״אני הייתי x שנים משתמש פה ולכן אני צודק״רדפוקס כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 13:01הרכב שלישי עאלק, אנחנו שלושה שבועות מהמשחק הראשון בליגה ואתה עוד מעז לקרוא לאנשים שמבקרים את ההתנהלות טרולים.RedDrifter כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 12:47 פלונטר השחקנים העכשווי הוא בעיה רצינית אין ספק.
להגדיר את החלון ככישלון בשלב זה הוא דיסוננס.
לא יכול להיות שאנשים פה ממשיכים לשפוך רעל על הפסד בהרכב שלישי לנתניה ללא מאמן כשאחד מהשחקנים שהיו על המגרש נחת לפני 48 שעות… זה לא רציני ואפילו גובל להטריל.
כולם פה אנליסטים גדולים בדיעבד אבל לאף אחד אין גישה או יכולת להגיד מה התקציב המדויק ואילו שחקנים אנחנו עוד רוצים להביא, אז נכון שלא היו הרבה זרים במחנה אימון או בגביע הטוטו האם בהכרח זה אומר משהו? ממש לא… שחקנים משחקים כרגע בקבוצות אחרות, מתאמנים איתם וכו.
אז אולי זה אומר משהו על הכימיה שיקח לה זמן להתפתח? לא בהכרח, ככה או ככה יצטרכו לעבוד על זה במהלך המשחק ואני בספק שאם הכימיה לא הייתה ממש עובדת היינו מחליפים את השחקנים אשר נביא, יכול מאוד להיות שהעיכוב הזה כן יגרום לשינוי מערך ו11 על המגרש, אבל שוב, הנזק היה יכול להיות גדול יותר במידה והם היו מביאים את כל האשר בא ליד - שורת התחתונה היא, שאף אחד לא יודע כי אין לנו מושג.
בשביל לתת ציונים להתנהלות והרכישות תצטרכו לחכות לאוקטובר לפחות כי הרי ברור לכולנו שאם נפתח בסערה של חמישה נצחונות רצופים אף אחד לא יפתח את הפה על הסו קולד איחור.
כרגע כולם פה טוחנים מים סביב הנושא של למה הביאו את x ולמה לא הביאו יותר y.
כולם היו מעדיפים לראות פה יותר זרים בשלב זה, כולם היו רוצים לראות יותר שחקני סגל.
מה זה הקשקוש הזה שאסור לבקר את ההתנהלות עוד אוקטובר? לא נאה לך אתה מוזמן לעצום עיניים לביקורת ולמציאות.
אתה פה חודש ונהיית השוטר הראשי של הפורום בניחוח של תעמולן, ילדים חסרי בושה הגיעו לפה ומטיפים לאנשים שבפורום הזה מעל עשור. תתקדם.
- לי זה נשמע כמו תעמולה יותר מהכל…
האם הנך אנליסט? סקאוטר? עובד המועדון? מה לך ולתוכניות המועדון אני שואל באמת… כולם פה רוצים יותר שחקנים כולל אני בשלב זה… אבל להגיע למצב שמעבירים ביקורת בלתי פוסקת על משחק אחד (מחצית אחת יותר נכון) של גביע הטוטו בשלב שיש עוד שבועיים לליגה ועדיין מסדרים את השורות הוא דיסוננס טוטאלי…