Adom_Adom כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 15:43
קירקגור כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 15:38
Adom_Adom כתב: ↑16 אוגוסט 2025, 15:18
תקשיב, אנחנו לא עד כדי כך קצרי זיכרון,
העמותה משכה הצבעה בעניין יד אליהו כמה חודשים, הלחץ של עופר בא אחרי שועד העמותהמשך את העניין בהגזמה, אז למתי בדיוק היא תכננה את האסיפה? כולם ידעו שההצבעה תעבור, עובדתית הלחץ שבא על הועד המנהל מוכיח מה בדיוק רצו חברי העמותה
וכן עם בא בעל בית שמוכן לשים 250 מיליון על אולם הוא לגמרי עושה לך טובה, לא מבין איך אפשר לקחת אדם כמו עופר כמובן מאליו, מה זה בשבילך רגיל שעל הקבוצה שאתה אוהד מגיע בעל בית ששופך עשרות מיליונים ואז מצרף אליו עוד בעלי בית ששמים גם הם לא מעט כסף מכיסם ?
תקרא שוב את מה שכתבתי.
אני חושב שהעמותה התנהלה בצורה מאוד גרועה, אני מסכים שזה כנראה היה עובר בהצבעה בקרב חברי העמותה ברוב מוחץ. לא טענתי אחרת. עם זאת, עופר הוא זה שהציע ללכת לבוררות. מהרגע ששני הצדדים הסכימו ללכת לבוררות, פירוש הדבר שעליהם לקבל את תוצאותיה. אפילו אם אתה צודק והעמותה היא זאת שהתחילה בהתנהלות גרועה - עופר נהג בצורה לא ישרה בנושא הבוררות, ולמעשה לא עמד בהתחייבות שלו. כי אחרת מה הטעם בבוררות אם אפשר פשוט לא לקבל אותה אם התוצאות לא מוצאות חן?
בנוגע לנקודה השנייה - עופר לא חייב לבנות אולם כי הוא רכש את המועדון. עופר חייב לבנות אולם כי הוא התחייב לכך. לכן זאת לא טובה. עמידה בהתחייבות היא לא טובה.
החיים לא שחור ולבן,
המעבר ליד אליהו הוכיח שיש פי 2 אוהדים מהתכולה בדרייב אין, העמותה כבר לא רלוונטית לניהול המועדון ודבר אחרון אין לדעת אולי כן יבנה אולם? אולי גם לא? אני יודע שאף פעם לא היה לנו בעלים ששם כל כך הרבה כסף בזמן קצר ואני בוחר להסתכל על הדברים הטובים שהם רבים ואתה לא יודע אם לא יעמוד בהתחייבות שלו אז הדיון כרגע לא רלוונטי.
אני לא מבין את האמירה הזאת שהחיים הם לא שחור ולבן. אתה צודק - הם לא. לכן הופתעתי מהמשך התגובה שלך, כי היא סותרת את המשפט הראשון שלך.
אם החיים הם לא שחור ולבן, למה אתה בוחר להסתכל רק על הדברים הטובים? למה שלא תסתכל גם על הטוב וגם על הרע?
בנוסף, עופר ינאי הבטיח לממן את שיפוץ הדרייב אין ולהשקיע בזה מאות מיליוני שקלים. זאת לא עוד הבטחה קטנונית שאפשר להחליק. זה לא שהוא הבטיח שהוא יביא להפועל שלושה מאמני כושר ובסוף הביא רק שניים. זאת חתיכת הבטחה, זאת הבטחה מהותית, ועליו לעמוד בה.
אתה צודק ששנינו לא יודעים אם הוא יעמוד בהתחייבות או לא. אתה גם צודק שאין לי אפשרות להוכיח שהוא
לא עושה מספיק.
אבל מכיוון שהוא זה שהבטיח, האחריות היו עליו להוכיח שהוא
כן עושה מספיק, ולא על האוהדים שמעוניינים במימוש ההתחייבות להוכיח הפוך.