יש פה כאלה שיחשבו שזה קשר יהודי ברזילאי
עונת המלפפונים 25/26
- 7even
- קיבל.ה 3086 לייקים
אגב הידיעה המתפרצת על ההחתמה שלו בהפועל (בערוץ 1 בזמנו) היתה פלוס מינוס בשעה של הוולקאמים לאחרונה

יחד, רק יחד! 

- בז'רנו
- קיבל.ה 766 לייקים
-
- קיבל.ה 40 לייקים
-
- קיבל.ה 645 לייקים
-
- קיבל.ה 1636 לייקים
אין וולקאם ביום של משחק זה מוריד את הפוקוס מהמשחק במדיה.
נתראה מחר
נתראה מחר
- 7even
- קיבל.ה 3086 לייקים
הייתי ילדון כן? אבל זוכר את אח שלי בא אליי ואל אבא שלי ואומר 'רביבו חתם בהפועל פתחו ערוץ 1'.
באותו יום בבוקר כולם היו בטוחים שהוא בדרך לחיפה או מכבי לדעתי אבל מסתבר שהוא העריץ את סיני.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 928 לייקים
- פוגודין
- קיבל.ה 154 לייקים
מרסלנת את הרודינה
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
-
- קיבל.ה 383 לייקים
יש מצב שמישהו יעשה פה סדר מתישהו? או שלגיטימי בעיניכם שהאשכול הזה הופך לדיונים על רוסלנה וחיים רביבו? (כבר הפסקתי לדבר על הטרול של יונתן כהן ודלה עלי)
עצוב מה שנהיה מהפורום הזה. כל פעם מרפרש פה את האשכול ואוכל עצבים.
זהו, פרקתי. לכו תזדיינו
עצוב מה שנהיה מהפורום הזה. כל פעם מרפרש פה את האשכול ואוכל עצבים.
זהו, פרקתי. לכו תזדיינו
-
- קיבל.ה 2156 לייקים
רוסלנה הכחישה.
יש מקורבי רוסלנה פה?
יש מקורבי רוסלנה פה?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 67 לייקים
אופציה ב שלנו בבלמים משחק עם הקבוצה שלו באירופה שוב בעוד שלושה ימים
-
- קיבל.ה 120 לייקים
כולם יוצאים עליי שהצעתי את דלה עלי בתור מועמד, מזכיר לכם שהוא משוחרר מקומו , והיעד הבא שלו זה לפרוש והוא רק בן 29 . הפועל החתימה שחקן שהיה באותה סיטואציה , אבל אקס פאקינג מנצ' יונייטד "דג'מבה דג'מבה" לפני שידעו שהוא בלוף. תוסיפו לזה שיש כסף בהפועל השנה , אז הסיטואציה לא ביזארית, הערך שלו היום לא יקר בכלל והןא שחקן חופשי, זה נטו משכורת גבוהה.
-
- קיבל.ה 2753 לייקים
ביררת למה הוא שוקל לפרוש בגיל 29?yoni143 כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 11:31 כולם יוצאים עליי שהצעתי את דלה עלי בתור מועמד, מזכיר לכם שהוא משוחרר מקומו , והיעד הבא שלו זה לפרוש והוא רק בן 29 . הפועל החתימה שחקן שהיה באותה סיטואציה , אבל אקס פאקינג מנצ' יונייטד "דג'מבה דג'מבה" לפני שידעו שהוא בלוף. תוסיפו לזה שיש כסף בהפועל השנה , אז הסיטואציה לא ביזארית, הערך שלו היום לא יקר בכלל והןא שחקן חופשי, זה נטו משכורת גבוהה.
-
- קיבל.ה 1998 לייקים
אז הכחישהטכנית לארז כתב:רוסלנה הכחישה.
יש מקורבי רוסלנה פה?
-
- קיבל.ה 115 לייקים
מעדיף להשקיע את הסכום הזה בכוכב עולה ולא בכוכב נופלyoni143 כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 11:31 כולם יוצאים עליי שהצעתי את דלה עלי בתור מועמד, מזכיר לכם שהוא משוחרר מקומו , והיעד הבא שלו זה לפרוש והוא רק בן 29 . הפועל החתימה שחקן שהיה באותה סיטואציה , אבל אקס פאקינג מנצ' יונייטד "דג'מבה דג'מבה" לפני שידעו שהוא בלוף. תוסיפו לזה שיש כסף בהפועל השנה , אז הסיטואציה לא ביזארית, הערך שלו היום לא יקר בכלל והןא שחקן חופשי, זה נטו משכורת גבוהה.
- 7even
- קיבל.ה 3086 לייקים
תזכיר לי?redrony כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 10:15אז אתה בטח גם זוכר את הידיעה ושברון הלב שנה בדיוק אחרי זה
פשוט היו רבים.
יחד, רק יחד! 

- Sin Queso
- קיבל.ה 614 לייקים
הבן אדם פוסט טראומתי בדיכאון קליני מכור לכדורי שינה וניסה להתאבד. יש סיבה שהראש שלו לא בכדורגל.yoni143 כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 11:31 כולם יוצאים עליי שהצעתי את דלה עלי בתור מועמד, מזכיר לכם שהוא משוחרר מקומו , והיעד הבא שלו זה לפרוש והוא רק בן 29 . הפועל החתימה שחקן שהיה באותה סיטואציה , אבל אקס פאקינג מנצ' יונייטד "דג'מבה דג'מבה" לפני שידעו שהוא בלוף. תוסיפו לזה שיש כסף בהפועל השנה , אז הסיטואציה לא ביזארית, הערך שלו היום לא יקר בכלל והןא שחקן חופשי, זה נטו משכורת גבוהה.
-
- קיבל.ה 181 לייקים
לא יודע למה אני מתאמץ לענות לך ילדyoni143 כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 11:31 כולם יוצאים עליי שהצעתי את דלה עלי בתור מועמד, מזכיר לכם שהוא משוחרר מקומו , והיעד הבא שלו זה לפרוש והוא רק בן 29 . הפועל החתימה שחקן שהיה באותה סיטואציה , אבל אקס פאקינג מנצ' יונייטד "דג'מבה דג'מבה" לפני שידעו שהוא בלוף. תוסיפו לזה שיש כסף בהפועל השנה , אז הסיטואציה לא ביזארית, הערך שלו היום לא יקר בכלל והןא שחקן חופשי, זה נטו משכורת גבוהה.
אבל שחרר אותנו
דלה עלי שחקן שהרוויח בקומו 100 אלף יורו לשבוע
אם אתה חושב שאתה יכול לעניין אותו בחצי מיליון יורו לעונה, הוא יפרוש לקריירית דוקים לפני שהוא יענה לשיחה לא מזוהה מסקאוט בולגרי שמדבר איתו מהממ"ד.
-
- קיבל.ה 1312 לייקים
אוSin Queso כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 11:43הבן אדם פוסט טראומתי בדיכאון קליני מכור לכדורי שינה וניסה להתאבד. יש סיבה שהראש שלו לא בכדורגל.yoni143 כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 11:31 כולם יוצאים עליי שהצעתי את דלה עלי בתור מועמד, מזכיר לכם שהוא משוחרר מקומו , והיעד הבא שלו זה לפרוש והוא רק בן 29 . הפועל החתימה שחקן שהיה באותה סיטואציה , אבל אקס פאקינג מנצ' יונייטד "דג'מבה דג'מבה" לפני שידעו שהוא בלוף. תוסיפו לזה שיש כסף בהפועל השנה , אז הסיטואציה לא ביזארית, הערך שלו היום לא יקר בכלל והןא שחקן חופשי, זה נטו משכורת גבוהה.
ישראל תפורה עליו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1028 לייקים
-
- קיבל.ה 120 לייקים
למה אנשים מרגישים פה חופשי לדבר מלוכלך ולצאת על משתמשים בגלל דעותיהם? כל מי שרק מעלה משהו שלא באג'נדה שלכם ישר הוא ילד או מכביסט שחררו , איזה התנהגות. אז שתדעו שאני בן 32, אוהד הפועל כל החיים, ויש לי ילד בקרוב גם. וכן בא לי את יונתן כהן , רמזי ספורי , ודלה עלי ואבו פאני ושון ויסמן וג'סי לינגארד, אז מה? זה אומר שיבואו? אז צריך לעשות עליי עליהום? פרופורציות חברים.
-
- קיבל.ה 115 לייקים
נשמה הכל בסדר תרגע.. אף אחד פה לא ממש יצא עלייך (הפעם)yoni143 כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 12:01 למה אנשים מרגישים פה חופשי לדבר מלוכלך ולצאת על משתמשים בגלל דעותיהם? כל מי שרק מעלה משהו שלא באג'נדה שלכם ישר הוא ילד או מכביסט שחררו , איזה התנהגות. אז שתדעו שאני בן 32, אוהד הפועל כל החיים, ויש לי ילד בקרוב גם. וכן בא לי את יונתן כהן , רמזי ספורי , ודלה עלי ואבו פאני ושון ויסמן וג'סי לינגארד, אז מה? זה אומר שיבואו? אז צריך לעשות עליי עליהום? פרופורציות חברים.
מברוק על הילד, הדבר היחיד שמרגש יותר מהפועל

-
- קיבל.ה 128 לייקים
לחלק הראשון שכתבת מסכים איתך לחלוטין, כבוד זה דבר חשוב בטח בתקופה הזו של כל השיט מסביב.yoni143 כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 12:01 למה אנשים מרגישים פה חופשי לדבר מלוכלך ולצאת על משתמשים בגלל דעותיהם? כל מי שרק מעלה משהו שלא באג'נדה שלכם ישר הוא ילד או מכביסט שחררו , איזה התנהגות. אז שתדעו שאני בן 32, אוהד הפועל כל החיים, ויש לי ילד בקרוב גם. וכן בא לי את יונתן כהן , רמזי ספורי , ודלה עלי ואבו פאני ושון ויסמן וג'סי לינגארד, אז מה? זה אומר שיבואו? אז צריך לעשות עליי עליהום? פרופורציות חברים.
לשון ויסמן שהוא שחקן טוב אבל לא יכול לשחק בהפועל כמו שלדעתי לא הולך לשחק באמת באירופה בגלל האמירות שלו לא אתייחס בהרחבה הפעם . רמזי ספורי חלום שחקן אדיר למרות שמתקשה לראות איך הוא משתלב כאן.
אבל העניין שאתה פותח נושאים על שחקנים שלא היו מעולם ורובם גם לא יהיו מועמדים לשחק בקבוצה. ויסמן מעולם לא היה מעומד, לא אבו פאני, לא יונתן כהן ובטח בטח לא דלה עלי.
הדיונים עליהם מרגישים תלושים , על כולם יש אמוציות בגלל הרקע שלהם וכולם לעולם לא יגיעו לפה בלי שום קשר לרקע שלהם. פשוט כי אף אחד מהם לא מתכוון להגיע לפה.
בעונה שגם ככה כולם על קוצים גם בגלל המלחמה ורצון באסקפיזם ,גם הבילד אפ על 10 שחקנים שיחתמו בלי הדלפות והתקדמות בנושא זה מושך אש.
אה ובשעה טובה אחי
-
- קיבל.ה 1237 לייקים
יש הבדל בין להיות חריג, שזה תמיד התקבל בברכה בפורום, לבין להטריל, להפיץ שמועות לא נכונות ופייק ניוז.
את הסוג השני אשמח שיעיפו מפה.
את הסוג השני אשמח שיעיפו מפה.
-
- קיבל.ה 275 לייקים
מצב טוב שזה יתבטל, האוהדים לא מוכנים לקבל אותו, כל הכבוד להם
מי שרצה (בצדק) שיענישו את אל גאזי שלא יבכה כשעושים אותו דבר לסמרטוט מצד שני של המפה
יש השלכות למעשים. מקווה שלא יגיע גם לפה אף פעם
-
- קיבל.ה 383 לייקים
אדוני, אל תיתמם. אתה עושה פה פרובוקציות בשקל עם להעלות בכוונה שמות כמו ערן זהבי או יונתן כהן, או סתם זורק דברים לא קשורים לאוויר כמו דלה עלי או לינגארד ששתיהם ילדים זין (כל אחד בדרכו שלו) שמרוויחים כמו כל הסגל שלנו ביחד. בקיצור - הנקודה היא שדי נמאס מהדעות שלך.yoni143 כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 12:01 למה אנשים מרגישים פה חופשי לדבר מלוכלך ולצאת על משתמשים בגלל דעותיהם? כל מי שרק מעלה משהו שלא באג'נדה שלכם ישר הוא ילד או מכביסט שחררו , איזה התנהגות. אז שתדעו שאני בן 32, אוהד הפועל כל החיים, ויש לי ילד בקרוב גם. וכן בא לי את יונתן כהן , רמזי ספורי , ודלה עלי ואבו פאני ושון ויסמן וג'סי לינגארד, אז מה? זה אומר שיבואו? אז צריך לעשות עליי עליהום? פרופורציות חברים.
תקרא לזה לדבר מלוכלך או איך שתרצה, ולא אכפת לי בן כמה אתה, אם יש לך ילדים או כמה שנים אתה מנוי - נשבר לי הזין מלראות את הטמטום שאתה כותב, ואני די בטוח שרוב הפורום חושב כמוני.
-
- קיבל.ה 67 לייקים
בוא נקרא לזה בשמו, גסלייטינג.ונרקומן כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 12:59אדוני, אל תיתמם. אתה עושה פה פרובוקציות בשקל עם להעלות בכוונה שמות כמו ערן זהבי או יונתן כהן, או סתם זורק דברים לא קשורים לאוויר כמו דלה עלי או לינגארד ששתיהם ילדים זין (כל אחד בדרכו שלו) שמרוויחים כמו כל הסגל שלנו ביחד. בקיצור - הנקודה היא שדי נמאס מהדעות שלך.yoni143 כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 12:01 למה אנשים מרגישים פה חופשי לדבר מלוכלך ולצאת על משתמשים בגלל דעותיהם? כל מי שרק מעלה משהו שלא באג'נדה שלכם ישר הוא ילד או מכביסט שחררו , איזה התנהגות. אז שתדעו שאני בן 32, אוהד הפועל כל החיים, ויש לי ילד בקרוב גם. וכן בא לי את יונתן כהן , רמזי ספורי , ודלה עלי ואבו פאני ושון ויסמן וג'סי לינגארד, אז מה? זה אומר שיבואו? אז צריך לעשות עליי עליהום? פרופורציות חברים.
תקרא לזה לדבר מלוכלך או איך שתרצה, ולא אכפת לי בן כמה אתה, אם יש לך ילדים או כמה שנים אתה מנוי - נשבר לי הזין מלראות את הטמטום שאתה כותב, ואני די בטוח שרוב הפורום חושב כמוני.
ברכות על הילד. תפסיק לבלבל פה את המוח.
- סומך
- קיבל.ה 1408 לייקים
אני רוצה לכתוב שקריאף, אבוקסיס ואוסקר צריכים להגיע להפועל. אה, וגם דה ברויינה, הוא בשלהי הקריירה, בטח הוא ירצה עונת פרישה בקבוצה בתל אביב עם הים והבחורות.
למה כולם מגיבים לי לא יפה, מה עם מקום למגוון דיעות?!
ואני קרוב לגיל חמישים עם ארבעה ילדים, תתייחסו אלי ברצינות פליז.
למה כולם מגיבים לי לא יפה, מה עם מקום למגוון דיעות?!
ואני קרוב לגיל חמישים עם ארבעה ילדים, תתייחסו אלי ברצינות פליז.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 275 לייקים
-
- קיבל.ה 378 לייקים
-
- קיבל.ה 275 לייקים
מוביל ירקות אוליבר לב אדום כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 13:47תגובה כל כך רדודה.
שיחקו אצלנו ערבים, שמאלנים וימנים.
מה אכפת לי מה דעתו הפוליטית?!
חלוץ מוביל והכי חשוב ישראלי, ככה שמפנה לנו מקום ל-4 זרים - מגן ימין, בלם, קשר 10 וקיצוני שמאל.
יותר ממתאים לי שיגיע ולסגור את הסגל.
חלוץ פח שהיה מספיק שנים באירופה כדי שאנשים ישכחו שאוהדי חיפה דיברו עליו כמו שאנחנו דיברנו על בן ביטון וסניור
בלי קשר לזה שהוא יותר מדי מזכיר את דאפה בסגנון ככה שהם לא ישלימו אחד את השני
וכן הוא טינופת של בן אדם, אם הוא מרשה לעצמו להתבטא ככה שיישא בתוצאות, FAFO אוהבים להגיד כל המשפיענים הימנים לא? אז FAFO
יש לו מקום רק בטדי. לא פה
-
- קיבל.ה 6326 לייקים
כל כך מבסוט שזרקו אותו על התחת.
אין כאן קשר לדעה פוליטית, האיש נאצי על מלא. שידעו שיש השלכות.
אין כאן קשר לדעה פוליטית, האיש נאצי על מלא. שידעו שיש השלכות.
-
- קיבל.ה 1183 לייקים
זה שאתה לא אוהב אותו בגלל פוליטיקה הבנוספרא טבא כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 13:51מוביל ירקות אוליבר לב אדום כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 13:47תגובה כל כך רדודה.
חלוץ מוביל והכי חשוב ישראלי, ככה שמפנה לנו מקום ל-4 זרים - מגן ימין, בלם, קשר 10 וקיצוני שמאל.
חלוץ פח שהיה מספיק שנים באירופה כדי שאנשים ישכחו שאוהדי חיפה דיברו עליו כמו שאנחנו דיברנו על בן ביטון וסניור
וכן הוא טינופת של בן אדם, אם הוא מרשה לעצמו להתבטא ככה שיישא בתוצאות, FAFO אוהבים להגיד כל המשפיענים הימנים לא? אז FAFO
אבל הוא לא חלוץ פח לא משנה כמה פעמים תגיד את זה
-
- קיבל.ה 120 לייקים
אייך התבטא? אמר למחוק את עזה אחרי שאנסו אותנו ורצחו אותנו ב7 באוקטובר? בושה שאתה אוהד את מי שאני אוהד ישונא ישראל.ספרא טבא כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 13:51מוביל ירקות אוליבר לב אדום כתב: ↑05 אוגוסט 2025, 13:47תגובה כל כך רדודה.