מביך? מביך זה לעמוד 3 מטר מהמקרה, לא לשרוק כי לא היה פה כלום, ואז לשנות את ההחלטה בגלל הואר. הוא כנראה לא מכר הוא סתם חלש.
השער שנפסל של שייזן
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
It's 1991 and I refuse to come wack
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
באוטומט גם היה נראה כמו אדום. הסרטון בהילוך האיטי גורם לי קצת לחשוב אבל בכל מקרה אני לגמרי יכול להבין ולקבל את ההחלטה במהלך המשחק .
עזוב הרמתי ידיים...
-
- קיבל.ה 331 לייקים
ברור. מה שעושה לכם טוב.
נשדדנו.
צוות שיפוט זר
שופטים של מכבי
שונאים את הפועל
בכיף
נשדדנו.
צוות שיפוט זר
שופטים של מכבי
שונאים את הפועל
בכיף
-
- קיבל.ה 331 לייקים
הנה, הודעה להסכים איתה
בהחלט מביך שהוא פספס את הפאול הזה.
חחח שני הזויים אתם בחיי, תתקדמו אין פאול של אייזן בחיים ! אני ממש לא מהבכיינים ושיי**נו מכבי והשופטים אבל לטעות ככה בדקה 115 בגמר זה וואחד מחדל ומותר לצעוק על זה.El dudernio כתב: ↑10 יוני 2021, 14:36באוטומט גם היה נראה כמו אדום. הסרטון בהילוך האיטי גורם לי קצת לחשוב אבל בכל מקרה אני לגמרי יכול להבין ולקבל את ההחלטה במהלך המשחק .
עזוב הרמתי ידיים...
הפוסט קיבל 18 לב אדום
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
-
- קיבל.ה 331 לייקים
חחח ואי ואי איך הכנסת ליייייי אני מת
- Tenacious D
- קיבל.ה 281 לייקים
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
לא יודע אם היה או לא זה לא מעניין והיינו מפסידים בכל מקרה.
אבל אם אפשר להשאר בגזרת העבודות עוד לפםני הפרשנות הז יהיה נחמד
1. לא היתה פגישה עם הפקקים ב שום דרף זה לא ייתכם פיזיקלית. ייתכן ופגעו בפרץ הפקקים אבל זו לא כניסה עם הפקקים קדימה (למתקשים אפשר לחזור למושג ה]פיזיקלי שקרוי "וקטור")
2. אם אלפקה טוען X יש הסתברות של 95% שהמציאות היא אינברס X
יאללה ביי
אבל אם אפשר להשאר בגזרת העבודות עוד לפםני הפרשנות הז יהיה נחמד
1. לא היתה פגישה עם הפקקים ב שום דרף זה לא ייתכם פיזיקלית. ייתכן ופגעו בפרץ הפקקים אבל זו לא כניסה עם הפקקים קדימה (למתקשים אפשר לחזור למושג ה]פיזיקלי שקרוי "וקטור")
2. אם אלפקה טוען X יש הסתברות של 95% שהמציאות היא אינברס X
יאללה ביי
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
פגשתי אתמול במקרה שופט ליגת העל ודיברתי איתו על הדרבי.
להלן התירוצים שסיפק לי:
לגבי האדום וביטול השער, הוא טוען שהדבר הראשון ששופט ואר אמור לשאול את השופט הראשי יהיה "האם ראית את העבירה" ואם פפיר היה עונה שראה (כך טוען אותו שופט עימו שוחחתי) לא היו קראים לו למסך.
כך שלטענתו, אם השופט הראשי עונה לשופט הואר שראה את העבירה והחליט לא לשרוק לא היו קוראים לו.
לגבי השער של יונתן הגרמני, גם כאן הפתיע אותי התירוץ של הבחור, שאמר שאם יש מגע רק עם יד אחת, מבחינת השופט זה לא מגע חזק מספיק.
ובנוסף הוא גם אמר שגוטליב לא התלונן לשופט.
זה ממש הפתיע אותי שכדי לשרוק לעבירה צריך שהשחקן יתלונן והוא אמר שזאת דווקא פרקטיקה נפוצה. וכדי להוכיח לי הוא אמר שלמשל כשיש עבירת נבדל פסיבי של שחקן שמסתיר לשוער, השופט מחפש לראות אם השוער נע מצד לצד (כי מחפש שדה ראייה) או לפחות מתלונן אחרי השער שהסתירו לו...
להלן התירוצים שסיפק לי:
לגבי האדום וביטול השער, הוא טוען שהדבר הראשון ששופט ואר אמור לשאול את השופט הראשי יהיה "האם ראית את העבירה" ואם פפיר היה עונה שראה (כך טוען אותו שופט עימו שוחחתי) לא היו קראים לו למסך.
כך שלטענתו, אם השופט הראשי עונה לשופט הואר שראה את העבירה והחליט לא לשרוק לא היו קוראים לו.
לגבי השער של יונתן הגרמני, גם כאן הפתיע אותי התירוץ של הבחור, שאמר שאם יש מגע רק עם יד אחת, מבחינת השופט זה לא מגע חזק מספיק.
זה ממש הפתיע אותי שכדי לשרוק לעבירה צריך שהשחקן יתלונן והוא אמר שזאת דווקא פרקטיקה נפוצה. וכדי להוכיח לי הוא אמר שלמשל כשיש עבירת נבדל פסיבי של שחקן שמסתיר לשוער, השופט מחפש לראות אם השוער נע מצד לצד (כי מחפש שדה ראייה) או לפחות מתלונן אחרי השער שהסתירו לו...
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
יאלללהה איפה איפה כל היפי נפששש??! להרחיק את שי אייזן !! האשטאג דורפרץמלך
חיים בסרט
חיים בסרט
הפוסט קיבל 18 לב אדום
-
- קיבל.ה 371 לייקים
מה הוא אמר לך לגבי הפאול עצמו?סומך כתב: ↑19 יוני 2021, 16:18 פגשתי אתמול במקרה שופט ליגת העל ודיברתי איתו על הדרבי.
להלן התירוצים שסיפק לי:
-
- קיבל.ה 135 לייקים
חייבת לעלות דרישה של המועדון לחשוף את ההקלטות ממערכת השמע.
בכללי, לדעתי כל המועדונים צריכים להלחם על שחרור של הקלטות מערכות השמע מכל משחק.
*לא יקרה בחיים
*לא יקרה בחיים
המשתמש על שם רז שלמה
- SickleCell
- קיבל.ה 470 לייקים
צריכים לשחרר גם את הווידיאו מכל הזוויות המצולמות. שיישמר לתקופה של שנה על ענן ויהיה זמין תמיד לקבוצות שמעוניינות לערער.סנטה קלאוס כתב: ↑20 יוני 2021, 02:20 חייבת לעלות דרישה של המועדון לחשוף את ההקלטות ממערכת השמע.
*לא יקרה בחיים
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
אין שום תקווה לשיפוט הוגן כשיש קשר ישיר או עקיף למכבי כשזה קשור בשופטים ישראלים.
התגובה הזו אפילו פחות מביכה מהתגובות של "כן תכלס הגיע להפועל פנדל על אלטמן בכניסה של השוער, וגם הגול של פרץ אפשר לפסול אותו אבל זה מכביל'ה אז יאללה זרמנו עם שמולביץ" מהדרבי האחרון בליגה.
התגובה הזו אפילו פחות מביכה מהתגובות של "כן תכלס הגיע להפועל פנדל על אלטמן בכניסה של השוער, וגם הגול של פרץ אפשר לפסול אותו אבל זה מכביל'ה אז יאללה זרמנו עם שמולביץ" מהדרבי האחרון בליגה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
מה המשמעות של ערעור על שער שנפסל? מה אפשר לעשות עכשיו?SickleCell כתב: ↑20 יוני 2021, 07:42צריכים לשחרר גם את הווידיאו מכל הזוויות המצולמות. שיישמר לתקופה של שנה על ענן ויהיה זמין תמיד לקבוצות שמעוניינות לערער.סנטה קלאוס כתב: ↑20 יוני 2021, 02:20 חייבת לעלות דרישה של המועדון לחשוף את ההקלטות ממערכת השמע.
*לא יקרה בחיים
-
- קיבל.ה 949 לייקים
חמוציםרמונז כתב: ↑20 יוני 2021, 16:30מה המשמעות של ערעור על שער שנפסל? מה אפשר לעשות עכשיו?SickleCell כתב: ↑20 יוני 2021, 07:42צריכים לשחרר גם את הווידיאו מכל הזוויות המצולמות. שיישמר לתקופה של שנה על ענן ויהיה זמין תמיד לקבוצות שמעוניינות לערער.סנטה קלאוס כתב: ↑20 יוני 2021, 02:20 חייבת לעלות דרישה של המועדון לחשוף את ההקלטות ממערכת השמע.
*לא יקרה בחיים
מה שהיה היה
הדבר היחיד שאנחנו צריכים לעשות זה לחתור לשיפוט ברמה גבוהה יותר על מנת להימנע ממקרים כאלו בעתיד
לא רוצים להיות בצד המרוויח ולא בצד המקופח, רוצים שהתוצאה תקבע רק ע״י השחקנים על המגרש
בין אם זה מגמתי לטובת הגרמנים או לא, אני נוטה להאמין שרוב הקהל הישראלי יכול להגיד שרמת השיפוט בישראל מתחת לכל ביקורת ובטח לא משהו שמתקרב לכמות הכסף שמושקעת סביב כל העסק הזה שנקרא כדורגל ישראלי
long live the zapta
- SickleCell
- קיבל.ה 470 לייקים
בדיעבד בחירת מילים תמוהה מבחינתי. אתקן: קבוצות שמעוניינות להרהר.Giovanni Giorgio כתב: ↑20 יוני 2021, 17:14חמוציםרמונז כתב: ↑20 יוני 2021, 16:30מה המשמעות של ערעור על שער שנפסל? מה אפשר לעשות עכשיו?SickleCell כתב: ↑20 יוני 2021, 07:42
צריכים לשחרר גם את הווידיאו מכל הזוויות המצולמות. שיישמר לתקופה של שנה על ענן ויהיה זמין תמיד לקבוצות שמעוניינות לערער.
מה שהיה היה
הדבר היחיד שאנחנו צריכים לעשות זה לחתור לשיפוט ברמה גבוהה יותר על מנת להימנע ממקרים כאלו בעתיד
לא רוצים להיות בצד המרוויח ולא בצד המקופח, רוצים שהתוצאה תקבע רק ע״י השחקנים על המגרש
בין אם זה מגמתי לטובת הגרמנים או לא, אני נוטה להאמין שרוב הקהל הישראלי יכול להגיד שרמת השיפוט בישראל מתחת לכל ביקורת ובטח לא משהו שמתקרב לכמות הכסף שמושקעת סביב כל העסק הזה שנקרא כדורגל ישראלי
מהרהר ועוזב - ירוחםSickleCell כתב: ↑20 יוני 2021, 17:28בדיעבד בחירת מילים תמוהה מבחינתי. אתקן: קבוצות שמעוניינות להרהר.Giovanni Giorgio כתב: ↑20 יוני 2021, 17:14חמוצים
מה שהיה היה
זה היה רגע מתסכל ואני מבין למה הוא ממשיך לרדוף אותך. גם אני מדי פעם תופס את עצמי מתעצבן ולא מבין איך הוא פסל את הגול.
-
- קיבל.ה 331 לייקים
החלק הראשון ממש מוזר..סומך כתב: ↑19 יוני 2021, 16:18 פגשתי אתמול במקרה שופט ליגת העל ודיברתי איתו על הדרבי.
להלן התירוצים שסיפק לי:
מה הכוונה לשאול את השופט אם ראה.. הרי כל הפואנטה בואר הוא לתקן טעויות של השופט.. מה זה משנה אם הוא חושב שהוא ראה נכון? (ומצטרף לשאלה של פצ'אלקה - החבר שלך חושב שהיה פאול?)
לגבי יונתן כהן, התשובה שלו על תלונה של גוטליב מאוד מוזרה (לעומת זאת, ההסבר לגבי הנבדל הפסיבי נשמע הגיוני. אם השוער לא מתלונן שהסתירו לו, כנראה לא הסתירו לו...). אבל בכל מקרה, לומר שהמגע לא מצדיק פאול זה לגמרי לגיטימי
רוצים למכור את אייזן עכשיו... אוי ווי...
-
- קיבל.ה 530 לייקים
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
על המעדה שלו יש הופמייסטר ואיינבינדר כרגע.
ביטון, אזולאי, ורד ובואטנג פחות רלונטיים לטייטל שלו לדעתי (קשר אחורי נגר גרזן).
לא חושב שיהיה נכון לשחרר אותו.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
שכחת את אליאסטכנית לארז כתב: ↑15 יולי 2021, 13:52 על המעדה שלו יש הופמייסטר ואיינבינדר כרגע.
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
צודק.
זה כבר 3 שחקנים.
שישאילו אותו.
זה כבר 3 שחקנים.
שישאילו אותו.
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
שי אייזן הוא שחקן עם פוטנציאל להיות שחקן ליגה טוב בתפקיד הספציפי שלו.
נכון שהוא חווה בעונה החולפת ירידה גדולה ביכולת, אבל זה אופייני לשחקן צעיר, בטח תחת קלינגר.
למכור אותו עכשיו תהיה טעות. אני הייתי בונה עליו כשחקן סגל לגיטימי העונה (ולא מביא את הופמייסטר) אבל בהינתן המצב שנוצר, לא בונים עליו אז שישאילו. לשחרר לגמרי תהיה טעות.
נכון שהוא חווה בעונה החולפת ירידה גדולה ביכולת, אבל זה אופייני לשחקן צעיר, בטח תחת קלינגר.
למכור אותו עכשיו תהיה טעות. אני הייתי בונה עליו כשחקן סגל לגיטימי העונה (ולא מביא את הופמייסטר) אבל בהינתן המצב שנוצר, לא בונים עליו אז שישאילו. לשחרר לגמרי תהיה טעות.
-
- קיבל.ה 949 לייקים
לא נקבל עליו את המחיר שהוא יכול להפיק, להשאיל ולשבור את הראש קיץ הבא
long live the zapta
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
היה צריך להיות מושאל כבר בשנה שעברה. כל דקה שהוא לא משחק הוא ואנחנו מפסידים.
איך שרקו על זה פאול, איך......
הפוסט קיבל 18 לב אדום