*מתייחס להודעה של קפטן ג׳ק*
כי כשאתה רגיל למשהו מסוים ופתאום יש שינוי של 180°, גם אם זה לטובה, אתה מרגיש מוזר. תן לזמן לעשות את שלו ותראה שתרגיש טוב. בטח אם הפועל תתחיל לאסוף תארים.
גם אם תיקח הומלס ותשים אותו בפנטהאוז מפואר הוא ירגיש מוזר. אחרי כמה זמן הוא יתחיל להתרגל לעניין.
ג׳ונתן מוטלי
-
- קיבל.ה 1233 לייקים
אם הסמרטוט רצפה הזה נגד, אני עוד יותר בעד.
- גביזון
- קיבל.ה 3370 לייקים
גדול תומכי שימון נגד אזרוח של מוטלי. מי היה מאמין?!?!Niro כתב:
אם הסמרטוט רצפה הזה נגד, אני עוד יותר בעד.
פרנקל אחד המכביסטים הנוראיים, מגדולי המשת"פים של שימון, הלוואי יאזרחו את כל הקבוצה.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- רווי
- קיבל.ה 803 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 803 לייקים
-
- קיבל.ה 1519 לייקים
-
- קיבל.ה 1233 לייקים
-
- קיבל.ה 712 לייקים
יש פה עדר של אנשים ממש טיפשים שצביעות זה המושג הכי מחמיא שאפשר להדביק להם.
נערך לאחרונה על ידי מילפורד ב 02 אוגוסט 2025, 23:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: הודעה זאת זיכתה את המשתמש באזהרה, אנחנו לא מוכנים לקבל שיח כזה בין משתמשי הפורום.
סיבה: הודעה זאת זיכתה את המשתמש באזהרה, אנחנו לא מוכנים לקבל שיח כזה בין משתמשי הפורום.
אינתי עומרי, הפועל.
זאת הטענה שלי, שאין שום הבדל בין הפועל למכבי, שתיהן קבוצות שמנסות להיות הכי טובות בלשחק כדורסל.
למי שרוצה לצבוע אותה בצבע פוליטי מסוים למשל, אני רק מזהיר שיריב לוין אוהד הפועל
למי שרוצה לצבוע אותה בצבע פוליטי מסוים למשל, אני רק מזהיר שיריב לוין אוהד הפועל
- red in blood
- קיבל.ה 450 לייקים
יש לזה השפעות הרבה מעבר לנבחרת.El dudernio כתב: ↑01 אוגוסט 2025, 22:12וקרינגטון הראה זיקה?red in blood כתב: ↑01 אוגוסט 2025, 21:47אין לי בעיה עם מתאזרחים, ולא עם ניסיונות לאזרח זרים.אייבר דה-בונלס כתב: ↑01 אוגוסט 2025, 15:44 שמעו אני אגיד לכם מה -
לירושלים יש כרגע את קרינגטון
למכבי את דיברתולומאו, ריימן, טיי ג'יי ליף ושנה שעברה הם סיימו את העונה עם טיוס שהמציא את הז'אנר וג'ייק כהן
המשוואה לא זהה
כששיחקנו עם אדריאן בנקס או ריצ'ארד האוול המצב היה טוב יותר?
מכבי שנים איזרחה פה רכבות של זרים והם כרגע הרוב המוחלט של "ישראלים" שמשחקים שם
אם המניעה שלכם ממתאזרחים נובעת מהרצון לפתח את הילד הישראלי ולתת לו מקום לגדול כאן ולצאת כוכב- אז קודם כל מיותר לכם כולם כבר במכללות וגם השמינית יהודיים שמשחקים כאן לא תורמים לכך
הקו האדום שלי לא עובר במתאזרח אחד שאשכרה יש לו מקום אקוטי בנבחרת ישראל(בשונה מקרינגטון שאוזרח נטו על אינטרסים)
דברו איתי שנהיה קבוצה שהרוב הישראלי שלה מהגולה
אבל חובה שזה יהיה מישהו עם זיקה או חיבור כלשהו למדינה. זה יכול להיות קשר משפחתי ליהדות, אבל יכול להיות בעיני גם המון דברים אחרים. זוגיות, פעילות חברתית או קהילתית, רצון להשתקע או המון דברים אחרים.
איזו זיקה בדיוק מוטלי הראה? הוא ליטרלי ניסה לברוח מכאן.
וליף?
לא מחפש זיקות, מחפש קריטריונים ברורים שלא תלויים בגחמות של אדם כזה או אחר.
לצורך העניין, זה ישפיע על השחקנים בקבוצה, כי זה יוריד את מספר הדקות ששאר הישראלים משחקים.
אם הוא באמת רואה את עצמו כישראלי, אם יש לו באמת זיקה למקום - מעולה, אז הוא כדורסלן ישראלי לכל דבר, וזה לא פגיעה בכדורסלן הישראלי בעיני. אני מאוד לא שמרן בקטע של ״הוא חייב להוולד כאן״ או ״הוא אפילו לא מדבר עברית״. אני לא דורש מבחני נאמנות או משהו, רק שיראה זיקה כלשהי למקום ולקהילה כאן, וכן - זה חייב להיות סובייקטיבי.
אבל אם זה רק כי הוא הראה יכולות טובות בעמדה שבעייתית לנבחרת, ועמד בקריטריון מקצועי כלשהו, אז הוא לא ישראלי, והוא רק ייקח דקות משחק של ישראלים אחרים.
על הזין שלי מה היה עם קרינגטון וליף. כמו שאנחנו לא צריכים להגדיר את עצמנו בתור ההפך ממכבי או קבוצות אחרות, ככה אנחנו לא צריכים להגדיר את עצמו לפי מה הקבוצות הללו כן עושות. אולי הן פעלו בצורה שגוייה, אולי לא, אבל זה לא אמור להיות אנחנו.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 926 לייקים
בהתחלה האיגוד הכחיש את הפניה אבל כאשר הבין שזה תופס תאוצה וברור שהפועל פנו, שינו באיגוד את התשובה ל"ייקבעו קריטריונים".
מי שמנהל את האיגוד בפועל זה שימון.
לכן כל המשחקים. אם מוטלי היה במכבי מזמן היו מאזרחים אותו בלי לשאול אותו אפילו .
אם זה טוב לישראל ולנבחרת אבל רע למכבי - שימון יטרפד את זה בתחכום שלו בלי להשאיר טביעות אצבעות. אצלו מכבי קודמת לישראל.
אם הוא מסכל את זה, צריך לעשות הכל לקחת אליפות בעונה הקרובה ואז להודיע שכל עוד הכל מנוהל בצורה מושחתת - הפועל לא חלק מהמשחק. עוד שנה בוודאות יחזרו לשחק בישראל והפועל יכולה לשחק באדריאטית וביורוליג המוגדל ולהשאיר לאיגוד את השאר. אם לאידלסון יש שכל וביצים הוא יצטרף למהלך וישאיר לאיגוד מוצר שלא מעניין איש.
אם זה טוב לישראל ולנבחרת אבל רע למכבי - שימון יטרפד את זה בתחכום שלו בלי להשאיר טביעות אצבעות. אצלו מכבי קודמת לישראל.
אם הוא מסכל את זה, צריך לעשות הכל לקחת אליפות בעונה הקרובה ואז להודיע שכל עוד הכל מנוהל בצורה מושחתת - הפועל לא חלק מהמשחק. עוד שנה בוודאות יחזרו לשחק בישראל והפועל יכולה לשחק באדריאטית וביורוליג המוגדל ולהשאיר לאיגוד את השאר. אם לאידלסון יש שכל וביצים הוא יצטרף למהלך וישאיר לאיגוד מוצר שלא מעניין איש.
- 7even
- קיבל.ה 3084 לייקים
לדעתי מתן די בובה של שימון ממה שזה נראה עד כה. אל תבנה עליו.Charlie כתב: ↑04 אוגוסט 2025, 00:21 בהתחלה האיגוד הכחיש את הפניה אבל כאשר הבין שזה תופס תאוצה וברור שהפועל פנו, שינו באיגוד את התשובה ל"ייקבעו קריטריונים".
אם יו"ר האיגוד זה אדם שכולו הפועל אבל בפועל שימון מנהל את האיגוד, הבעייה לא בשימון.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1816 לייקים
סתם בשביל הפואנטה (כי זה לא יקרה) אתה לא יכול לשחק ביורוליג אם אתה לא משחק בליגה המקומיתCharlie כתב: ↑04 אוגוסט 2025, 00:21 בהתחלה האיגוד הכחיש את הפניה אבל כאשר הבין שזה תופס תאוצה וברור שהפועל פנו, שינו באיגוד את התשובה ל"ייקבעו קריטריונים".
-
- קיבל.ה 579 לייקים
מחכה להודעה שנבחרת ישראל שמחה להודיע שלוני ווקר יצא עם הנבחרת לאליפות אירופה.
-
- קיבל.ה 587 לייקים
סרוסי מפרסם עכשיו שאזרוח נוסף באיגוד הכדורסל יהיה אפשרי רק בעוד שנתיים וחצי.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
- מילפורד
- קיבל.ה 2597 לייקים
הוא מצטט את החוק ואז נכשל בהבנת הנקרא.
אפשר להגיש בקשה כזאת פעם ב4 שנים.
קרינגטון אמנם קיבל אזרחות לפני שנה וחצי , אבל זה לקח איזה שנה-שנה וחצי עד שזה אושר.
כלומר איפשהו בקיץ הבא או לקראת סוף 2026 יהיה אפשר להגיש את הבקשה הבאה.
זה נותן לאיגוד שנה ומנהלי הנבחרת , את כל השנה להתחיל לחשוב מי הם היו רוצים (אם בכלל) להגיש עבורו את הבקשה.
אפשר להגיש בקשה כזאת פעם ב4 שנים.
קרינגטון אמנם קיבל אזרחות לפני שנה וחצי , אבל זה לקח איזה שנה-שנה וחצי עד שזה אושר.
כלומר איפשהו בקיץ הבא או לקראת סוף 2026 יהיה אפשר להגיש את הבקשה הבאה.
זה נותן לאיגוד שנה ומנהלי הנבחרת , את כל השנה להתחיל לחשוב מי הם היו רוצים (אם בכלל) להגיש עבורו את הבקשה.
-
- קיבל.ה 619 לייקים
בשוט שי האוזמן אמר שזה לא בדיוק נכון
זה רק המלצה ושר הפנים יכול לאשר גם פחות מ4 שנים
-
- קיבל.ה 1998 לייקים
אם זה שחקן של מכבי,זה 4 ימיםshaharot כתב:בשוט שי האוזמן אמר שזה לא בדיוק נכון