עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 105 לייקים
סתם ראיתי פוסט על מתן חוזז שהוא שחקן חופשי ועם סטטיסטיקה לא רעה 2 עונות אחרונות, לא ראיתי אותו משחק.. אבל מה דעתכם עליו?
-
- קיבל.ה 2064 לייקים
לא הספיק לנו מהדוד הלוזר שלו?KingZivos כתב:סתם ראיתי פוסט על מתן חוזז שהוא שחקן חופשי ועם סטטיסטיקה לא רעה 2 עונות אחרונות, לא ראיתי אותו משחק.. אבל מה דעתכם עליו?
-
- קיבל.ה 33 לייקים
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1222 לייקים
-
- קיבל.ה 1442 לייקים
טוריאל נגד עפולה בחוץההוא שאמרו לו כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 07:11מתי פעם אחרונה בכלל שמנו גול ממצב נייח שהוא לא טוריאל ישירות מהקרן בעונה שעברה?
בעיטה חופשית
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 157 לייקים
צריכים איזה עדכון פה יכולים לצפות למשהו בשבוע הקרוב?
הקבוצה של הקונגולזי משחקת היום בקונפרנס אבל הם ניצחו 3-1 במשחק הראשון
- Sin Queso
- קיבל.ה 652 לייקים
למה השם שלו עדיין עולה פה אחרי שנחת פה בלםRedDrifter כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 08:09 צריכים איזה עדכון פה יכולים לצפות למשהו בשבוע הקרוב?
-
- קיבל.ה 2813 לייקים
הוא פשוט מסרב עדיין להפרד מהשם הזה. הוא לא עולה בשום דרך אחרת. עד שמקורב לא יאשר או יכחיש לו את זה, נשמע על הקונגולזי שנים.Sin Queso כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 08:22למה השם שלו עדיין עולה פה אחרי שנחת פה בלםRedDrifter כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 08:09 צריכים איזה עדכון פה יכולים לצפות למשהו בשבוע הקרוב?
-
- קיבל.ה 157 לייקים
למה אתה מדבר אליי כאילו אני מטומטם?dino כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 08:24הוא פשוט מסרב עדיין להפרד מהשם הזה. הוא לא עולה בשום דרך אחרת. עד שמקורב לא יאשר או יכחיש לו את זה, נשמע על הקונגולזי שנים.Sin Queso כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 08:22למה השם שלו עדיין עולה פה אחרי שנחת פה בלםRedDrifter כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 08:09 צריכים איזה עדכון פה יכולים לצפות למשהו בשבוע הקרוב?
היה פה איזשהו סוג של אישור שהוא בפנקס וחוץ מזה הוא יכול לשחק כמגן ימני (מה שסביר מאוד שמחפשים אם אין כל התקדמות או דיווח על פרידה מאלטמן)
בלם/מגן ימני הוא בדיוק הטייפקאסט שלנו לתפקיד הזה העונה.
זהו זה הכל אם ירד מהפרק אז ירד אשמח לדעת
-
- קיבל.ה 232 לייקים
ירד מהפרק.RedDrifter כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 08:35למה אתה מדבר אליי כאילו אני מטומטם?
היה פה איזשהו סוג של אישור שהוא בפנקס וחוץ מזה הוא יכול לשחק כמגן ימני (מה שסביר מאוד שמחפשים אם אין כל התקדמות או דיווח על פרידה מאלטמן)
-
- קיבל.ה 157 לייקים
אחלה אם ככה אפשר להתקדם ואין צורך בהתנשאותNARKOTIKA כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 08:46ירד מהפרק.RedDrifter כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 08:35למה אתה מדבר אליי כאילו אני מטומטם?
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1222 לייקים
וואי וואי כנראה אני מדחיק דברים, הלכתי לראות!L.S כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 07:59טוריאל נגד עפולה בחוץההוא שאמרו לו כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 07:11מתי פעם אחרונה בכלל שמנו גול ממצב נייח שהוא לא טוריאל ישירות מהקרן בעונה שעברה?
בעיטה חופשית
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 6488 לייקים
אנטוניץ' בדקות הסיום מול רמת השרון, פיבן בגביע מול הפועל חיפה.ההוא שאמרו לו כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 07:11מתי פעם אחרונה בכלל שמנו גול ממצב נייח שהוא לא טוריאל ישירות מהקרן בעונה שעברה?
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1222 לייקים
התכוונתי לבעיטה ישירה ממנו, כמו שהזכירו מקודם טוריאל נגד עפולה במשחק שאחריו דגו פוטרהוקיץ' כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 09:25אנטוניץ' בדקות הסיום מול רמת השרון, פיבן בגביע מול הפועל חיפה.ההוא שאמרו לו כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 07:11מתי פעם אחרונה בכלל שמנו גול ממצב נייח שהוא לא טוריאל ישירות מהקרן בעונה שעברה?
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 2064 לייקים
-
- קיבל.ה 6488 לייקים
גולים מבעיטות חופשיות נמצאים בירידה חדה בשנים האחרונות בכל העולם.ההוא שאמרו לו כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 09:48התכוונתי לבעיטה ישירה ממנו, כמו שהזכירו מקודם טוריאל נגד עפולה במשחק שאחריו דגו פוטרהוקיץ' כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 09:25אנטוניץ' בדקות הסיום מול רמת השרון, פיבן בגביע מול הפועל חיפה.ההוא שאמרו לו כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 07:11
מתי פעם אחרונה בכלל שמנו גול ממצב נייח שהוא לא טוריאל ישירות מהקרן בעונה שעברה?
מסתבר שבעונת 23-24 לדוגמה, הובקעו בפרמייר ליג 11 גולים מבעיטות חופשיות כל העונה. בעונה החולפת הובקעו 13. זה פחות מחצי מהממוצע העונתי בעשור שלפני.
-
- קיבל.ה 591 לייקים
זה נתון פסיכי. מה ההסבר לזה? כי לא נראה לנו שבימינו הבולטים פחות טובים מפעם משמעותית. בטח לא בפריימרליג.הוקיץ' כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 10:10גולים מבעיטות חופשיות נמצאים בירידה חדה בשנים האחרונות בכל העולם.ההוא שאמרו לו כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 09:48התכוונתי לבעיטה ישירה ממנו, כמו שהזכירו מקודם טוריאל נגד עפולה במשחק שאחריו דגו פוטר
מסתבר שבעונת 23-24 לדוגמה, הובקעו בפרמייר ליג 11 גולים מבעיטות חופשיות כל העונה. בעונה החולפת הובקעו 13. זה פחות מחצי מהממוצע העונתי בעשור שלפני.
-
- קיבל.ה 157 לייקים
"אגב, הפועל ת"א מתעכבת כי הדרישה של ספרא היא שמי שמגיע השנה יישאר גם לעונה הבאה. אם יגידו לו שצריכים להחליף חמישה זרים בקיץ, מי שקיבל את ההחלטה להביא אותם כבר לא יהיו אלה שמחליטים, ככה הוא בוחן את הצוות שלו".״
על רכישת טיימוקו דיארה: "הפועל ת"א מוכנה לשלם על דיארה בין 1.5 ל-2 מיליון יורו, אבל ביקשו היום להבהיר שריימס לא מוכנה לנהל מו"מ, כשהצרפתים יחליטו הם יגידו מה הסכום שהם רוצים עליו. בהפועל ת"א סימנו שני שחקנים שישלמו עליהם סכום גדול, אחד מהם זה דאפה, השני זה דיארה, הם חושבים שהוא שובר שיוויון".
"אני מניח שבגלל השכר שהוצע לו בהפועל ת"א והרצון של הפועל ת"א להביא אותו ולשלם עליו סכום גדול – עד סוף חלון ההעברות הוא יחתום בהפועל ת"א, גם אם יחתום כנף שמאל, כל עוד יהיה לה מקום לזר נוסף היא תביא אותו.״
אופיר סער ספורט 1
על רכישת טיימוקו דיארה: "הפועל ת"א מוכנה לשלם על דיארה בין 1.5 ל-2 מיליון יורו, אבל ביקשו היום להבהיר שריימס לא מוכנה לנהל מו"מ, כשהצרפתים יחליטו הם יגידו מה הסכום שהם רוצים עליו. בהפועל ת"א סימנו שני שחקנים שישלמו עליהם סכום גדול, אחד מהם זה דאפה, השני זה דיארה, הם חושבים שהוא שובר שיוויון".
"אני מניח שבגלל השכר שהוצע לו בהפועל ת"א והרצון של הפועל ת"א להביא אותו ולשלם עליו סכום גדול – עד סוף חלון ההעברות הוא יחתום בהפועל ת"א, גם אם יחתום כנף שמאל, כל עוד יהיה לה מקום לזר נוסף היא תביא אותו.״
אופיר סער ספורט 1
-
- קיבל.ה 424 לייקים
״השמיים עדיין כחולים״
אופיר סער ספורט 1
אופיר סער ספורט 1
- לוסיאנו
- קיבל.ה 103 לייקים
אחד החלומות ההזויים שהיו לי
@L.S רושם שיש משא ומתן עם שחקן יפני וגם נותן את השם שלו
@L.S רושם שיש משא ומתן עם שחקן יפני וגם נותן את השם שלו
- רדפוקס
- קיבל.ה 5506 לייקים
אם כל אחד יתחיל לספר את החלומות שלו גם הנושא הזה יגיע ל-700 עמודים לפני שינחת פה זר לעמדה התקפית.
חלומות זה לקנסו.
חלומות זה לקנסו.
- לוסיאנו
- קיבל.ה 103 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5506 לייקים
-
- קיבל.ה 130 לייקים
אם אני לא טועה, גם עונת הירידה של הפועל נפתחה עם סגל שעל הנייר צריך לסיים בפלייאוף העליון (נסו לשפוט את אותם שחקנים כפי ששפטו אותם באותו הקיץ, ולא בדיעבד) ובלי שני דברים חשובים - שחקן שמייצר במסירה מהמרכז, ומגן ימני.
-
- קיבל.ה 485 לייקים
כן רק שהפעם יש לך מאמן.
קשה לי להאמין שהתסריט הזה יחזור על עצמו.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5506 לייקים
בהחלט כך.
לדעתי כרגע הסגל שלנו לא צריך לסיים בפלייאוף עליון, עם עוד 3 זרים ברמה סבירה ומעלה כן.
- Sin Queso
- קיבל.ה 652 לייקים
אם ואלקניס לא עוזב = חוזה לא עוזב ואנחנו פליאוף עליון.
אני מתעלם שהביאו זרים שלא מתאימים להפועל עכו והזרים עכשיו הם שמיים וארץ לעומת מה שהיה אז מבחינת רקורד.
-
- קיבל.ה 130 לייקים
אני לא מתעלם מכלום. אלטמן נחשב אז ישראלי בכיר ש-70 אחוז מהפורום הזה התחנן לבואו, אחרי עונה טובה באופן יחסי בחו"ל. הוא וצ'יבוטה קיבלו חוזים גדולים מאוד, בהרבה ממה שהניסנובים היו משלמים. אוזבולט היה חלוץ ליגה בכיר. רודריגז הגיע כזר הכי מרשים שהפועל הביאו מזה עשור.
בלוריאן הגיעה בהשאלה עם סעיף רכישה כאחד כבלם מבטיח. פאסי הגיע מהליגה הצרפתית השנייה - על הנייר, ליגה שסיפקה זרים טובים לליגה שלנו. דיארה, למשל, שיחק בליגה הצרפתית השלישית לפני הפועל חיפה. גם זובאס נחשב לשוער ליגה טוב.
רבים ציפו גם ששחקני המונידאליטו יפרצו סוף סוף, ואיתם גם הישאם לאיוס שנראה מעולה.
על הנייר, הסגל היה השישי בטיבו בליגה, אחרים אפילו אמרו רביעי. אבל פתחת את העונה עם מגן ימני אחד, אזוגי. בינואר הוא הוחלף ברז מאיר. לא היה מי שימסור כדור מהקישור להתקפה.
ולקאניס עזב בגלל המלחמה, בן שמעון היה על המדף, אבל כל זה לא קרה.
חייבים לגעת בנקודה חשובה - איכות הסגל על הנייר זה דבר חשוב, אבל לא הדבר היחיד. הסגל של הפועל בעשור האחרון תמיד היה טוב יותר ממה שהוא השיג, למעט עונה אחת. הלחץ בהפועל גדול יותר והשחקנים קורסים. היריבות משחקות אחרת מולנו (הקטנות מתבנקרות והפועל של השנים האחרונות לא ידעה להניע כדור. הגדולות באות באקסטרה מוטיבציה).
אז בעונה ההיא היה חסר מי שימסור, ולא היה מגן ימני. עכשיו אין מגן ימני, וחסר מי שימסור.
קרייב על הנייר מעולה, אבל הוא צריך לידו קשרים אחרים מפלקאו. אני לא אומר שנרד ליגה, אבל כרגע המצב עוד לא אופטימי.
הוא אפטימי מבשנים עברו כי יש יציבות ניהולית. על המגרש? נדע עוד חודש.
-
- קיבל.ה 137 לייקים
בסוף, אם יגיע קשר שמאלי עד פתיחת העונה אנחנו מתחילים עם הרכב שכולל את השחקנים הטובים שלנו מהעונה שעברה (פיבן, טוריאל, בינימין) ו8 שחקנים חדשים
לא רע , ופחות גרוע ממה שדמיינו בשיא הפאניקה שהייתה לפני קראייב
ועדיין אני מקווה שפיבן ובינימין יהיו על הספסל ובמקומם יגיעו 2 זרים טובים
לא רע , ופחות גרוע ממה שדמיינו בשיא הפאניקה שהייתה לפני קראייב
ועדיין אני מקווה שפיבן ובינימין יהיו על הספסל ובמקומם יגיעו 2 זרים טובים
-
- קיבל.ה 158 לייקים
מה הלוז עם רוחאנא? לא בתוכניות כמעט סגר בבני יהודה ובסוף זה נפל.
אני רואה אותו מתאמן רגיל עם הקבוצה, מצטלם למדיה דיי וכו.
אולי נתחיל להשתמש בו מהספסל? הוא לא פחות טוב מארי כהן ונותן עוד עומק
אני רואה אותו מתאמן רגיל עם הקבוצה, מצטלם למדיה דיי וכו.
אולי נתחיל להשתמש בו מהספסל? הוא לא פחות טוב מארי כהן ונותן עוד עומק
- 7even
- קיבל.ה 3166 לייקים
-
- קיבל.ה 1297 לייקים
-
- קיבל.ה 439 לייקים
כל מי שהיה לו עיינים הבין שפאסי זה רכישת בלוף, הרבה גם כתבו את זה באותו יום שהחתימו אותו, היה צייפיה לרכש הרבה יותר טוב בטח אחרי כל ההבטחות שפיזרו, ציפו שהשחקנים יפרצו סוף סוף? הם היו בני 18 כן? וגם שם הרבה אמרו שלבנות על הרבה צעירים זה בעיה ונחש מה? זה באמת הייתה אחת הסיבות לירידה.arik89 כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 13:48אני לא מתעלם מכלום. אלטמן נחשב אז ישראלי בכיר ש-70 אחוז מהפורום הזה התחנן לבואו, אחרי עונה טובה באופן יחסי בחו"ל. הוא וצ'יבוטה קיבלו חוזים גדולים מאוד, בהרבה ממה שהניסנובים היו משלמים. אוזבולט היה חלוץ ליגה בכיר. רודריגז הגיע כזר הכי מרשים שהפועל הביאו מזה עשור.
בלוריאן הגיעה בהשאלה עם סעיף רכישה כאחד כבלם מבטיח. פאסי הגיע מהליגה הצרפתית השנייה - על הנייר, ליגה שסיפקה זרים טובים לליגה שלנו. דיארה, למשל, שיחק בליגה הצרפתית השלישית לפני הפועל חיפה. גם זובאס נחשב לשוער ליגה טוב.
רבים ציפו גם ששחקני המונידאליטו יפרצו סוף סוף, ואיתם גם הישאם לאיוס שנראה מעולה.
על הנייר, הסגל היה השישי בטיבו בליגה, אחרים אפילו אמרו רביעי. אבל פתחת את העונה עם מגן ימני אחד, אזוגי. בינואר הוא הוחלף ברז מאיר. לא היה מי שימסור כדור מהקישור להתקפה.
חייבים לגעת בנקודה חשובה - איכות הסגל על הנייר זה דבר חשוב, אבל לא הדבר היחיד. הסגל של הפועל בעשור האחרון תמיד היה טוב יותר ממה שהוא השיג, למעט עונה אחת. הלחץ בהפועל גדול יותר והשחקנים קורסים. היריבות משחקות אחרת מולנו (הקטנות מתבנקרות והפועל של השנים האחרונות לא ידעה להניע כדור. הגדולות באות באקסטרה מוטיבציה).
אז בעונה ההיא היה חסר מי שימסור, ולא היה מגן ימני. עכשיו אין מגן ימני, וחסר מי שימסור.
קרייב על הנייר מעולה, אבל הוא צריך לידו קשרים אחרים מפלקאו. אני לא אומר שנרד ליגה, אבל כרגע המצב עוד לא אופטימי.
-
- קיבל.ה 130 לייקים
הרבה אמרו שפאסי בלוף כמו שהרבה אומרים עכשיו שפלקאו בלוף. והרבה ענו להם שליגה שנייה בצרפת היא ליגה שיצרה הרבה שחקנים טובים לליגת העל, כמו שהרבה אומרים עכשיו שהליגה השנייה בברזיל שוות ערך ברמתה לליגה הישראלית.Adom_Adom כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 14:36כל מי שהיה לו עיינים הבין שפאסי זה רכישת בלוף, הרבה גם כתבו את זה באותו יום שהחתימו אותו, היה צייפיה לרכש הרבה יותר טוב בטח אחרי כל ההבטחות שפיזרו, ציפו שהשחקנים יפרצו סוף סוף? הם היו בני 18 כן? וגם שם הרבה אמרו שלבנות על הרבה צעירים זה בעיה ונחש מה? זה באמת הייתה אחת הסיבות לירידה.arik89 כתב: ↑14 אוגוסט 2025, 13:48אני לא מתעלם מכלום. אלטמן נחשב אז ישראלי בכיר ש-70 אחוז מהפורום הזה התחנן לבואו, אחרי עונה טובה באופן יחסי בחו"ל. הוא וצ'יבוטה קיבלו חוזים גדולים מאוד, בהרבה ממה שהניסנובים היו משלמים. אוזבולט היה חלוץ ליגה בכיר. רודריגז הגיע כזר הכי מרשים שהפועל הביאו מזה עשור.
ועצם זה שעל כל מה שכתבתי יצא לך להתמקד רק בפאסי ובצעירים אומרת המון..
בקיצור, מה שאני מנסה לומר שברמת הבעלות אנחנו בגן עדן, אבל מבחינה מקצועית, לרגע זה, לגיטימי להיות עדיין פסימי
מה הקטע שמקשקשים בטוויטר על שועה להפועל?
- Sin Queso
- קיבל.ה 652 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1427 לייקים
יצא לי, לצערי, להעביר כמה ימים בסופיה עם סגל בית"ר ירושלים ששהו שם למחנה אימונים
הם אפילו הזמינו אותי לצאת איתם איזה ערב.
חייב לציין שמכל הסגל המגעיל שלהם ירדן שועה היה ממש אחלה גבר, בחור לעניין שלא מחפש בלגאנים.
הם אפילו הזמינו אותי לצאת איתם איזה ערב.
חייב לציין שמכל הסגל המגעיל שלהם ירדן שועה היה ממש אחלה גבר, בחור לעניין שלא מחפש בלגאנים.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
כנראה שהוא התבגר רק בגלל שהוא משחק
בחיפה היה בעייתי מאוד כי לא נתנו לו לשחק
-
- קיבל.ה 53 לייקים
כנראה שבאמת משעמם היום אם השם של שועה עולה
הסוכן שלו אמר יותר מפעם אחת שהוא רוצה להתמנף כלכלית
מרוויח בביתר 350k ומכוון לאמירויות/כל מקום אחר שישדרג אותו כלכלית ולא דווקא מקצועית
בנוסף , סעיף שחרור שלו עומד על 1.5מ' יורו
הקיצר, לא יקרה
next
הסוכן שלו אמר יותר מפעם אחת שהוא רוצה להתמנף כלכלית
מרוויח בביתר 350k ומכוון לאמירויות/כל מקום אחר שישדרג אותו כלכלית ולא דווקא מקצועית
בנוסף , סעיף שחרור שלו עומד על 1.5מ' יורו
הקיצר, לא יקרה
next