או שאולי רואים שהוא לא שחקן?אסון למכבי כתב: ↑06 אוגוסט 2025, 11:34
הדיון הזה התחיל עוד לפני שהוא נחת בנתבג.
מחפשים ליפול עליו.
אתם מחפשים כל תירוץ אפשרי.. אולי יכול להיות שהאמת היא שהוא פשוט שחקן גרוע?
או שאולי רואים שהוא לא שחקן?אסון למכבי כתב: ↑06 אוגוסט 2025, 11:34
הדיון הזה התחיל עוד לפני שהוא נחת בנתבג.
מחפשים ליפול עליו.
יכוך היות אבל מוקדם לקבןע.Xavi כתב: ↑06 אוגוסט 2025, 11:40או שאולי רואים שהוא לא שחקן?
מה עם האופציה שהוא שחקן טוב?Xavi כתב: ↑06 אוגוסט 2025, 11:40או שאולי רואים שהוא לא שחקן?
אתה צודק בכל משפט.L.S כתב: ↑06 אוגוסט 2025, 11:44מה עם האופציה שהוא שחקן טוב?
שפעם ראשונה משחק מחוץ למדינה שלו? שרק אתמול אשתו הגיע לארץ, שלוקח זמן להתאקלם? שהוא מעט חסר בטחון?
מה עשה אתמול סתיו טוריאל על המגרש ולמה אתם לא שוחטים אותו? כי הוא עשה עונה טובה בלאומית? (אני לא חושב שסתיו שחקן רע)
כל הקבוצה היתה אתמול מתחת לכל ביקורת, כאילו יש כאן איזשהי ציפיה שדווקא הוא, השחקן הכי טרי בסגל יקח על עצמו את הקבוצה על הגב ועוד במשחק כ"כ חלש של כל מי שסביבו
אני רואה מספיק כדורגל כדי לדעת שהוא לא שחקןL.S כתב: ↑06 אוגוסט 2025, 11:44מה עם האופציה שהוא שחקן טוב?
שפעם ראשונה משחק מחוץ למדינה שלו? שרק אתמול אשתו הגיע לארץ, שלוקח זמן להתאקלם? שהוא מעט חסר בטחון?
מה עשה אתמול סתיו טוריאל על המגרש ולמה אתם לא שוחטים אותו? כי הוא עשה עונה טובה בלאומית? (אני לא חושב שסתיו שחקן רע)
כל הקבוצה היתה אתמול מתחת לכל ביקורת, כאילו יש כאן איזשהי ציפיה שדווקא הוא, השחקן הכי טרי בסגל יקח על עצמו את הקבוצה על הגב ועוד במשחק כ"כ חלש של כל מי שסביבו
אני חושב שהיה לו מקום בהפועל של שנה אחרי זה וכנרטה שאיתו לא היינו יורדים ליגה.Gaudi כתב: ↑06 אוגוסט 2025, 11:26אתה עדיין חושב שצדקת לגביו? המציאות היא שאחרי שלוש שנים אנחנו רואים שהרצפה לא הייתה עקומה והוא היה ונשאר שחקן חלש בקבוצות חלשות.El dudernio כתב: ↑06 אוגוסט 2025, 00:13והמציאות היא שכאשר נתנו לרומראטו לשחק את ה 6 הוא השאיר אותך בליגה.
דר"א הבעיה היתה זהה לבעיה היום ששלחו את רומראטו קדימה בהתקפה והשאירו את ה6 לאינבינדר כי הוא מנהל משחק טוב.. במציאות זה מה שהוריד אותנו ליגה כמעט פעמים.
אתה חושב שאם תחזור על המשפט הזה על האוהדים זה יהפוך את זה לאיזה מדד?
הלוואי שיכלתי לחנך אנשים כמוכם, אבל זה כנראה אבוד.
זה די ברור שאמור להיות לך פליימייקר שהכדורים יעברו בעיקר דרכו, כמו איך שסדריק דון עלה נגדנו שבוע שעבר. ואני מאמין שגם מנסים להביא קשר שמאלי זר שיכול לקבל כדור. הרבה ייפול על 2 השחקנים האלה, ואם הם יהיו מספיק טובים אז פלקאו וקרייב לא יצטרכו לעשות דברים שהם לא יודעים לעשות.רדפוקס כתב: ↑06 אוגוסט 2025, 12:18 חייתי בשלום עם פלקאו של המחצית הראשונה שלא הצטרף יותר מדי קדימה ולא עשה דברים שהוא לא יודע.
פלקאו של המחצית השניה מהרגע שקרייב נכנס זה אסון ברמת ג׳וקו - עלה מאוד גבוה יחסית לאיפה שהיה ממוקם קודם והתחיל להיות חלק פעיל בהנעת הכדור.
לכן הדבר שהכי מדאיג אותי יותר מהיכולת הנקודתית שלו אמש זאת ההתאמה של פלקאו יחד עם קרייב להמשך העונה כשני שחקנים שאמורים לשחק יחד.
הרבה מללונרקומן כתב: ↑06 אוגוסט 2025, 15:15הלוואי שיכלתי לחנך אנשים כמוכם, אבל זה כנראה אבוד.
פלקאו שחקן שעוד לא שיחק 2 משחקים פה וכבר שרפתם אותו באגרסיביות. אני לא אומר שאתה טועה, אני אומר שעוד מוקדם ולא ראינו שום דבר.
לתת לך דוגמאות של זרים שנראו תלושים במשך חודשים ואז נהיו כוכבים? יש לי בשפע. אחת מהדוגמאות היא טרייה של שחקן שכל כך מאוננים עליו פה בפורום, שעוקבים אחרי קבוצה צרפתית לא מעניינת במחנה אימונים שלה בתקווה שמשהו יקרה שם.
אולי אתה לא גמרת את הבנאדם. אבל לפי מה ששומעים ברשתות ובפורומים חצי מהקהל כבר מחק אותו.H.T.A כתב: ↑06 אוגוסט 2025, 15:38 אף אחד לא מעמיד אפח׳ד למשפט. זה נושא פתוח ספציפית על השחקן. חלאס עם הנאורות ולצאת צדיקים. אין דרך אחרת אלה לשפוט על מה שאתה יודע עליו ומה שראינו בזמן הקצר שלו פה, וזה לא נראה מלהיב. מה הקשר טוריאל ? הוא לא הנושא פה. חוצמזה שראית מספיק ממנו לדעת מה אתה מקבל לא ?
אני לא גומר את הבנאדם, יש מצב הוא צריך עוד שבוע/חודש/חצי שנה של התאקלמות ואז נקבל פרח ברזילאי שעושה סלטות של היגיטה במאבקי גובה. אבל זה די ברור שכרגע זה לא טוב ואני עדין.
Sent from my iPhone using Tapatalk
יש ביקורת קשה נגדו בתגובות של האינסטגרם והפייסבוק… כל השחקנים שמסיימים משחק נכנסים ומגללים קצת ואני מאמין שהוא לא שונה.. בטוח שהוא רואה את הביקורת הקשה נגדו.H.T.A כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 19:23 תקן אותי אם אני טועה - לא ראיתי/שמעתי בוז לכיוונו במשחק.
להעביר ביקורת בפורומים שונים זה לגיטימי, במיוחד מהמעט שאתה שראית משחקן שעלה לך 500 מיל יורו זה נראה לא טוב.
אין טעם לטחון את זה יותר, נקווה שיפתיע ואני ושאר המודאגים פה נאכל ת׳כובע יפה יפה
זה העולם היום וזאת הפועל לטוב ולרע - סושייל מדייה שם לך הכל מול הפנים והפועל זה סיר לחץ במרכז הארץ.RedDrifter כתב:יש ביקורת קשה נגדו בתגובות של האינסטגרם והפייסבוק… כל השחקנים שמסיימים משחק נכנסים ומגללים קצת ואני מאמין שהוא לא שונה.. בטוח שהוא רואה את הביקורת הקשה נגדו.H.T.A כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 19:23 תקן אותי אם אני טועה - לא ראיתי/שמעתי בוז לכיוונו במשחק.
להעביר ביקורת בפורומים שונים זה לגיטימי, במיוחד מהמעט שאתה שראית משחקן שעלה לך 500 מיל יורו זה נראה לא טוב.
אין טעם לטחון את זה יותר, נקווה שיפתיע ואני ושאר המודאגים פה נאכל ת׳כובע יפה יפה
מקווה מאוד שחוליית הקישור תצטרך אליה את הקשר ה10 בקרוב ושנראה מהם דברים יפים העונה
מת על זה...H.T.A כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 21:00זה העולם היום וזאת הפועל לטוב ולרע - סושייל מדייה שם לך הכל מול הפנים והפועל זה סיר לחץ במרכז הארץ.RedDrifter כתב:יש ביקורת קשה נגדו בתגובות של האינסטגרם והפייסבוק… כל השחקנים שמסיימים משחק נכנסים ומגללים קצת ואני מאמין שהוא לא שונה.. בטוח שהוא רואה את הביקורת הקשה נגדו.H.T.A כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 19:23 תקן אותי אם אני טועה - לא ראיתי/שמעתי בוז לכיוונו במשחק.
מקווה מאוד שחוליית הקישור תצטרך אליה את הקשר ה10 בקרוב ושנראה מהם דברים יפים העונה
אם זה גדול עליו אין לו מה לחפש פה.
זה כל קהל בעולם לא משהו ייחודי להפועל.El dudernio כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 22:17מת על זה...H.T.A כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 21:00זה העולם היום וזאת הפועל לטוב ולרע - סושייל מדייה שם לך הכל מול הפנים והפועל זה סיר לחץ במרכז הארץ.RedDrifter כתב: יש ביקורת קשה נגדו בתגובות של האינסטגרם והפייסבוק… כל השחקנים שמסיימים משחק נכנסים ומגללים קצת ואני מאמין שהוא לא שונה.. בטוח שהוא רואה את הביקורת הקשה נגדו.
הקהל מסיק מסכנות נמהרות והורג שחקנים
אבל הם אשמים כי יש להם אופי חלש, זה לא הקהל שחרא
זה חדש לך מאניה - דפרסיה של אוהדי כדורגל ?El dudernio כתב:מת על זה...H.T.A כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 21:00זה העולם היום וזאת הפועל לטוב ולרע - סושייל מדייה שם לך הכל מול הפנים והפועל זה סיר לחץ במרכז הארץ.RedDrifter כתב: יש ביקורת קשה נגדו בתגובות של האינסטגרם והפייסבוק… כל השחקנים שמסיימים משחק נכנסים ומגללים קצת ואני מאמין שהוא לא שונה.. בטוח שהוא רואה את הביקורת הקשה נגדו.
הקהל מסיק מסכנות נמהרות והורג שחקנים
אבל הם אשמים כי יש להם אופי חלש, זה לא הקהל שחרא