עונת המלפפונים 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
NARKOTIKA
קיבל.ה  232 לייקים

D&3 כתב: 19 אוגוסט 2025, 12:44 זה מיגל אלמירון
להביא
htafan99
קיבל.ה  127 לייקים

תביאו עכשיו מגן ימני, בוסקילה.

עם זה נסתדר עד ינואר לדעתי, מעבר לזה מבורך.
Xavi
קיבל.ה  1198 לייקים

משחק בליגה שבריבו מלך השערים ולא מעורב בכלל בשערים
לא החזיק מעל שנה בכל קבוצה ב5 שנים האחרונות
אז היה פעם בווסטהאם.. בן שהר היה בצ׳לסי זה אומר שצריך להחזיר אותו?
נועם שחם
קיבל.ה  984 לייקים

Niro כתב: 19 אוגוסט 2025, 12:32 אני לא מבין את התלונות.
רק לפני שנתיים הגיע אלינו שחקן מהליגה האסטונית. שנה לפני זה שחקן מהליגה הקרואטית השנייה.
איפה אתם חושבים שאתם נמצאים? אתם צריכים לבוא לעשות תורנות לקחת אותו על הכתפיים מהשדה לחודורוב.
אחי, חלוץ מוייטנאם היה לנו. חלוצים עם יותר קעקועים משערים ובישולים בקריירה. שחקנים שהחתימו מאלכוהוליסטים אנונימיים, קשרים בלי רצועות בברך.

ובלי קשר, להסתכל רק על רקורד ומספרים זו טעות. יכול להיות שחקן עם רקורד מצויין אבל בירידה ואחרי פציעות, יכול להיות שחקן עם רקורד בינוני אבל פוטנציאל התפוצצות. בסוף צריכים להסתכל על הסקיל סט של השחקן ומה הוא מביא למגרש. הפועל משוועת לשחקנים עם מהירות בחלק הקדמי, כאלו שיוכלו לעבור שחקן בדריבל ולייצר שטחים פנויים לדאפה. שחקנים שיודעים להחזיק כדור ולעזור לקישור. שחקנים שיכולים לקבל כדור ארוך מאחרי קווי ההגנה. זה שחקן שלחלוטין בפרופיל שאנחנו צריכים.
tormenta
קיבל.ה  79 לייקים

דולימנגה99 כתב: 19 אוגוסט 2025, 12:39
צ'ימבויקה כתב: 19 אוגוסט 2025, 11:49 הפרופיל נראה לא טוב.
זה לא אומר שהוא לא יהיה בול פגיעה.

מה שזה כן אומר זה שהפרופיל הזה אמור לגרום לתהיות לגבי מה היה בשוק ופספסנו, בכל הזמן הזה שחיכינו לדיארה.
אפשר להניח שהיו בשוק שחקנים טובים יותר, גם שחקנים חופשיים וגם שחקנים שאפשר היה לקנות בכסף (מזכיר שהיינו מוכנים לשלם דמי העברה לדיארה).

אם בסוף זה השחקן והפרופיל שהביאו כתחליף, אז כל הקונספציה של הקיץ סופית פשטה רגל.
אם זה השחקן שבא כתחליף לדיארה, אז אני מצפה מכל מי שהתקרנף עליי פה להתנצל כי הוא פשוט טעה.

הקיץ הזה התחיל מדהים, בדגש על דאפה מאיימבו צור וליידנר.
עכשיו זה הולך למקומות לא טובים (אם לא משווים לתקופת ניסנוב אלא מבינים את המטרות והמשאבים שלנו).

כמו שהביאו לכם את קונאטה בשנייה האחרונה, אז עכשיו מביאים לכם שחקן יותר טוב, אבל הפרופיל וקו הקריירה זהה, שחקנים שהיו במקומות טובים והיום הם שוליים.
מי שחיכה קיץ שלם ולא סגר סגל, שלא יתפלא שזה מה שהוא משיג בספטמבר.
רק בפורום שדים בקיץ 25, הזמן הוא אינדיקציה לאיכות השחקן שתגיע, כאילו אין קבוצות בעולם שמרימות שחקנים בקיץ.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באמת אין גבול לבכיינות של האנשים
מגיע לך עזיז קאיונדו
פתאום שחקן שעד שנה קודמת היה הרכב בMLS הוא לא ברמה שלנו.
שמע אנשים קצת מאוכזבים ובצדק, עד עכשיו היו שמות כמו פול ודיארה, עם רקורד מספרים מצוינים. פתאום מגיע שחקן שאולי שיחק בליגות לא רעות אבל אבל אין לו מספרים בכלל ובנוסף הערך שלו רק יורד.

בוא נגיד שאם היה לו מספרים יותר טובים כולם פה היו מאוננים עליו. זה שאין לו מספרים מרים גבות לאנשים וזה מובן.

הימור שלי הוא הולך להצליח בהפועל
סמל אישי של משתמש
פוגודין
קיבל.ה  159 לייקים

Watch highlights from our new forward Xande Silva | Atlanta United FC https://share.google/fwcOWUdHwGP9gaNUJ

נראה שיש לו אחלה שליטה בכדור.
אם אחפש מינוסים אז אולי קבלת ההחלטות שלו בתוך הרחבה ובקצה פעולה.

בכל מקרה אני מתקשה להבין את המבקרים כאן,זה אחלה של פרופיל לשחקן זר בטח ובטח שחקן שנקנה בעונת 23/24 ב3.5 מליון יורו.

יכול להתאים לליגה האפורה שלנו ולהתבלט כאן.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
D&3
קיבל.ה  1197 לייקים

טוב עכשיו חפרתי עוד כי ממש אין לי חשק לעבוד, והוא הספיק לעלות במרץ ואפריל של השנה בהרכב של אטלנטה שמי שמחליף אותו זה פאקינג אלכסיי מירנצ'וק (ואמורין עובר שמאל לממש מתעניינים)

בקיצור הוא-
ב2022-2023 עונה טובה בליגה צרפתית שנייה
במחצית השנייה של 2023 חצי שנה מצוינת בMLS
ב2024 שחקן הרכב רוב הזמן ב MLS, עם מספרים סבירים מינוס (אבל שוב, MLS)
פתח את 2025 עדיין באטלנטה שהתחמשה ועדיין שיחק מידי פעם כולל בהרכב
עבר לפני כמה חודשים לסנט לואיס ולא מצא את מקומו שם

לפחות מבחינתי זה שחקן שממשיך את קו הרכש מתחילת הקיץ ושאם לא יהיו תקלות אמור לעזור לנו ביעדים שלנו השנה, בקיצור נחכה לראות איך הוא אבל על הנייר אין תלונות
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  652 לייקים

בפרופיל של להביא מאוד.
אני עדיין מצפה לסנסציה בעמדת ה-10.
L.S
קיבל.ה  1441 לייקים

Sin Queso כתב: 19 אוגוסט 2025, 13:00 בפרופיל של להביא מאוד.
רוב המשאבים ל10
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
RedDrifter
קיבל.ה  157 לייקים

לפי צנצי שכרו של סילבה עומד על 300 אלף אירו
טכנית לארז
קיבל.ה  2182 לייקים

מה שהכי מפריע איתו זה שנראה שהוא בירידה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
קפבלנקה
קיבל.ה  482 לייקים

L.S כתב: 19 אוגוסט 2025, 13:02
רוב המשאבים ל10
הצהרה שעושה אותי מבסוט
D&3
קיבל.ה  1197 לייקים

למי שרוצה לראות גולים ובישולים מהMLS, שני הגולים הראשונים בשני השמחקים פה זה כל פעם שער ואז בישול שלו
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  652 לייקים

L.S כתב: 19 אוגוסט 2025, 13:02
רוב המשאבים ל10
אם זה ככה לא מבין גרם מהתלונות פה.
הרי אם אתמול דיארה היה חותם אתמול ואז הוא היה בא לא חושב שהיה נהי.
tormenta
קיבל.ה  79 לייקים

פוגודין כתב: 19 אוגוסט 2025, 12:55 Watch highlights from our new forward Xande Silva | Atlanta United FC https://share.google/fwcOWUdHwGP9gaNUJ

בכל מקרה אני מתקשה להבין את המבקרים כאן,זה אחלה של פרופיל לשחקן זר בטח ובטח שחקן שנקנה בעונת 23/24 ב3.5 מליון יורו.

ושנה לאחר מכן נקנה ב88 אלף דולר
נועם שחם
קיבל.ה  984 לייקים

Xavi כתב: 19 אוגוסט 2025, 12:47 משחק בליגה שבריבו מלך השערים ולא מעורב בכלל בשערים
לא החזיק מעל שנה בכל קבוצה ב5 שנים האחרונות
אז היה פעם בווסטהאם.. בן שהר היה בצ׳לסי זה אומר שצריך להחזיר אותו?
:bang:
בן לוז
קיבל.ה  332 לייקים

D&3 כתב: 19 אוגוסט 2025, 12:44 אגב מי שהוריד אותו לספסל זה מיגל אלמירון שחזר הביתה לאטלנטה בתחילת 2025
אלמירון זו כמובן לא הרמה המייצגת, אבל כן להיות שחקן הרכב באגף ב MLS זה רמה גבוהה מאוד
הביתה?
אלמירון פרגואווי
דולימנגה99
קיבל.ה  79 לייקים

tormenta כתב: 19 אוגוסט 2025, 13:07
פוגודין כתב: 19 אוגוסט 2025, 12:55 Watch highlights from our new forward Xande Silva | Atlanta United FC https://share.google/fwcOWUdHwGP9gaNUJ

זה שזה רשום בטרנספרמרקט לא אומר שזה נכון... כנראה עבר בחינם / בחלק מעסקה רחבה מסוימת...
בכל מקרה - מחיר רכישה הוא לא פקטור לא לפה ולא לפה. אנשים מזלזלים בMLS אבל זאת ליגה רמה מעל שלנו ושחקנים משם יכולים לככב פה
tormenta
קיבל.ה  79 לייקים

צנצי חשף עכשיו שהפועל התעניינה באבו פאני, והוא דרש מהם 600 אלף והם סירבו

איך אבו פאני היה מתאים להפועל כמו כפפה ליד איזה באסה
D&3
קיבל.ה  1197 לייקים

בן לוז כתב: 19 אוגוסט 2025, 13:12
D&3 כתב: 19 אוגוסט 2025, 12:44 אגב מי שהוריד אותו לספסל זה מיגל אלמירון שחזר הביתה לאטלנטה בתחילת 2025
אלמירון זו כמובן לא הרמה המייצגת, אבל כן להיות שחקן הרכב באגף ב MLS זה רמה גבוהה מאוד
הביתה?
אלמירון פרגואווי
לאטלנטה איפה שהוא עשה את הפריצה
נועם שחם
קיבל.ה  984 לייקים

אגב, מצד אחד אנשים פה מתלוננים למה מחכים ולא מחתימים שחקנים, מצד שני כשכבר מחתימים שחקן (שכנראה היה בעדיפות שלישית או רביעית לעמדה הזו) אז מתלוננים למה החתימו שחקן שהוא לא החלום הרטוב שלהם. אי אפשר לצאת ראש.
בן לוז
קיבל.ה  332 לייקים

הוא הולך להצליח אצלנו בגדול
צלמו מסך
KingZivos
קיבל.ה  105 לייקים

tormenta כתב: 19 אוגוסט 2025, 13:13 צנצי חשף עכשיו שהפועל התעניינה באבו פאני, והוא דרש מהם 600 אלף והם סירבו

לא סביר שסירבו לסכום כזה על אבו פאני. נשמע פייק רצח. אבו פאני שחקן מוכח בליגת העל שהיו שמים עליו סכום גבוהה מזה גם.
אם באמת היתה הצעה והיא נפלה- לא חושב שהסכום הוא הבעיה
ונרקומן
קיבל.ה  424 לייקים

חייב להגיד שאני חד משמעית מעדיף שחקנים בפרופיל של קרייב מאשר של השחקן הזה. (ראש לשועלים מול זנב לאריות כמו שאמרו פה).
חוסר יציבות, המון מעברי קבוצה, מספרים נמוכים.. אמנם בליגות לא רעות אבל עדיין.
MLS זו ליגה חצי מקצוענית למי שלא ראה שם משחק אף פעם. זה בידור לכל דבר. שחקנים מגיעים שם להנות ולעשות כסף.
הליגה בישראל ברמה יותר נמוכה - אבל היא הרבה יותר תחרותית.. ולא יודע אם זה שחקן ש״התחרות״ בישראל תעניין אותו מספיק.

מבאס.
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  652 לייקים

נועם שחם כתב: 19 אוגוסט 2025, 13:16 אגב, מצד אחד אנשים פה מתלוננים למה מחכים ולא מחתימים שחקנים, מצד שני כשכבר מחתימים שחקן (שכנראה היה בעדיפות שלישית או רביעית לעמדה הזו) אז מתלוננים למה החתימו שחקן שהוא לא החלום הרטוב שלהם. אי אפשר לצאת ראש.
יותר מזה אם איכשהו ריינה או אשדוד או לוזון מחתים אותו התגובות פה היו איך ריינה יודעת להביא שחקן כזה והפועל לא יודעת להביא שחקנים.
בן לוז
קיבל.ה  332 לייקים

KingZivos כתב: 19 אוגוסט 2025, 13:16
tormenta כתב: 19 אוגוסט 2025, 13:13 צנצי חשף עכשיו שהפועל התעניינה באבו פאני, והוא דרש מהם 600 אלף והם סירבו

לא סביר שסירבו לסכום כזה על אבו פאני. נשמע פייק רצח. אבו פאני שחקן מוכח בליגת העל שהיו שמים עליו סכום גבוהה מזה גם.
נראה לי שלא הבנת, התכוונו ל600 אלף יורו שכר לעונה
וזה הגיוני כי זה בערך השכר שהוא הרווויח בפרנווראש
בכל מקרה בדרישות שכר כאלה ברור שייסרבו, הפועל לא ישלמו מעל 350 (400 אולי אם מדובר באמת בשחקן שובר שיווין)
מה גם שאי אפשר ששחקן אחד ירוויח 600 אלף והשחקן השני למשתכר הבכיר ירוויח 300, פערים גדולים מדי שעלולים ליצור בעיות
הוקיץ'
קיבל.ה  6487 לייקים

רדפוקס כתב: 19 אוגוסט 2025, 12:23
הוקיץ' כתב: 19 אוגוסט 2025, 12:02 הסרטונים בסדר בעיני ולא יותר, אבל זה לא בהכרח אומר הרבה.
גם אצל פארלי רוסה הסרטונים היו סבירים והוא בהחלט היה קיצוני טוב לליגה שלנו.
ברמת הרקורד זה ממש לא שחקן שלא היה פה, אבל זה גם לא שם מאכזב. אולי ביחס לדיארה או מוקאירו, אבל אבסולוטית שם סבבה.
הסתכלתי עכשיו על נתונים קצת יותר מתקדמים, ראיתי את הסרטון שדינו פרסם פה וראיתי את המעט שאפשר מהסרטונים שלו ביוטיוב.
האמת שהוא מזכיר את פול מקיארו מבחינת סט היכולות שהוא מביא איתו שזה מהירות ו-1 על 1.
יש להם אפילו מסלול קריירה דומה בזה ששניהם סומנו מגיל צעיר כפוטנציאלים ולא הצליחו לממש אותם.
שניהם התגלגלו לקבוצות צ'מפיונשיפ, שניהם עשו עונות שיא בליגות משנה (אצל מוקיארו שנה שעברה בטורקיה שסידרה לו מעבר לפולין, סילבה לפני שלוש שנים בצרפת שסידרה לו מעבר ל-MLS).

מוקיארו יותר הרשים אותי בסרטונים אבל אין מספיק חומר על סילבה ככה שקשה לקבוע רק לפי זה.
מבחינת סט יכולות כללי כן, אבל אצל מוקאירו זה נראה, לפחות בעיניים שלי, יותר מהוקצע. אצל סילבה יש משהו קצת מפוזר.
ויש הבדל די גדול בין העונות המוצלחות בקריירה שלהם בליגות שניות - מוקאירו פשוט התפוצץ בעונה שעברה עם מספרים מטורפים, סילבה נתן עונה עם מספרים חביבים בדיז'ון. אמנם הליגה השניה בצרפת כנראה טובה מזו בטורקיה, אבל לדעתי ההבדלים לא היסטריים. גם צריך לציין שאצל מוקאירו העונה הטובה הייתה ממש בעונה שעברה, בעוד אצל סילבה זה היה כבר לפני שנתיים.
בקיצור, פרוספקט סבבה, מוקאירו יותר מרשים בעיני.
KingZivos
קיבל.ה  105 לייקים

בן לוז כתב: 19 אוגוסט 2025, 13:20

נראה לי שלא הבנת, התכוונו ל600 אלף יורו שכר לעונה
וזה הגיוני כי זה בערך השכר שהוא הרווויח בפרנווראש
בכל מקרה בדרישות שכר כאלה ברור שייסרבו, הפועל לא ישלמו מעל 350 (400 אולי אם מדובר באמת בשחקן שובר שיווין)
מה גם שאי אפשר ששחקן אחד ירוויח 600 אלף והשחקן השני למשתכר הבכיר ירוויח 300, פערים גדולים מדי שעלולים ליצור בעיות
אכן לא הבנתי
אין לי מושג מה השווי שוק שלו ןחשבתי שדיברת על רכישה וזה באמת היה נשמע הזוי.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5503 לייקים

הוקיץ' כתב: 19 אוגוסט 2025, 13:22
רדפוקס כתב: 19 אוגוסט 2025, 12:23
הוקיץ' כתב: 19 אוגוסט 2025, 12:02 הסרטונים בסדר בעיני ולא יותר, אבל זה לא בהכרח אומר הרבה.
גם אצל פארלי רוסה הסרטונים היו סבירים והוא בהחלט היה קיצוני טוב לליגה שלנו.
ברמת הרקורד זה ממש לא שחקן שלא היה פה, אבל זה גם לא שם מאכזב. אולי ביחס לדיארה או מוקאירו, אבל אבסולוטית שם סבבה.
הסתכלתי עכשיו על נתונים קצת יותר מתקדמים, ראיתי את הסרטון שדינו פרסם פה וראיתי את המעט שאפשר מהסרטונים שלו ביוטיוב.
האמת שהוא מזכיר את פול מקיארו מבחינת סט היכולות שהוא מביא איתו שזה מהירות ו-1 על 1.
יש להם אפילו מסלול קריירה דומה בזה ששניהם סומנו מגיל צעיר כפוטנציאלים ולא הצליחו לממש אותם.
שניהם התגלגלו לקבוצות צ'מפיונשיפ, שניהם עשו עונות שיא בליגות משנה (אצל מוקיארו שנה שעברה בטורקיה שסידרה לו מעבר לפולין, סילבה לפני שלוש שנים בצרפת שסידרה לו מעבר ל-MLS).

מוקיארו יותר הרשים אותי בסרטונים אבל אין מספיק חומר על סילבה ככה שקשה לקבוע רק לפי זה.
מבחינת סט יכולות כללי כן, אבל אצל מוקאירו זה נראה, לפחות בעיניים שלי, יותר מהוקצע. אצל סילבה יש משהו קצת מפוזר.
ויש הבדל די גדול בין העונות המוצלחות בקריירה שלהם בליגות שניות - מוקאירו פשוט התפוצץ בעונה שעברה עם מספרים מטורפים, סילבה נתן עונה עם מספרים חביבים בדיז'ון. אמנם הליגה השניה בצרפת כנראה טובה מזו בטורקיה, אבל לדעתי ההבדלים לא היסטריים. גם צריך לציין שאצל מוקאירו העונה הטובה הייתה ממש בעונה שעברה, בעוד אצל סילבה זה היה כבר לפני שנתיים.
בקיצור, פרוספקט סבבה, מוקאירו יותר מרשים בעיני.
מסכים עם הכל ומוסיף שבסוף בעונה הכי טובה בקריירה שלו סילבה ירד לליגה השלישית בצרפת.
בן לוז
קיבל.ה  332 לייקים

אגב אני באמת לא מצליח להבין את הנהי ואני אסביר
קודם כל מדובר בקיצוני שמאלי, עמדה שיש לנו בה את בוסקילה (hopefully) שאמור לקבל דקות משמעותיות העונה, וגם את רויקו (שמידה והוא כשיר)
ככה שברור שלא יביאו את הכוכב של הקבוצה לעמדה הזאת, שכבר יחסית עמוסה בשחקנים טובים
לכן אני חושב ששמים את כל הזיטונים על קשר 10, מה שאין לנו בכלל
ובגלל כל זה אני חושב שזאת החתמה טובה (אפילו טובה מאוד) ולדעתי הפוטניצאל הצלחה כאן הוא לא קטן בכלל

אם יביאו לכאן שחקן 10 ברמה של ארי כהן, אני אבין את הנהי ואפילו אהיה חלק ממנו, אני דיי בטוח שנקבל שחקן סופר מוכשר
נערך לאחרונה על ידי בן לוז ב 19 אוגוסט 2025, 13:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
talb55
קיבל.ה  172 לייקים

מה זה משנה מה היה מוקירו, עובדתית היה קרוב וברח. מכשלא נמצא עלו וירדו הרבה חלופות.
xande זו לא פשרה, היו עוד שחקנים שיותר מזכירים ברזומה את מוקיירו ורצו אותו. אף החתמה או בחירה היא לא ערובה לשום דבר. אבל חד משמעית יש פה שחקן שיש לו הרבה להוכיח ובתקווה גם רעב.
tormenta
קיבל.ה  79 לייקים

לא מסכים איתך, סביר להניח שסירבו, אין אף שחקן שקרוב לסכום הזה בהפועל, חוץ מזה גם פרימור ידוע כאחד שלא מאמין בלשלם יותר מדי.
סמל אישי של משתמש
פוגודין
קיבל.ה  159 לייקים

tormenta כתב: 19 אוגוסט 2025, 13:07

לא מדוייק,העיסקה השניה בוצעה בGAM.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
talb55
קיבל.ה  172 לייקים

בשביל לסבר את האוזן, בעמדת ה-10 כבר הוגשו הצעות מרחיקות לכת (סביב ה-2M יורו) לשחקנים מאוד משמעותים שרצו - אחד אנחנו מכירים, דיארה. השני משחק בברזיל.
אני לא מתחייב שיגיע מישהו בסכום כזה, כי בסוף כל זמן שעובר או שההצעות מסורבות או שהשחקנים עוברים למקומות אחרים.
מנגד, גם נפתחות הזדמנויות.
D&3
קיבל.ה  1197 לייקים

talb55 כתב: 19 אוגוסט 2025, 13:33 מה זה משנה מה היה מוקירו, עובדתית היה קרוב וברח. מכשלא נמצא עלו וירדו הרבה חלופות.
xande זו לא פשרה, היו עוד שחקנים שיותר מזכירים ברזומה את מוקיירו ורצו אותו. אף החתמה או בחירה היא לא ערובה לשום דבר. אבל חד משמעית יש פה שחקן שיש לו הרבה להוכיח ובתקווה גם רעב.
תודה על כל המידע פה
אם כבר אתה בקטע של לנדב, הערכה אם אנחנו מתקדמים עם 10?

והחליטו לגבי הזר ה7? מגן ימני שהוא תוקף? מגן ימני שהוא חצי בלם?

הקהל רעב
Red_man
קיבל.ה  1601 לייקים

אנשים חשבו שנחתים שחקנים מהפריימרליג כאילו? חיכינו חצי שנה לחלוץ מהליגה הויאטנמית אבל פתאום שחקן מהmls לא טוב לכם. אולי הוא תותח אולי כישלון לא יודע אבל בפער עצום יש סיכוי גבוהה יותר שהוא יהיה יותר טוב מהקיסר אולהה
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1357 לייקים

הוא ומורבוס (טפו טפו) בשמאל טוריאל וקורין בימין זה סבבה
חייבים את רוב הכסף לשים על 10
בינגו שם זה גיים צ׳יינג׳ר
D&3
קיבל.ה  1197 לייקים

אגב, אני מקווה שלפחות אחד מבין ב10 והזר ה7 יהיה שחקן סטייל דיארה מהבחינה שיהיה צעיר עם פוטנציאל מכירה

חלק גדול מהקיץ הזה צריך להיות לא רק להביא איכות אלא גם להביא נכסים שיניבו בעתיד, זה קריטי לקבוצה שרוצה להתקדם גם בעונות הבאות
האדום מרמת גן
קיבל.ה  14 לייקים

D&3 כתב: 19 אוגוסט 2025, 13:36
talb55 כתב: 19 אוגוסט 2025, 13:33 מה זה משנה מה היה מוקירו, עובדתית היה קרוב וברח. מכשלא נמצא עלו וירדו הרבה חלופות.
תודה על כל המידע פה
אם כבר אתה בקטע של לנדב, הערכה אם אנחנו מתקדמים עם 10?

והחליטו לגבי הזר ה7? מגן ימני שהוא תוקף? מגן ימני שהוא חצי בלם?

הקהל רעב
10 הכי חשוב.
בלעדיו הפועל קבוצה בלי צורה של התקפה.
RedDrifter
קיבל.ה  157 לייקים

נבנית פה קבוצה מאוד מעניינית.

למי ששאל פה, לדעתי זה סוגר עניין עם המגן הימני הזר

סילבה שנוחת השבוע הוא משחק גם כחלוץ מטרה לא מעט, תהיה אפשרות להוריד את דאפה לספסל ולהכניס את מור בוסקילה - זה נותן לנו יתרון משמעותי מאוד וסולל את הדרך למגן ימני זר
שליחת תגובה