אם האדמינים היו יצירתיים היו כולאים את שניכם באיזה תת פורום שרק בו אתה יכולים להגיב אחד לשני.מיכאלנקו כתב: ↑02 אוגוסט 2025, 22:20שמע זה אפילו מתעלה על ההטרלות שליyoni143 כתב: ↑02 אוגוסט 2025, 22:12 דלה עלי שהיה בטוטנהאם בן 29 בלבד ובשנה האחרונה בקומו האיטלקית לא מקבל דקות, שוקל לפרוש. הייתי מציע להנהלה לתת לו הצעה יפה לבוא להפועל לשקם את הקריירה , יהנה מכדורגל, מסיבות, אוכל טוב ושמש וים.
גם ג'סי לינגארד באותה סיטואציה עכשיו מדשדש בדרום קוריאה בסיאול. שניהם בתקציב שאפשר לעמוד בו.
שאפו
עונת המלפפונים 25/26
- רדפוקס
- קיבל.ה 5313 לייקים
-
- קיבל.ה 373 לייקים
-
- קיבל.ה 45 לייקים
לפי מה שאתה אומר דיארה בעצם אופציה ב שלנו
אז רצו להחתים את מוקאירו כנף שמאל, לא הגיוני שהיו מביאים גם אותו וגם את דיארה
-
- קיבל.ה 107 לייקים
לא יודע מה התוכנית. אבל דיארה שיחק יותר טוב, ויותר בא לידי ביטוי כ 10
-
- קיבל.ה 373 לייקים
לפי הכמה דקות שראיתי, היום ביפן נגד הקבוצה של נטע לביא הוא בכלל הוצב באגף ימין.
-
- קיבל.ה 274 לייקים
השנה היא שנת 2032
אוהדי הפועל תא עדיין מחכים להחלטת ריימס בנוגע לדיארה
אוהדי הפועל תא עדיין מחכים להחלטת ריימס בנוגע לדיארה
מה עוד יש להתעסק בדיארה? הפועל הוכיחה שהיא יכולה ליותר מזה
- רדפוקס
- קיבל.ה 5313 לייקים
-
- קיבל.ה 45 לייקים
לפי הדיווחים הציעו על דיארה כמיליון אירו וריימס שיאירו חלק מהאחוזים של דיארה אצלם וזה עדיין לא מספיק… השאלה האמיתית היא אם התקדמו או שאנחנו עדיין בתהליכי שיכנוע כי אני רוצה פה 2 אופציות
- דיארה הוא בכלל אופציה ב שלנו (אחרי מוקאירו) ונתקענו בלי שם נוסף עם אותו פרופיל ויכולת
- מתיאוס (כפי שtalb כתב) לא יגיע, אבל מצד שני בא באותו תפקיד על חשבון דיארה והיה פה את אדוםאדום שטען שאנחנו במו״מ עם שחקן אחר כבר על אותה עמדה, מה שמעיד שכן התקדמנו מדיארה לכל הפחות.
-
- קיבל.ה 111 לייקים
זה ממש לא הייתה הטרלה. אם הם משחקים בסיאול וקומו קבוצות בינוניות למדי, ולא מצליחים שם , אפשר לנסות להביא אותם.
די הגיע הזמן להתקדם מדיארה
בסוף לא מדובר בכוכב על עם כל הכבוד
שיחק טוב עונה שעברה אבל בסוף על הנייר לא הביא מספרים יוצאי דופן וגם מתקצירים וסרטונים נראה שעוד חסר לו הרבה מאוד תאכלס
מבזבזים כלכך הרבה אנרגיה עליו ובסוף עוד נתאכזב ממנו
בסוף לא מדובר בכוכב על עם כל הכבוד
שיחק טוב עונה שעברה אבל בסוף על הנייר לא הביא מספרים יוצאי דופן וגם מתקצירים וסרטונים נראה שעוד חסר לו הרבה מאוד תאכלס
מבזבזים כלכך הרבה אנרגיה עליו ובסוף עוד נתאכזב ממנו
אף אחד לא אמר שמתאוס לא יבואRedDrifter כתב: ↑02 אוגוסט 2025, 23:23לפי הדיווחים הציעו על דיארה כמיליון אירו וריימס שיאירו חלק מהאחוזים של דיארה אצלם וזה עדיין לא מספיק… השאלה האמיתית היא אם התקדמו או שאנחנו עדיין בתהליכי שיכנוע כי אני רוצה פה 2 אופציות
- דיארה הוא בכלל אופציה ב שלנו (אחרי מוקאירו) ונתקענו בלי שם נוסף עם אותו פרופיל ויכולת
- מתיאוס (כפי שtalb כתב) לא יגיע, אבל מצד שני בא באותו תפקיד על חשבון דיארה והיה פה את אדוםאדום שטען שאנחנו במו״מ עם שחקן אחר כבר על אותה עמדה, מה שמעיד שכן התקדמנו מדיארה לכל הפחות.
מוקאירו כבר סיכם והכל ולא היה בכלל קשר לדיארה
-
- קיבל.ה 45 לייקים
Talb55 שנחשב פה למקורב אמר שהוא לא יגיע בגלל עלויות.לוסיאנו כתב: ↑02 אוגוסט 2025, 23:38אף אחד לא אמר שמתאוס לא יבואRedDrifter כתב: ↑02 אוגוסט 2025, 23:23לפי הדיווחים הציעו על דיארה כמיליון אירו וריימס שיאירו חלק מהאחוזים של דיארה אצלם וזה עדיין לא מספיק… השאלה האמיתית היא אם התקדמו או שאנחנו עדיין בתהליכי שיכנוע כי אני רוצה פה 2 אופציות
אם דיארה כנף שמאל ורצו להחתים את מוקאירו לפניו, יותר מסביר להניח שדיארה הוא אופציה ב שלך…
-
- קיבל.ה 6 לייקים
או....RedDrifter כתב: ↑02 אוגוסט 2025, 23:42Talb55 שנחשב פה למקורב אמר שהוא לא יגיע בגלל עלויות.לוסיאנו כתב: ↑02 אוגוסט 2025, 23:38אף אחד לא אמר שמתאוס לא יבואRedDrifter כתב: ↑02 אוגוסט 2025, 23:23
לפי הדיווחים הציעו על דיארה כמיליון אירו וריימס שיאירו חלק מהאחוזים של דיארה אצלם וזה עדיין לא מספיק… השאלה האמיתית היא אם התקדמו או שאנחנו עדיין בתהליכי שיכנוע כי אני רוצה פה 2 אופציות
אם דיארה כנף שמאל ורצו להחתים את מוקאירו לפניו, יותר מסביר להניח שדיארה הוא אופציה ב שלך…
שדיארה תוכנן כ10 ומוקאירו ככנף שמאל
- רדפוקס
- קיבל.ה 5313 לייקים
לא אמרתי לחכות לו, רק אמרתי שלא בטוח שנמצא שחקן יותר טוב.
-
- קיבל.ה 45 לייקים
זורם איתך, אם ככה אחרי הדיווחים על מתיאוס - היה פה את אדוםאדום שטען שאנחנו במו״מ עם שחקן נוסף על אותה עמדה. מה שמעיד שהפועל בעצם התקדמה מדיארה.אסון למכבי כתב: ↑02 אוגוסט 2025, 23:50או....RedDrifter כתב: ↑02 אוגוסט 2025, 23:42Talb55 שנחשב פה למקורב אמר שהוא לא יגיע בגלל עלויות.
שדיארה תוכנן כ10 ומוקאירו ככנף שמאל
כפי שאמרתי למעלה, או שהפועל נתקעה בלי אופציה ג, או שהתקדמנו ואנחנו במו״מ עם מישהו אחר.
מעניין אותי לדעת אם יש פה מישהו שיכול לאשש את אחת האופציות
-
- קיבל.ה 1290 לייקים
דיארה שחקן מצוין וצעיר
הלוואי שיגיע
מאמין שיש plan b
הלוואי שיגיע
מאמין שיש plan b
הפועל סתם נמצאת במלכוד איתו כי הוא משחק במחנה אימון של ריימס וזה לא שישחררו אותו פתאום, בסוף ההמתנה יכולה לפגוע בנו. לדעתי לא מחכים לו.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5313 לייקים
הייתי שוקל את האופציה להביא לספסל את מריאנו בריירו ששיחק בבאר שבע
גם אחלה קשר אחורי מחליף כי אל ים לא ברמה ועם רן בנימין ואלקוקין עוד אני יכול לחיות ויש להם פוטנציאל למשהו
בריירו ישראלי מכיר את ברדה ואת הארץ ויכול להתאים לנו בול
לא יודע לגבי שכר אבל לא נראלי בעייתי
יש רק שני בעיות הוא עבר פציעה בצולבת ושוחרר מבאר שבע בדצמבר 24 מאז אין לו קבוצה ויש נגדו איזה הליך פלילי בגלל תקיפת אוהד נתניה
גם אחלה קשר אחורי מחליף כי אל ים לא ברמה ועם רן בנימין ואלקוקין עוד אני יכול לחיות ויש להם פוטנציאל למשהו
בריירו ישראלי מכיר את ברדה ואת הארץ ויכול להתאים לנו בול
לא יודע לגבי שכר אבל לא נראלי בעייתי
יש רק שני בעיות הוא עבר פציעה בצולבת ושוחרר מבאר שבע בדצמבר 24 מאז אין לו קבוצה ויש נגדו איזה הליך פלילי בגלל תקיפת אוהד נתניה
- פוגודין
- קיבל.ה 153 לייקים
אי אפשר הם שניהם על אותה עמדה..yoni143 כתב: ↑02 אוגוסט 2025, 22:12 דלה עלי שהיה בטוטנהאם בן 29 בלבד ובשנה האחרונה בקומו האיטלקית לא מקבל דקות, שוקל לפרוש. הייתי מציע להנהלה לתת לו הצעה יפה לבוא להפועל לשקם את הקריירה , יהנה מכדורגל, מסיבות, אוכל טוב ושמש וים.
גם ג'סי לינגארד באותה סיטואציה עכשיו מדשדש בדרום קוריאה בסיאול. שניהם בתקציב שאפשר לעמוד בו.
אבל הכיוון טוב,עלה לי גם רעיון אולי להתארגן על שחקן צעיר 2 מטר וחזק פיזית ולשתול לו בשיתוף פעולה עם מאסק שבב במוח שיטמיע בו את יכולות וראיית המשחק של מאראדונה,פושקאש ורונאלדו המלא.
חשוב גם להטמיע שם שיערה מהאף של זהבי בכדי שיהיה ווינר.
אגב הייתי דואג שהשחקן הזה יהיה ישראלי ואז גם נחסוך משבצת של זר.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
די עם השטות של "הוא במחנה אימונים לא ישחררו אותו באמצע"
לא שמעתם אף פעם ששחקן עזב מחנה אימונים בשביל ללכת לחתום איפשהו? או שרק בהפועל זה לא אפשרי?
תתקדמו ממנו אם הם היו רוצים לשחרר אותו הוא היה פה כבר
צרפתים חראות טפו
לא שמעתם אף פעם ששחקן עזב מחנה אימונים בשביל ללכת לחתום איפשהו? או שרק בהפועל זה לא אפשרי?
תתקדמו ממנו אם הם היו רוצים לשחרר אותו הוא היה פה כבר
צרפתים חראות טפו
-
- קיבל.ה 45 לייקים
עם קרייב גם אמרו שלקח הרבה זמן עד שהגיעו לסיכום עם הקבוצה שלו אולי בונים על זה גם הפעם, את האמת אני גם לא מבין את האובססיה על דיארה - למרות שלהבנתי ברדה מאוד מחזיק ממנו.
ריימס חוזרים מיפן היום, אם דיארה יגיע אלינו נדע בקרוב אני מאמין.
יש איזה צפי להחתמה השבוע? @אדוםאדום
-
- קיבל.ה 113 לייקים
דיארה שחקן טוב , צעיר עם פוטנציאל גדול והכי חשוב מכיר את הליגה הישראלית.
כרגע יש לנו רק את מייאמבו שבא מתוך הליגה ומכיר אותה.
להחתים 7 זרים ש-6 מתוכם לא שיחקו פה ולא מכירים את הליגה זה הימור גדול.
הייתי מחכה לו כמה שצריך ועושה מה שאפשר להביא אותו.
כרגע יש לנו רק את מייאמבו שבא מתוך הליגה ומכיר אותה.
להחתים 7 זרים ש-6 מתוכם לא שיחקו פה ולא מכירים את הליגה זה הימור גדול.
הייתי מחכה לו כמה שצריך ועושה מה שאפשר להביא אותו.
-
- קיבל.ה 2738 לייקים
מסכים עם ״איש גדול״ ומוסיף שדיארה האחד, לא יפיל לנו את ההכנות לפתיחת העונה, כל עוד הוא לא תוקע את המשך ההחתמות של שאר הזרים/ישראלים. אז נמתין לו עוד שבוע שבועיים ובנתיים בניית הסגל אמורה להמשך.
-
- קיבל.ה 45 לייקים
״ הפועל עשתה מאמץ גדול להחתים את הבלם עידן נחמיאס והציע לו שכר גבוה, אולם הוא העדיף בסופו של דבר לצאת ללודגורץ בתמורה לשכר של 400 אלף אירו. למעט ישראלי נוסף שיגיע, בעיקר לעיבוי הסגל, אין כל כוונה בקבוצה להחתים שחקן נוסף מעבר לארבעה הישראלים שכבר צורפו עד כה. בקרב שחקני העונה שעברה, נראה כי סתיו טוריאל ימשיך לשמש שחקן הרכב, כאשר פיבן ורן בנימין יהיו על התפר שבין ההרכב לספסל, בהתאם לזרים שיגיעו. בימים הקרובים טל ארצ'ל עשוי לעבור לעירוני קריית שמונה״
- מתוך כתבה של צנצי שיצאה לפני כמה דקות. בנוסף, צנצי טוען שריימס תשחרר לנו את דיארה אחרי שתמצא לו מחליף.
זה צנצי, לקחת בעירבון סופר מוגבל.
- מתוך כתבה של צנצי שיצאה לפני כמה דקות. בנוסף, צנצי טוען שריימס תשחרר לנו את דיארה אחרי שתמצא לו מחליף.
זה צנצי, לקחת בעירבון סופר מוגבל.
-
- קיבל.ה 171 לייקים
מדאיג מאוד מה שהוא רשם על רן בנימין
-
- קיבל.ה 2468 לייקים
-
- קיבל.ה 1104 לייקים
הוא גם טוען שהוא לא יצא ליפן על אף שהוא שיחק אתמול
-
- קיבל.ה 107 לייקים
אני לא מבין למה מחכים לדיארה כשיונתן כהן ודלה עלי על המדף.
-
- קיבל.ה 171 לייקים
אחלה של שחקן לסגל.
הוא לא הרכב של טופ 5. אולי בעתיד, ועוד לא השתכנעתי לגבי זה
-
- קיבל.ה 45 לייקים
יביאו זר לעמדה שלו והוא יהיה מחליף ומידי פעם בפציעות וכאלה יעלה, לא הייתה פה אופציה ב מההתחלה.. היחידי שלא צריך לראות דשא יותר אצלנו לדעתי זה אל-ים שחייב לצאת להשאלה ואם הוא לא חוזר משופשף הגיע הזמן לשחרר
-
- קיבל.ה 1634 לייקים
אם הוא לא ישחק הוא גם לא יהיה.
הוא לא אמור להיות שחקן הרכב אלא מחליף ראשון בקישור מה שאומר שהוא יזכה גם לדקות ב 11
-
- קיבל.ה 1290 לייקים
אל תשכחו שרן בנימין עד עכשיו שיחק שמסביבו שחקנים בינוניים במקרה הטוב. הוא צעיר ויש סיכוי לא רע שזה ייראה אחרת בקבוצה חזקה
-
- קיבל.ה 171 לייקים
אני מקבל שזה יכול עדיין להתפרץ אבל בדעה שלי הסיכויים לא גבוהים. יותר מדי איבודים שלא קשורים לשחקנים לידו, אלא פשוט יכולת בינונית.
אני אחלה איתו בסגל אבל הוא חייב להיות השחקן המחליף. זה שהוא בשורה אחת עם פיבן, שעלול להיות השחקן ההרכב הקבוע שלנו, הדאיג אותי.
אני אחלה איתו בסגל אבל הוא חייב להיות השחקן המחליף. זה שהוא בשורה אחת עם פיבן, שעלול להיות השחקן ההרכב הקבוע שלנו, הדאיג אותי.
-
- קיבל.ה 6301 לייקים
רן בנימין רחוק מלהיות ברמה של שחקן הרכב. הבן אדם מכונת איבודים ומה שלא עלה לנו ביוקר בלאומית ועוד איך יעלה בליגת העל.
בכל מקרה, עושה רושם שגם ברדה מבין את זה ומתכוון להביא קשר התקפי.
בכל מקרה, עושה רושם שגם ברדה מבין את זה ומתכוון להביא קשר התקפי.
-
- קיבל.ה 373 לייקים
רן בנימין הוא חלק מדור של שחקנים שנעשה להם עוול בעלייה שלהם לבוגרים שהייתה לא מדורגת, לא מבוקרת ולא מנוהלת. הוא תמיד היה חלק מחוליית קישור חלשה ולא מאומנת וכל הדור שלו אכל את כל הסחלה של ביזוי המועדון על הכתפיים שלהם.
אני מאמין שבתוך קבוצה מאומנת עם חוליית קישור חזקה הוא יכול להביא ליותר ביטוי את היכולות שלו.
אני מאמין שבתוך קבוצה מאומנת עם חוליית קישור חזקה הוא יכול להביא ליותר ביטוי את היכולות שלו.
-
- קיבל.ה 1290 לייקים
פיבן מגן ימני לא יותר טוב מאשר רן בנימין קשר אמצע. שניהם לא יכולים להיות בהרכב. פיבן בלם כבר שכחנו אבל למיטב זכרוני הוא בלם טוב