בושה וחרפה עלק.
אם בארץ לא מוקיעים כהניסטים, אז לפחות בחו"ל. קל להתחבא מאחורי תודעת הקורבן של יהודי תמים שמגורש ע"י גרמנים. הוא היה כהניסט הרבה לפני ה7 באוקטובר.
ביקשו לא להביא לפה פוליטיקה אז בזה אפסיק.
בושה וחרפה עלק.
שחרר אותנו
מחדל ברמה פליליתהלוטוס הלבן כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 20:57 אחד הדברים המוזרים : איך נתניה שלחה את טאבי להפועל פ"ת בהשאלה ?
דניאל דאפה
זה לא בר השוואה, ההוא של חיפה אולי לא תורם הרבה לקבוצה
החלפת מכדורי מאירי לכדורי שחר?Adom_Adom כתב:כן ניסנוב ירוק...100 מיליון שקל תקציב, 3 אליפויות רצופות מ2020 עד 23 ו11 אליפויות מאז שהוא בעל הבית
ממש ניסנוב ירוק.....
הבנתי שהם מחפשים יריבות סטייל מה שיש לנו עם מכבי או ביתרעד המ!!ת הפועל כתב: ↑06 אוגוסט 2025, 15:20 למה אוהדי נתניה מקללים את דאפה?
מפריע להם שהוא עזב בכללי, או שהוא עזב להפועל?
או שבכלל זה משהו אחר (דאפה אמר עליהם משהו רע)?
עם ב"ש יש להם סיפור עתיק, יריבות על כלום אבל כבר הרבה שניםXavi כתב: ↑06 אוגוסט 2025, 16:47הבנתי שהם מחפשים יריבות סטייל מה שיש לנו עם מכבי או ביתרעד המ!!ת הפועל כתב: ↑06 אוגוסט 2025, 15:20 למה אוהדי נתניה מקללים את דאפה?
ניסו שנה שעברה ליצור אחת עם ב״ש
עם ב״ש זה כבר כמה שנים טובות.Xavi כתב:הבנתי שהם מחפשים יריבות סטייל מה שיש לנו עם מכבי או ביתרעד המ!!ת הפועל כתב: ↑06 אוגוסט 2025, 15:20 למה אוהדי נתניה מקללים את דאפה?
כועסים עליו שנתנו לו הזדמנות וברח בהזדמנות הראשונה.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑06 אוגוסט 2025, 16:56עם ב״ש זה כבר כמה שנים טובות.Xavi כתב:הבנתי שהם מחפשים יריבות סטייל מה שיש לנו עם מכבי או ביתרעד המ!!ת הפועל כתב: ↑06 אוגוסט 2025, 15:20 למה אוהדי נתניה מקללים את דאפה?
אני רק לא מבין מה דאפה עשה להם.
קללות של ״הפועל זונה״ תקבל מכל קבוצת מכבי שתנצח אותך. לא חושב שהם מחפשים יריבות איתנו.
רן קוזוך הודח מאירופה הקיץ ושנה שעברה פספס את האליפות אחרי שהוביל כל העונה את הטבלה, פתיחת עונה לא טובה והוא בבית.
מבחינתם הפועל היום לא מועדון גדול יותר.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑06 אוגוסט 2025, 17:36 השאלה היא אם הם מקללים כל שחקן שעוזב אותם למועדון גדול יותר, או רק שחקנים שעוברים להפועל. למשל אזולאי שעבר למכבי חיפה, הם קיללו אותו?
זה לא מעניין אותי מה אוהדי נתניה חושבים על הפועל כמועדון. גם אם נהיה בליגה ג׳ נהיה מועדון הרבה יותר גדול מהם.El dudernio כתב:מבחינתם הפועל היום לא מועדון גדול יותר.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑06 אוגוסט 2025, 17:36 השאלה היא אם הם מקללים כל שחקן שעוזב אותם למועדון גדול יותר, או רק שחקנים שעוברים להפועל. למשל אזולאי שעבר למכבי חיפה, הם קיללו אותו?
לא הישגית בשנים האחרונות
לא בסגל השחקנים
לא בשאיפות.
פשוט לא.
א. שחקן שיעבןר לב"ש בטוח יקבל קללות.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 00:32זה לא מעניין אותי מה אוהדי נתניה חושבים על הפועל כמועדון. גם אם נהיה בליגה ג׳ נהיה מועדון הרבה יותר גדול מהם.El dudernio כתב:מבחינתם הפועל היום לא מועדון גדול יותר.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑06 אוגוסט 2025, 17:36 השאלה היא אם הם מקללים כל שחקן שעוזב אותם למועדון גדול יותר, או רק שחקנים שעוברים להפועל. למשל אזולאי שעבר למכבי חיפה, הם קיללו אותו?
לא הישגית בשנים האחרונות
לא בסגל השחקנים
לא בשאיפות.
פשוט לא.
שאלתי אם הם מקללים גם שחקנים שלהם שחותמים אצל שאר הגדולות.
א. גם לי זה די ברור.El dudernio כתב:א. שחקן שיעבןר לב"ש בטוח יקבל קללות.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 00:32זה לא מעניין אותי מה אוהדי נתניה חושבים על הפועל כמועדון. גם אם נהיה בליגה ג׳ נהיה מועדון הרבה יותר גדול מהם.El dudernio כתב: מבחינתם הפועל היום לא מועדון גדול יותר.
לא הישגית בשנים האחרונות
לא בסגל השחקנים
לא בשאיפות.
פשוט לא.
ב. אתה שואל למה אוהד נתניה עשה משהו... אבל לא מתענין בלמה זה קצת מוזר.
ג. קניקובסקי / קארצב/ אזולאי / זלטנוביץ תרמו לנתניה שנתיים / שלוש ואז עזבו. הבעיה שלהם שדאפה לא טרם אפילו שנה
יש קצת צביעות בהתעלמות מהבעיה הנוספת, המנהל של נתניה גיל לב אוהד הפועל תל אביב.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 01:07א. גם לי זה די ברור.El dudernio כתב:א. שחקן שיעבןר לב"ש בטוח יקבל קללות.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 00:32
זה לא מעניין אותי מה אוהדי נתניה חושבים על הפועל כמועדון. גם אם נהיה בליגה ג׳ נהיה מועדון הרבה יותר גדול מהם.
ג. קניקובסקי / קארצב/ אזולאי / זלטנוביץ תרמו לנתניה שנתיים / שלוש ואז עזבו. הבעיה שלהם שדאפה לא טרם אפילו שנה
ב. אז אם דאפה היה עובר למכבי/חיפה/ביטר, לא היו מקללים אותו? זה מה שאתה אומר לי? הם מקללים אותו כי הוא בחר לעבור להפועל שבעיניהם לא מועדון גדול יותר? נשמע לי די דפוק.
ג. הם קיבלו 2 מיליון יורו עליו. כאילו זו פעם ראשונה שמועדון גדול בארץ קונה שחקן צעיר עם פוטנציאל במלא כסף. כנראה באמת שורף להם שזו הפועל ולא איזו צהובה או ירוקה.
לפי מה שמדברים מאז מכירת דאפה, בכלל לא בטוח שזה לא נעשה בשיתוף עם המעסיק שלו.ההוא מפעם כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 10:09יש קצת צביעות בהתעלמות מהבעיה הנוספת, המנהל של נתניה גיל לב אוהד הפועל תל אביב.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 01:07א. גם לי זה די ברור.El dudernio כתב:
א. שחקן שיעבןר לב"ש בטוח יקבל קללות.
ב. אז אם דאפה היה עובר למכבי/חיפה/ביטר, לא היו מקללים אותו? זה מה שאתה אומר לי? הם מקללים אותו כי הוא בחר לעבור להפועל שבעיניהם לא מועדון גדול יותר? נשמע לי די דפוק.
ג. הם קיבלו 2 מיליון יורו עליו. כאילו זו פעם ראשונה שמועדון גדול בארץ קונה שחקן צעיר עם פוטנציאל במלא כסף. כנראה באמת שורף להם שזו הפועל ולא איזו צהובה או ירוקה.
והיה בתקשורת שהוא תרם למעבר של דפאא להפועל, אם היה קורה לנו משהו כזה היינו ( בצדק ) שורפים את השחקן והמנהל גם יחד.
זה פשוט לא משהו שעושים וגיל לב השתין מהמקפצה על אוהדי הקבוצה וגם על הטיפש שבחר להמשיך להעסיק אותו
להבנתי אין קשר.ההוא מפעם כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 10:09יש קצת צביעות בהתעלמות מהבעיה הנוספת, המנהל של נתניה גיל לב אוהד הפועל תל אביב.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑07 אוגוסט 2025, 01:07א. גם לי זה די ברור.El dudernio כתב:
א. שחקן שיעבןר לב"ש בטוח יקבל קללות.
והיה בתקשורת שהוא תרם למעבר של דפאא להפועל, אם היה קורה לנו משהו כזה היינו ( בצדק ) שורפים את השחקן והמנהל גם יחד.
זה פשוט לא משהו שעושים וגיל לב השתין מהמקפצה על אוהדי הקבוצה וגם על הטיפש שבחר להמשיך להעסיק אותו