היו 100/100.
אוירה מדהימה מהתתחלה, תפאורה יפייפיה, התעסקות בעידוד ולא בעצמם/ נגד ינאי, לכן שאר הקהל שיתף פעולה באופן מלא, אפילו שער 2.
L.S כתב: ↑24 אוגוסט 2025, 00:42
אין מצב שכמות המנויים בשער 5 זהה לעונה הקודמת
הר געש
במחצית בערך 200 אוהדים עברו דרך הגדר מ7 ל5, יכול להיות שזה קשור
אני יושב שם באיזור, היית פשוט טיילת במחצית הראשונה, לדעתי יותר מ200 עברו. ובהתאם לזה הצפיפות.
מבין את הילדים שרוצים לבוא למקום עם האוירה, אבל זה ייגמר באסון הסיפור הזה מתישהו.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
הר געש
אני יושב שם באיזור, היית פשוט טיילת במחצית הראשונה, לדעתי יותר מ200 עברו. ובהתאם לזה הצפיפות.
מבין את הילדים שרוצים לבוא למקום עם האוירה, אבל זה ייגמר באסון הסיפור הזה מתישהו.
הר געש
הצפיפות גם כי אנשים נצמדים לאמצע גם אם אין להם כסא.
בצדי השערים יש כמה עשרות מקומות פנויים ובטח לא צפוף (אני ישבתי ליד הגדר של 7 ורק בשורה שלי היה 5 מקומות פנויים )
אסון יהיה אם יעמידו שם מאבטחים אמיתיים שיחסמו בכוח מי שרוצה לעבור ויהיה דוחק.
גדר וכמה מאבטחים בכאילו בשביל להרתיע את רוב הקהל השפוי זה מספיק.
המאבטח לא יכול לעשות הרבה...הוא לא יכול לתפוס אותם פיזית כי אסור לו , ובנוסף הם מטפסים לכל אורך הגדר אז גם אם יבחר לעשות את זה הוא יתפוס רק אחד מתוך 20...מה זה יעזור?
בואו, זה לא הנדסת טילים. בעבר כשרצו לעצור מקרים דומים העמידו שורת מאבטחים רציניים (לא סבא עם ז'קט) לאורך הגדר ועצרו את זה.
היו כמה כיסאות פנויים על הגדר הזאת, אבל זה לא שבאמת היה מקום, אנשים פשוט הצטופפו במרכז ועמדו על המדרגות כדי לא להיות במקומות הגרועים שעל הגדר. בסוף מתישהו אחד מהילדים שמנסה לעבור ייפול מהגדר וישבור את הראש, ואז כולם יגידו איך לא עשו כלום. חבל.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
דרך אגב - אם ההנהלה הייתה חכמה היו מוציאים היום כרטיסים לבית״ר. כבר 3 אוהדים שלא היו אתמול שלחו לי שהם רוצים להגיע לבית״ר ואיך משיגים.
יכול להיות סולד אאוט קל.
לגבי שער 7, ברוכים הבאים למצטרפים החדשים, כנל לשער 8
המקומות מסומנים, אין צורך לנסות את מזלכם כל משחק מחדש.
אם הכרטיס שלכם לשער 7 עליון, נא הזיזו את ישבנכם מעלה, אל תעמדו לי מול העיניים במדרגות.
היה קצת קשה אתמול במחצית הראשונה, כבדו אחד את השני
shaharg כתב:דרך אגב - אם ההנהלה הייתה חכמה היו מוציאים היום כרטיסים לבית״ר. כבר 3 אוהדים שלא היו אתמול שלחו לי שהם רוצים להגיע לבית״ר ואיך משיגים.
יכול להיות סולד אאוט קל.
99% מהזמן ממש ממש לא איכפת לי מזה,
אבל כשזה אוזי חייבים להגיב.
דגל פשוט עצום. כל הכבוד.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
אחרי הרבה שנים שלא ראיתי את הפועל בבלומפילד, חזרתי השבת (חינוך לנכד...). הקטע המרגש ביותר מבחינתי היה כשהקרינו את שמות אוהדי הפועל שנפלו במלחמה מ 7 באוקטובר!
שורה ארוכה של אזרחים שנטבחו עי האוייב וחילים שנענו לצו מצפונם וחשו לעזרת העם.
עלה לי בראש המילים הניצחיות משירו של חיים חפר- הנה מוטלות גופותינו" כהספד למחלקת ה ל"ה.
מקווה שהרשימה שהוקרנה לא תתארך!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)