אשכול העלבות אישיות וזלזול בראייה המקצועית של חברים ליציע

קנסו דחוף, עכשיו יותר מתמיד! פתוח 24 שעות! משקה ראשון חינם! הנחה לפוחדים מ-5G!
שליחת תגובה
RedDrifter
קיבל.ה  83 לייקים

רדפוקס כתב: 07 אוגוסט 2025, 13:01
RedDrifter כתב: 07 אוגוסט 2025, 12:47 פלונטר השחקנים העכשווי הוא בעיה רצינית אין ספק.

להגדיר את החלון ככישלון בשלב זה הוא דיסוננס.
לא יכול להיות שאנשים פה ממשיכים לשפוך רעל על הפסד בהרכב שלישי לנתניה ללא מאמן כשאחד מהשחקנים שהיו על המגרש נחת לפני 48 שעות… זה לא רציני ואפילו גובל להטריל.

כולם פה אנליסטים גדולים בדיעבד אבל לאף אחד אין גישה או יכולת להגיד מה התקציב המדויק ואילו שחקנים אנחנו עוד רוצים להביא, אז נכון שלא היו הרבה זרים במחנה אימון או בגביע הטוטו האם בהכרח זה אומר משהו? ממש לא… שחקנים משחקים כרגע בקבוצות אחרות, מתאמנים איתם וכו.
אז אולי זה אומר משהו על הכימיה שיקח לה זמן להתפתח? לא בהכרח, ככה או ככה יצטרכו לעבוד על זה במהלך המשחק ואני בספק שאם הכימיה לא הייתה ממש עובדת היינו מחליפים את השחקנים אשר נביא, יכול מאוד להיות שהעיכוב הזה כן יגרום לשינוי מערך ו11 על המגרש, אבל שוב, הנזק היה יכול להיות גדול יותר במידה והם היו מביאים את כל האשר בא ליד - שורת התחתונה היא, שאף אחד לא יודע כי אין לנו מושג.

בשביל לתת ציונים להתנהלות והרכישות תצטרכו לחכות לאוקטובר לפחות כי הרי ברור לכולנו שאם נפתח בסערה של חמישה נצחונות רצופים אף אחד לא יפתח את הפה על הסו קולד איחור.

כרגע כולם פה טוחנים מים סביב הנושא של למה הביאו את x ולמה לא הביאו יותר y.
כולם היו מעדיפים לראות פה יותר זרים בשלב זה, כולם היו רוצים לראות יותר שחקני סגל.
הרכב שלישי עאלק, אנחנו שלושה שבועות מהמשחק הראשון בליגה ואתה עוד מעז לקרוא לאנשים שמבקרים את ההתנהלות טרולים.
מה זה הקשקוש הזה שאסור לבקר את ההתנהלות עוד אוקטובר? לא נאה לך אתה מוזמן לעצום עיניים לביקורת ולמציאות.
אתה פה חודש ונהיית השוטר הראשי של הפורום בניחוח של תעמולן, ילדים חסרי בושה הגיעו לפה ומטיפים לאנשים שבפורום הזה מעל עשור. תתקדם.
״אני הייתי x שנים משתמש פה ולכן אני צודק״
- לי זה נשמע כמו תעמולה יותר מהכל…
האם הנך אנליסט? סקאוטר? עובד המועדון? מה לך ולתוכניות המועדון אני שואל באמת… כולם פה רוצים יותר שחקנים כולל אני בשלב זה… אבל להגיע למצב שמעבירים ביקורת בלתי פוסקת על משחק אחד (מחצית אחת יותר נכון) של גביע הטוטו בשלב שיש עוד שבועיים לליגה ועדיין מסדרים את השורות הוא דיסוננס טוטאלי…
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5354 לייקים

RedDrifter כתב: 07 אוגוסט 2025, 13:05
RedDrifter כתב: 07 אוגוסט 2025, 12:47 פלונטר השחקנים העכשווי הוא בעיה רצינית אין ספק.

להגדיר את החלון ככישלון בשלב זה הוא דיסוננס.
לא יכול להיות שאנשים פה ממשיכים לשפוך רעל על הפסד בהרכב שלישי לנתניה ללא מאמן כשאחד מהשחקנים שהיו על המגרש נחת לפני 48 שעות… זה לא רציני ואפילו גובל להטריל.

כולם פה אנליסטים גדולים בדיעבד אבל לאף אחד אין גישה או יכולת להגיד מה התקציב המדויק ואילו שחקנים אנחנו עוד רוצים להביא, אז נכון שלא היו הרבה זרים במחנה אימון או בגביע הטוטו האם בהכרח זה אומר משהו? ממש לא… שחקנים משחקים כרגע בקבוצות אחרות, מתאמנים איתם וכו.
אז אולי זה אומר משהו על הכימיה שיקח לה זמן להתפתח? לא בהכרח, ככה או ככה יצטרכו לעבוד על זה במהלך המשחק ואני בספק שאם הכימיה לא הייתה ממש עובדת היינו מחליפים את השחקנים אשר נביא, יכול מאוד להיות שהעיכוב הזה כן יגרום לשינוי מערך ו11 על המגרש, אבל שוב, הנזק היה יכול להיות גדול יותר במידה והם היו מביאים את כל האשר בא ליד - שורת התחתונה היא, שאף אחד לא יודע כי אין לנו מושג.

בשביל לתת ציונים להתנהלות והרכישות תצטרכו לחכות לאוקטובר לפחות כי הרי ברור לכולנו שאם נפתח בסערה של חמישה נצחונות רצופים אף אחד לא יפתח את הפה על הסו קולד איחור.

כרגע כולם פה טוחנים מים סביב הנושא של למה הביאו את x ולמה לא הביאו יותר y.
כולם היו מעדיפים לראות פה יותר זרים בשלב זה, כולם היו רוצים לראות יותר שחקני סגל.
הרכב שלישי עאלק, אנחנו שלושה שבועות מהמשחק הראשון בליגה ואתה עוד מעז לקרוא לאנשים שמבקרים את ההתנהלות טרולים.
מה זה הקשקוש הזה שאסור לבקר את ההתנהלות עוד אוקטובר? לא נאה לך אתה מוזמן לעצום עיניים לביקורת ולמציאות.
אתה פה חודש ונהיית השוטר הראשי של הפורום בניחוח של תעמולן, ילדים חסרי בושה הגיעו לפה ומטיפים לאנשים שבפורום הזה מעל עשור. תתקדם.
האם הנך אנליסט? סקאוטר? עובד המועדון? מה לך ולתוכניות המועדון אני שואל באמת… כולם פה רוצים יותר שחקנים כולל אני בשלב זה… אבל להגיע למצב שמעבירים ביקורת בלתי פוסקת על משחק אחד (מחצית אחת יותר נכון) של גביע הטוטו בשלב שיש עוד שבועיים לליגה ועדיין מסדרים את השורות הוא דיסוננס טוטאלי…
גם הבנת הנקרא לא למדו אותכם? לא רשמתי שאני צודק ואתה טועה אמרתי שאתה לא תהיה פה שוטר ותגיד לאנשים מתי הם יכולים לבקר ומתי לא ותיתן להם ציונים לפי מועדי הביקורת.
לא נעים לך הביקורת? אף אחד לא עמד לך עם אקדח לרקה והכריח אותך לקרוא.
אגב, תבדוק מה המילה דיסוננס אומרת כי היא לא קשורה למה שאתה מנסה להביע כמדומני.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 07 אוגוסט 2025, 13:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
RedDrifter
קיבל.ה  83 לייקים

רדפוקס כתב: 07 אוגוסט 2025, 13:08
גם הבנת הנקרא לא למדו אותכם? לא רשמתי שאני צודק ואתה טועה אמרתי שאתה לא תהיה פה שוטר ותגיד לאנשים מתי הם יכולים לבקר ומתי לא ותיתן להם ציונים לפי מועדי הביקורת.
לא נעים לך הביקורת? אף אחד לא עמד לך עם אקדח לרקה והכריח אותך לקרוא.
אגב, תבדוק מה המילה דיסוננס אומרת כי היא לא קשורה למה שאתה מנסה להביע כמדומני.
לטעמי אתה זה שבוכה על הביקורת שאני מעביר פה על הקצף שיוצא לך מהפה וכל המלעיזים בשלב זה של העונה, אותי מעניין מה יהיה אם בעוד חודש וקצת יגיע שחקן שיתן לך את הגול בדרבי שיביא לניצחון הרי ברור לכולם שאז יגידו ״מזל שחיכו והביאו אותו ספציפית״ אינך יודע מה בפנקס ולמה מחכים או מה צריך לקרות בשביל ההחתמה הבאה הכל זה למה ולמה ואני מזכיר שוב בפעם השלישית, לפני שנתיים כשאנשים פה שיחקו אותה סקאוטרים גדולים כולם שיגעו את מיצנברג שיביא לנו את אלטמן הפצוע… להזכירך איך זה נגמר?
RedDrifter
קיבל.ה  83 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 07 אוגוסט 2025, 13:53
היי מוקיון.
קודם כל, אשמח לדעת אם הנך אנליסט, סקאוטר או עובד מועדון.
התשובה היא לא.
וגם אם כן, מי אתה שתחווה דעה על ביקורת ועל דיונים פה?
תתעלם ותתקדם. כל תועמלן פה התחיל להגיב אישית למשתמשים ביקורתיים.

יש פה 2-3 משתמשים שמזכירים בוטים. שלא משנה מה יכתבו יגנו על המועדון. לאורך השנים תמיד היו משתמשים עם ביקורת בוטה יותר.. אבל השנה ולראשונה בתולדות הפורום הזה בערך, משתמשים מגיבים להם ממקום לא ענייני אלא אישי לגמרי.

הביקורת היא לא על משחק אחד ולא על מחצית אחת.
אלא על ההתנהלות ועל העובדה שאין שחקנים.
זו חוצפה להציג את זה ככה
מכיוון שיש כמה משתמשים בפורום שמוצאים לנכון להשתמש במילים גדולות מאוד כגון ״מוקיון״, ״תעמולן״ וכו ברצוני להביא לפניכם את מיטב הביקורות והתגובות של אותם ליצנים לצורך מעין ״הבאה לדין״ (אני קטנוני) ולהוכיח כי אין להם באמת מושג על מה הם מדברים ואותם ליצנים בעצם שופכים רעל לכל עבר ללא הכרה וללא כל סיבה, לטעמי.
שוב, אינני מוציא לנכון שמה שהם רושמים פה הוא האמת ולכן אני נוהג לבקר באופן כללי בדרך כלל ולא ספציפי, אך מכיוון שהם רואים לנכון לעקוץ אותי בגלל דעותיי אין לי ספק שלהביא אותם ״לחשבון״ ולהתמודד עם השטויות שהם רושמים הוא הדבר הנכון לצורך ריסון הרעל שיוצא מהם

גיבורתי ורבותיי בפעם הראשונה העונה (וככל הנראה לא האחרונה) ברצוני להציג את האחד והיחיד, הסקאוטר הבלתי מעורער והליצן @צ'ימבויקה !
מבקש לקבל אותו באמצעות הפעלת הסרטון הבא בעת קריאת מצעד הדעות שלו מעונת הירידה!

להלן מיטב הביצועים:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

אכן תמונות קשות אך מביאות אותנו להסתכל על התמונה הרחבה יותר, תודה שהצטרפתם אלינו כאן בפינתו החדשה!
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1003 לייקים

@RedDrifter
קודם כל שאפו על הסטוקינג והמאמץ הזה
אני מעריך את הזמן שהשקעת בי

מעבר לזה שאתה טרול, מוקיון ותועמלן שהצטרף לפה אתמול.
אני גם חושב שצריך לאשפז אותך במחלקה סגורה.
מה שעשית פה, מעבר לזה שהוא חורג מהאופן והדרך שבה צריך להתנהל בפורום (אפשר לגמרי לכנות מישהו טרול ותועמלן אבל להתחיל לצלם פה מסכים ולשים שירים זו חריגה ברורה מהכללים)

לגבי העניין עצמו.
דווקא הוכחת את זה שאני יכול לשנות את דעתי מעת לעת וזו תכונה חיובית.
בכלל, אי אפשר לדעת מי מאיתנו צודק.
אתה תעמולן ואני בקיץ הזה בוחר לבקר.
מותר לי.

עזוב שגם חלק מההודעות שלי פה לדעתי היו ציניות אבל בן אדם ממש יכול להיות אופטימי ולטעות או להיות פסימי ולצאת צודק.
RedDrifter
קיבל.ה  83 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 07 אוגוסט 2025, 16:00 @RedDrifter

מה שעשית פה, מעבר לזה שהוא חורג מהאופן והדרך שבה צריך להתנהל בפורום (אפשר לגמרי לכנות מישהו טרול ותועמלן אבל להתחיל לצלם פה מסכים ולשים שירים זו חריגה ברורה מהכללים)

לגבי העניין עצמו.
מותר לי.

עזוב שגם חלק מההודעות שלי פה לדעתי היו ציניות אבל בן אדם ממש יכול להיות אופטימי ולטעות או להיות פסימי ולצאת צודק.
אה עכשיו פתאום אני עובר על התקנון ולא ניתן לדעת מי מאיתנו צודק… ממש מלאך משמיים אתה.

לעולם לא טענתי שאני יודע, לעולם לא באתי אלייך או למישהו פה בעקיצות (חוץ מיוני124 שהיה טרול) בגלל דעותיו אני תמיד עונה ברצינות הרבה ומביע את דעותיי, אם אתה מתכוון להשתמש במילות גנאי לצורך הוצאת תגובה ממני תצפה לתגובה הולמת, ואל תבכה אחר כך על הכללים.

אגיד זאת בפעם האחרונה ובבירור, אף אחד לא יודע מה התכנון העונה ולכן אי אפשר לבוא בביקורת על הבנייה אם לא יודעים לאן פנינו - כמו הדוגמה שנתתי למעלה, אם יגיע בעוד חודש שחקן שיבקיע לנו בדרבי וינצח אותו הרי זה ברור שכולם פה יישרו קו ויגידו מזל שחיכו לו, אני בעד ביקורת בעת המוצדקת - והעת הזאת היא, לדעתי, לא עכשיו.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1003 לייקים

RedDrifter כתב: 07 אוגוסט 2025, 16:05

לגבי העניין עצמו.
מותר לי.

אה עכשיו פתאום אני עובר על התקנון ולא ניתן לדעת מי מאיתנו צודק… ממש מלאך משמיים אתה.

לעולם לא טענתי שאני יודע, לעולם לא באתי אלייך או למישהו פה בעקיצות (חוץ מיוני124 שהיה טרול) בגלל דעותיו אני תמיד עונה ברצינות הרבה ומביע את דעותיי, אם אתה מתכוון להשתמש במילות גנאי לצורך הוצאת תגובה ממני תצפה לתגובה הולמת, ואל תבכה אחר כך על הכללים.

אגיד זאת בפעם האחרונה ובבירור, אף אחד לא יודע מה התכנון העונה ולכן אי אפשר לבוא בביקורת על הבנייה אם לא יודעים לאן פנינו - כמו הדוגמה שנתתי למעלה, אם יגיע בעוד חודש שחקן שיבקיע לנו בדרבי וינצח אותו הרי זה ברור שכולם פה יישרו קו ויגידו מזל שחיכו לו, אני בעד ביקורת בעת המוצדקת - והעת הזאת היא, לדעתי, לא עכשיו.

לא חמודה
שלא תחשוב לפנות לכיוון שלי בשום תגובה ובטח לא לעשות פינה
בתמורה אני לא אגיב להזיות שאתה כותב פה
נראה שאתה חדש פה, תתנהג יפה

אני אגיד לך פעם האחרונה ובבירור
אם אתה רוצה להנדס עליי שקרים עם ארכיונים ויוטיובים תעשה את זה בפרטי אחרת האדמין יטיס אותך מפה על טיל

שאתה עושה דברים כאלה לפחות תבדוק
שכתבתי על ההרכב שאכל מבש 5 כתבתי בציניות כי עלו שם 7 בלמים
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 07 אוגוסט 2025, 16:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
RedDrifter
קיבל.ה  83 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 07 אוגוסט 2025, 16:10

לגבי העניין עצמו.
מותר לי.

לא חמודה

אם אתה רוצה להנדס עליי שקרים עם ארכיונים ויוטיובים תעשה את זה בפרטי אחרת האדמין יטיס אותך מפה על טיל

תמונה
ליצן היית ונשארת

זכותך לבקר זכותי להגיב, זה מהות הפורום אם אינך יכול להתמודד עם ביקורת בעיה שלך.

כשהרכש יגיע ודברים יתחברו או לא, יהיה ניתן לדעת לאן מתקדמים מכאן והלאה, עד אז ממליץ לך ולכל אחד פה שחושב שזה מוצדק לצאת על אנשים שלא מסכימים איתכם לשתות כוס מים קרים כי לדעתי אתם מביכים מאוד, תגובה של ילדה עם קוקיות ״האדמין יטיס אותך מפה״

חחחחחחח.
רדפוקס כתב: 07 אוגוסט 2025, 16:12 אלוהי הקרופ והעלאת התמונות תחסמו בבקשה את הילד הזה מגישה לאינטרנט, אלוהים אדירים.
עוד אחד מאלה שעוקץ ומלעיז פה ללא הכרה והולך לבכות כשמחזירים לו באותו מטבע, אתה בושה.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1003 לייקים

RedDrifter כתב: 07 אוגוסט 2025, 16:17

לא חמודה

תמונה
ליצן היית ונשארת

כשהרכש יגיע ודברים יתחברו או לא, יהיה ניתן לדעת לאן מתקדמים מכן והלאה, עד אז ממליץ לך ולכל אחד פה שחושב שזה מוצדק לצאת על אנשים שלא מסכימים איתכם לשתות כוס מים קרים כי לדעתי אתם מביכים מאוד, תגובה של ילדה עם קוקיות ״האדמין יטיס אותך מפה״

חחחחחחח.
מאחל לך בריאות .
אני הייתי פה לפניך.
ואני מתכוון בדיוק כמוך להמשיך להביע את דעתי.
בגלל שאתה קצת קוקו, אני כן הולך להתעלם ממה שאתה רושם.

הפורום נועד להחליף דעות ענייניות.
הגבול נפרץ הקיץ כאשר אתה ומשתמשים אחרים התחלתם לסמן משתמשים ברמה הפרסונלית. ולא לנהל דיון ענייני.
בתגובה קראתי לכם תועמלנים. והעקיצות האלה נהוגות פה.

אתה שברת פה כללים, זו ממש לא זכותך לפוצץ את האשכול הציבורי בתמונות של תגובות שלי מלפני שנתיים.
אתה לא ככ מבין את החוקים פה.

ואני ממליץ לך אחרי שתצבור חומר לעשות עוד פינה כזו.
משום שאני מניח שאז כבר תקבל אזהרה שנייה ותעוף מכאן לחור שממנו באת.
RedDrifter
קיבל.ה  83 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 07 אוגוסט 2025, 16:22
RedDrifter כתב: 07 אוגוסט 2025, 16:17

לא חמודה

תמונה
ליצן היית ונשארת

כשהרכש יגיע ודברים יתחברו או לא, יהיה ניתן לדעת לאן מתקדמים מכן והלאה, עד אז ממליץ לך ולכל אחד פה שחושב שזה מוצדק לצאת על אנשים שלא מסכימים איתכם לשתות כוס מים קרים כי לדעתי אתם מביכים מאוד, תגובה של ילדה עם קוקיות ״האדמין יטיס אותך מפה״

חחחחחחח.
מאחל לך בריאות .
אני הייתי פה לפניך.
ואני מתכוון בדיוק כמוך להמשיך להביע את דעתי.
בגלל שאתה קצת קוקו, אני כן הולך להתעלם ממה שאתה רושם.

הפורום נועד להחליף דעות ענייניות.
הגבול נפרץ הקיץ כאשר אתה ומשתמשים אחרים התחלתם לסמן משתמשים ברמה הפרסונלית. ולא לנהל דיון ענייני.
בתגובה קראתי לכם תועמלנים. והעקיצות האלה נהוגות פה.

אתה שברת פה כללים, זו ממש לא זכותך לפוצץ את האשכול הציבורי בתמונות של תגובות שלי מלפני שנתיים.
אתה לא ככ מבין את החוקים פה.

ואני ממליץ לך אחרי שתצבור חומר לעשות עוד פינה כזו.
משום שאני מניח שאז כבר תקבל אזהרה שנייה ותעוף מכאן לחור שממנו באת.
מישהו אמר לך משהו? פניתי אלייך? נתתי ביקורת כללית, אתה הגבת והחלטת לרדת נמוך ואני החזרתי בכך שפשוט הוכחתי שדעתך ״העניינת״ היא לא של סקאוטר מקצועי - זה שאתה בוחר עכשיו להפוך אותי למעין שעיר לעזאזל שאני איזה מקרה טיפולי רק הופך את זה ליותר מצחיק איך אתה והשני יורדים פה על כולם, עוקצים, צוחקים ומתסיסים ואז כשאני מחזיר באותו מטבע אתם בוכים… תתבגר בחייאת.

וזה שאתה או השני הייתם פה לפני נותן לכם זכות להכתיב לי מה הדעות שלי? אתם יותר טובים ממני בגלל שנרשמתם לפה 2-4 שנים לפני? סה״כ הגיוני הייתי אומר.
תתקדמו בכיינים.
אם לא ברצונכם לשמוע את דעותיי אל תגיבו לי ותאמינו לי שלא אדבר אליכם חזרה. יאללה ביי
נערך לאחרונה על ידי RedDrifter ב 07 אוגוסט 2025, 16:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
שליחת תגובה