עונת המלפפונים 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
NARKOTIKA
קיבל.ה  171 לייקים

L.S כתב: 24 יולי 2025, 16:19
dino כתב: 24 יולי 2025, 16:16 השאלה ששואל עצמי מה בכל זאת גורם לברדה לחשוב שיהיו פה 5 זרים טובים.
אם כל פעם נסגר הכל ונופל, או וואטבר למה לא מצליח להם, מה גורם לו לחשוב ששלושה שבועות לפתיחת הליגה, הם יצליחו להנחית עוד 5 זרים איכותיים(כי בינוניים גם נתניה יכולה)

היש איזה תוכנית מגירה למקרה שיגיעו לאיזשהו קו אדום מבחינת הזמנים שצפרא יעלה את סכומי ההשקעה?

שאלה שאלתית
הכסף הוא לא הבעיה
סליחה אבל פחחחחח
כל הסגורים המתלבטים האלה בסך הכל בודקים את ההצעות שלהם ובסוף פשוט מוותרים עלינו, כי כמו שהוא אמר - אנחנו לא מספיק אטרקטיבים.

נותנים להם כנראה הצעה מכובדת אבל לא כזאת שמפילה אותם.

זרוק לכל המתלבטים עוד 100 אלף דולר בחוזה ותראה איך התלבטות מתקצרת.
אז הכסף הוא כן הבעיה
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  606 לייקים

NARKOTIKA כתב: 24 יולי 2025, 17:24
dino כתב: 24 יולי 2025, 16:16 השאלה ששואל עצמי מה בכל זאת גורם לברדה לחשוב שיהיו פה 5 זרים טובים.
אם כל פעם נסגר הכל ונופל, או וואטבר למה לא מצליח להם, מה גורם לו לחשוב ששלושה שבועות לפתיחת הליגה, הם יצליחו להנחית עוד 5 זרים איכותיים(כי בינוניים גם נתניה יכולה)

היש איזה תוכנית מגירה למקרה שיגיעו לאיזשהו קו אדום מבחינת הזמנים שצפרא יעלה את סכומי ההשקעה?

שאלה שאלתית
הכסף הוא לא הבעיה
סליחה אבל פחחחחח
כל הסגורים המתלבטים האלה בסך הכל בודקים את ההצעות שלהם ובסוף פשוט מוותרים עלינו, כי כמו שהוא אמר - אנחנו לא מספיק אטרקטיבים.

אז הכסף הוא כן הבעיה
אם אתה מציע לשחקן רנדומלי 350K ויש לו הצעה של 300 באירופה שלא יורים עליה טילים לא בטוח כמה הוא ירוץ לבוא לפה.
RedDrifter
קיבל.ה  40 לייקים

כל דיון כרגע על מה ולמה הוא מיותר זה סתם הסקת מסקנות צריך לחכות ולראות איך דברים מתפתחים בגזרה בעתיד הקרוב
tormenta
קיבל.ה  55 לייקים

RedDrifter כתב: 24 יולי 2025, 16:38
tormenta כתב: 24 יולי 2025, 16:33
arik89 כתב: 24 יולי 2025, 16:14
יכול להיות שאם השמות באים והולכים אז לא עובדים חזק מספיק? הרי מסביבנו קבוצות כן סוגרות שחקנים. ועופר ינאי כן מצליח להנחית שחקנים. אני יודע, זו לא אותה כמות כסף ולא משחקים במפעל אירופי. אבל מצד שני - גם השחקנים שפונים אליהם ברגל לא בצמרת האירופית, אני מניח..בסוף השאלה כמה אתה מוכן לשלם לשחקן ולקבוצה שלו, אם וכאשר. יש את המסביב, אבל ינאי הראה שעם כוח שכנוע וכסף, אפשר להוריד את המסביב מהפרק.

נו ברור זה מתרכז רק לשם. וספרא לא בזבזן כמו שאתה רואה, נכון הביא את דניאל אבל זאת עסקה שהיא מעולה והוא יחזיר אותה, אבל בשורה התחתונה אנחנו כנראה לא הפנמנו את מה שהוא אמר - ״אנחנו לא הבעלים שאתם חושבים שנהיה״

אני באופן אישי לא חושב שספרא יקח אותנו לפסגה של הכדורגל הישראלי, אבל בהחלט אנחנו נחזור להיות קבוצה שעושים לה כבוד.
הוא בדיוק הבעלים שאנחנו חושבים שהוא יהיה. יש פנטזיונרים פה שחשבו שהוא יעמיד 200 מיליון שקל תקציב עונה ראשונה. הקבוצה תתייצב ותתחזק במקומות הנכונים ומעונה לעונה אנחנו נראה שיפור - כמו כל קבוצה שהייתה במצבנו וחזרה לטופ. זה משהו שלוקח זמן ולצערי עם המצב במדינה נראה שזה יכול לקחת אפילו יותר. המטרה לטעמי ברורה בסוף הוא מכוון לאירופה וקבוצה אטרקטיבית.
אני לא חושב שאף אחד ציפה שהוא ישים 200 או 100 מיליון, אבל נראה שכן אנשים ציפו שהוא יתן מכה ראשונה קצר יותר חזקה, ואתה גם רואה את זה בפועל לא פשוט להביא שחקנים, דנילסון הזה חודש מפנטזים עליו, הקבוצה שלו דורשת קצת יותר כסף והפועל לא מוכנה לשלם מציעים כל מיני אופציות זולות יותר.

זה נכון שהוא ישפר אותנו ויביא אותנו למקומות יותר גבוהים ואני מודה לאל שהוא הגיע, אבל אני גם חושב לפי ההתנהלות עד עכשיו שזה לא נראה שהוא זה שיקח אותנו לטופ - הוא לא המיץ' שלנו.
מיץ' לדוגמא עונה ראשונה שלו במכבי שם מהכיס שלו איזה 60 מיליון שקל ב2009 - 2010 שהערך של הכסף גבוה יותר בזמנים של היום. אתה רושם להגיע לאירופה, אפשרי להגיע לאירופה אבל לא יהיה פשוט בכלל. צריך ממש לפגוע בזרים.

שורה תחתונה לא אני ולא אתה יודעים מה יהיה, יכול להיות שאני צודק במה שאני חושב ויכול להיות שלא. רק הזמן יגיד לנו, אבל הלוואי ואני טועה והוא כן יהיה זה שיקח אותנו לטופ.
L.S
קיבל.ה  1296 לייקים

שאלה שאלתית
הכסף הוא לא הבעיה
סליחה אבל פחחחחח

אז הכסף הוא כן הבעיה
אוחי עובדים עליי, אבל ממה שאני שומע הפועל מציעה שכר גבוה משמעותית לאותם שחקנים ממה שהרוויחו.
אבל אם פתאום תימן יורה לפה טיל והאשה מחליטה שלא יקרה אתה חושב שכסף הוא הענין?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
שחר
קיבל.ה  1554 לייקים

לירון האדום כתב: 24 יולי 2025, 17:08 טל, מציע לך גם להיזהר בניסוחים שלך.
בינתיים זה נראה רע, אין שחקנים סגורים, אין מישהו שמגיע ורק מחכים לטיסה שלו.
זה נראה שעוד מחפשים ומחכים... קצת מדאיג
מה אתה רוצה ממנו? הוא משקף את המציאות.
עדיף לך שיצבע את הכל בורוד כדי שתרגיש טוב עם עצמך.
זה נראה רע, זה קשה אבל בסוף יגיעו שחקנים. אין פה מה לשתות כוס מיים..זה ברור שזה לא אידיאלי, אבל תהיה בטוח שאף אחד לא יושב בבית בסבבה ומחכה שפתאום ינחת פה שחקן משום מקום.
NARKOTIKA
קיבל.ה  171 לייקים

L.S כתב: 24 יולי 2025, 17:39

הכסף הוא לא הבעיה
סליחה אבל פחחחחח

אז הכסף הוא כן הבעיה
אוחי עובדים עליי, אבל ממה שאני שומע הפועל מציעה שכר גבוה משמעותית לאותם שחקנים ממה שהרוויחו.
העובדה היא שקבוצת אחרות הביאו זרים וגם הכדורסל מביא זרים.

אני חושב שמנסים לתמרן בתקציב שיש, מציעים שכר אותי טוב, אבל לא מספיק כדי למשוך אותם לפה.
ברור שהמצב בישראל הוא קושי, אבל אנחנו לא מיוחדים. כולם פה באותה סירה.
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  606 לייקים

tormenta כתב: 24 יולי 2025, 17:36
RedDrifter כתב: 24 יולי 2025, 16:38
tormenta כתב: 24 יולי 2025, 16:33

נו ברור זה מתרכז רק לשם. וספרא לא בזבזן כמו שאתה רואה, נכון הביא את דניאל אבל זאת עסקה שהיא מעולה והוא יחזיר אותה, אבל בשורה התחתונה אנחנו כנראה לא הפנמנו את מה שהוא אמר - ״אנחנו לא הבעלים שאתם חושבים שנהיה״

אני באופן אישי לא חושב שספרא יקח אותנו לפסגה של הכדורגל הישראלי, אבל בהחלט אנחנו נחזור להיות קבוצה שעושים לה כבוד.
הוא בדיוק הבעלים שאנחנו חושבים שהוא יהיה. יש פנטזיונרים פה שחשבו שהוא יעמיד 200 מיליון שקל תקציב עונה ראשונה. הקבוצה תתייצב ותתחזק במקומות הנכונים ומעונה לעונה אנחנו נראה שיפור - כמו כל קבוצה שהייתה במצבנו וחזרה לטופ. זה משהו שלוקח זמן ולצערי עם המצב במדינה נראה שזה יכול לקחת אפילו יותר. המטרה לטעמי ברורה בסוף הוא מכוון לאירופה וקבוצה אטרקטיבית.
אני לא חושב שאף אחד ציפה שהוא ישים 200 או 100 מיליון, אבל נראה שכן אנשים ציפו שהוא יתן מכה ראשונה קצר יותר חזקה, ואתה גם רואה את זה בפועל לא פשוט להביא שחקנים, דנילסון הזה חודש מפנטזים עליו, הקבוצה שלו דורשת קצת יותר כסף והפועל לא מוכנה לשלם מציעים כל מיני אופציות זולות יותר.

זה נכון שהוא ישפר אותנו ויביא אותנו למקומות יותר גבוהים ואני מודה לאל שהוא הגיע, אבל אני גם חושב לפי ההתנהלות עד עכשיו שזה לא נראה שהוא זה שיקח אותנו לטופ - הוא לא המיץ' שלנו.
מיץ' לדוגמא עונה ראשונה שלו במכבי שם מהכיס שלו איזה 60 מיליון שקל ב2009 - 2010 שהערך של הכסף גבוה יותר בזמנים של היום. אתה רושם להגיע לאירופה, אפשרי להגיע לאירופה אבל לא יהיה פשוט בכלל. צריך ממש לפגוע בזרים.

שורה תחתונה לא אני ולא אתה יודעים מה יהיה, יכול להיות שאני צודק במה שאני חושב ויכול להיות שלא. רק הזמן יגיד לנו, אבל הלוואי ואני טועה והוא כן יהיה זה שיקח אותנו לטופ.
אנחנו לא הבעלים שחשבתם שניהיה - אנחנו לא מיץ'
מההתחלה הוא אמר שהוא בקליבר של אלונה.
לירון האדום
קיבל.ה  2466 לייקים

שחר כתב: 24 יולי 2025, 17:41
לירון האדום כתב: 24 יולי 2025, 17:08 טל, מציע לך גם להיזהר בניסוחים שלך.
בינתיים זה נראה רע, אין שחקנים סגורים, אין מישהו שמגיע ורק מחכים לטיסה שלו.
זה נראה שעוד מחפשים ומחכים... קצת מדאיג
מה אתה רוצה ממנו? הוא משקף את המציאות.
עדיף לך שיצבע את הכל בורוד כדי שתרגיש טוב עם עצמך.
זה נראה רע, זה קשה אבל בסוף יגיעו שחקנים. אין פה מה לשתות כוס מיים..זה ברור שזה לא אידיאלי, אבל תהיה בטוח שאף אחד לא יושב בבית בסבבה ומחכה שפתאום ינחת פה שחקן משום מקום.
נו שיט שרלוק, היתי בטוח שהם יושבים סבבה בבית ומחכים...

אני לא יודע מאיפה הקרבה של טל למועדון אבל דיווחים סותרים פוגעים קצת באמינות
סמל אישי של משתמש
לוסיאנו
קיבל.ה  85 לייקים

לא יודע לגבי האחרים
אבל אפשר לסמוך על @talb55 ו@אדוםאדום

ומבחינה מקצועית ברור שדילן עדיף על ק.מ
L.S
קיבל.ה  1296 לייקים

NARKOTIKA כתב: 24 יולי 2025, 17:43
L.S כתב: 24 יולי 2025, 17:39

סליחה אבל פחחחחח

אז הכסף הוא כן הבעיה
העובדה היא שקבוצת אחרות הביאו זרים וגם הכדורסל מביא זרים.

אני חושב שמנסים לתמרן בתקציב שיש, מציעים שכר אותי טוב, אבל לא מספיק כדי למשוך אותם לפה.
ברור שהמצב בישראל הוא קושי, אבל אנחנו לא מיוחדים. כולם פה באותה סירה.
אם היו מכוונים לוטםי כלים כמו בעבר אכן היה קל יותר

אבל גם מכוונים לקאליבר גבוה, גם אנחנו לא אטרקטיבים וגם יורים לפה טילים כל שני וחמישי
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
קפבלנקה
קיבל.ה  371 לייקים

מדהים לראות איך כל המרגיעים הלאומיים באו היום עם פחות הרגעות וכוסות מים ויותר תירוצים.

בקיצור, כמו שהיה ברור שיקרה, אנחנו מתעקשים על אסטרטגיית רכש שלא עובדת.

אפשר להמשיך עם הראש בקיר, נראה לאן נגיע.
dino
קיבל.ה  2735 לייקים

אז יכול להיות שהוא יאלץ(אם יחפוץ) להשקיע עוד אחוזים מעבר למה שהשחקן שווה. עוד אחוזים מעבר לתשלום היתר שכנראה מוצע כיום.
אחרת סביר שנצטרך להתפשר מידי על איכות
אולי זה מתחבר עם ״בעל הבית ישתגע״
HTA
קיבל.ה  4 לייקים

לוסיאנו כתב: 24 יולי 2025, 17:57 לא יודע לגבי האחרים
אבל אפשר לסמוך על @talb55 ו@אדוםאדום

ומבחינה מקצועית ברור שדילן עדיף על ק.מ
אחלה שחקן ק.מ
אני אהבתי
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  606 לייקים

קפבלנקה כתב: 24 יולי 2025, 18:21 מדהים לראות איך כל המרגיעים הלאומיים באו היום עם פחות הרגעות וכוסות מים ויותר תירוצים.

בקיצור, כמו שהיה ברור שיקרה, אנחנו מתעקשים על אסטרטגיית רכש שלא עובדת.

אפשר להמשיך עם הראש בקיר, נראה לאן נגיע.
לא נמאס לך?
קפבלנקה
קיבל.ה  371 לייקים

כדי להצליח להחתים פה שחקנים זרים, אנחנו צריכים לבחור בשחקנים שהפועל היא שדרוג מקצועי עבורם, ולא ללכת לשחקנים בקאליבר אחד מעלינו ולנסות לפתות אותם עוד 50 אלף דולר כי אנחנו רואים שזה כנראה לא עובד.

את אותם זרים שהסכימו לבחור בך אתה צריך לחבר לשיטה מקצועית של מאמן, ולא להביא "שחקנים טובים" ולקוות שהם יעשו ניסים ונפלאות בבת אחת כשהם פתאום קבוצה שלא הייתה קודם.

וחלאס עם הדוגמאות של פטאצ'י וקנגאווה שהגיעו בסוף החלון והתחברו למכונות משומנות שעובדות כבר.

אי אפשר להביא חמישה זרים ולהפוך אותם לקבוצה בפחות מחודשיים, זה פשוט לא יקרה.
RedDrifter
קיבל.ה  40 לייקים

קפבלנקה כתב: 24 יולי 2025, 18:27 כדי להצליח להחתים פה שחקנים זרים, אנחנו צריכים לבחור בשחקנים שהפועל היא שדרוג מקצועי עבורם, ולא ללכת לשחקנים בקאליבר אחד מעלינו ולנסות לפתות אותם עוד 50 אלף דולר כי אנחנו רואים שזה כנראה לא עובד.

את אותם זרים שהסכימו לבחור בך אתה צריך לחבר לשיטה מקצועית של מאמן, ולא להביא "שחקנים טובים" ולקוות שהם יעשו ניסים ונפלאות בבת אחת כשהם פתאום קבוצה שלא הייתה קודם.

וחלאס עם הדוגמאות של פטאצ'י וקנגאווה שהגיעו בסוף החלון והתחברו למכונות משומנות שעובדות כבר.

אף אחד לא בונה על זה מצד שני לא עדיף להביא זבל רק להגיד הבאנו. סבלנות אתה סתם מוציא קיטור עכשיו אתה לא יודע מה יהיה, אף אחד לא.
אדוםאדום
קיבל.ה  92 לייקים

קפבלנקה כתב: 24 יולי 2025, 18:27 כדי להצליח להחתים פה שחקנים זרים, אנחנו צריכים לבחור בשחקנים שהפועל היא שדרוג מקצועי עבורם, ולא ללכת לשחקנים בקאליבר אחד מעלינו ולנסות לפתות אותם עוד 50 אלף דולר כי אנחנו רואים שזה כנראה לא עובד.

על פי מה שאתה אומר אז פלקאו ומאיימבו זה רכש טוב.
קפבלנקה
קיבל.ה  371 לייקים

אדוםאדום כתב: 24 יולי 2025, 18:43

זה רכש שהצלחנו להביא רק בגלל שהיינו שדרוג מקצועי עבור שניהם. אם זה טוב לא, מוקדם לשפוט למרות שבינתיים נראה שהציון המשוקלל של שניהם הוא "אחלה".

אם נמשיך להתעקש על שחקנים בקאליבר לא לנו, אנחנו פשוט נישאר היין ביד בסוף, אולי נצליח להביא שחקן או שניים ככה אבל אז נראה איך לקראת סוף החלון אנחנו או משתוללים עם הכסף באופן לא מוצדק, או מתפשרים על איכות, או פשוט לא מנצלים את מכסת 7 הזרים.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5292 לייקים

קפבלנקה כתב: 24 יולי 2025, 18:47

זה רכש שהצלחנו להביא רק בגלל שהיינו שדרוג מקצועי עבור שניהם. אם זה טוב לא, מוקדם לשפוט למרות שבינתיים נראה שהציון המשוקלל של שניהם הוא "אחלה".

אם נמשיך להתעקש על שחקנים בקאליבר לא לנו, אנחנו פשוט נישאר היין ביד בסוף, אולי נצליח להביא שחקן או שניים ככה אבל אז נראה איך לקראת סוף החלון אנחנו או משתוללים עם הכסף באופן לא מוצדק או מתפשרים על איכות.
מאיפה לך שכיוונו לשחקנים בקאליבר לא לנו? אולי עסקאות קצת יותר מסובכות אבל כל היינו באזור אז לא קפצו מעל הפופיק.
להתפשר זה יותר גרוע מאשר להביא זרים ב-15 לאוגוסט ואתה יודע רק מהתגובות שלי פה כמה אני אישית לא אוהב את זה שאנחנו בסוף יולי עם 2 זרים מתוך 7.
RedDrifter
קיבל.ה  40 לייקים

פוסטים של פאניקה על כלום לדעתי. המצב לא אידיאלי מצד שני אף אחד לא יודע כלום כי לא מספרים לנו כלום
קפבלנקה
קיבל.ה  371 לייקים

רדפוקס כתב: 24 יולי 2025, 18:49

אם נמשיך להתעקש על שחקנים בקאליבר לא לנו, אנחנו פשוט נישאר היין ביד בסוף, אולי נצליח להביא שחקן או שניים ככה אבל אז נראה איך לקראת סוף החלון אנחנו או משתוללים עם הכסף באופן לא מוצדק או מתפשרים על איכות.
מאיפה לך שכיוונו לשחקנים בקאליבר לא לנו? אולי עסקאות קצת יותר מסובכות אבל כל היינו באזור אז לא קפצו מעל הפופיק.
להתפשר זה יותר גרוע מאשר להביא זרים ב-15 לאוגוסט ואתה יודע רק מהתגובות שלי פה כמה אני אישית לא אוהב את זה שאנחנו בסוף יולי עם 2 זרים מתוך 7.
אתה קבוצה שלא משתתפת במפעלים אירופאיים, ואתה מדבר עם קבוצות שכן משתתפות לפחות בקונפרנס, כך לפחות לפי השמועות שרצות פה.

אני פשוט מסיק על סמך מה שאומרים המקורבים, שאנחנו מדברים עם שחקנים איכותיים ומנסים לעמוד בעלויות שלהם, ואח"כ רואה אותם חותמים בקבוצות אחרות בפחות כסף כי הן משדרגות אותן מקצועית.

עוד אינדיקציה לזה שאנחנו מכוונים לשחקנים בקאליבר לא לנו היא פשוט העובדה שאנחנו לא מצליחים להחתים שחקנים.

אני מאמין שאפשר להתפשר לפחות בחלק מהעמדות, רק לטובת הרצה וחיבור של קבוצת כדורגל ולהמשיך לחבר שחקנים טובים יותר בינואר ובקיץ הבא, כי האפשרות של להגיע לסוף החלון עם 3-4 זרים מבעיתה בעיניי הרבה יותר.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5292 לייקים

קפבלנקה כתב: 24 יולי 2025, 18:55

אתה קבוצה שלא משתתפת במפעלים אירופאיים, ואתה מדבר עם קבוצות שכן משתתפות לפחות בקונפרנס, כך לפחות לפי השמועות שרצות פה.

אני פשוט מסיק על סמך מה שאומרים המקורבים, שאנחנו מדברים עם שחקנים איכותיים ומנסים לעמוד בעלויות שלהם, ואח"כ רואה אותם חותמים בקבוצות אחרות בפחות כסף כי הן משדרגות אותן מקצועית.

עוד אינדיקציה לזה שאנחנו מכוונים לשחקנים בקאליבר לא לנו היא פשוט העובדה שאנחנו לא מצליחים להחתים שחקנים.

אני מאמין שאפשר להתפשר לפחות בחלק מהעמדות, רק לטובת הרצה וחיבור של קבוצת כדורגל ולהמשיך לחבר שחקנים טובים יותר בינואר ובקיץ הבא, כי האפשרות של להגיע לסוף החלון עם 3-4 זרים מבעיתה בעיניי הרבה יותר.
לא להתפשר, בשביל להתפשר אפשר להשאר עם רוטמן, בנימין וארי כהן - זה אותו דבר.
קפבלנקה
קיבל.ה  371 לייקים

רדפוקס כתב: 24 יולי 2025, 18:56

אם נמשיך ככה אנחנו פשוט נתפשר בסוף החלון.

השאלה מתי להתפשר - עכשיו או בספטמבר אחרי שהתחילה הליגה. אני מעדיף עכשיו.
dino
קיבל.ה  2735 לייקים

קפבלנקה כתב: 24 יולי 2025, 18:58

צריך להחליט אם לעלות עוד את המחיר מעל הערך ההתחלתי(כמו שעושה ינאי) או להמשיך ולנסות לתפוס את הדגים עם מה שיש כרגע. תלוי מה המטרות העונה. הסגל הישראלי שלנו זה פלייאוף תחתון.
להביא פרופילים נמוכים יותר זה מבחינתי בזבוז של כסף.
קפבלנקה
קיבל.ה  371 לייקים

dino כתב: 24 יולי 2025, 19:02
קפבלנקה כתב: 24 יולי 2025, 18:58

צריך להחליט אם לעלות עוד את המחיר מעל הערך ההתחלתי(כמו שעושה ינאי) או להמשיך ולנסות לתפוס את הדגים עם מה שיש כרגע. תלוי מה המטרות העונה. הסגל הישראלי שלנו זה פלייאוף תחתון.
להביא פרופילים נמוכים יותר זה מבחינתי בזבוז של כסף.
הלוואי שזה היה רק עניין של כסף. טלב55 סיפר פה שקאמרה למשל דרש מאיתנו יותר ממה שהוא דרש ממכבי, ובסוף חתם שם.

אתה לא אטרקטיבי מספיק בשביל השחקנים שאתה רוצה למשוך. גם אני רוצה שחקנים טובים, אבל המציאות מספרת שזה לא עובד, ואפילו אם תצליח לדוג אחד או שניים, אתה עדיין צריך עוד שחקני הרכב ואין לך זמן לחבר קבוצה.
L.S
קיבל.ה  1296 לייקים

תן לאנשי מקצוע לדאוג שתהיה לך קבוצה טובה ואתה תמשיך לבלבל את השכל.

הרי אם יביאו לפה זרים בינונים אתה תיהיה הראשון לרשום עשר הודעות היום
מספיק
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  991 לייקים

talb55 כתב: 24 יולי 2025, 15:48 עובדים חזק, השמות באים והולכים.
יש שחקן התקפה איכותי מאוד , שהכל סגור סביבו ואיתו אבל הסיכויים שיקרה לא מאוד גבוהים מסיבות שונות.
עוד קשר שמאוד רוצים ודברים מתקדמים יופי.
מה זה אומר עובדים חזק?
מה המטרה?
כי לפי התיאור שלך, המטרה היא להביא שמות טובים, לדבר איתם ואז שזה לא יסתייע.

יש שחקן התקפה איכותי שהכל סגור, אבל הסיכויים שייקרה לא גבוהים מסיבות שונות (האמירה פה עם סתירה פנימית אבל ניחא)

יש קשר שמתקדמים יופי, אבל מתקדמים יופי גם עם דיארה ודנילסון…

האנשים האלה מבינים שהמטרה של העסק היא בסוף לחתום?

אני אשמח להבין למה אני הקבוצה היחידה במדינה שלא מחתימה שחקנים זרים.

הבנו שאנחנו לא בית״ר וסכנין או קש כי אנחנו לא מתפשרים
אבל למה ב״ש, חיפה ומכבי יודעות לאתר ולהחתים זרים בפרופיל שלהם ואנחנו לא?

אנחנו משחקים במאדים?
יש מלחמה רק בתוך הרדיוס של וולפסון?

אשמח לחידוד בנוגע למקורביך
כי לי אישית נמאס לשמוע על התהליך
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  991 לייקים

L.S כתב: 24 יולי 2025, 19:10 תן לאנשי מקצוע לדאוג שתהיה לך קבוצה טובה ואתה תמשיך לבלבל את השכל.

מספיק
מה שאני אוהב זה החיבור ההזוי בין הזמן עבודה של אנשי המקצוע לבין איכות השחקן שיבוא.. כי ברור שיש ערובה לכך שאם אתה מביא שחקן ברגע האחרון אז הוא יהיה בפרופיל טוב יותר מאשר שחקן שהבאת בשבוע הראשון..
נתנו פה את הדוגמה של בוקסה עם קונטה שבא בסוף הקיץ, ראיתי את היסודיות ואת הזמן שלקח להביא את הטאלנט.. השתלם לנו..

אני מוכן לחיות עם ההמתנה לדיארה..
הסיבה שלא מחתימים פה שחקנים היא מסחרית נטו..
יש פה אנשי עסקים שלא מצליחים לסיים מו״מ, אולי זה פרופיל השחקנים אולי זה חוסר יכולת לשלם ולהרוג עסקה

אבל משהו שם לא טוב
amorphis
קיבל.ה  124 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 24 יולי 2025, 19:40
talb55 כתב: 24 יולי 2025, 15:48 עובדים חזק, השמות באים והולכים.
יש שחקן התקפה איכותי מאוד , שהכל סגור סביבו ואיתו אבל הסיכויים שיקרה לא מאוד גבוהים מסיבות שונות.
עוד קשר שמאוד רוצים ודברים מתקדמים יופי.
מה זה אומר עובדים חזק?
מה המטרה?
כי לפי התיאור שלך, המטרה היא להביא שמות טובים, לדבר איתם ואז שזה לא יסתייע.

יש שחקן התקפה איכותי שהכל סגור, אבל הסיכויים שייקרה לא גבוהים מסיבות שונות (האמירה פה עם סתירה פנימית אבל ניחא)

יש קשר שמתקדמים יופי, אבל מתקדמים יופי גם עם דיארה ודנילסון…

האנשים האלה מבינים שהמטרה של העסק היא בסוף לחתום?

אני אשמח להבין למה אני הקבוצה היחידה במדינה שלא מחתימה שחקנים זרים.

הבנו שאנחנו לא בית״ר וסכנין או קש כי אנחנו לא מתפשרים
אבל למה ב״ש, חיפה ומכבי יודעות לאתר ולהחתים זרים בפרופיל שלהם ואנחנו לא?

אנחנו משחקים במאדים?
יש מלחמה רק בתוך הרדיוס של וולפסון?

אשמח לחידוד בנוגע למקורביך
כי לי אישית נמאס לשמוע על התהליך
הגרמנים וחיפה משחקים באירופה , זה בונוס אדיר לשחקן זר שעשה משהו בחיים שלו ושואף להתקדם לליגה רצינית שיראו אותו במסגרת ארופאית.
עבור רוב השחקנים השווים לשחק עם העולה החדשה לליגת העל הישראלית שלא לקחה תארים מעל 10 שנים, זה זיהום רציני של קורות החיים. אם אתה היית שומע על שחקו שמגיע אחרי ששיחק ששיחק בעולה החדשה לליגה הראשונה במקדוניה/ארמניה/סרביה/בוסניה היית מתבאס.
מסכים שכבר אמורים להיות פה עוד זרים אבל גם להחתים זרים בבפרופיל גבוה למדינה במלחמה לקבוצה שלא משחקת באירופה ומבלי להסתבך בחוזים ארוכים ויקרים שיכולים לשתק אותנו בעתיד זה עניין מורכב.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  527 לייקים

מתי החלון נסגר? זכור לי סוף ספטמבר כזה.
L.S
קיבל.ה  1296 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 24 יולי 2025, 19:45
L.S כתב: 24 יולי 2025, 19:10 תן לאנשי מקצוע לדאוג שתהיה לך קבוצה טובה ואתה תמשיך לבלבל את השכל.

מספיק
מה שאני אוהב זה החיבור ההזוי בין הזמן עבודה של אנשי המקצוע לבין איכות השחקן שיבוא.. כי ברור שיש ערובה לכך שאם אתה מביא שחקן ברגע האחרון אז הוא יהיה בפרופיל טוב יותר מאשר שחקן שהבאת בשבוע הראשון..
נתנו פה את הדוגמה של בוקסה עם קונטה שבא בסוף הקיץ, ראיתי את היסודיות ואת הזמן שלקח להביא את הטאלנט.. השתלם לנו..

אני מוכן לחיות עם ההמתנה לדיארה..
הסיבה שלא מחתימים פה שחקנים היא מסחרית נטו..
יש פה אנשי עסקים שלא מצליחים לסיים מו״מ, אולי זה פרופיל השחקנים אולי זה חוסר יכולת לשלם ולהרוג עסקה

אבל משהו שם לא טוב
א. אני לא דברתי על כך יש ערובה לטווח הזמן שיגיע השחקן לאיכות השחקן.

ב. כמוך אני רוצה שיהיו פה כבר חמישה זרים

ג. כמוך אני מאוכזב מהמצב הקיים וקצב ההחתמות

אבל, התקציבים הם אחרים לגמרי ולכן אני מצליח לשמור על אופטימיות מסוימת. אני מבטיח לךששחקן ברמתו של קונטה לא יהיה כאן.
לא כי אני מתפלסף עליך, פשוט כי לא מדברים עם שחקנים ברמות האלה בכלל.

נכון, דברים נופלים וזה מתחיל להרגיש פחות סבבה.
ובכל זאת, אני לא ממהר לחרוץ גורלות או לקבוע שאנשי המקצוע שיש אצלנו הם חובבנים, או לא טובים במה שהם עושים.

אני יודע על שחקן אחד לפחות שהיה צריך להיות עליו וולקאם כבר השבוע ואשתו פתאום התהפכה. מה לעשות. אנחנו חיים שיגרה הזויה. מבחוץ זה נראה רע מאוד. אפילו שעבורינו זה שגרה.

למה חיפה, מכבי וב״ש מחתימות ואנחנו לא? אין לי מושג.
אני יכול לנחש. אני לא מחרץ כמוך
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
מיכאלנקו
קיבל.ה  3 לייקים

סתם שתדעו, הרבה מסתכלים מה שרושמים פה ומפיצים את זה. גם ובעיקר אל השטויות ואני מתכוון לעמודי אינסטגרם וטלגרם ווצאפ למיניהם.
RedDrifter
קיבל.ה  40 לייקים

מה הסיפור עם כארם ג׳אבר שפורסם בוואן? גם חארטה? שומע על זה עוד מהצהריים שיש רצון
Piz
קיבל.ה  99 לייקים

https://foot-africa.com/en/news/israeli ... ls-811007/

לא יודע רמת אמינות, וראיתי שהמקןרבים פה אמרו שלא יקרה. אבל מאמין שהכתב הזה לא קורא פה בפורום.
Dubi Dubkin
קיבל.ה  21 לייקים

RedDrifter כתב: 24 יולי 2025, 20:46 מה הסיפור עם כארם ג׳אבר שפורסם בוואן? גם חארטה? שומע על זה עוד מהצהריים שיש רצון
מקצועית אין מתאים ממנו
בול לשיטה של ברדה
בנוסף, בינואר שחקן חופשי
אולי יגרום לנתניה למכור לפני שיעזוב חופשי שנה הבאה
מצד שני, זה קלאסי ידיעה שיכולה לחרב עסקה
גם ככה אוהדי נתניה בעצבים על ההנהלה שלהם
TOMER
קיבל.ה  54 לייקים

גם עם דאפה רק בוואן פורסם...
RedDrifter
קיבל.ה  40 לייקים

תנו לי לעדכן שכראם ג׳אבר לא הופיע בהצגת המדים של נתניה והוא הקפטן שלה - דבר שנחשב חריג. אין לי מושג אם קשור לא קשור אשמח שמישהו פה יעלה ויתן את דעתו
Dubi Dubkin
קיבל.ה  21 לייקים

הלוואי הלוואי
קייל ווקר הישראלי
מגן ימני אדיר
Adom_Adom
קיבל.ה  382 לייקים

Dubi Dubkin כתב: 24 יולי 2025, 20:54
RedDrifter כתב: 24 יולי 2025, 20:46 מה הסיפור עם כארם ג׳אבר שפורסם בוואן? גם חארטה? שומע על זה עוד מהצהריים שיש רצון
מקצועית אין מתאים ממנו
בול לשיטה של ברדה
בנוסף, בינואר שחקן חופשי
אולי יגרום לנתניה למכור לפני שיעזוב חופשי שנה הבאה
מצד שני, זה קלאסי ידיעה שיכולה לחרב עסקה
גם ככה אוהדי נתניה בעצבים על ההנהלה שלהם
בינואר? אוו שבינואר יהיה אפשר להחתים אותו על חוזה לעונה הבאה? משמע מסיים חוזה בסוף העונה
אני חושב שקצת מעריכים אותו יתר על המידה אבל כרכש ישראלי זה טוב מאוד כי השוק מת
שליחת תגובה