אולי זאת הייתה טעות
השחקן בהשאלה בקבוצה שלו עד דצמבר 2025
אולי זאת הייתה טעות
מעניין, זה עוד לא נרשם בטרנספרמרקט.
אנשים מתלוננים על זה שרוצים לקנות שחקן במיליון יורו, לאן הגענו. הרי אם היה מועמד זר בלי קבוצה היו צולבים אותו פה. בעצם כנראה כל שחקן שהיה מועמד היו מוצאים איך.
בלי חלוץ אין לנו מה למכור. דאפה לבד לא מספיקלירון האדום כתב: ↑01 אוגוסט 2025, 21:27 דיארה לשמאל
10 ברמה גבוהה
בלם/מגן ימין
נחמיאס
וזה אחלה סגל !
בטוח בקשר ל800 אלף אירו? ראיתי בתגובות שלו שם מברזילאים שהשכר שלו הוא 500 אלף אירואדוםאדום כתב: ↑01 אוגוסט 2025, 23:11 שימו לב לכתוברת ששונתה בוואלה. הפך לשחקן הוצע להפועל תל אביב.
לפי מה שאני יודע, הוא הוצע להפועל והיא הביעה התעניינות. מדובר בעלויות גבוהות (מיליון יורו העברה ושכר מאוד גבוה) הוא מרוויח היום בברזיל 800 אלף יורו לעונה.
לא יודע מעבר לזה לגבי הנושא הזה.
יש שחקן אחר באותה עמדה שאותו מנהלים שיחות משמעותיות. כך שיש עוד אופציות. לא יודע להעריך מי יחתום ומתי.
ווס אחצעך עמוד? באיזה פלטפורמה?RedDrifter כתב: ↑01 אוגוסט 2025, 22:59 העמוד yalla Hapoel פרסם שמתיאוס לא יגיע בביטחון למרות שאין לי מושג כמה ידע מתוך המועדון יש לו
אינסטגרםdino כתב: ↑01 אוגוסט 2025, 23:16ווס אחצעך עמוד? באיזה פלטפורמה?RedDrifter כתב: ↑01 אוגוסט 2025, 22:59 העמוד yalla Hapoel פרסם שמתיאוס לא יגיע בביטחון למרות שאין לי מושג כמה ידע מתוך המועדון יש לו
מצרף דיווח שמאשש לגבי השכר 400 אלף ריאל ברזילאי לשבוע שזה 72 אלף דולר לשבוע = 800 אלף לעונה.RedDrifter כתב: ↑01 אוגוסט 2025, 23:13בטוח בקשר ל800 אלף אירו? ראיתי בתגובות שלו שם מברזילאים שהשכר שלו הוא 500 אלף אירואדוםאדום כתב: ↑01 אוגוסט 2025, 23:11 שימו לב לכתוברת ששונתה בוואלה. הפך לשחקן הוצע להפועל תל אביב.
לפי מה שאני יודע, הוא הוצע להפועל והיא הביעה התעניינות. מדובר בעלויות גבוהות (מיליון יורו העברה ושכר מאוד גבוה) הוא מרוויח היום בברזיל 800 אלף יורו לעונה.
יש שחקן אחר באותה עמדה שאותו מנהלים שיחות משמעותיות. כך שיש עוד אופציות. לא יודע להעריך מי יחתום ומתי.
רק מזכיר מה שרשמתי למעלה העמוד Yalla Hapoel טוען שאין סיכוי שהוא מגיע
אתה בטוח שזה לשבוע ושזה לא מה שהוא דורש?אדוםאדום כתב: ↑01 אוגוסט 2025, 23:17מצרף דיווח שמאשש לגבי השכר 400 אלף ריאל ברזילאי לשבוע שזה 72 אלף דולר לשבוע = 800 אלף לעונה.RedDrifter כתב: ↑01 אוגוסט 2025, 23:13בטוח בקשר ל800 אלף אירו? ראיתי בתגובות שלו שם מברזילאים שהשכר שלו הוא 500 אלף אירואדוםאדום כתב: ↑01 אוגוסט 2025, 23:11 שימו לב לכתוברת ששונתה בוואלה. הפך לשחקן הוצע להפועל תל אביב.
רק מזכיר מה שרשמתי למעלה העמוד Yalla Hapoel טוען שאין סיכוי שהוא מגיע
לגבי העמוד אינסטגרם- רמת אמינות ביטוח לאומי.
לא אומר שיגיע אבל לא מאמין לעמודים האלה
5 דקות אחרי שרשמתי את זה חשבתי כמה מטומטם היה הרעיון הזה אבל החלטתי לא למחוק בכל זאתלירון האדום כתב: ↑01 אוגוסט 2025, 21:29חחחחחKingZivos כתב: ↑01 אוגוסט 2025, 20:00 סתם נזכרתי בגלל האזעקה של החוטים על משהו שחשבתי עליו…
לגבי מדינה במלחמה ולהביא זרים, אם באמת זה משפיע על כך על הרכש הזר -מה מונע להעביר את האימונים ומגורי השחקנים מחוץ לתל אביב לאזור עם פחות אזעקות?
נגיד חדרה וישובי הסביבה.
אם נוציא את המלחמה עם איראן, זאת אומרת מתייחסים לאזעקות שהן באמת שגרה- היתה שם אזעקה אחת מ ה1.1.2025 .
זה 40 דקות מבלומפילד נסיעה בימים שהמשחקים בשבת , ואם זה משחק אמצע שבוע אפשר לינה במלון לילה לפני כדי לא להיות שעה וחצי בפקקים למשחק שביום שני ב 20:00.
אז אני לא יודע אם שחקן שלא בא לפה מפחד זה בגלל שיש ״כל הזמן ״ אזעקות וטילים, או מפחד שיהיה אירוע נפיץ פתאומי כמו מלחמה עם איראן או חזבאללה.. אבל אם העיקר זה האזעקות- ממש קל ״להלבין״ את זה ככה, מתאמנים במקום שקט.
אגב הייתי עושה את זה בלי קשר לזרים.
במועדון מקצועני, אם אפשר ששחקנים יתעוררו פחות באמצע הלילה מאזעקות, ויהיו עם פחות חרדות.. בואו נגיד שלביצועים זה בטוח לא יזיק.
נקודת בונוס - נקבל פחות שחקנים שיוצאים לעשות קוק בשלוותה ובאים באמת למקפצה מקצועית. (גם בישראלים וגם בזרים)
אחד הדברים שמשכנעים זרים להגיע זה לחיות באזור תל אביב, ים, מסעדות טובות, מסיבות, בחורות ועוד.
שים אותו בחדרה, אחרי שבוע הוא עף מפה מהשעמום.
שלא לדבר על פקקים ונסיעות לאימונים
רק תזכיר לנו איפה היה דיבור ועל איזה קלאודיניהיו אתה מדבר?Bashan de silva כתב: ↑01 אוגוסט 2025, 23:24 הקשר הבריזאלי שפורסם בוואלה לא יגיע, הוא יקר מדי עם השכר שהוא מקבל שם והכסף שהקבוצה שלו תדרוש עליו, אותי מעניין המגן ימין שהיה דיבור עליו קלאודיניהו אם יש סיכוי שהוא יגיע כי הוא נראה שחקן שחקן
מאיפה לך מה יקר מידי ומה לא? אתה מנחש… ומאיפה השם הזה קלאודיניהוBashan de silva כתב: ↑01 אוגוסט 2025, 23:24 הקשר הבריזאלי שפורסם בוואלה לא יגיע, הוא יקר מדי עם השכר שהוא מקבל שם והכסף שהקבוצה שלו תדרוש עליו, אותי מעניין המגן ימין שהיה דיבור עליו קלאודיניהו אם יש סיכוי שהוא יגיע כי הוא נראה שחקן שחקן
ראיתי כמה אוהדים שכתבו עליו בטוויטר לא זוכר איפה אבל בדקתי את הפרופיל שלו וזה מגן ימין מליגה ברזיליאית ראשונה הלוואי ויגיעאדוםאדום כתב: ↑01 אוגוסט 2025, 23:25רק תזכיר לנו איפה היה דיבור ועל איזה קלאודיניהיו אתה מדבר?Bashan de silva כתב: ↑01 אוגוסט 2025, 23:24 הקשר הבריזאלי שפורסם בוואלה לא יגיע, הוא יקר מדי עם השכר שהוא מקבל שם והכסף שהקבוצה שלו תדרוש עליו, אותי מעניין המגן ימין שהיה דיבור עליו קלאודיניהו אם יש סיכוי שהוא יגיע כי הוא נראה שחקן שחקן