מה שאתה כותב פה זה בדיוק הביקורת שיש לכולנו על הקבוצה. הסבירו לנו שבוחרים שחקנים בפינצטה ושכל אחד צריך להתאים בול למערך ובול לדרישות של ברדה, ובגלל זה אנחנו כל כך מאחרים בבניית הסגל עד לרמה של רשלנות. אי אפשר להגיד את זה ואז להגיד: שומעים? בניית סגל זה דבר דינמי ומורכב וזה מה שיצא לנו בסופו של דבר. אם אתה מגיע כל כך קרוב לפתיחת הליגה עם חצי סגל בגלל הבררנות שלך ובסוף בנית קישור כל כך לא מתאים עם כל כך הרבה חסרונות, כבר נכשלת כישלון חרוץ.D&3 כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 11:08 נתחיל רגע מהסיפא, חשוב להדגיש שבניית קבוצה היא דינמית. הזר הראשון שהבאת לקישור היה פלקאו, נניח רגע ועצם ההבאה שלו הייתה סבבה לצורך הדיון, עכשיו אתה מחפש שחקן מסוג X ל8 ולא מצליח למצוא, עושה במקביל משא ומתן על שחקן מסוג אחר, שם קוד קרייב, ופתאום מסכימים לך להצעה שאתה חושב שהיא טובה, והוא שחקן שאתה מאמין שמבחינת איכות לא תביא יותר טוב. הוא סה"כ מתאים לשיטת משחק שלך ומביא לך המון איכויות שאתה מחפש. נשאלת השאלה אתה מביא, או ממשיך לחפש בשוק את השחקן המושלם, גם אם אתה יודע שיש סיכוי שתצטרך:
1. אולי להתפשר באיכות (סיכוי גבוהה מאוד, קרייב שחקן אדיר על הנייר).
2. אולי להוציא יותר כסף ממה שאתה תוציא על קרייב ( אין לי מושג בעניין הזה, נשמע לי שחצי מיליון עליו זה מצוין).
3. בטוח לחכות עוד קצת עם הבנייה של הקבוצה, שגם ככה מתעכבת יותר ממה שתכננת (ועל זה אין מה להכביר במילים).
מכיוון שזו הסיטואציה שהייתה בפועל, קשה לי להאמין שיש פה הרבה אנשים שחושבים שההחלטה להביא את קרייב ולא לחכות ללא נודע היא טעות. אפילו שההתאמה עלולה להיות בעייתית.
אז זה נחמד לשחק בפוטבול מנג'ר דימיוני ולטעון שאף אחד מאיתנו לא היה בונה את הקבוצה ככה, בפועל המציאות דינימית ועם מגבלות, וזה נראה לי אמירה די ריקה מתוכן בקונטקסט שבו אמורים לשפוט קבלת החלטות.
ודרך אגב, את זה נשפוט בהמשך כמובן אבל לדעתי קרייב לא הולך להתברר כהחתמה אדירה. ברמת הפרופיל הוא מרשים, אבל כשרואים אותו משחק רואים שחקן די משלים ופסיבי באופיו. התאמה לפלקאו בצד, אני חושב שזו טעות לשים הרבה כסף על שחקן כזה. לצורך העניין, עם כל אהבתנו לגאבור הולמאי, כנראה שאף אחד לא היה מחתים אותו בתור הכוכב והשחקן היקר בקבוצה.
אני כן אסייג ואגיד שראיתי רק ארבעה משחקים ואני משתדל לא להיות נחרץ מדי. מאוד מאוד אשמח לטעות לגביו.