אני לא שמח מאוד. צריך היה לפנות את הבמה כבר כמה שנים טובות.
בכלל, תחום תקשורת הספורט בארץ מוצף בדינוזאורים. הוא, רמי וייץ, כל "הטאלנטים" של ערוץ הספורט עוד מראשית שנות ה90. חלאס.
אמת שניהם צריכים לפרוש כי הם לא ברמה ממזמן.
בניגוד למאיר איינשטיין שתמיד היה נהדר
חולק עליך קשות. מאיר איינשטיין היה נהדר כל עוד היה ברדיו. המעבר לטלוויזיה הרס אותו.
עם הזמן התחיל לפנות למכנה משותף נמוך והדרדר לפופוליזם.
בכלל, תחום תקשורת הספורט בארץ מוצף בדינוזאורים. הוא, רמי וייץ, כל "הטאלנטים" של ערוץ הספורט עוד מראשית שנות ה90. חלאס.
לזכותו של ארבל, למרות הבלבול בשידורים ולמרות משחק השרוכים שהוא העביר משחק גם בצורה יחסית מאוזנת ועם הרבה התלהבות אבל לא אובר (עע נדב יעקבי) , ועם הומור (ואין לביתר מה לעשות טו סמולר דה השפלה).
רמי וייץ שדר סביר אם הןא לא משדר משחקים של קבוצות מול מכבי חיפה. שם אני הרגשתי שהןא כבר תופס צד (גם אם לא במכוון)
לזכותו של ארבל, למרות הבלבול בשידורים ולמרות משחק השרוכים שהוא העביר משחק גם בצורה יחסית מאוזנת ועם הרבה התלהבות אבל לא אובר (עע נדב יעקבי) , ועם הומור (ואין לביתר מה לעשות טו סמולר דה השפלה).
רמי וייץ שדר סביר אם הןא לא משדר משחקים של קבוצות מול מכבי חיפה. שם אני הרגשתי שהןא כבר תופס צד (גם אם לא במכוון)
בספר שערוץ הספורט הוציא בזמנו, יורם ארבל דיבר על השנאה מהקהל של הפועל אחרי משחק השרוכים אבל הרגיש איך זה משתנה במסע באירופה.
במיוחד מול לוקומוטיב בחוץ, שם הוא התעקש לרדת ולשדר מהמגרש בקור מקפיא לא מהעמדה המחוממת גבוה גבוה למעלה.
אנשי הצוות של הפועל תמהו על זה והוא אמר שהוא לא מרגיש חלק מאירוע וחלק מהקבוצה שם למעלה.
Niro כתב: ↑15 אוגוסט 2025, 15:15
בספר שערוץ הספורט הוציא בזמנו, יורם ארבל דיבר על השנאה מהקהל של הפועל אחרי משחק השרוכים אבל הרגיש איך זה משתנה במסע באירופה.
במיוחד מול לוקומוטיב בחוץ, שם הוא התעקש לרדת ולשדר מהמגרש בקור מקפיא לא מהעמדה המחוממת גבוה גבוה למעלה.
אנשי הצוות של הפועל תמהו על זה והוא אמר שהוא לא מרגיש חלק מאירוע וחלק מהקבוצה שם למעלה.
לדעתי שם זה נסגר.
הבעיה שלי עם יורם ארבל היא שבשיר שלו יש שורה: אני אלבש את החולצה הצהובה.
משפט בלתי נסלח מבחינתי
ממה שזכור לי מהשידורים שלו , הוא תמיד טועה בשמות של השחקנים ,חצי ישן ומדבר שטויות
כנראה שאולי הוא הרע במיעוטו
א-זה קרה רק בשנים האחרונות.
ב-את מי מעניין הטעויות שלו בשמות?יש לו את הקול שהכי נעים לשמוע.לא צרחן,לא משעמם.לא מספר על ההיסטוריה של השחקן כשהיה בגן.
כמה האמירות שלו הם חלק מהיסטוריה של הכדורגל הישראלי.
אמת שניהם צריכים לפרוש כי הם לא ברמה ממזמן.
בניגוד למאיר איינשטיין שתמיד היה נהדר
חולק עליך קשות. מאיר איינשטיין היה נהדר כל עוד היה ברדיו. המעבר לטלוויזיה הרס אותו.
עם הזמן התחיל לפנות למכנה משותף נמוך והדרדר לפופוליזם.
תשמע אבל איזה כיף שהוא זה ששידר את משחק האליפות שלנו, פסקול שיזכר לעד
תאר לך היינו בשידור של עמית הורסקי, איזה נורא זה היה
לדעתי שם זה נסגר.
וואו! לא הכרתי.
רק הגדיל את אהבתי.
בכל מקרה, יש לו פשוט קול שנעים לשמוע, וזה אולי הדבר החשוב ביותר.
כשחייתי בחו״ל מדי פעם הייתי מגריל באתרים הפירטיים איזה שידור נקי משדרים ופרשנים. אפשר היה לשמוע רק את המתרחש על המגרש. תמיד תהיתי למה אין אפשרות בטלוויזיה לבטל את השידור ולהישאר רק עם הקולות מהאצטדיון. לדעתי יהיה לזה ביקוש גדול. אפשר גם לבחור כביכול בתוך איזה קהל רוצים לשבת. זה ממש לא דורש מאמצים טכניים גדולים ויכול לשדרג את חוויית הצפייה.
כן אבל פה התפיסה היא שהשדר והפרשן הם לחלוטין חלק מהעניין ולעיתים אף העניין המרכזי.
שכטר למשל בוודאות בא בגישה של "כולם יראו איזה צחוקים אני בתור פרשן", אוזן גם בא בקטע של "אני ממש מומחה כדורגל עד הפרטים הכי קטנים" ועוד כל מיני.
טכנית לארז כתב: ↑18 אוגוסט 2025, 21:25
כן אבל פה התפיסה היא שהשדר והפרשן הם לחלוטין חלק מהעניין ולעיתים אף העניין המרכזי.
שכטר למשל בוודאות בא בגישה של "כולם יראו איזה צחוקים אני בתור פרשן", אוזן גם בא בקטע של "אני ממש מומחה כדורגל עד הפרטים הכי קטנים" ועוד כל מיני.
ניר סביליה בסדר
רמי וויץ בסדר
דן אייבנדר הפתיע לטובה (סגנון ניר סביליה)
גילי האפס ורמוט גם בסדר בעיני
בלתי נסבלים בעייני הם
ג׳יימי שלא מפסיק לטעות ולרדת על הפועל
אפק שפשוט בלתי נסבל
נמני שדואג ליחצן את השחקנים שלו
שפיגלר שעוד שניה מוריד לזהבי בשידור את המכנסיים ודופק לו אחת
טכנית לארז כתב: ↑18 אוגוסט 2025, 21:25
וזה אכן נכון לטעמי שהם חלק חשוב מהעניין. לא מדמיין מה זה לצפות במשחק של יונייטד נגד באיירן, הפועל נגד צ'לסי, ליברפול נגד מילאן ללא השידור המרגש והאגדי.
לצערנו כרגע נראה שהדור החדש הוא קצת פחות מוצלח מהדור הקודם, נקוה לטוב בהמשך.
דווקא ברדיו מאיר איינשטיין נכנס לתוך כל הבררה של התקשורת פה לדעתי.
אני זוכר אותו ב-103 דורש לפטר מאמנים.
בימים שלו עוד הייתי מאזין לתכניות האלה כשהיה יוצא לי.
שכטר זה סיוט, זה לא פרשן, זה אוהד שצורח למיקרופון.
בכלל כל ערוץ 5 מזמן פשט את הרגל, כל הטובים נמצאים בצ'רלטון.
ביום שהשידור המרכזי ותכנית סיכום מחזור יעברו לצ'רלטון ייגמר הסיפור של ערוץ 5
7even כתב: ↑19 אוגוסט 2025, 10:15
תקשיבו רגע לשכטר אחרי הגול של אצילי אתמול (להנמיך ווליום)
מה זה הדבר הזה לעזאזל? למה זה עובר מסך?
טוב נו, בעצם זה ערוץ הספורט
זה מישהו שמבסוט שחבר שלו לחגיגות מסוימות לכאורה שם גול פגז
טכנית לארז כתב: ↑19 אוגוסט 2025, 10:27
הכוונה שלי היתה כאשר הוא שידר ברדיו בשנות ה-80, ולפני שהגיע לטלוויזיה בערך בשנת 1988 אאל"ט.
לא שמעתי בכלל את הרדיו שעשה בשנות האלפיים.
טכנית לארז כתב: ↑19 אוגוסט 2025, 10:27
הכוונה שלי היתה כאשר הוא שידר ברדיו בשנות ה-80, ולפני שהגיע לטלוויזיה בערך בשנת 1988 אאל"ט.
לא שמעתי בכלל את הרדיו שעשה בשנות האלפיים.
האמת שבשנים האלו ברדיו ובטלוויזיה הוא הפך לסכסכן הכי גדול.על
אפשר גם להגיד שהוא זה שהתחיל את האופנה של הזבל מחדרה וחבריו.
על אחד כזה אימא שלי הייתה אומרת.
מים שקטים חודרים עמוק.
אני נהנה לשמוע עד כמה שפיגלר חש מאויים מזה שמישהו אחר צווח כמו כרוכיה לידו… ממש לא ידע איך להגיב, חזר קצת על ה״יואווו״ של שכטר, ניסה קצת לדובב אותו כדי להישמע רלבנטי. תענוג. צמד מאוסים, הלוואי ויסבלו הרבה ביחד. ושזה יגרום לעמרי אפק לקנא ולשבת ממורמר בבית.
למה?
כל הערוץ הזה זה למה אחד גדול
למה רז זהבי? למה לחמן? למה אוואט? למה שטראובר?
למה יש ערוץ ספורט שלקבוצה יש בו בו בעלות?
"שרון פרי תוביל את שידורי אולפן המשחק המרכזי, לצידם של הפרשנים אלי גוטמן, איתי שכטר וטל בן חיים, כאשר את המשחק המרכזי ישדרו השדר עמיחי שפיגלר והפרשנים גוטמן ושכטר, לסירוגין."
בקיצור, להגיע פיזית למשחקים. עומד להיות קשה מאוד לאוהדי הכורסא העונה.
"שרון פרי תוביל את שידורי אולפן המשחק המרכזי, לצידם של הפרשנים אלי גוטמן, איתי שכטר וטל בן חיים, כאשר את המשחק המרכזי ישדרו השדר עמיחי שפיגלר והפרשנים גוטמן ושכטר, לסירוגין."