החתימה שלך בול למצב האשכול הזה...
עונת המלפפונים 25/26
- 7even
- קיבל.ה 3079 לייקים
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 21 לייקים
בינואר 26 מסייםAdom_Adom כתב: ↑24 יולי 2025, 21:04בינואר? אוו שבינואר יהיה אפשר להחתים אותו על חוזה לעונה הבאה? משמע מסיים חוזה בסוף העונהDubi Dubkin כתב: ↑24 יולי 2025, 20:54מקצועית אין מתאים ממנוRedDrifter כתב: ↑24 יולי 2025, 20:46 מה הסיפור עם כארם ג׳אבר שפורסם בוואן? גם חארטה? שומע על זה עוד מהצהריים שיש רצון
בול לשיטה של ברדה
בנוסף, בינואר שחקן חופשי
אולי יגרום לנתניה למכור לפני שיעזוב חופשי שנה הבאה
מצד שני, זה קלאסי ידיעה שיכולה לחרב עסקה
גם ככה אוהדי נתניה בעצבים על ההנהלה שלהם
אני חושב שקצת מעריכים אותו יתר על המידה אבל כרכש ישראלי זה טוב מאוד כי השוק מת
יהיה אפשר להחתים ללא תמורה לשנה הבאה
זה הסיכון של נתניה שיעזוב חינם ואולי תיתכן עסקה
-
- קיבל.ה 415 לייקים
קצת עפת, עושה הגנה טוב התקפית הוא לא משהו
-
- קיבל.ה 1516 לייקים
הלוואי יגיע. אם יביאו את ג׳אבר ובלם זר נורמלי אולי נזכה לראות סוף סוף הגנה ראויה.
-
- קיבל.ה 272 לייקים
נראה שפלאן B פתח בהרכב קבוצתו במשחק עכשיו
-
- קיבל.ה 1296 לייקים
-
- קיבל.ה 111 לייקים
התאריך 24/7 ואנחנו לא קרובים אפילו לסיים את הסגל, עם כל הכבוד לסבלנות ולתהליך.. ב"ניהול חדש ועידן חדש", זה לא משהו שהיה צריך לקרות. רוב הקבוצות שרצות טוב במהלך העונה עשו גם מחנה אימון מגובש עם רוב הסגל שפותח את העונה. ולהביא עכשיו רכש זה כמובן הכרחי אבל גם מאוחר. מאכזב מאד .
מגן ימני , חלוץ, קשר התקפי וקשר אחורי 5050 איכותי יותר מהכל. ואם דיארה לא הולך אז יאללה להביא מישהו אחר יש גבול 3 חודשים מחכים לשחקן הזה.
מגן ימני , חלוץ, קשר התקפי וקשר אחורי 5050 איכותי יותר מהכל. ואם דיארה לא הולך אז יאללה להביא מישהו אחר יש גבול 3 חודשים מחכים לשחקן הזה.
-
- קיבל.ה 40 לייקים
-
- קיבל.ה 1296 לייקים
איזה ישראלי עדיף עליו?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 415 לייקים
היית שופך 2 מיליון יורו על מגן ישראלי עם 4 בישולים? מזל שאנחנו לא תלויים בך
-
- קיבל.ה 108 לייקים
אומרים פה שמסיים חוזה בינואר 26, כלומר זה השנה האחרונה שלו במועדון.
אם כך, באמת אפשר לקנות אותו כבר עכשיו בסכום לא מוגזם, ומומלץ !!!!
אם כך, באמת אפשר לקנות אותו כבר עכשיו בסכום לא מוגזם, ומומלץ !!!!
-
- קיבל.ה 40 לייקים
כארם ג׳אבר לא שווה 2 מיליון יורו אין פה שאלה בכלל ועוד בחוזה שלו עוד כמה חודשים נגמר… בואו רק ניתן בכלל למישהו עם מידע להגיד מה נכון ומה לא בינתיים זה סתם כתבה
יש מישהו שיודע לאשר או לא שגאבר בכיוון?
אולי הכוונה שהוא מסיים ביוני 26 את החוזה ולא בינואר. מינואר אפשר לנהל אותו מומ בלי קשר לנתניה. באופן כללי שנה אחרונה בחוזה יכולה להוריד את הדרישות של נתניה כדי שלא תאבד אותו ב״חינם״
- Shacham
- קיבל.ה 938 לייקים
מלא קבוצות איכותיות משחקות היום ובשבוע הבא בקונפרנס, ויכולות להיות מודחות מאירופה. זה יכול לשחרר הרבה שחקנים טובים אם קבוצות שיודחו ירצו לדלל סגל או להכניס כסף במקום הכסף שיכל להיכנס מאירופה.
בין היתר הקבוצה האוקראינית של תומר יוספי הפסידה 2-1 לסנטה קולומה.
בין היתר הקבוצה האוקראינית של תומר יוספי הפסידה 2-1 לסנטה קולומה.
מדויק. כנל על הקונגולזי
-
- קיבל.ה 40 לייקים
ג'אבר זה המלפפון הישראלי שהכי צריך להרכב
מעבר לזה בהגנה, חי בשלום עם פיבן ומאייבו בלמים
בכל שאר העמדות, לא רואה אף ישראלי שהייתי עף עליו
, רק זרים
מעבר לזה בהגנה, חי בשלום עם פיבן ומאייבו בלמים
בכל שאר העמדות, לא רואה אף ישראלי שהייתי עף עליו
, רק זרים
-
- קיבל.ה 21 לייקים
אפשר להחתים את דאפפה שוב או משהו אני רעב
-
- קיבל.ה 372 לייקים
ממה שאני שומע ג'אבר נשמע מאוד רציני והפועל באמת פנו אליו.
+ לא הצטלם היום למדים החדשים של נתניה.
-
- קיבל.ה 1516 לייקים
אתה חייב עוד בלם זר וג׳אבר. פיבן כבלם פותח לטווח הרחוק זה לא יעבוד. בלי קשר שפציעה הכי קטנה או הרחקה ואתה עולה לדרבי עם פיבן ומורגן במרכז ההגנה.
-
- קיבל.ה 40 לייקים
זה נראה שיש פה גם סירוב לענות בדרך כלל שמשהו לא אמיתי הם ישר אומרים ׳זה כתבה חארטה׳אנחנו בתהליך כתב: ↑24 יולי 2025, 22:26 ממה שאני שומע ג'אבר נשמע מאוד רציני והפועל באמת פנו אליו.
-
- קיבל.ה 527 לייקים
לא מבין איך לא מתאבדים על מלמד, אלא אם יש חלוץ זרתותח שעומד להגיע.
-
- קיבל.ה 272 לייקים
הלוואיאנחנו בתהליך כתב: ↑24 יולי 2025, 22:26 ממה שאני שומע ג'אבר נשמע מאוד רציני והפועל באמת פנו אליו.
שיחוק רציני
-
- קיבל.ה 272 לייקים
יש מצב שמחכים עם הזרים לראות איזה קבוצות מודחות מהקונפרנס ומהאירופאית
אם בנתיים ינחיתו פה ג׳אבר/מלמד ועוד שבוע שבועיים (אחרי המחזור באירופה) יתחילו להגיע לפה זרים אני אהיה מבסוט ונראה שיש כאן חשיבה ולא סתם שליפה מהמותן
אם בנתיים ינחיתו פה ג׳אבר/מלמד ועוד שבוע שבועיים (אחרי המחזור באירופה) יתחילו להגיע לפה זרים אני אהיה מבסוט ונראה שיש כאן חשיבה ולא סתם שליפה מהמותן
-
- קיבל.ה 372 לייקים
מה שלי אומרים זה אותו בן אדם שאמר לי לפניי כולם שליידנר מאיימבו בוסקילה וצור סגורים והולכים גם על דיארהRedDrifter כתב: ↑24 יולי 2025, 22:28זה נראה שיש פה גם סירוב לענות בדרך כלל שמשהו לא אמיתי הם ישר אומרים ׳זה כתבה חארטה׳אנחנו בתהליך כתב: ↑24 יולי 2025, 22:26 ממה שאני שומע ג'אבר נשמע מאוד רציני והפועל באמת פנו אליו.
הוא גם אמר לי יום לפניי שמחאמיד חותם
ככה שאני מאוד מאמין לו
אמר לי שזה רציני והפועל באמת רוצים אותו
מפה לשם אני מאוד מקווה כי הוא אחלה מגן וסוף סוף הפועל (מקווה מאוד) תזנח את השיטה של מגן אחד שלא עובר את החצי
-
- קיבל.ה 40 לייקים
אבל ברדה משחק במערך שמגן ימין הוא בלם שלישי האמת שגם אוהדי נתניה כולם אומרים שגאבר עדיף כבלםאנחנו בתהליך כתב: ↑24 יולי 2025, 22:50מה שלי אומרים זה אותו בן אדם שאמר לי לפניי כולם שליידנר מאיימבו בוסקילה וצור סגורים והולכים גם על דיארהRedDrifter כתב: ↑24 יולי 2025, 22:28זה נראה שיש פה גם סירוב לענות בדרך כלל שמשהו לא אמיתי הם ישר אומרים ׳זה כתבה חארטה׳אנחנו בתהליך כתב: ↑24 יולי 2025, 22:26 ממה שאני שומע ג'אבר נשמע מאוד רציני והפועל באמת פנו אליו.
הוא גם אמר לי יום לפניי שמחמאמיד חותם
ככה שאני מאוד מאמין לי
מפה לשם אני מאוד מקווה כי הוא אחלה מגן וסוף סוף הפועל (מקווה מאוד) תזנח את השיטה של מגן אחד שלא עובר את החצי
- רדפוקס
- קיבל.ה 5299 לייקים
ברגעים אלו דינו מעדכן את רשימת המקורבים ומחזיר אותך אליה.אנחנו בתהליך כתב: ↑24 יולי 2025, 22:50מה שלי אומרים זה אותו בן אדם שאמר לי לפניי כולם שליידנר מאיימבו בוסקילה וצור סגורים והולכים גם על דיארהRedDrifter כתב: ↑24 יולי 2025, 22:28זה נראה שיש פה גם סירוב לענות בדרך כלל שמשהו לא אמיתי הם ישר אומרים ׳זה כתבה חארטה׳אנחנו בתהליך כתב: ↑24 יולי 2025, 22:26 ממה שאני שומע ג'אבר נשמע מאוד רציני והפועל באמת פנו אליו.
הוא גם אמר לי יום לפניי שמחאמיד חותם
ככה שאני מאוד מאמין לו
ממה שאני יודע אני יכול לאשר שיש התעניינות מצד הפועל אבל לא ידוע לי על משא ומתן מתקדם. מפה ועד סיכום או חתימה יש עוד מרחק גדול! רוצה לומר לא לפתח ציפיות. באמת הלוואי שיגיע. אבל אני נותן לזה פחות מ50% סיכוי, מצד שני גם על עסקת דאפפה לא הייתי מהאופטימיים.RedDrifter כתב: ↑24 יולי 2025, 22:07אתה יודע לאשר על ג׳אבר האם מתקיים משהו? לא נראה לי הגיוני שהוא לא היה בהצגת המדים שלהם אני בטוח שלפחות משהו כן כן קורה איתו מאחורי הקלעים
-
- קיבל.ה 372 לייקים
אני אישית ראיתי אותו בנתניה במשחקים כמגן ימני ויש לו אחלה יכולת הגנתית וגם התקפית, פיזי וחסון מאודRedDrifter כתב: ↑24 יולי 2025, 22:52אבל ברדה משחק במערך שמגן ימין הוא בלם שלישי האמת שגם אוהדי נתניה כולם אומרים שגאבר עדיף כבלםאנחנו בתהליך כתב: ↑24 יולי 2025, 22:50מה שלי אומרים זה אותו בן אדם שאמר לי לפניי כולם שליידנר מאיימבו בוסקילה וצור סגורים והולכים גם על דיארהRedDrifter כתב: ↑24 יולי 2025, 22:28
זה נראה שיש פה גם סירוב לענות בדרך כלל שמשהו לא אמיתי הם ישר אומרים ׳זה כתבה חארטה׳
ככה שאני מאוד מאמין לי
מקווה מאוד שבמידה והוא יבוא הוא לא יהיה בלם
התחושה שלי שהוא יהיה יותר מגן קצת יותר הגנתי מליידנר, אבל כן מידי פעם תוקף ועושה עקיפות לטוריאל, אין ברירה חייב.
השאלה אם זה אומר שפיבן יהפוך להיות בלם פותח או שירד לספסל ויהיה עדיין בלם זר. החלון פתוח והדברים דינמייםאנחנו בתהליך כתב: ↑24 יולי 2025, 22:53אני אישית ראיתי אותו בנתניה במשחקים כמגן ימני ויש לו אחלה יכולת הגנתית וגם התקפית, פיזי וחסון מאודRedDrifter כתב: ↑24 יולי 2025, 22:52אבל ברדה משחק במערך שמגן ימין הוא בלם שלישי האמת שגם אוהדי נתניה כולם אומרים שגאבר עדיף כבלםאנחנו בתהליך כתב: ↑24 יולי 2025, 22:50
מה שלי אומרים זה אותו בן אדם שאמר לי לפניי כולם שליידנר מאיימבו בוסקילה וצור סגורים והולכים גם על דיארה
ככה שאני מאוד מאמין לי
התחושה שלי שהוא יהיה יותר מגן קצת יותר הגנתי מליידנר, אבל כן מידי פעם תוקף ועושה עקיפות לטוריאל, אין ברירה חייב.
-
- קיבל.ה 40 לייקים
שאלה מעניינת. פיבן לטעמי מאחורי השיא שלו גם כבלם. בקבוצה שרוצה אירופה בעתיד הקרוב אין לו מקום. אחלה בלם מחליף, והוא גם מנהיג באופי יכול לשרת אותנו מעולה מהספסל בתקווה שכמו שאמרת שבאמת יחפשו בלם זר. אגב, לא רואה במידה ויביאו את ג׳אבר ולא יהיה בלם זר איך יגיעו למכסת הזרים. סביר שיחפשו בלם זר.אדוםאדום כתב: ↑24 יולי 2025, 22:55השאלה אם זה אומר שפיבן יהפוך להיות בלם פותח או שירד לספסל ויהיה עדיין בלם זר. החלון פתוח והדברים דינמייםאנחנו בתהליך כתב: ↑24 יולי 2025, 22:53אני אישית ראיתי אותו בנתניה במשחקים כמגן ימני ויש לו אחלה יכולת הגנתית וגם התקפית, פיזי וחסון מאודRedDrifter כתב: ↑24 יולי 2025, 22:52
אבל ברדה משחק במערך שמגן ימין הוא בלם שלישי האמת שגם אוהדי נתניה כולם אומרים שגאבר עדיף כבלם
- Sin Queso
- קיבל.ה 606 לייקים
https://www.youtube.com/shorts/mnVMc2GgOWw
לא ראיתי אותו משחק מלבד גולים שקופצים בתקצירים. הוא בלם כרגע?
נשמע לפי הסרטון שקשרים כמו טאבי יאכילו אותו אבק ושהוא לא יודע להרים קרוסים.
מצד שני תן לי אחד כזה בטדי ואני מקבל דום לב
https://www.youtube.com/shorts/To_jWt3l6-o
לא ראיתי אותו משחק מלבד גולים שקופצים בתקצירים. הוא בלם כרגע?
נשמע לפי הסרטון שקשרים כמו טאבי יאכילו אותו אבק ושהוא לא יודע להרים קרוסים.
מצד שני תן לי אחד כזה בטדי ואני מקבל דום לב
https://www.youtube.com/shorts/To_jWt3l6-o
השמועה שהציעו מיליון יורו ונתניה הסכימו נכונה?
- Sin Queso
- קיבל.ה 606 לייקים
-
- קיבל.ה 40 לייקים
מסכנים אוהדי נתניה נפלו על בעלים כמו הניסנובים הוא עוד יוריד אותם ליגה
-
- קיבל.ה 272 לייקים
לדעתי ההפך, מיקסם עסקאות לגמריRedDrifter כתב: ↑24 יולי 2025, 23:06 מסכנים אוהדי נתניה נפלו על בעלים כמו הניסנובים הוא עוד יוריד אותם ליגה
דאפפה היה נמכר לחול עם הסעיף של 1.3 (מימשו אותו) ככה שזה שהוא יימכר זה given, ונתניה מיקסמו רווח וקיבלו 2 מיליון במקום 1.3
גם ג׳אבר זה מיקסום עסקה לשחקן שעוד שנה יעזוב בחינם
השאלה מה נתניה תעשה עם כל הכסף הזה אבל זה כבר פיות מעניין אותנו כרגע