הדרך למעלה תלויה בחלקה בלעבור את המחסום המנטלי של הדרביredrony כתב: ↑30 יולי 2025, 11:28די, אני לא יכול לשמוע יותר את זה, זה פעם שניה שאתה כבר כותב את זה. זה לא כתבי חז״ל אתה יודעלירון האדום כתב: ↑30 יולי 2025, 11:18בטח שזאת אחת המטרות העונה!
לא סתם שרים הדרבי הוא מעל הכל..
אם ננצח דרבי סימן אנחנו טובים ולא הפוך.
זה ששרים את זה לא הופך את זה לנכון ובטח שלא עבור כל האוהדים שלא לומר רובם.
אם ננצח דרבי זה ממש לא אומר שאנחנו טובים. מכבי הפסידו משחקים לאורך השנים גם לקבוצות חלשות. מה הקשר בין משחק נתון לאיכות הקבוצה?
אדמונד ספרא
-
- קיבל.ה 40 לייקים
-
- קיבל.ה 925 לייקים
הדרך למעלה קשורה להרבה דברים, הדרבי זה חלקיק קטן. אתה מוכן לנצח דרבי ולרדת ליגה? אתה מוכן לנצח 2 דרבים ולרדת ליגה?RedDrifter כתב: ↑30 יולי 2025, 11:30הדרך למעלה תלויה בחלקה בלעבור את המחסום המנטלי של הדרביredrony כתב: ↑30 יולי 2025, 11:28די, אני לא יכול לשמוע יותר את זה, זה פעם שניה שאתה כבר כותב את זה. זה לא כתבי חז״ל אתה יודעלירון האדום כתב: ↑30 יולי 2025, 11:18
בטח שזאת אחת המטרות העונה!
אם ננצח דרבי זה ממש לא אומר שאנחנו טובים. מכבי הפסידו משחקים לאורך השנים גם לקבוצות חלשות. מה הקשר בין משחק נתון לאיכות הקבוצה?
אתה מוכן להפסיד 4 דרבים ולקחת אליפות?
מספיק כבר עם השטויות. אם הפועל תהיה קבוצת כדורגל טובה היא תנצח משחקים. הדרך למעלה קשורה לניהול נכון ותקציב.
-
- קיבל.ה 2735 לייקים
והלחץ סביב זה מאוד יעזורRedDrifter כתב: ↑30 יולי 2025, 11:30הדרך למעלה תלויה בחלקה בלעבור את המחסום המנטלי של הדרביredrony כתב: ↑30 יולי 2025, 11:28די, אני לא יכול לשמוע יותר את זה, זה פעם שניה שאתה כבר כותב את זה. זה לא כתבי חז״ל אתה יודעלירון האדום כתב: ↑30 יולי 2025, 11:18
בטח שזאת אחת המטרות העונה!
-
- קיבל.ה 1997 לייקים
אני ממש לא בעד האימרה שהדרבי מעל הכל.RedDrifter כתב:הדרך למעלה תלויה בחלקה בלעבור את המחסום המנטלי של הדרביredrony כתב: ↑30 יולי 2025, 11:28די, אני לא יכול לשמוע יותר את זה, זה פעם שניה שאתה כבר כותב את זה. זה לא כתבי חז״ל אתה יודעלירון האדום כתב: ↑30 יולי 2025, 11:18 בטח שזאת אחת המטרות העונה!
אבל יש משהו על המחסום המנטלי.
פעמיים ב50 השנים האחרונות אחרי עשור רע הגלגל שלנו התהפך אחרי ניצחון בדרבי.
הפעם הראשונה הייתה הניצחון ה0-3 בעונת 80-81.והשניה ב0-1 בעונת השרוכים.
אחת התגובות הכי טובות שקראתי פה בזמן האחרון
מסכים עם כל מילה

-
- קיבל.ה 40 לייקים
לא נתתי לך פה איזה תנאי או עמדה שאומרת שאתה לא צודק.dino כתב: ↑30 יולי 2025, 11:37והלחץ סביב זה מאוד יעזורRedDrifter כתב: ↑30 יולי 2025, 11:30הדרך למעלה תלויה בחלקה בלעבור את המחסום המנטלי של הדרביredrony כתב: ↑30 יולי 2025, 11:28
די, אני לא יכול לשמוע יותר את זה, זה פעם שניה שאתה כבר כותב את זה. זה לא כתבי חז״ל אתה יודע
עובדתית זה המצב, גם במועדון חושבים ככה.
-
- קיבל.ה 1516 לייקים
וואו אז אוהדי מכבי יסתלבטו על ילד בן19 שהוא הבן של הבעלים ביג דיל. הוא ילד והוא מתנהג כמו ילד ובסדר אני חי עם זה בשלום. כל אוהדי מכבי שאני מכיר לא באמת מתייחסים לשטויות האלה של מואיז כי הוא ילד. כמו עם ינאי ככה גם עם ספרא לא באמת אכפת לי כמה הם מוזרים/טרולים/מזיינים תשכל בטוויטר כל עוד הם שמים כסף על הפועל. הצורך הטרחני משהו הזה של אוהדי הפועל להיות יותר צדיקים וטהרנים מכולם בלתי נסבל.ונרקומן כתב: ↑30 יולי 2025, 10:55 חתיכת יצור. מה אתה עושה?
התמונה הזאת תחגוג בכל פורום של הגרמנים אחרי ש(ככל הנראה) ינצחו אותנו בדרבי.
זה מביך כמעט כמו לקנות רולקסים לשחקנים לכבוד האליפות לפני שלקחת אליפות
עם כל הכבוד לאבא שלו וההשקעה בהפועל - לא מתחבר לזה שהוא דמות מוכרת אצלנו. רחוק שנות אור, אבל מזכיר לי במעט אפילו איזה ילד ז׳ ממיאמי
שיעשה טובה ויתרחק מאור הזרקורים אלא אם כן יש לו דרך לתרום מקצועית למועדון (וכנראה שאין), תודה
זוכר שהייתה תקופה שכולם פה צחקו שהבן אדם לא אמיתי נכון?
-
- קיבל.ה 2687 לייקים
אוהדי מכבי תמיד יחפשו סיבה לצחוק עליינו , את מי זה מעניין בדיוק ?
-
- קיבל.ה 40 לייקים
אין צורך ב3/4 ממה שכתבת.redrony כתב: ↑30 יולי 2025, 11:33הדרך למעלה קשורה להרבה דברים, הדרבי זה חלקיק קטן. אתה מוכן לנצח דרבי ולרדת ליגה? אתה מוכן לנצח 2 דרבים ולרדת ליגה?RedDrifter כתב: ↑30 יולי 2025, 11:30הדרך למעלה תלויה בחלקה בלעבור את המחסום המנטלי של הדרביredrony כתב: ↑30 יולי 2025, 11:28
די, אני לא יכול לשמוע יותר את זה, זה פעם שניה שאתה כבר כותב את זה. זה לא כתבי חז״ל אתה יודע
מספיק כבר עם השטויות. אם הפועל תהיה קבוצת כדורגל טובה היא תנצח משחקים. הדרך למעלה קשורה לניהול נכון ותקציב.
הדרך למעלה תלויה בחלקה בלעבור את המחסום המנטלי בדרבי. הסכמת איתי וזהו. מן הסתם כאשר הוספתי ״תלויה בחלקה״ הכוונה שלא רק היא העיקר/המטרה.
מתווכח לחינם…
-
- קיבל.ה 111 לייקים
די להתייפייף אם היית בן 18 כמוהו והיה לך קבוצת כדורגל היית מתנהג ככה , מה לעשות ילד קטן שיש לו הכל בחיים, עם שמחת חיים, והתלהבות. ותגיד לו תודה כי אם הוא לא רוצה צעצוע היינו עדיין עם מינצברג או בפירוק כבר .ונרקומן כתב: ↑30 יולי 2025, 10:55 חתיכת יצור. מה אתה עושה?
עם כל הכבוד לאבא שלו וההשקעה בהפועל - לא מתחבר לזה שהוא דמות מוכרת אצלנו. רחוק שנות אור, אבל מזכיר לי במעט אפילו איזה ילד ז׳ ממיאמי
שיעשה טובה ויתרחק מאור הזרקורים אלא אם כן יש לו דרך לתרום מקצועית למועדון (וכנראה שאין), תודה
-
- קיבל.ה 1099 לייקים
הוא אפילו לא העלה את התמונה הזו בעצמו....
באמת שנטו מהסתכלות על הפעילות שלו ברשת ומלשמוע אותו פעם אחת לא הייתי מנחש בחיים שהוא ילד
יאיר נתניהו עלאק, איך אוהבים לחפש בעיות בכח ולהמציא שאין
אחלה מואיז
באמת שנטו מהסתכלות על הפעילות שלו ברשת ומלשמוע אותו פעם אחת לא הייתי מנחש בחיים שהוא ילד
אחלה מואיז
-
- קיבל.ה 1296 לייקים
מישהו חייב לעשות מחקר על אהדה להפועל והקשר שלה לשנאה עצמית
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1997 לייקים
בתור אחד שמכיר אישית ילדים בוגרי בתי ספר פרטיים ברמה גבוהה,הם מאוד בוגרים עם רמת דיבור הרבה מעל הממוצע.D&3 כתב:הוא אפילו לא העלה את התמונה הזו בעצמו....
אחלה מואיז
-
- קיבל.ה 1997 לייקים
אשכרה
-
- קיבל.ה 124 לייקים
-
- קיבל.ה 925 לייקים
אני לא מתווכח וזה לא עניין של ויכוח או עניין של מספר כזה או אחר. זה עניין של סטייט אוב מיינד וההתעסקות הבלתי פוסקת במכבי זה הבסיס של הפילוג בכדורסל (״לא משחקים באולם של מכבי״) ואסון לאורך שנים בכדורגל.RedDrifter כתב: ↑30 יולי 2025, 14:33אין צורך ב3/4 ממה שכתבת.
הדרך למעלה תלויה בחלקה בלעבור את המחסום המנטלי בדרבי. הסכמת איתי וזהו. מן הסתם כאשר הוספתי ״תלויה בחלקה״ הכוונה שלא רק היא העיקר/המטרה.
מתווכח לחינם…
כולם רוצים לנצח דרבי,
-
- קיבל.ה 40 לייקים
אם אתה שואל אותי למה ומה - אני רואה דברים בצורה מאוד ברורה;redrony כתב: ↑30 יולי 2025, 16:28אני לא מתווכח וזה לא עניין של ויכוח או עניין של מספר כזה או אחר. זה עניין של סטייט אוב מיינד וההתעסקות הבלתי פוסקת במכבי זה הבסיס של הפילוג בכדורסל (״לא משחקים באולם של מכבי״) ואסון לאורך שנים בכדורגל.RedDrifter כתב: ↑30 יולי 2025, 14:33אין צורך ב3/4 ממה שכתבת.
מתווכח לחינם…
כולם רוצים לנצח דרבי,
- אחרי 2014 הגיעו לפה שחקנים (ישראלים וזרים כאחד) בפרופיל מאוד נמוך (חוץ מעונת כבירי ששם פשוט היה בלאגן אחד גדול) שאינם מתאימים לרמת הכדורגל.
- מאז ועד עכשיו רמת הכדורגל הייתה ירודה מאוד בהפועל, מה שהקשה על המועדון להתרומם ולנסות להגיע להישגים.
- לבקש מאוהדים להוריד מה״לחץ״ כי זה מפריע לשחקנים זה דמגוגיה בשקל. מצטער, שחקנים שמקבלים מאות אלפי דולרים בשנה יודעים למה הם נכנסים ולאן הם באים, הפועל תל אביב למרות הכישלונות המחפירים בעשור האחרון הוא מועדון ענק עם ציפיות ולחץ ששואף לרמה גבוה. אם בגלל כמה אלפי אוהדים שרוצים ולוחצים על ניצחון בדרבי השחקנים לא מצליחים לנצח, הבעיה היא בשחקנים ולא באוהדים. בואו נאמר את האמת כפי שהיא - אם אתה לא עומד בלחץ של מועדון כדורגל כמו הפועל תל אביב מקומך לא ברמות הגבוהות פשוט וקל.
-
- קיבל.ה 376 לייקים
לא אמרתי שהוא יאיר נתניהו. אמרתי שבתור בן של הוא מעורב יותר מדי דברים שלא צריך להיות מעורב בהם (לייב בטוויטר או מה שזה לא היה ועוד לא מעט ציטוטים שנקווה שלא יחזרו), וזה קצת הזכיר לי סיטואציה דומה.
אין לי משהו נגדו, יש לי משהו נגד הזחיחות במקרה הזה. וכרגע אין באמת בעיה איתו, אבל מאוד לגיטימי להגיד שהוא יצור, זה הכל.
-
- קיבל.ה 376 לייקים
כן כן, תגידו תודה ותגידו תודה. שומע את התגידו תודה הזה מימי כבירי, וניסנוב, ומינצברג.. לא צריך להגיד תודה לאף אחד, שחררו מהגישה הזאת.yoni143 כתב: ↑30 יולי 2025, 14:37די להתייפייף אם היית בן 18 כמוהו והיה לך קבוצת כדורגל היית מתנהג ככה , מה לעשות ילד קטן שיש לו הכל בחיים, עם שמחת חיים, והתלהבות. ותגיד לו תודה כי אם הוא לא רוצה צעצוע היינו עדיין עם מינצברג או בפירוק כבר .ונרקומן כתב: ↑30 יולי 2025, 10:55 חתיכת יצור. מה אתה עושה?
כותב את זה ואז שמתי לב למי אני כותב.. חבל על התווים. מה שלום יהונתן כהן?
-
- קיבל.ה 40 לייקים
רוצה להיות חלק מהמועדון מראה נכונות לדבר עם האוהדים מקדם דברים פה ושם מה רע בזה? שיתגאה בלהיות הפועל באמת לא מבין מה זה הקטנוניות הזאת כל דבר תלונות לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי מה יצור בו? אתה יודע כמה בני נוער אוהדי הפועל מסתובבים עם מגן לטלפון כמו שלו? אלפים אז מה כולם יצורים? שילך עם זה בגאווה וואלה אם אבא שלי היה קונה מועדון כדורגל הייתי מתנהג כמוהו בול להיות חלק מהקהילהונרקומן כתב: ↑30 יולי 2025, 16:54לא אמרתי שהוא יאיר נתניהו. אמרתי שבתור בן של הוא מעורב יותר מדי דברים שלא צריך להיות מעורב בהם (לייב בטוויטר או מה שזה לא היה ועוד לא מעט ציטוטים שנקווה שלא יחזרו), וזה קצת הזכיר לי סיטואציה דומה.
אין לי משהו נגדו, יש לי משהו נגד הזחיחות במקרה הזה. וכרגע אין באמת בעיה איתו, אבל מאוד לגיטימי להגיד שהוא יצור, זה הכל.
-
- קיבל.ה 376 לייקים
אם אתה לא מבין מה ההבדל בין אוהד הפועל מן השורה לבין הבן של הבעלים שמתיימר להיות חלק מהמועדון, שרוב ההתבטאויות שלו הם סביב הפועל, ועושה לייבים עם אוהדים - אז אין לי איך לעזור לך חביבי.RedDrifter כתב: ↑30 יולי 2025, 16:56רוצה להיות חלק מהמועדון מראה נכונות לדבר עם האוהדים מקדם דברים פה ושם מה רע בזה? שיתגאה בלהיות הפועל באמת לא מבין מה זה הקטנוניות הזאת כל דבר תלונות לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי מה יצור בו? אתה יודע כמה בני נוער אוהדי הפועל מסתובבים עם מגן לטלפון כמו שלו? אלפים אז מה כולם יצורים? שילך עם זה בגאווה וואלה אם אבא שלי היה קונה מועדון כדורגל הייתי מתנהג כמוהו בול להיות חלק מהקהילהונרקומן כתב: ↑30 יולי 2025, 16:54לא אמרתי שהוא יאיר נתניהו. אמרתי שבתור בן של הוא מעורב יותר מדי דברים שלא צריך להיות מעורב בהם (לייב בטוויטר או מה שזה לא היה ועוד לא מעט ציטוטים שנקווה שלא יחזרו), וזה קצת הזכיר לי סיטואציה דומה.
-
- קיבל.ה 806 לייקים
redrony כתב: ↑30 יולי 2025, 11:33הדרך למעלה קשורה להרבה דברים, הדרבי זה חלקיק קטן. אתה מוכן לנצח דרבי ולרדת ליגה? אתה מוכן לנצח 2 דרבים ולרדת ליגה?RedDrifter כתב: ↑30 יולי 2025, 11:30הדרך למעלה תלויה בחלקה בלעבור את המחסום המנטלי של הדרביredrony כתב: ↑30 יולי 2025, 11:28

מה שהדגשת בתגובתך.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- 7even
- קיבל.ה 3078 לייקים
בול.redrony כתב: ↑30 יולי 2025, 11:33הדרך למעלה קשורה להרבה דברים, הדרבי זה חלקיק קטן. אתה מוכן לנצח דרבי ולרדת ליגה? אתה מוכן לנצח 2 דרבים ולרדת ליגה?RedDrifter כתב: ↑30 יולי 2025, 11:30הדרך למעלה תלויה בחלקה בלעבור את המחסום המנטלי של הדרביredrony כתב: ↑30 יולי 2025, 11:28
די כבר עם הלנצח דרבי. זה כיף אדיר אבל זו לא מטרה של קבוצה רצינית.
קבוצה רצינית מציבה מטרות גבוהות בלונג ראן. הנצחונות בדרבי כבר יבואו יחד עם המטרות מן הסתם.
בכדורסל רצינו לחזור להיות חלק מהצמרת. פתאום לנצח דרבי או שניים בשנה נהיה עניין מובן מאליו.
(המטרות בחולצה ההיא הן סתם גימיק)
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 129 לייקים
עצם זה ששנה שלמה לא שומעים על חובות וחסר כסף וצריך למכור את x או y זו כבר הצלחה .
ניהול ניהול ניהול זה הכי חשוב והכיוון בתחושה שלי טוב.
משם יהיו הצלחות מקצועיות.
ניהול ניהול ניהול זה הכי חשוב והכיוון בתחושה שלי טוב.
משם יהיו הצלחות מקצועיות.
-
- קיבל.ה 1516 לייקים
הוא לא עקף כבר בהשקעה את כל הבעלויות הקודמות ביחד רק בקיץ הזה?
-
- קיבל.ה 527 לייקים
תודה אדמונד. תמשיך להביא לנו פרופילים כאלה להפועל. אוהב אותך.
-
- קיבל.ה 382 לייקים