נהנים מאד.
רוצים להינות גם בכדורגל
נהנים מאד.
הדבר היחידי לעשות זה לצלם ולקחת אנשים שנפגעו להתלונן, אתמול בקלות אפשר היה להאשים אותו באיום לרצח. אני אישית פשוט נגעל מהקיצוניות של הקהל בשנים האחרונות (הגרעין הקטן). אתמול זה עבר אצלי גבול מסוים.
אני אוהד 25 שנים, מעודד כל המשחק וחוזר צרוד, מגיע ליד אליהו כי הפועל משחקת שם.
שוב, כל הטיפול שמסתמך על גוף כמו המועדון או המשטרה לא הוכיח את עצמו כמועיל עד היום אולי אפילו ההיפך, האנטי שלהם כלפי אכיפה רק ישלהב אותם יותר. הדבר הכי גרוע שיכול לקרות מבחינתם זה שהקהל לא יתייחס אליהם. זה דורש הקרבה כזו או אחרת בסופו של דבר (וויתור על המקום בשער 5, פגיעה בעידוד ובאווירה..)RedDrifter כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 11:32 הדבר היחידי לעשות זה לצלם ולקחת אנשים שנפגעו להתלונן, אתמול בקלות אפשר היה להאשים אותו באיום לרצח. אני אישית פשוט נגעל מהקיצוניות של הקהל בשנים האחרונות (הגרעין הקטן). אתמול זה עבר אצלי גבול מסוים.
האולטראס אלופים בעידוד - ואלופים גם בלהרוס לעצמם
הדבר הנכון זה לתת להם להיות לבד בשער 5 להחרים כל השאר . כמו שרשמתי לפני, הארגון לא שווה כלום בלי הקהל, 50 -100 איש שרים עם דגלים זה לא כזה מגניב אם אין להם את כל הקהל.Hapolo כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 11:57שוב, כל הטיפול שמסתמך על גוף כמו המועדון או המשטרה לא הוכיח את עצמו כמועיל עד היום אולי אפילו ההיפך, האנטי שלהם כלפי אכיפה רק ישלהב אותם יותר. הדבר הכי גרוע שיכול לקרות מבחינתם זה שהקהל לא יתייחס אליהם. זה דורש הקרבה כזו או אחרת בסופו של דבר (וויתור על המקום בשער 5, פגיעה בעידוד ובאווירה..)RedDrifter כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 11:32 הדבר היחידי לעשות זה לצלם ולקחת אנשים שנפגעו להתלונן, אתמול בקלות אפשר היה להאשים אותו באיום לרצח. אני אישית פשוט נגעל מהקיצוניות של הקהל בשנים האחרונות (הגרעין הקטן). אתמול זה עבר אצלי גבול מסוים.
רוצים לשרוק בוז כי לא מאמינים בזה מה הבעיה? בפעם האחרונה שבדקתי אנחנו במדינה דמוקרטית ומותר להביע מחאה לגיטימית למשהו שאנחנו לא מסכימים איתו כגון שירי שואה וונדטה אישית נגד האיש שהרים אותנו לרמת היורוליג.KingZivos כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 12:58הדבר הנכון זה לתת להם להיות לבד בשער 5 להחרים כל השאר . כמו שרשמתי לפני, הארגון לא שווה כלום בלי הקהל, 50 -100 איש שרים עם דגלים זה לא כזה מגניב אם אין להם את כל הקהל.Hapolo כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 11:57שוב, כל הטיפול שמסתמך על גוף כמו המועדון או המשטרה לא הוכיח את עצמו כמועיל עד היום אולי אפילו ההיפך, האנטי שלהם כלפי אכיפה רק ישלהב אותם יותר. הדבר הכי גרוע שיכול לקרות מבחינתם זה שהקהל לא יתייחס אליהם. זה דורש הקרבה כזו או אחרת בסופו של דבר (וויתור על המקום בשער 5, פגיעה בעידוד ובאווירה..)RedDrifter כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 11:32 הדבר היחידי לעשות זה לצלם ולקחת אנשים שנפגעו להתלונן, אתמול בקלות אפשר היה להאשים אותו באיום לרצח. אני אישית פשוט נגעל מהקיצוניות של הקהל בשנים האחרונות (הגרעין הקטן). אתמול זה עבר אצלי גבול מסוים.
הבעיה שאוהדים לא יעשו את זה כי הם מאמינים שהם פוגעים בקבוצה בגלל הארגון.
בלי קשר אני חושב ששער 7 ושאר השורקים צריכים להרגע עם השריקות שלהם זה מוגזם מאוד, הטענות לא יכולות להיות רק כלפי האולטראס
1. לא באים ליד אליהו קריאה לגיטימית זכותם בתור ארגון בכלל אין מה לשרוק לה בוז, אפשר פשוט לא להצטרף .
2. עופר ינאי בן זונה הייתי חי גם עם זה, פשוט לא להצטרף.. אתם סתם מדליקים אותם.
3. כל שירי השואה ןמכבי לגז מגיע את הבוז הכי גדול שיש
התבלבלת חמוד.KingZivos כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 12:58הדבר הנכון זה לתת להם להיות לבד בשער 5 להחרים כל השאר . כמו שרשמתי לפני, הארגון לא שווה כלום בלי הקהל, 50 -100 איש שרים עם דגלים זה לא כזה מגניב אם אין להם את כל הקהל.Hapolo כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 11:57שוב, כל הטיפול שמסתמך על גוף כמו המועדון או המשטרה לא הוכיח את עצמו כמועיל עד היום אולי אפילו ההיפך, האנטי שלהם כלפי אכיפה רק ישלהב אותם יותר. הדבר הכי גרוע שיכול לקרות מבחינתם זה שהקהל לא יתייחס אליהם. זה דורש הקרבה כזו או אחרת בסופו של דבר (וויתור על המקום בשער 5, פגיעה בעידוד ובאווירה..)RedDrifter כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 11:32 הדבר היחידי לעשות זה לצלם ולקחת אנשים שנפגעו להתלונן, אתמול בקלות אפשר היה להאשים אותו באיום לרצח. אני אישית פשוט נגעל מהקיצוניות של הקהל בשנים האחרונות (הגרעין הקטן). אתמול זה עבר אצלי גבול מסוים.
בלי קשר אני חושב ששער 7 ושאר השורקים צריכים להרגע עם השריקות שלהם זה מוגזם מאוד, הטענות לא יכולות להיות רק כלפי האולטראס
1. לא באים ליד אליהו קריאה לגיטימית זכותם בתור ארגון בכלל אין מה לשרוק לה בוז, אפשר פשוט לא להצטרף .
באיזה שהוא מקום אתה צודק גם לא ממקומי או ממקום אף אחד להחליט איפה הגבול ועל מה לשרוק ועל מה לא, תשרוק על מה שבא לך אף אחד לא סותם לך את הפה אבל לדעתי האישית צריך לעשות הפרדה בין קללות ״אוי קראו לו בן זונה״ (שכן היום לגיטימיים בכדורגל לצערי אבל אין מה לעשות ) לבין ביזוי שואה ואיחולים קשים בידי ארגון שכמה מחבריו נרצחו ונשרפו..RedDrifter כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 13:04רוצים לשרוק בוז כי לא מאמינים בזה מה הבעיה? בפעם האחרונה שבדקתי אנחנו במדינה דמוקרטית ומותר להביע מחאה לגיטימית למשהו שאנחנו לא מסכימים איתו כגון שירי שואה וונדטה אישית נגד האיש שהרים אותנו לרמת היורוליג.KingZivos כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 12:58הדבר הנכון זה לתת להם להיות לבד בשער 5 להחרים כל השאר . כמו שרשמתי לפני, הארגון לא שווה כלום בלי הקהל, 50 -100 איש שרים עם דגלים זה לא כזה מגניב אם אין להם את כל הקהל.Hapolo כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 11:57
שוב, כל הטיפול שמסתמך על גוף כמו המועדון או המשטרה לא הוכיח את עצמו כמועיל עד היום אולי אפילו ההיפך, האנטי שלהם כלפי אכיפה רק ישלהב אותם יותר. הדבר הכי גרוע שיכול לקרות מבחינתם זה שהקהל לא יתייחס אליהם. זה דורש הקרבה כזו או אחרת בסופו של דבר (וויתור על המקום בשער 5, פגיעה בעידוד ובאווירה..)
יותר מידי אנשים חושבים שהם שולטים בהפועל זה מצחיק.. תתעסקו בלעודד, לא להתריס ולא לפלג.
חמוד תקרא לחברים שלך, אני מדבר יפה ומביע דעה אז אם כבר אתה מדבר על זכויות זה לכל הצדדים.רדפוקס כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 13:08התבלבלת חמוד.KingZivos כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 12:58הדבר הנכון זה לתת להם להיות לבד בשער 5 להחרים כל השאר . כמו שרשמתי לפני, הארגון לא שווה כלום בלי הקהל, 50 -100 איש שרים עם דגלים זה לא כזה מגניב אם אין להם את כל הקהל.Hapolo כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 11:57
שוב, כל הטיפול שמסתמך על גוף כמו המועדון או המשטרה לא הוכיח את עצמו כמועיל עד היום אולי אפילו ההיפך, האנטי שלהם כלפי אכיפה רק ישלהב אותם יותר. הדבר הכי גרוע שיכול לקרות מבחינתם זה שהקהל לא יתייחס אליהם. זה דורש הקרבה כזו או אחרת בסופו של דבר (וויתור על המקום בשער 5, פגיעה בעידוד ובאווירה..)
זכותם לשיר מה שהם רוצים (ובכך לפלג את הקהל) וזכותו של שאר הקהל להגיב בבוז.
אם הם לא רוצים לפלג או לא רוצים שישרקו להם בוז שישאירו את המאבק בעופר ינאי מחוץ לגבולות איצטדיון בלומפילד.
אני אגיד את זה ככה. אוהדים באים לעודד - לא להתסיס ולהתריס.KingZivos כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 13:15באיזה שהוא מקום אתה צודק גם לא ממקומי או ממקום אף אחד להחליט איפה הגבול ועל מה לשרוק ועל מה לא, תשרוק על מה שבא לך אף אחד לא סותם לך את הפה אבל לדעתי האישית צריך לעשות הפרדה בין קללות ״אוי קראו לו בן זונה״ (שכן היום לגיטימיים בכדורגל לצערי אבל אין מה לעשות ) לבין ביזוי שואה ואיחולים קשים בידי ארגון שכמה מחבריו נרצחו ונשרפו..RedDrifter כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 13:04רוצים לשרוק בוז כי לא מאמינים בזה מה הבעיה? בפעם האחרונה שבדקתי אנחנו במדינה דמוקרטית ומותר להביע מחאה לגיטימית למשהו שאנחנו לא מסכימים איתו כגון שירי שואה וונדטה אישית נגד האיש שהרים אותנו לרמת היורוליג.KingZivos כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 12:58
הדבר הנכון זה לתת להם להיות לבד בשער 5 להחרים כל השאר . כמו שרשמתי לפני, הארגון לא שווה כלום בלי הקהל, 50 -100 איש שרים עם דגלים זה לא כזה מגניב אם אין להם את כל הקהל.
יותר מידי אנשים חושבים שהם שולטים בהפועל זה מצחיק.. תתעסקו בלעודד, לא להתריס ולא לפלג.
ואת ההפרדה הזו כל אחד יכול לעשות.
נגיד לא באים ליד אליהו מה פאקינג בעיה בזה, הם ארגון וכארגון לקחו החלטה .. במיוחד שאתה מרוצה ממנה אז שחרר .
ועופר ינאי בן זונה פעם במשחק של 20 אנשים לא יהרוג אף אחד . הם אוהבים את הרעש שלכם…
אחלה, יהיה לך את זה ביד אליהו השנה.RedDrifter כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 11:16מעדיף שקט באיצטדיון ולא איש גדר שמאיים על ילדים ומבוגרים כי הם חושבים אחרת ממנו. פשוט גועל נפש ובושה.
אלה לא הערכים של המועדון הזה, הם לא הפועל.
אתה רשמת שלא באים ליד אליהו זאת קריאה לגיטימית ואין מה לשרוק לה בוז - כלומר ניתן להסיק שאתה טוען שבוז לקריאות כאלה ואחרות זה לא לגיטימי.KingZivos כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 13:19חמוד תקרא לחברים שלך, אני מדבר יפה ומביע דעה אז אם כבר אתה מדבר על זכויות זה לכל הצדדים.רדפוקס כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 13:08התבלבלת חמוד.KingZivos כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 12:58
הדבר הנכון זה לתת להם להיות לבד בשער 5 להחרים כל השאר . כמו שרשמתי לפני, הארגון לא שווה כלום בלי הקהל, 50 -100 איש שרים עם דגלים זה לא כזה מגניב אם אין להם את כל הקהל.
זכותם לשיר מה שהם רוצים (ובכך לפלג את הקהל) וזכותו של שאר הקהל להגיב בבוז.
אם הם לא רוצים לפלג או לא רוצים שישרקו להם בוז שישאירו את המאבק בעופר ינאי מחוץ לגבולות איצטדיון בלומפילד.
אני לא חבר של האולטראס ונרתע מרוב מה שהם עושים אבל יש דברים שממש לגיטימי להם לעשות כמו לא לבוא ליד אליהו וגם להדד את זה כמחאה .
מחר 50 איש יחליטו שהם שורקים בוז לאחרייך הפועל כי הם לא אוהבים את השיר?
בסוף זה יציע וצריך להגיע לאיזה שהוא קונצנזוס וזה אומר שחלק מהצדדים צריכים להתפשר .
אז כן יש דברים שממש זכותם לשיר, וממש עדיף שהשאר ישמור את הקול שלו למחאות אמיתיות. אני לא אומר לאף אחד מתי לשיר או לשרוק אני אומר את דעתי מזווית נוספת .
איפה ראית שמישהו כתב משהו על נחיתות?
לא חייבים להביא את המחאות המפגרות מהכדורסל לבלומפילד, לא חייבים לאיים ולהשתמש באלימות נגד אוהדים שמנתגדים למחאה המפגרת שלהם.לירון האדום כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 13:31אחלה, יהיה לך את זה ביד אליהו השנה.RedDrifter כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 11:16מעדיף שקט באיצטדיון ולא איש גדר שמאיים על ילדים ומבוגרים כי הם חושבים אחרת ממנו. פשוט גועל נפש ובושה.
דרך אגב, לא חייבים לעשות מנוי לשער 5.
יש עוד אפשרויות
אפשר גם לא לאיים ולדפוק מכות לאוהדים שחושבים אחרת גם אם הם יושבים בשער 5. כמו בסל הכל מתכנס לשאלה אחת האם הארגון מעל המועדון ומעל הכל או לא.לירון האדום כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 13:31אחלה, יהיה לך את זה ביד אליהו השנה.RedDrifter כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 11:16מעדיף שקט באיצטדיון ולא איש גדר שמאיים על ילדים ומבוגרים כי הם חושבים אחרת ממנו. פשוט גועל נפש ובושה.
יש עוד אפשרויות
אבל אני רוצה לעודד?לירון האדום כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 13:31אחלה, יהיה לך את זה ביד אליהו השנה.RedDrifter כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 11:16מעדיף שקט באיצטדיון ולא איש גדר שמאיים על ילדים ומבוגרים כי הם חושבים אחרת ממנו. פשוט גועל נפש ובושה.
יש עוד אפשרויות
+רדפוקס כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 13:33לא חייבים להביא את המחאות המפגרות מהכדורסל לבלומפילד, לא חייבים לאיים ולהשתמש באלימות נגד אוהדים שמנתגדים למחאה המפגרת שלהם.לירון האדום כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 13:31אחלה, יהיה לך את זה ביד אליהו השנה.RedDrifter כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 11:16
מעדיף שקט באיצטדיון ולא איש גדר שמאיים על ילדים ומבוגרים כי הם חושבים אחרת ממנו. פשוט גועל נפש ובושה.
יש עוד אפשרויות
אין להם בעלות על שער 5 ואפשר לשבת בשער 5 ולשרוק בוז לעופר ינאי הוא בן זונה, ללא באים ליד אליהו וגם לקריאות שואה (אני עושה את זה שנים).
מה שכן - לא חייבים לשבת בגוש, בזה אתה צודק ואני אכן לא יושב שם.
מסכיםרדפוקס כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 13:33לא חייבים להביא את המחאות המפגרות מהכדורסל לבלומפילד, לא חייבים לאיים ולהשתמש באלימות נגד אוהדים שמנתגדים למחאה המפגרת שלהם.לירון האדום כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 13:31אחלה, יהיה לך את זה ביד אליהו השנה.RedDrifter כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 11:16
מעדיף שקט באיצטדיון ולא איש גדר שמאיים על ילדים ומבוגרים כי הם חושבים אחרת ממנו. פשוט גועל נפש ובושה.
יש עוד אפשרויות
אין להם בעלות על שער 5 ואפשר לשבת בשער 5 ולשרוק בוז לעופר ינאי הוא בן זונה, ללא באים ליד אליהו וגם לקריאות שואה (אני עושה את זה שנים).
אחלה, בכיףRedDrifter כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 13:39אבל אני רוצה לעודד?לירון האדום כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 13:31אחלה, יהיה לך את זה ביד אליהו השנה.RedDrifter כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 11:16
יש עוד אפשרויות
אתה מבין שזה לא הגיוני להגיד לאנשים או שתתיישרו עם דף המסרים של הארגון או שתעברו שער? מה זה פה דיקטטורה?
אני אעודד עם האולטראס ובלי ואביע את דעתי כשארגיש צורך בכך, גם אם האולטראס לא אוהב את זה.
מה זאת אומרת מה ההגיון?
כאשר אמרת שהוא יהנה עם "הקהל שהוא רוצה", היה נשמע כאילו הורדת בדרגה את הקהל שמגיע ליד אליהו, כלומר שהוא נחות יותר מאשר אוהדים אחרים.לירון האדום כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 13:32איפה ראית שמישהו כתב משהו על נחיתות?
למה אתה חושב שאתה נחות?
הטעות שלכם זה שאתם קוראים להם אוהדים.
למה משהו אישי? זה נראה לך לגיטימי לאיים על אנשים בשער 7 בגלל שהם שורקים בוז?אסון למכבי כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 17:47 איזה תגובות של גועל נפש ורפש יש פה. לגיטימי להעביר ביקורת, אבל מרגיש שיש פה כמה שפשוט מחכים מעבר לפינה כמו אוכלי נבלות, איכס. כמראה יש להם משהו אישי נגד האולטראס.
האמת שאני נהנה מאד ביד אליהו.. לא צריך אולם אחר, זה המקום הטבעי שלנו, בדיוק כמו בלומפילד.
אין לי שום דבר אישי נגד האולטאראס חוץ מהעובדה(שוב: עובדה) שאין שום קשר בינם לבין הפועל ת"א. כדורגל וכדורסל.אסון למכבי כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 17:47 איזה תגובות של גועל נפש ורפש יש פה. לגיטימי להעביר ביקורת, אבל מרגיש שיש פה כמה שפשוט מחכים מעבר לפינה כמו אוכלי נבלות, איכס. כמראה יש להם משהו אישי נגד האולטראס.
ממש לא, הוא כתב שהוא לא רוצה תופים ואת האולטראס, ביד אליהו לא יהיה את זה.Adam כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 17:08כאשר אמרת שהוא יהנה עם "הקהל שהוא רוצה", היה נשמע כאילו הורדת בדרגה את הקהל שמגיע ליד אליהו, כלומר שהוא נחות יותר מאשר אוהדים אחרים.לירון האדום כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 13:32איפה ראית שמישהו כתב משהו על נחיתות?
למה אתה חושב שאתה נחות?
אם זו לא הייתה כוונתך, מתנצל.
מדובר במיעוט של 100 ילדים כרותיי אונהMr.china כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 13:42+רדפוקס כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 13:33לא חייבים להביא את המחאות המפגרות מהכדורסל לבלומפילד, לא חייבים לאיים ולהשתמש באלימות נגד אוהדים שמנתגדים למחאה המפגרת שלהם.לירון האדום כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 13:31
אחלה, יהיה לך את זה ביד אליהו השנה.
יש עוד אפשרויות
אני אשכרה 20 שנה רצוף מנוי בשער 5, אז בגלל כל מיני ילדים מושפעים שעוד לא יצאו מהביצה של אבא שלהם כשאני עשיתי מנוי
אני צריך להפסיק לבוא
ביד אליהו יש תופים ויש עידודלירון האדום כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 19:03ממש לא, הוא כתב שהוא לא רוצה תופים ואת האולטראס, ביד אליהו לא יהיה את זה.Adam כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 17:08כאשר אמרת שהוא יהנה עם "הקהל שהוא רוצה", היה נשמע כאילו הורדת בדרגה את הקהל שמגיע ליד אליהו, כלומר שהוא נחות יותר מאשר אוהדים אחרים.לירון האדום כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 13:32
איפה ראית שמישהו כתב משהו על נחיתות?
למה אתה חושב שאתה נחות?
אם זו לא הייתה כוונתך, מתנצל.
שיהנה שם
תופים שהבעלים מימן, עידוד חלש.בני12 כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 19:46ביד אליהו יש תופים ויש עידודלירון האדום כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 19:03ממש לא, הוא כתב שהוא לא רוצה תופים ואת האולטראס, ביד אליהו לא יהיה את זה.
שיהנה שם
פשוט אין אולטראס (גם אין אלימות, אין עימותים עם המשטרה, אין זריקת חפצים למגרש, אין קנסות ואין הורדת נקודות)
מה הבעיה שעופר מימן את התופים?לירון האדום כתב: ↑11 אוגוסט 2025, 01:03תופים שהבעלים מימן, עידוד חלש.בני12 כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 19:46ביד אליהו יש תופים ויש עידודלירון האדום כתב: ↑10 אוגוסט 2025, 19:03
ממש לא, הוא כתב שהוא לא רוצה תופים ואת האולטראס, ביד אליהו לא יהיה את זה.
שיהנה שם
פשוט אין אולטראס (גם אין אלימות, אין עימותים עם המשטרה, אין זריקת חפצים למגרש, אין קנסות ואין הורדת נקודות)
בוא נראה מה יהיה השנה, בזמן שעופר משקיע הון בקבוצה אבל מינוס בקהל.