עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 2692 לייקים
אני לא יודע כמה בוקסה מקבל תפקיד בכיר בבחירת שחקנים. זה לא בדיוק התפקיד שהיה לו בקדנציה הקודמת להבנתי.
ברדה דומיננטי ומה עם סלאבוב?
ברדה דומיננטי ומה עם סלאבוב?
-
- קיבל.ה 1015 לייקים
-
- קיבל.ה 318 לייקים
אני מקווה שההיכרות המוקדמת של ברדה ופרימור הופכת את בוקסה לקצת אאוטסיידר בסיטואציה החברתית, ושהוא מתעסק יותר בנוער ובלהנחות את האנליסטים והמאמני כושר ופחות מעורב בבחירת שחקנים וחוזים.
מקווה.
מקווה.
-
- קיבל.ה 6 לייקים
אף פעם לא הבנתי את הגניבת דעת על בוקסה בסוף הישראלים והצעירים שהוא הביא להפועל תל אביב מככבים היום בליגת העל בקבוצות שונות עם תקציב המינימום שניסנוב העמיד לו הוא עשה עבודה מעל ומעבר ולא אשם במה שהיה. כל אותם עסקנים ואלו שחיפשו לעשות אקזיט ולא להשקיע אלה האנשים שגמרו על המועדון שלך אנשי מקצוע מקבלים שכר ועושים מה שאומרים להם…
-
- קיבל.ה 1203 לייקים
להביא צעירים עם התחייבות לשחרר אותם בחינם זה ממש מופת של ניהול. ממש גאווה גדולה שתאי עבד העביר אצלך שנה בנוער לפני שעזב להולנד בחינם.RedDrifter כתב: ↑21 יולי 2025, 09:45אף פעם לא הבנתי את הגניבת דעת על בוקסה בסוף הישראלים והצעירים שהוא הביא להפועל תל אביב מככבים היום בליגת העל בקבוצות שונות עם תקציב המינימום שניסנוב העמיד לו הוא עשה עבודה מעל ומעבר ולא אשם במה שהיה. כל אותם עסקנים ואלו שחיפשו לעשות אקזיט ולא להשקיע אלה האנשים שגמרו על המועדון שלך אנשי מקצוע מקבלים שכר ועושים מה שאומרים להם…
מרינוביץ', אבו דוסו, פבלו גונזלס, קלטינס, סלליך, אנטואן קונטה, ניב זריהן- כל אלו זו "עבודה מעל ומעבר"? זיכרון קצר יש לך.
-
- קיבל.ה 2446 לייקים
הצטרפת אתמול לפורום ומתוך 6 הודעות שלך, איזה 3-4 הם נגד בוקסה..אבו הללי כתב: ↑21 יולי 2025, 09:23גם לא אכפת לו אפילו שהוא יודע את המציאות, יהירות השחצנות והאגו שיש בו לא באמת מעניין אותו. הוא ינסה לתקן או לשמור על שחקנים בינוניים כי הוא איש כדורגל דגול. בנאדם שגרם לנו למפולת כלכך גדולה צריך להבין את המציאות הנוכחית. שבענו מכשלונות וחלומות במגירה. שימשיך להפיץ דברים דרך ״עיתונאית״ שחשבתי שנפטרנו ממנה אחרי שתושב עזב.
יש לך משהו אישי נגדו? באת להסית?
-
- קיבל.ה 6 לייקים
לא הבנתי בוקסה הביא את הכסף או הניסנובים? לא היה לך שקל על התחת עד לפני שנתיים בוקסה הביא לך לנוער ילדים שהיום הם כוכבים בהפועל לא ידעו לתת להם את החוזה שישמור עליהם וזה עוד לפני עידן בוקסה שהתחלת לפזר אותם לבאר שבע ומכבי… זה ההבדל שספרא צריך להביא איתו אין יותר לזרוק את הנוער שלך בשביל עוד קצת אוויר לנשימה מעכשיו כל עסקה על שחקן שלנו תניב לך כמה מיליוני יורים שיבואו לחזק את הקבוצה - אגב זה בדיוק מה שגולדהאר עושה עכשיו. מנפח את השוק ולא נותן לאף שחקן שלו לעזוב ללא תמורה הוגנתNiro כתב: ↑21 יולי 2025, 09:53להביא צעירים עם התחייבות לשחרר אותם בחינם זה ממש מופת של ניהול. ממש גאווה גדולה שתאי עבד העביר אצלך שנה בנוער לפני שעזב להולנד בחינם.RedDrifter כתב: ↑21 יולי 2025, 09:45אף פעם לא הבנתי את הגניבת דעת על בוקסה בסוף הישראלים והצעירים שהוא הביא להפועל תל אביב מככבים היום בליגת העל בקבוצות שונות עם תקציב המינימום שניסנוב העמיד לו הוא עשה עבודה מעל ומעבר ולא אשם במה שהיה. כל אותם עסקנים ואלו שחיפשו לעשות אקזיט ולא להשקיע אלה האנשים שגמרו על המועדון שלך אנשי מקצוע מקבלים שכר ועושים מה שאומרים להם…
מרינוביץ', אבו דוסו, פבלו גונזלס, קלטינס, סלליך, אנטואן קונטה, ניב זריהן- כל אלו זו "עבודה מעל ומעבר"? זיכרון קצר יש לך.
-
- קיבל.ה 318 לייקים
לפי סער, שהוא אומנם בית"רי אבל לא חרטטן על, ספרא מעורב בדיונים על שחקנים ודורש לדעת איך כל שחקן ושחקן שרוצים להחתים יכול לקדם את המטרות של המועדון לטווח הרחוק.
בעיני זה מבורך, הכי חושב זה חשיבה לטווח רחוק, רק תביאו וולקאם כבר.
בעיני זה מבורך, הכי חושב זה חשיבה לטווח רחוק, רק תביאו וולקאם כבר.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 989 לייקים
לא מבין את היעדר תיאום הציפיות.
למה המועדון לא מדבר עם התקשורת?
למה לאפשר לאוהדים להתחרפן ולהאכיל את עצמם בספקולציות?!
בין אם הן רעות ובין אם הן טובות..
ברמה האישית, אם הייתי רואה את ספרא ו/או גורמים נוספים במועדון, יושבים מול מצלמה ומציבים מטרות לשנה הבאה, אז הרבה מהקנטורים שלי היו נעלמים.
חסרה פה שקיפות ברמת תיאום הציפיות.
זה בסדר גם לבוא ולומר: ״המטרה שלנו היא לבנות תוך שלוש שנים קבוצה לטופ 3, לשנה הבאה אנחנו רוצים עונה סולידית עם כדורגל חיובי״
קשה מאוד להבין את הרעיונות שם, ומתי הם רוצים להיות הישגיים.
למה המועדון לא מדבר עם התקשורת?
למה לאפשר לאוהדים להתחרפן ולהאכיל את עצמם בספקולציות?!
בין אם הן רעות ובין אם הן טובות..
ברמה האישית, אם הייתי רואה את ספרא ו/או גורמים נוספים במועדון, יושבים מול מצלמה ומציבים מטרות לשנה הבאה, אז הרבה מהקנטורים שלי היו נעלמים.
חסרה פה שקיפות ברמת תיאום הציפיות.
זה בסדר גם לבוא ולומר: ״המטרה שלנו היא לבנות תוך שלוש שנים קבוצה לטופ 3, לשנה הבאה אנחנו רוצים עונה סולידית עם כדורגל חיובי״
קשה מאוד להבין את הרעיונות שם, ומתי הם רוצים להיות הישגיים.
-
- קיבל.ה 2692 לייקים
דווקא רואה בזה שלילי
הוא בא לתת גבולות, לשמור על הכסף.
מקווה שזה לא נכון.
אני בפורום מאז ומעולם זה שנרשמתי אתמול כאוהד מודאג מותר לי. אם תרצה גם נוכל לדבר בפרטי שתבין מאיפה שזה מגיע וגם מספר טלפון. אין לי מה להסתתר ולהסתיר. וגם בירה בשדרה בשמחהלירון האדום כתב: ↑21 יולי 2025, 09:55הצטרפת אתמול לפורום ומתוך 6 הודעות שלך, איזה 3-4 הם נגד בוקסה..אבו הללי כתב: ↑21 יולי 2025, 09:23גם לא אכפת לו אפילו שהוא יודע את המציאות, יהירות השחצנות והאגו שיש בו לא באמת מעניין אותו. הוא ינסה לתקן או לשמור על שחקנים בינוניים כי הוא איש כדורגל דגול. בנאדם שגרם לנו למפולת כלכך גדולה צריך להבין את המציאות הנוכחית. שבענו מכשלונות וחלומות במגירה. שימשיך להפיץ דברים דרך ״עיתונאית״ שחשבתי שנפטרנו ממנה אחרי שתושב עזב.
- Red Wolf
- קיבל.ה 944 לייקים
הוא טועה?לירון האדום כתב: ↑21 יולי 2025, 09:55הצטרפת אתמול לפורום ומתוך 6 הודעות שלך, איזה 3-4 הם נגד בוקסה..אבו הללי כתב: ↑21 יולי 2025, 09:23גם לא אכפת לו אפילו שהוא יודע את המציאות, יהירות השחצנות והאגו שיש בו לא באמת מעניין אותו. הוא ינסה לתקן או לשמור על שחקנים בינוניים כי הוא איש כדורגל דגול. בנאדם שגרם לנו למפולת כלכך גדולה צריך להבין את המציאות הנוכחית. שבענו מכשלונות וחלומות במגירה. שימשיך להפיץ דברים דרך ״עיתונאית״ שחשבתי שנפטרנו ממנה אחרי שתושב עזב.
-
- קיבל.ה 1540 לייקים
כן, גם אנשים נגיד שיש להם משהו אישי נגד בוקסנבאום..לא יודע, קילל את אמא שלהם..רבו איתו מכות בכדורגל ובכלל כל המבקרים.
בואו, תסבירו לי חמודים..נניח שהוא באמת כזה קובע על זרים (בספק גדול), מה האינטרס שלו לא לחזק את המועדון?
אתם חושבים שהוא לא רוצה שיגיעו שחקנים?
בואו, תסבירו לי חמודים..נניח שהוא באמת כזה קובע על זרים (בספק גדול), מה האינטרס שלו לא לחזק את המועדון?
אתם חושבים שהוא לא רוצה שיגיעו שחקנים?
-
- קיבל.ה 272 לייקים
מה נשאר לנו חוץ מלצחוק על הסיטואציה המפגרת הזאת?
אני באמת מקווה שאני טועה , אבל לצערי הרב הכרנו אותו בעבר. אני באמת רוצה להאמין שפרימור וברדה יותר משמעותיים ממנוRed Wolf כתב: ↑21 יולי 2025, 10:22הוא טועה?לירון האדום כתב: ↑21 יולי 2025, 09:55הצטרפת אתמול לפורום ומתוך 6 הודעות שלך, איזה 3-4 הם נגד בוקסה..אבו הללי כתב: ↑21 יולי 2025, 09:23
גם לא אכפת לו אפילו שהוא יודע את המציאות, יהירות השחצנות והאגו שיש בו לא באמת מעניין אותו. הוא ינסה לתקן או לשמור על שחקנים בינוניים כי הוא איש כדורגל דגול. בנאדם שגרם לנו למפולת כלכך גדולה צריך להבין את המציאות הנוכחית. שבענו מכשלונות וחלומות במגירה. שימשיך להפיץ דברים דרך ״עיתונאית״ שחשבתי שנפטרנו ממנה אחרי שתושב עזב.
-
- קיבל.ה 318 לייקים
אני חושב שהוא לומד את המאטרייה כמו שאומרים. זה מעכב אותנו בלי ספק אבל שמח שיש בעלים שבאמת אכפת לו מדרך ארוכת טווח ולא מחפש לעשות פה סיבוב. הוא כנראה מבין שהוא עומד להחזיק את הקבוצה הזאת עשורים קדימה ורוצה לבסס אותה בצורה נכונה מבחינתו.
אני מנסה להיות אופטימי הבוקר, בסוף הכל תלוי באם יהיה וולקאם השבוע או לא

-
- קיבל.ה 2692 לייקים
דווקא לאקפבלנקה כתב: ↑21 יולי 2025, 10:33אני חושב שהוא לומד את המאטרייה כמו שאומרים. זה מעכב אותנו בלי ספק אבל שמח שיש בעלים שבאמת אכפת לו מדרך ארוכת טווח ולא מחפש לעשות פה סיבוב. הוא כנראה מבין שהוא עומד להחזיק את הקבוצה הזאת עשורים קדימה ורוצה לבסס אותה בצורה נכונה מבחינתו.
אני מנסה להיות אופטימי הבוקר, בסוף הכל תלוי באם יהיה וולקאם השבוע או לא![]()
זה מראה בעיקר על דרך לשמור את הכסף. כל הבנייה על צעירים לטווח ארוך הזה.
אבל נקווה שזה שטויות בכל מקרה.
התיאוריה שלך לא תופסת אחרי הקנייה של דפאאdino כתב: ↑21 יולי 2025, 10:42דווקא לאקפבלנקה כתב: ↑21 יולי 2025, 10:33אני חושב שהוא לומד את המאטרייה כמו שאומרים. זה מעכב אותנו בלי ספק אבל שמח שיש בעלים שבאמת אכפת לו מדרך ארוכת טווח ולא מחפש לעשות פה סיבוב. הוא כנראה מבין שהוא עומד להחזיק את הקבוצה הזאת עשורים קדימה ורוצה לבסס אותה בצורה נכונה מבחינתו.
-
- קיבל.ה 2692 לייקים
תראה, אני סומך כרגע על מי שאמר לי שלא הורידו את התקציב לזרים אחרי רכישת דפאא, אבל באופן כללי זה לא נוגד מדיניות כזו של בניית קבוצה צעירה ובריאה לטווח ארוך.cholo כתב: ↑21 יולי 2025, 10:43התיאוריה שלך לא תופסת אחרי הקנייה של דפאאdino כתב: ↑21 יולי 2025, 10:42דווקא לאקפבלנקה כתב: ↑21 יולי 2025, 10:33
אני חושב שהוא לומד את המאטרייה כמו שאומרים. זה מעכב אותנו בלי ספק אבל שמח שיש בעלים שבאמת אכפת לו מדרך ארוכת טווח ולא מחפש לעשות פה סיבוב. הוא כנראה מבין שהוא עומד להחזיק את הקבוצה הזאת עשורים קדימה ורוצה לבסס אותה בצורה נכונה מבחינתו.
זה יהיה נוגד התיאוריה אם הוא ישקיע עכשיו בזרים ולא פרוספקטים. כרגע הכל בסדר.
-
- קיבל.ה 342 לייקים
אם נראה לך שלא קראתי נכון אתה טועה, סתם שיתפתי איתך פעולה
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 989 לייקים
לירון האדום כתב: ↑21 יולי 2025, 09:55הצטרפת אתמול לפורום ומתוך 6 הודעות שלך, איזה 3-4 הם נגד בוקסה..אבו הללי כתב: ↑21 יולי 2025, 09:23גם לא אכפת לו אפילו שהוא יודע את המציאות, יהירות השחצנות והאגו שיש בו לא באמת מעניין אותו. הוא ינסה לתקן או לשמור על שחקנים בינוניים כי הוא איש כדורגל דגול. בנאדם שגרם לנו למפולת כלכך גדולה צריך להבין את המציאות הנוכחית. שבענו מכשלונות וחלומות במגירה. שימשיך להפיץ דברים דרך ״עיתונאית״ שחשבתי שנפטרנו ממנה אחרי שתושב עזב.
1. לא הבנתי, אתה יושב וסופר תגובות ודעות של אנשים. פעם היו מתלבשים רק על וותק, מסתבר שהיום גם בודקים דעות. מי שמך בכלל להתבטא כך? מה זה משהו אישי ולהאשים בהסתה? באיזה סרט אתה חי?
2. במחלקת הרגל של הפועל, בניגוד לכדורסל, אפשר עדיין להשמיע קולות ביקורת והן לא נחשבות כהסתה. אם אתה רוצה לטעון על הסתה, אתה מוזמן לקחת את עצמך לפיד סל בטוויטר ולפורום הסל.
3. ומעל הכל, גם אם נתייחס לעניין. בוקסה זה בן אדם שנוי במחלוקת. ההגנה שלך עליו מחשידה. נראה לי דווקא שלך יש משהו אישי בעד בוקסה. באת לעשות פה תעמולה?
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 21 יולי 2025, 10:59, נערך 3 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 318 לייקים
אני חושב שהוא הוכיח את לארג'יותו ברכישה של דפאא.dino כתב: ↑21 יולי 2025, 10:42דווקא לאקפבלנקה כתב: ↑21 יולי 2025, 10:33אני חושב שהוא לומד את המאטרייה כמו שאומרים. זה מעכב אותנו בלי ספק אבל שמח שיש בעלים שבאמת אכפת לו מדרך ארוכת טווח ולא מחפש לעשות פה סיבוב. הוא כנראה מבין שהוא עומד להחזיק את הקבוצה הזאת עשורים קדימה ורוצה לבסס אותה בצורה נכונה מבחינתו.
אפשר יהיה לשפוט את זה באמת רק אחרי שהסגל ייסגר, אבל בכל מקרה, בעלים שלוקח את העניינים ברצינות הדרושה זה משהו שהיה חסר לנו.
-
- קיבל.ה 261 לייקים
היה צריך לעשות תיאום ציפיות בין המועדון לאוהדים בתחילת העונה
לא עשו את זה ועכשים סתם יש בלאגן ורעש רקע מיותר
אמרתי במאי שהולכים לקיץ לא פשוט ושצריך להתבסס על שחקנים צעירים מהלאומית (או רכישות כמו דאפה שלא חשבתי שיכול להיות על הפרק) ולהשקיע בזרים
הספינים בלבלו את הקהל
אמרתי במאי שהולכים לקיץ לא פשוט ושצריך להתבסס על שחקנים צעירים מהלאומית (או רכישות כמו דאפה שלא חשבתי שיכול להיות על הפרק) ולהשקיע בזרים
הספינים בלבלו את הקהל
-
- קיבל.ה 919 לייקים
אני לא קראתי את כל ההודעות. אני חושב שהבעיה היא שפשוט מקצועית לא סומכים עליו.
סתם נגיד משהו שעולה לי מהראש, הוא סומך על הסגל הקיים והצעירים והוא פחות בלחץ להביא שחקנים
-
- קיבל.ה 6 לייקים
היחידים שעושים את הרעש רקע והבלאגן זה האוהדים שצריכים לנשום עמוק ולחכות 30 יום לפני שהם תוקפים את ספרא. יש שקט במערכת. לא למדנו שהבלאגן והרעש התקשורתי מראה שיש בעיה? רק ת ח כ וספרא טבא כתב: ↑21 יולי 2025, 10:57 היה צריך לעשות תיאום ציפיות בין המועדון לאוהדים בתחילת העונה
הספינים בלבלו את הקהל
-
- קיבל.ה 2692 לייקים
סער
למרות שהקבוצה רכשה את דניאל דאפה ממכבי נתניה תמורת שני מיליון יורו, האוהדים משדרים לחץ בנוגע לחיזוק הקבוצה ובמועדון הבהירו הבוקר: "נצרף עוד חמישה זרים בחלון הזה, אין שום בעיה כלכלית או אחרת".
במועדון חזרו והסבירו שהמטרה היא לחפש זרים שיהוו בסיס לסגל הזה לשנים הבאות, ואמרו שהם משוכנעים שהסבלנות תשתלם, גם אם שחקנים יגיע אחרי מחזור או שניים של הליגה. הצוות המקצועי בוחן שחקנים לכל העמדות הנדרשות ומצמצם את המועמדים.
מצד שני, בקבוצה יודעים שזרים שיגיעו מאוחר, לא עשו הכנה עם הקבוצה ויהיו צריכים זמן התאקלמות, כך שיהיה לזה מחיר, לפחות בתחילת העונה. עם זאת, חוזרים ומדגישים שהחשיבה היא לטווח הארוך.
חשוב לציין כי כל סוכן שמנהל מגעים עם האדומים שומע שמבחינת הבעלים אדמונד ספרא הוא לא נותן אור ירוק לכל שחקן ומנסה להבין מה החשיבה מאחורי צירוף אותו שחקן והאם הוא שווה את ההשקעה. ספרא מאמין מאוד ברכישת צעירים והשתלבותם בדרך הנכונה.
למרות שהקבוצה רכשה את דניאל דאפה ממכבי נתניה תמורת שני מיליון יורו, האוהדים משדרים לחץ בנוגע לחיזוק הקבוצה ובמועדון הבהירו הבוקר: "נצרף עוד חמישה זרים בחלון הזה, אין שום בעיה כלכלית או אחרת".
במועדון חזרו והסבירו שהמטרה היא לחפש זרים שיהוו בסיס לסגל הזה לשנים הבאות, ואמרו שהם משוכנעים שהסבלנות תשתלם, גם אם שחקנים יגיע אחרי מחזור או שניים של הליגה. הצוות המקצועי בוחן שחקנים לכל העמדות הנדרשות ומצמצם את המועמדים.
מצד שני, בקבוצה יודעים שזרים שיגיעו מאוחר, לא עשו הכנה עם הקבוצה ויהיו צריכים זמן התאקלמות, כך שיהיה לזה מחיר, לפחות בתחילת העונה. עם זאת, חוזרים ומדגישים שהחשיבה היא לטווח הארוך.
חשוב לציין כי כל סוכן שמנהל מגעים עם האדומים שומע שמבחינת הבעלים אדמונד ספרא הוא לא נותן אור ירוק לכל שחקן ומנסה להבין מה החשיבה מאחורי צירוף אותו שחקן והאם הוא שווה את ההשקעה. ספרא מאמין מאוד ברכישת צעירים והשתלבותם בדרך הנכונה.
- כרובית
- קיבל.ה 1033 לייקים
אני מסכימה, אני גם לא מחבבת אותו יותר מדי אבל מצד שני יש את ברדה, לא נראה לי שברדה סומך רק על הסגל הקיים והצעירים...
-
- קיבל.ה 1540 לייקים
זה מבוסס על כלום.
שחררו את השחקנים הבינונים יחסית כמו גוני נאור, חתואל, שבירו והזרים כי רוצים להביא שחקנים טובים יותר.
בכל מקום אפשרי אומרים שיביאו שחקנים לכל העמדות ואני מוכן להתערב שנסיים את החלון עם לפחות 6 זרים שמועמדים להרכב.
תבקרו אותו על הבחירות אחרי שיהיו כאלה (בהנחה שהוא בוחר בכלל), אני לא חושב שזו אשמתו שאין פה שחקנים עדיין.
-
- קיבל.ה 261 לייקים
זה התחיל מהכתבים במיוחד צנציפר שהוא סוג של שופר של ההנהלה החדשהRedDrifter כתב: ↑21 יולי 2025, 11:00היחידים שעושים את הרעש רקע והבלאגן זה האוהדים שצריכים לנשום עמוק ולחכות 30 יום לפני שהם תוקפים את ספרא. יש שקט במערכת. לא למדנו שהבלאגן והרעש התקשורתי מראה שיש בעיה? רק ת ח כ וספרא טבא כתב: ↑21 יולי 2025, 10:57 היה צריך לעשות תיאום ציפיות בין המועדון לאוהדים בתחילת העונה
הספינים בלבלו את הקהל
אז לא יודע מאיפה זה הגיע במקור ואת מי להאשים, אבל זה היה צריך להיפסק מזמן
היה ברור שהולכים לעונת מעבר ולבנות בסיס לא היה צריך להקפיץ את הציפיות לשמיים
-
- קיבל.ה 416 לייקים
עד עכשיו לא מצליח להבין למה החתימו שחקן צעיר בן 17 כנראה שמוכשר אבל בראשית דרכו בסכום שיא (בשבלנו).
מהלך שמתאים לקבוצות צמרת עם כיסים עמוקים וסגל רחב שיכולים להמתין להתפתחות של השחקן.
אצלנו צריך שחקנים " מוכנים ". הולכים לעונת התבססות בליגת העל בלי מאבקי השרדות.
מעריך מאד את השקט והרוגע שיש בהנהלה. יחד עם זאת מאד מוזר שבשלב יחסית מתקדם של העונה, אין ממש בשורות.
מהלך שמתאים לקבוצות צמרת עם כיסים עמוקים וסגל רחב שיכולים להמתין להתפתחות של השחקן.
מעריך מאד את השקט והרוגע שיש בהנהלה. יחד עם זאת מאד מוזר שבשלב יחסית מתקדם של העונה, אין ממש בשורות.
-
- קיבל.ה 795 לייקים
החשוב ביותר זה להבין שקבוצת כדורגל לא בונים ביום אחד.
אני חושב שמרבית האוהדים הבינו והפנימו שיש כאן בעלים שבא לעבוד ולהשקיע לטווח ארוך. בנה מערכת ניהולית טובה (גם אם פרסונה א או ב , לא לטעם חלקנו) ויוצא לדרך.
אטם את מחלת הדליפות ויוצר מערכת אמינה. חסר אולי דוברות פעילה יותר, עבור האוהדים שתעדכן בכוונות ותתאם ציפיות. כזאת שתימנע מניפולציות סוכנים\עורכי דין\ כתבלבים ושאר מרעי בישין.
מי שחשב ודיבר על פליאוף עליון גבוה לא הבין כנראה עד כמה עמוק החריש שיש לעשות.
הסגל שעלה מהלאומית (כן ממקום ראשון), רובו לא יספיק לליגת העל. לבנות סגל חדש כלומר להביא כ 8-9 שחקנים חדשים ולשלב לקבוצה, אינו מהלך בהבל פה.
אחרי האכזבות בשנים האחרונות יש בי אמונה שהפעם תעשה עבודה הרבה יותר טובה ולטווח ארוך באמת ולא רק בהצהרות.
להנהלה, תמשיכו במאמצים ובדרך שלכם לחזק את הקבוצה!
לעצמנו - סבלנות!
גילוי נאות - אני סתם אוהד שאוהב הפועל. לא מקורב, ולא מכיר אף אחד מההנהלה או מצוי איתם בקשרים עיסקיים.....
אני חושב שמרבית האוהדים הבינו והפנימו שיש כאן בעלים שבא לעבוד ולהשקיע לטווח ארוך. בנה מערכת ניהולית טובה (גם אם פרסונה א או ב , לא לטעם חלקנו) ויוצא לדרך.
אטם את מחלת הדליפות ויוצר מערכת אמינה. חסר אולי דוברות פעילה יותר, עבור האוהדים שתעדכן בכוונות ותתאם ציפיות. כזאת שתימנע מניפולציות סוכנים\עורכי דין\ כתבלבים ושאר מרעי בישין.
מי שחשב ודיבר על פליאוף עליון גבוה לא הבין כנראה עד כמה עמוק החריש שיש לעשות.
הסגל שעלה מהלאומית (כן ממקום ראשון), רובו לא יספיק לליגת העל. לבנות סגל חדש כלומר להביא כ 8-9 שחקנים חדשים ולשלב לקבוצה, אינו מהלך בהבל פה.
אחרי האכזבות בשנים האחרונות יש בי אמונה שהפעם תעשה עבודה הרבה יותר טובה ולטווח ארוך באמת ולא רק בהצהרות.
להנהלה, תמשיכו במאמצים ובדרך שלכם לחזק את הקבוצה!
לעצמנו - סבלנות!
גילוי נאות - אני סתם אוהד שאוהב הפועל. לא מקורב, ולא מכיר אף אחד מההנהלה או מצוי איתם בקשרים עיסקיים.....
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 926 לייקים
צ'ימבויקה כתב: ↑21 יולי 2025, 10:53לירון האדום כתב: ↑21 יולי 2025, 09:55הצטרפת אתמול לפורום ומתוך 6 הודעות שלך, איזה 3-4 הם נגד בוקסה..אבו הללי כתב: ↑21 יולי 2025, 09:23
גם לא אכפת לו אפילו שהוא יודע את המציאות, יהירות השחצנות והאגו שיש בו לא באמת מעניין אותו. הוא ינסה לתקן או לשמור על שחקנים בינוניים כי הוא איש כדורגל דגול. בנאדם שגרם לנו למפולת כלכך גדולה צריך להבין את המציאות הנוכחית. שבענו מכשלונות וחלומות במגירה. שימשיך להפיץ דברים דרך ״עיתונאית״ שחשבתי שנפטרנו ממנה אחרי שתושב עזב.
1. לא הבנתי, אתה יושב וסופר תגובות ודעות של אנשים. פעם היו מתלבשים רק על וותק, מסתבר שהיום גם בודקים דעות. מי שמך בכלל להתבטא כך? מה זה משהו אישי ולהאשים בהסתה? באיזה סרט אתה חי?
2. במחלקת הרגל של הפועל, בניגוד לכדורסל, אפשר עדיין להשמיע קולות ביקורת והן לא נחשבות כהסתה. אם אתה רוצה לטעון על הסתה, אתה מוזמן לקחת את עצמך לפיד סל בטוויטר ולפורום הסל.
3. ומעל הכל, גם אם נתייחס לעניין. בוקסה זה בן אדם שנוי במחלוקת. ההגנה שלך עליו מחשידה. נראה לי דווקא שלך יש משהו אישי בעד בוקסה. באת לעשות פה תעמולה?
שנוי במחלוקת? על סמך מה?
אחד האנשים הכי נחמדים שפגשתי בכדורגל הישראלי עד היום, ואיש מקצוע טוב שנפל בעונה אחת איומה (בטח לא באשמתו הבלעדית) ובניגוד לרבים במצבו, לקח אחריות והלך הביתה.
ולירון רחוק מלהיות מהסנגורים של בוקסה בפורום.
האוהדים עושים רעש ובצדק, אתה יופ לפני גביע הטוטו, חודש לפני מחזור 1, וחסר לך כמעט חצי הרכב פותח! חצי הרכב! אני שוב פעם אומר אנשים הולכים לקבל כאפה לפנים כשנגיע לשחק מול ביתר ומכבי בסבירות מאוד גבוההRedDrifter כתב: ↑21 יולי 2025, 11:00היחידים שעושים את הרעש רקע והבלאגן זה האוהדים שצריכים לנשום עמוק ולחכות 30 יום לפני שהם תוקפים את ספרא. יש שקט במערכת. לא למדנו שהבלאגן והרעש התקשורתי מראה שיש בעיה? רק ת ח כ וספרא טבא כתב: ↑21 יולי 2025, 10:57 היה צריך לעשות תיאום ציפיות בין המועדון לאוהדים בתחילת העונה
הספינים בלבלו את הקהל
-
- קיבל.ה 1015 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5193 לייקים
לפי אוהדי ריימס אנחנו יכולים לשכוח מדיארה.
אני גם חושב שהיינו צריכים להתקדם מהסיפור הזה כבר מזמן.
אני גם חושב שהיינו צריכים להתקדם מהסיפור הזה כבר מזמן.
-
- Shacham
- קיבל.ה 917 לייקים
זה מהלך הגיוני מאוד אם בונים לידו קבוצה ברמה, מצידי גם שהוא יהיה החלוץ הפותח שלנו אם מאחוריו יהיו דיארה/מישהו ברמתו, קשר 10 ברמה, טוריאל ומרכז קישור ברמה.הלוטוס הלבן כתב: ↑21 יולי 2025, 11:23 עד עכשיו לא מצליח להבין למה החתימו שחקן צעיר בן 17 כנראה שמוכשר אבל בראשית דרכו בסכום שיא (בשבלנו).
עם הרכב חזק זה לא יהיה מופרך שהוא יגיע גם ל10 שערים העונה, שזה מדהים לשחקן בגילו ויעלה את הערך ממה ששילמנו עליו.
לאליפות ככה או ככה לא נרוץ.
השאלה היא אם באמת ייבנו קבוצה חזקה סביבו.