מור בוסקילה
-
- קיבל.ה 433 לייקים
אם בטעות זה נופל צריך להביא את חוזז במקום
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 33 לייקים
-
- קיבל.ה 142 לייקים
-
- קיבל.ה 147 לייקים
מי אמר אבל שהבורר יתן פסק דין באותו יום?
לפעמים זה לוקח כמה ימים
לפעמים זה לוקח כמה ימים
-
- קיבל.ה 1601 לייקים
לפי ברדה הדיון נדחה לשבוע הבא 
מצד שני, הוא אמר שאין חשש שהוא לא ישחק בהפועל.

מצד שני, הוא אמר שאין חשש שהוא לא ישחק בהפועל.
-
- קיבל.ה 383 לייקים
הלוואי ובסוף הפסיקה תהיה חצי מהסכום שהפועל הציעה.
שהחמדן מר"ג יבין, שלשחק בשביל עוד כמה שקלים ,על הגב של שחקן צעיר, שסה"כ רוצה להתקדם, זה לא סבבה.
שהחמדן מר"ג יבין, שלשחק בשביל עוד כמה שקלים ,על הגב של שחקן צעיר, שסה"כ רוצה להתקדם, זה לא סבבה.
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
אשמח לשליש או אפיל רבע.בר לב אדום כתב: ↑20 אוגוסט 2025, 15:41 הלוואי ובסוף הפסיקה תהיה חצי מהסכום שהפועל הציעה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1547 לייקים
לשחרר את שולי, גרסת הכדורגל.
שהפועל ר״ג יעלמו מהכדורגל. אמן.
Sent from my iPhone using Tapatalk
שהפועל ר״ג יעלמו מהכדורגל. אמן.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 51 לייקים
מה קורה היום בעצם? אפשר לעשות סדר?
-
- קיבל.ה 483 לייקים
היום כל צד אמור להגיש את הקייס המשפטי שלו לבורר, מגובה במסמכים.
הבורר אמור לעבור על שני הקייסים ולהחליט תוך מספר ימים.
מישהו זרק פה שזה נדחה לשבוע הבא, אבל לא ראיתי שזה אומת באיזה אתר חדשות או משהו.
הבורר אמור לעבור על שני הקייסים ולהחליט תוך מספר ימים.
מישהו זרק פה שזה נדחה לשבוע הבא, אבל לא ראיתי שזה אומת באיזה אתר חדשות או משהו.
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
הבוס הרמת גני רק רוצה לטרלל, זאת המטרה.
-
- קיבל.ה 157 לייקים
אתמול עלה פודקאסט עם לידור אדמוני וכל מיני אנשים.
מה שהיה מעניין לשמוע זה את לידור טוען שרמת גן מסכימים באופן כללי שהחוזה של בוסקילה נגמר אבל רוצים פיצוי מסויים והפועל אומרים לא בגלל שהחוזה שלו נגמר ועל זה הבלאגן המשפטי - באופן כללי, שוב, לפי מה שאדמוני אמר, יש הסכמה רווחות בקרב שני הצדדים (רמת גן והפועל) שהוא ישחק בהפועל השנה ב100% והכסף יקבע על ידי הבורר.
לפי מה שאדמוני טען, אנחנו אמורים לשלם רק דמי השבחה ברמת בן שימול.
מה שהיה מעניין לשמוע זה את לידור טוען שרמת גן מסכימים באופן כללי שהחוזה של בוסקילה נגמר אבל רוצים פיצוי מסויים והפועל אומרים לא בגלל שהחוזה שלו נגמר ועל זה הבלאגן המשפטי - באופן כללי, שוב, לפי מה שאדמוני אמר, יש הסכמה רווחות בקרב שני הצדדים (רמת גן והפועל) שהוא ישחק בהפועל השנה ב100% והכסף יקבע על ידי הבורר.
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
נשמע מעודד אבל מנסה להבין למה צריך חודש לדבר כזה. נשמע מופרך מכל בחינה.RedDrifter כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 09:19 אתמול עלה פודקאסט עם לידור אדמוני וכל מיני אנשים.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 157 לייקים
הוא התייחס לזה ואמר שלדעתו הפועל גם הופתעו מהעיכוב הזה.7even כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 09:27נשמע מעודד אבל מנסה להבין למה צריך חודש לדבר כזה. נשמע מופרך מכל בחינה.RedDrifter כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 09:19 אתמול עלה פודקאסט עם לידור אדמוני וכל מיני אנשים.
מאמין שאחרי היום נהיה יותר חכמים, צופה שבוסקילה יצטרף כבר בתחילת שבוע לאימונים ואולי כבר נראה אותו בריינה.
-
- קיבל.ה 79 לייקים
איזה פודקאסט?RedDrifter כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 09:19 אתמול עלה פודקאסט עם לידור אדמוני וכל מיני אנשים.
-
- קיבל.ה 1441 לייקים
דולימנגה99 כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 09:48איזה פודקאסט?RedDrifter כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 09:19 אתמול עלה פודקאסט עם לידור אדמוני וכל מיני אנשים.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 12 לייקים
הבוררות היום או שנדחתה בשבוע?
אוהבים אותך כולם 

מור בוסקילה ממתין להכרעה על עתידו. אחרי שאמור היה להתנהל דיון טיעונים ובו הפועל ר"ג והפועל ת"א היו אמורים להציג את העמדה שלהן בנוגע לסכסוך המשפטי, לערוץ הספורט נודע שבהסכמת שני הצדדים, לא התקיים דיון.
מה שקרה הוא שכל צד הגיש את הסיכום שלו אתמול, כשהיום יוגשו מצד הפועל ת"א והפועל ר"ג סיכומי תשובה. כלומר, כל צד יקבל את הזכות להגיב לטענות שהצד השני הציג, וזה יהיה למעשה ההזדמנות האחרונה לשכנע את הבורר לפני קבלת החלטה.
המחלוקת העיקרית עדיין נסובה סביב האם בוסקילה תחת חוזה או שלא, כשהפועל ת"א טוענת שמדובר בשחקן חופשי שצריך לשלם דמי השבחה עבורו, בעוד הפועל ר"ג טוענת שהוא שחקן תחת חוזה, ולכן כל מו"מ צריך להתנהל מולה ובהסכמתה בלבד.
אז מתי תתקבל החלטה? אחרי שיתקבלו סיכומי התשובה, הבורר ייקח בחשבון את טיעוני כל הצדדים, כשההחלטה צפויה להתקבל בימים הקרובים, וייתכן שעד יום ראשון.
זה מהכתבה בספורט 5 שהדר יעקבי כתבה לפני 6 דקות
-
- קיבל.ה 2182 לייקים
קיצר אם בוסקילה ישחק בהפועל זה יהיה רלוונטי רק במחזור 3, כאילו הבאנו אותו על הבאזר של סגירת החלון.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 836 לייקים
בורר עלוב נפש., ושני מועדונים (אחד שאני אוהד) ביזיונריים שלא עושים כל מאמץ לתת לשחקן לשחק.
מתייחסים לבוסקילה כאילו הוא בכלל חפץ, נתח בשר. לא בן אנוש ושחקן.
מכיוון שהויכוח הוא על כמה ישלמו ולא על האם הוא ישחק ברג או אצלנו, היה צריך לתת לו אפשרות להירשם על תנאי ,ולהתאמן ולשחק לפחות בגביע השוקו.
לא מבין מדוע הפועל לא עשתה מזה רעש, תקשורת מסיבת עיתונאים הפעלת גורמי השפעה וכו.
מכיוון שהויכוח הוא על כמה ישלמו ולא על האם הוא ישחק ברג או אצלנו, היה צריך לתת לו אפשרות להירשם על תנאי ,ולהתאמן ולשחק לפחות בגביע השוקו.
לא מבין מדוע הפועל לא עשתה מזה רעש, תקשורת מסיבת עיתונאים הפעלת גורמי השפעה וכו.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 836 לייקים
בהמשך לפוסט הקודם שלי, נניח שהבורר יקבע שרג צודקת והחוזה קיים וצריך להגיע להסכמה עם רג. והם ידרשו מחיר גבוה מאד ואולי ביתר תתער.
והשחקן בסוף יסכים לשחק שם- זה שנתנו אישור זמני מותנה, מאפשר לשנות לפי ההחלטה! בלי לפגוע בשחקן!.
אבל השחקן שמתיחסים אליו כמו חפץ לא בז..ן שלאף אחד!
גילוי נאות - לא מכיר את בוסקילה אישית, איני קרוב משפחתו, חבר וכו.
והשחקן בסוף יסכים לשחק שם- זה שנתנו אישור זמני מותנה, מאפשר לשנות לפי ההחלטה! בלי לפגוע בשחקן!.
-
- קיבל.ה 33 לייקים
כי לא קראת ולא טרחת לברר כלום. הוא יכל היה להתאמן ברמת גן ולשמור על כושר שם. אבל הוא והפועל העדיפו שלא. איזה רעש היית עושה על זה? אין לך שום טיעון.אדום ותיק כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 11:34 בורר עלוב נפש., ושני מועדונים (אחד שאני אוהד) ביזיונריים שלא עושים כל מאמץ לתת לשחקן לשחק.
-
- קיבל.ה 1357 לייקים
מה זה שייך?אסון למכבי כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 11:58כי לא קראת ולא טרחת לברר כלום. הוא יכל היה להתאמן ברמת גן ולשמור על כושר שם. אבל הוא והפועל העדיפו שלא. איזה רעש היית עושה על זה? אין לך שום טיעון.אדום ותיק כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 11:34 בורר עלוב נפש., ושני מועדונים (אחד שאני אוהד) ביזיונריים שלא עושים כל מאמץ לתת לשחקן לשחק.
מסתבר שאופי המקרה הוא כזה שאפילו דיון לא נדרש.
היה אפשר לסיים את זה לפני חודש.
לפי מה שאני זוכר אין פה באמת שאלה. ר״ג מכירים בזה שהחוזה לא הופקד.
לא רואה תרחיש שהבורר יקבל החלטה שאומרת שגם חוזה שלא הופקד תקף.
-
- קיבל.ה 1197 לייקים
בכל מקרה לא היה אפשר לסיים את זה לפני כחודש כי לפני חודש עוד לא היה לו 21, ולפי התקנון (או יותר נכון, לפי הבורר בהתאם לתקנון) עד גיל 21 הוא לא יכול אפילו להתאמן בקבוצה אחרת, גם אם אין לו חוזה.
וגם אם אכן אין לו חוזה, תיאורטית בגלל שהתקנון מדבר על מעבר לקבוצה אחרת אם מלאו לשחקן 21 בתום העונה שעברה, לא ברור שאוטומטית הוא יכול לעבור בלי נניח שנת הסגר (אם הוא היה בין 19 נניח ולא 21 יש סיכוי טוב שזה מה שהבורר היה קובע), מכיוון שהוא יהיה בן 21 מחר ובסעיף אחר בתקנון (סעיף האימון) מדובר על גיל 21 ולא גיל 21 בתום העונה הקודמת, קשה לי להאמין שאם יתגלה שאין לו חוזה הבורר ישלח אותו להסגר.
אבל חשוב לציין שתודה לאל אין לי ידע משפטי אמיתי וכל מה שאני כותב פה גם יכול להיות שטות מוחלטת
וגם אם אכן אין לו חוזה, תיאורטית בגלל שהתקנון מדבר על מעבר לקבוצה אחרת אם מלאו לשחקן 21 בתום העונה שעברה, לא ברור שאוטומטית הוא יכול לעבור בלי נניח שנת הסגר (אם הוא היה בין 19 נניח ולא 21 יש סיכוי טוב שזה מה שהבורר היה קובע), מכיוון שהוא יהיה בן 21 מחר ובסעיף אחר בתקנון (סעיף האימון) מדובר על גיל 21 ולא גיל 21 בתום העונה הקודמת, קשה לי להאמין שאם יתגלה שאין לו חוזה הבורר ישלח אותו להסגר.
אבל חשוב לציין שתודה לאל אין לי ידע משפטי אמיתי וכל מה שאני כותב פה גם יכול להיות שטות מוחלטת
-
- קיבל.ה 33 לייקים
התייחסתי למה שהוא טען שהוא לא נתח בשר ומונעים ממנו להתאמןאוגוסטוס היל כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 12:13מה זה שייך?אסון למכבי כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 11:58כי לא קראת ולא טרחת לברר כלום. הוא יכל היה להתאמן ברמת גן ולשמור על כושר שם. אבל הוא והפועל העדיפו שלא. איזה רעש היית עושה על זה? אין לך שום טיעון.אדום ותיק כתב: ↑21 אוגוסט 2025, 11:34 בורר עלוב נפש., ושני מועדונים (אחד שאני אוהד) ביזיונריים שלא עושים כל מאמץ לתת לשחקן לשחק.
מסתבר שאופי המקרה הוא כזה שאפילו דיון לא נדרש.
היה אפשר לסיים את זה לפני חודש.
לפי מה שאני זוכר אין פה באמת שאלה. ר״ג מכירים בזה שהחוזה לא הופקד.
לא רואה תרחיש שהבורר יקבל החלטה שאומרת שגם חוזה שלא הופקד תקף.
-
- קיבל.ה 2062 לייקים
לא נמאס לך עם השטות של בית״ר?אדום ותיק כתב:בהמשך לפוסט הקודם שלי, נניח שהבורר יקבע שרג צודקת והחוזה קיים וצריך להגיע להסכמה עם רג. והם ידרשו מחיר גבוה מאד ואולי ביתר תתער.
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
מהיום שהחלה הסאגה הזו זה היה צריך לקחת גג גג 48 שעות לקבל החלטה סופית (וגם זה יותר מדי). כל דקה מעבר זה ביזיון.
כמה בורקסים הבורר הזה עוד רוצה לטחון ואיך לעזאזל נראה יום שגרתי שלו? אני בטוח שיש שם לפחות 4 שעות פנויות של בטלה יומית. במינימום.
זה מזכיר מקרה שאיגוד הכדורעף שכח פעם להעביר פקס בזמן ונבחרת ישראל לא יכלה להשתתף באיזו אליפות בגלל זה.
מה כבר עושים שם באיגוד הכדורעף כל היום שפאקינג דף בפקס הם שכחו להעביר בזמן?
צודק עופר ינאי בכל מילה שהוא יוצא נגד המוסדות הספורטיביים שמנהלים פה את הספורט.
חוסר המקצוענות שם זועק לשמיים!
כמה בורקסים הבורר הזה עוד רוצה לטחון ואיך לעזאזל נראה יום שגרתי שלו? אני בטוח שיש שם לפחות 4 שעות פנויות של בטלה יומית. במינימום.
זה מזכיר מקרה שאיגוד הכדורעף שכח פעם להעביר פקס בזמן ונבחרת ישראל לא יכלה להשתתף באיזו אליפות בגלל זה.
מה כבר עושים שם באיגוד הכדורעף כל היום שפאקינג דף בפקס הם שכחו להעביר בזמן?
צודק עופר ינאי בכל מילה שהוא יוצא נגד המוסדות הספורטיביים שמנהלים פה את הספורט.
חוסר המקצוענות שם זועק לשמיים!
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 33 לייקים
מה הסיכוי שתהיה היום החלטת הבורר? או שהוא צריך לטפל ביגאל הנאצי היום?
-
- קיבל.ה 127 לייקים
נראה לי הבן אדם דבר לא כשיר לשחר כדורגל
-
- קיבל.ה 836 לייקים
נקלענו אתמול ,למצב של העדר שחקני התקפה.
ברדה בלית ברירה העלה את למקין ורוטמן (שהיה מזעזע).
ברור ששחקן כמו מור בוסקילה היה עולה לשחק אתמול והיה משפיע רבות כי מולו לא עמדו מגיני נבחרת פורטוגל...
ברדה בלית ברירה העלה את למקין ורוטמן (שהיה מזעזע).
ברור ששחקן כמו מור בוסקילה היה עולה לשחק אתמול והיה משפיע רבות כי מולו לא עמדו מגיני נבחרת פורטוגל...
-
- קיבל.ה 157 לייקים
מה יהיה? הבורר הזה לא רוצה לעבוד?
גמר אותנו ואת הפתיחת עונה של בוסקילה
גמר אותנו ואת הפתיחת עונה של בוסקילה
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
ההתנהלות הזו היא שערוריה. אירוע כזה לא צריך להימשך חודש וחצי
יאללה הביתה!!!