השאלה מה הציעו / לחצו.
כמו תפקיד בהמשך וגם מעט בהווה מעבר לדקות משחק.
השאלה מה הציעו / לחצו.
עם כמה שאני מעריך את נאתכו כשחקן, לא חושב שלהביא אותו בגיל 37 היה הצעד הנכון עבורנו. איחר בשנתייםהאדום מרמת גן כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 00:05השאלה מה הציעו / לחצו.
כמו תפקיד בהמשך וגם מעט בהווה מעבר לדקות משחק.
תן לנו גם תקווה לכך שוולקאם קרבtalb55 כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 09:09 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=514772
למרות שכתבו מכבי, אלו היינו אנחנו. זה היה או אנחנו או הם, בסוף בחר בקרבאח.
נראה פרופיל טובtalb55 כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 09:09 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=514772
אתה מזהה את הדפוס?talb55 כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 09:09 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=514772
אחלה פרופיל אבל זה שחקן ששיחק רק 27 דקות שנה שעברה מוזר טיפהtalb55 כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 09:09 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=514772
מממ...השחקנים שיבואו למועדון בקבוצה שעלתה מהליגה השניה בישראל, שלא משחק באירופה למדינה במלחמה הם רק כאלה שלא תהיה להם אופציה אחרת.אוגוסטוס היל כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 09:24אתה מזהה את הדפוס?talb55 כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 09:09 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=514772
זה מרגיש שמישהו שם לא מודע למעמד שלנו ומכוון לשחקנים שיבואו רק אם אם לא תהיה להם אופציה אחרת
מאה וזה גם בסדר לכוון גבוה אבל אם זה המצב אתה אמור בתחילת יולי לעשות חישוב מסלול מחדש ולבנות אסטרטגיה שונהשחר כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 09:58מממ...השחקנים שיבואו למועדון בקבוצה שעלתה מהליגה השניה בישראל, שלא משחק באירופה למדינה במלחמה הם רק כאלה שלא תהיה להם אופציה אחרת.אוגוסטוס היל כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 09:24אתה מזהה את הדפוס?talb55 כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 09:09 https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=514772
זה מרגיש שמישהו שם לא מודע למעמד שלנו ומכוון לשחקנים שיבואו רק אם אם לא תהיה להם אופציה אחרת
מנסים לפתות אותם בסכומים גבוהים יותר מכאלה שירוויחו במועדונים אחרים, אבל זה לא קל.
מה האסטרטגיה? להביא שחקנים גרועים?אוגוסטוס היל כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 10:10מאה וזה גם בסדר לכוון גבוה אבל אם זה המצב אתה אמור בתחילת יולי לעשות חישוב מסלול מחדש ולבנות אסטרטגיה שונהשחר כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 09:58מממ...השחקנים שיבואו למועדון בקבוצה שעלתה מהליגה השניה בישראל, שלא משחק באירופה למדינה במלחמה הם רק כאלה שלא תהיה להם אופציה אחרת.אוגוסטוס היל כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 09:24
אתה מזהה את הדפוס?
מנסים לפתות אותם בסכומים גבוהים יותר מכאלה שירוויחו במועדונים אחרים, אבל זה לא קל.
* הלוואי שיסתמו לי את הפה
זה לא -או שחקנים מסוג זרתותח או גרועים...שחר כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 10:22מה האסטרטגיה? להביא שחקנים גרועים?אוגוסטוס היל כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 10:10מאה וזה גם בסדר לכוון גבוה אבל אם זה המצב אתה אמור בתחילת יולי לעשות חישוב מסלול מחדש ולבנות אסטרטגיה שונה
* הלוואי שיסתמו לי את הפה
אני לא מכיר את השוק ואת האופציות, אבל בטוח שמנסים להביא את הכי טוב שאפשר בהתאם לתקציב.
נראה לי שחמישה שחקנים יוחתמו בסוף, לא בטוח שהכי טובים שהיה אפשר להביא ובטוח שבתזמון ממש גרוע שפגע בהכנה.
נקודת הפתיחה היתה בעייתית ויש מצב שנעשו טעויות במערכת שהיא חדשה יחסית.
אבל אני עדיין מסרב להיות בפאניקה ואמשיך לחכות עד סוף החלון.
אבל זה ממש לא מה שאומרים. לפחות לא אני. זה ממש לא שחור לבן.
ברדה אמר בראיון לפני שבועיים שיגיעו גם לקראת סוף החלון שחקנים… ברחו חלקם בגלל המלחמה, היו כאלה שנפלו באופן טבעי.. המצב לא אידיאלי אבל מנסים להוציא את המקסימום בגלל זה אמרתי כמה פעמים שצריך לתת לדברים להתגלגל ולראות מה קורה רק באוקטובר כי בסוף אם נביא פלייאוף עליון וניצחון בדרבי כולם יגידו מזל שחיכו.אוגוסטוס היל כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 10:56אבל זה ממש לא מה שאומרים. לפחות לא אני. זה ממש לא שחור לבן.
כרגע בניית הסגל לא ברורה
חסרים הרבה שחקנים ועוד רגע מתחילה הליגה.
זו המציאות.
אתה יודע זה לא שכל השכל הידע ההבנה נמצאים אצל ההנהלה
מותר לבקר ונדמה לי שלפחות כרגע יש על מה.
כאמור אני מקווה יסתמו לי את הפה ויגיעו עוד רגע 5 תותחים
הלוואי
תגיד למה זה נשמע(נקרא) שאתה מדברר את המועדון?RedDrifter כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 11:05ברדה אמר בראיון לפני שבועיים שיגיעו גם לקראת סוף החלון שחקנים… ברחו חלקם בגלל המלחמה, היו כאלה שנפלו באופן טבעי.. המצב לא אידיאלי אבל מנסים להוציא את המקסימום בגלל זה אמרתי כמה פעמים שצריך לתת לדברים להתגלגל ולראות מה קורה רק באוקטובר כי בסוף אם נביא פלייאוף עליון וניצחון בדרבי כולם יגידו מזל שחיכו.אוגוסטוס היל כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 10:56אבל זה ממש לא מה שאומרים. לפחות לא אני. זה ממש לא שחור לבן.
כרגע בניית הסגל לא ברורה
זו המציאות.
הלוואי
אין מה לעשות המצב מתסכל מאוד ומבאס שלא באו יותר שחקנים עד כה אבל צריך לחכות ולראות מה בסוף יצא.. שנה הבאה כשלא נצטרך להחליף את כל ה22 שחקנים שלנו יהיה הרבה יותר קל נקודתית להתחזק.
אני לא יודע מה הסיפורRedDrifter כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 11:05ברדה אמר בראיון לפני שבועיים שיגיעו גם לקראת סוף החלון שחקנים… ברחו חלקם בגלל המלחמה, היו כאלה שנפלו באופן טבעי.. המצב לא אידיאלי אבל מנסים להוציא את המקסימום בגלל זה אמרתי כמה פעמים שצריך לתת לדברים להתגלגל ולראות מה קורה רק באוקטובר כי בסוף אם נביא פלייאוף עליון וניצחון בדרבי כולם יגידו מזל שחיכו.אוגוסטוס היל כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 10:56אבל זה ממש לא מה שאומרים. לפחות לא אני. זה ממש לא שחור לבן.
כרגע בניית הסגל לא ברורה
זו המציאות.
הלוואי
אין מה לעשות המצב מתסכל מאוד ומבאס שלא באו יותר שחקנים עד כה אבל צריך לחכות ולראות מה בסוף יצא.. שנה הבאה כשלא נצטרך להחליף את כל ה22 שחקנים שלנו יהיה הרבה יותר קל נקודתית להתחזק.
לא מדברר כלום ולא מבין מה הבעיה עם הדעה שלי? אתה לא חייב להסכים איתי אני פשוט מנסה להרגיע אנשים מתוך רצון להאמין שאנחנו בדרך יותר טובה מה כל כך מוזר בזה ורע בלהיות בדעה הזאת?Adom_Adom כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 11:10תגיד למה זה נשמע(נקרא) שאתה מדברר את המועדון?RedDrifter כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 11:05ברדה אמר בראיון לפני שבועיים שיגיעו גם לקראת סוף החלון שחקנים… ברחו חלקם בגלל המלחמה, היו כאלה שנפלו באופן טבעי.. המצב לא אידיאלי אבל מנסים להוציא את המקסימום בגלל זה אמרתי כמה פעמים שצריך לתת לדברים להתגלגל ולראות מה קורה רק באוקטובר כי בסוף אם נביא פלייאוף עליון וניצחון בדרבי כולם יגידו מזל שחיכו.אוגוסטוס היל כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 10:56
כרגע בניית הסגל לא ברורה
זו המציאות.
הלוואי
נלך רגע על הקו שלך, של ה"אם".RedDrifter כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 11:05ברדה אמר בראיון לפני שבועיים שיגיעו גם לקראת סוף החלון שחקנים… ברחו חלקם בגלל המלחמה, היו כאלה שנפלו באופן טבעי.. המצב לא אידיאלי אבל מנסים להוציא את המקסימום בגלל זה אמרתי כמה פעמים שצריך לתת לדברים להתגלגל ולראות מה קורה רק באוקטובר כי בסוף אם נביא פלייאוף עליון וניצחון בדרבי כולם יגידו מזל שחיכו.אוגוסטוס היל כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 10:56אבל זה ממש לא מה שאומרים. לפחות לא אני. זה ממש לא שחור לבן.
כרגע בניית הסגל לא ברורה
זו המציאות.
הלוואי
ברור שזה גם כסףאוגוסטוס היל כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 11:11אני לא יודע מה הסיפורRedDrifter כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 11:05ברדה אמר בראיון לפני שבועיים שיגיעו גם לקראת סוף החלון שחקנים… ברחו חלקם בגלל המלחמה, היו כאלה שנפלו באופן טבעי.. המצב לא אידיאלי אבל מנסים להוציא את המקסימום בגלל זה אמרתי כמה פעמים שצריך לתת לדברים להתגלגל ולראות מה קורה רק באוקטובר כי בסוף אם נביא פלייאוף עליון וניצחון בדרבי כולם יגידו מזל שחיכו.אוגוסטוס היל כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 10:56
כרגע בניית הסגל לא ברורה
זו המציאות.
הלוואי
זה כנראה גם כסף
אם אתה סטרטאפ שרוצה לקחת טאלנטים מגוגל אתה צריך להיות מאוד אטרקטיבי. מאוד
רק היום פורסמה כתבה על השחקן הספרדי, זה נותן אינדיקציה לאן מכוונים.אוגוסטוס היל כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 10:56אבל זה ממש לא מה שאומרים. לפחות לא אני. זה ממש לא שחור לבן.
כרגע בניית הסגל לא ברורה
זו המציאות.
הלוואי
לפי מה שאתה יודע, יהיו פה שני שחקנים שיגיעו עד סופ״ש הבא?L.S כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 11:18רק היום פורסמה כתבה על השחקן הספרדי, זה נותן אינדיקציה לאן מכוונים.אוגוסטוס היל כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 10:56אבל זה ממש לא מה שאומרים. לפחות לא אני. זה ממש לא שחור לבן.
כרגע בניית הסגל לא ברורה
זו המציאות.
הלוואי
הציעו לו סכומים יפים מאוד ובסוף הוא החליט שישראל זה ביג נו
ממשיכים לנסות, לא רוצים להפשר.
אני שמח מאוד שמנסים לבנות לי קבוצה מצוינת.
נכון שבזמן הזה זה כבר הופך ללא אידיאלי, אני בכל זאת מעדיף להמתין בתקווה שכן יגיעו לפה שחקני איכות
לוסיאנו כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 11:23לפי מה שאתה יודע, יהיו פה שני שחקנים שיגיעו עד סופ״ש הבא?L.S כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 11:18רק היום פורסמה כתבה על השחקן הספרדי, זה נותן אינדיקציה לאן מכוונים.אוגוסטוס היל כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 10:56
כרגע בניית הסגל לא ברורה
זו המציאות.
הלוואי
הציעו לו סכומים יפים מאוד ובסוף הוא החליט שישראל זה ביג נו
ממשיכים לנסות, לא רוצים להפשר.
אני שמח מאוד שמנסים לבנות לי קבוצה מצוינת.
נכון שבזמן הזה זה כבר הופך ללא אידיאלי, אני בכל זאת מעדיף להמתין בתקווה שכן יגיעו לפה שחקני איכות
ואם יגיע בלם זר, ישראלוב יצא בהשאלה?
מחילה, לא התכוונתי לפגוע.אוגוסטוס היל כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 11:19 אתה צריך להביא את הכי טוב שאפשר
וברור שזה לא כזה פשוט וגם בטוח שניפול בחלק מהזרים, ובטח שלא להביא שחקנים פח.
אבל אי אפשר על כל מילת ביקורת (ממש לא מתלהמת) להקצין לצד השני כדי להתחמק מהתמודדות עם הטענה
אני נוטה הרבה שנים להחזיק בתפיסה הזו גם, אבל בוא נדבר על זה רגע.אסון למכבי כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 11:33 כל הביקורות מוצדקות אבל לדעתי זה שגוי בנקודת ההסתכלות. כלומר אם תבחנו את המצב לראייה עתידית לעונות קדימה או לעונה הזאת בלבד. זה כמו להשקיע במניה לטווח ארוך או לסווינג כאשר לטווח ארוך זה פחות קריטי לך צה יקרה איתה בחודש הקרוב.
אני גם חושב שאנחנו ביידים טובות הרבה יותר ממה שהיה לנו אולי אי פעם ואמרתי את זה מהקיץ הקודם כברRedDrifter כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 11:12לא מדברר כלום ולא מבין מה הבעיה עם הדעה שלי? אתה לא חייב להסכים איתי אני פשוט מנסה להרגיע אנשים מתוך רצון להאמין שאנחנו בדרך יותר טובה מה כל כך מוזר בזה ורע בלהיות בדעה הזאת?Adom_Adom כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 11:10תגיד למה זה נשמע(נקרא) שאתה מדברר את המועדון?RedDrifter כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 11:05
ברדה אמר בראיון לפני שבועיים שיגיעו גם לקראת סוף החלון שחקנים… ברחו חלקם בגלל המלחמה, היו כאלה שנפלו באופן טבעי.. המצב לא אידיאלי אבל מנסים להוציא את המקסימום בגלל זה אמרתי כמה פעמים שצריך לתת לדברים להתגלגל ולראות מה קורה רק באוקטובר כי בסוף אם נביא פלייאוף עליון וניצחון בדרבי כולם יגידו מזל שחיכו.
תמיד ניסו לעשות פה דברים טובים, גם החדלי אישים שניהלו אותנו קודם, עם כל הסלידה והשנאה אליהם.L.S כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 11:26מחילה, לא התכוונתי לפגוע.אוגוסטוס היל כתב: ↑08 אוגוסט 2025, 11:19 אתה צריך להביא את הכי טוב שאפשר
וברור שזה לא כזה פשוט וגם בטוח שניפול בחלק מהזרים, ובטח שלא להביא שחקנים פח.
אבל אי אפשר על כל מילת ביקורת (ממש לא מתלהמת) להקצין לצד השני כדי להתחמק מהתמודדות עם הטענה
הביקורת לגיטימית, חשוב לי שיראו שמנסים לעשות פה משהו גדול גם אם כרגע זה לא נראה ככה.