אם דבר כזה קורה בסל אז פשוט היינו מצפצפים על החלטת הבורר ונותנים לו להתאמן בכל מקרה.
מור בוסקילה
- Shacham
- קיבל.ה 917 לייקים
-
- קיבל.ה 1491 לייקים
אם מראש בסל היו עושים החתמה כזאת כבר היית צורח בכל מקום אפשרי כמה שזה מכביסטי ודורסני ולא הפועל.
לגבי הבוררות הסבירו כבר מיליון פעם איך הנושא עובד אבל אשקיע בך עוד פעם בכל זאת. העמותה לא עשתה כלום עם פסק הבורר ולא הלכה לאשר אותו בבית משפט. לכן הוא לא שווה אפילו את הדף שהוא נכתב עליו.
מבחינתי הפועל רגל מוזמנת לדרוס את הפועל רמת גן ואת הבורר לא ממש אכפת לי.
- Shacham
- קיבל.ה 917 לייקים
לא כל כך הבנתי את הטענה שלך, אבל מה שקרה במציאות זה ששניה אחרי שיצא פסק הבורר עופר ציפצף עלין, עשה תחזיקו אותי ואיים שהוא עוזב ועובר לחולון וייקח גם שחקני הפועל על הדרך, אז העמותה פשוט ויתרה למרות שמשפטית כנראה הצדק היה איתם.Red_man כתב: ↑18 יולי 2025, 17:22אם מראש בסל היו עושים החתמה כזאת כבר היית צורח בכל מקום אפשרי כמה שזה מכביסטי ודורסני ולא הפועל.
לגבי הבוררות הסבירו כבר מיליון פעם איך הנושא עובד אבל אשקיע בך עוד פעם בכל זאת. העמותה לא עשתה כלום עם פסק הבורר ולא הלכה לאשר אותו בבית משפט. לכן הוא לא שווה אפילו את הדף שהוא נכתב עליו.
בכל מקרה אין לי כוונה להביא לכאן את הדיונים המאוסים מהכדורסל, פשוט אתה בחרת לעשות את זה אז הגבתי בהתאם.
-
- קיבל.ה 1491 לייקים
הטענה הייתה שפסק הבורר הזה שווה לתחת כי הם לא עשו איתו כלום.Shacham כתב: ↑18 יולי 2025, 17:29לא כל כך הבנתי את הטענה שלך, אבל מה שקרה במציאות זה ששניה אחרי שיצא פסק הבורר עופר ציפצף עלין, עשה תחזיקו אותי ואיים שהוא עוזב ועובר לחולון וייקח גם שחקני הפועל על הדרך, אז העמותה פשוט ויתרה למרות שמשפטית כנראה הצדק היה איתם.Red_man כתב: ↑18 יולי 2025, 17:22אם מראש בסל היו עושים החתמה כזאת כבר היית צורח בכל מקום אפשרי כמה שזה מכביסטי ודורסני ולא הפועל.
בכל מקרה אין לי כוונה להביא לכאן את הדיונים המאוסים מהכדורסל, פשוט אתה בחרת לעשות את זה אז הגבתי בהתאם.
אם בסל היו מחתימים ככה שחקן כל הלהקה כולל אתה הייתם צורחים שזה מכביסטי ושזה הורס את הפועל אבל זה קרה ברגל אז הכל טוב.
-
- קיבל.ה 995 לייקים
הסבר מניח דעת.אוגוסטוס היל כתב: ↑18 יולי 2025, 17:00הטענה היא שהחוזה שלו לא בתוקף בגלל שלא הופקד בבקרה.
להבנתי הפועל הציעו סכום מכובד כדי לסגור את זה מסודר אבל ור״ג רצו סכומים לא קשורים אז הפועל אמרו סבבה עושים מהלך חד צדדי מתוך ידיעה שזה יגיע לבוררות כזו או אחרת ושם ייקבע הסכום.
אני לא משפטן אבל להבנתי בהקשר הזה ההחלטה של הבורר כרגע הגיונית- הוא עדיין לא קבע תג מחיר או את המנגנון (ר״ג זכאים לתשלום גם אם אין חוזה)
הוא אומר שכל עוד אין הסכם הוא לא יכול להיות בהפועל ורומז לצדדים להגיע להסכמה
רק שזה לא ייסחב הרבה זמן ויפגע בשחקן ובנו
-
- קיבל.ה 412 לייקים
זה לא אותו בורר בן זונה שמחפש לדפוק אותנו כל הזמן?
-
- קיבל.ה 1535 לייקים
לפי הפס"ד והפרשנות השמפטית של הבורר, שחקן שמתחת לגיל 21 לא יכול להתאמן בקבוצה חדשה כל עוד התיק בבוררות. בוסקילה בעוד שבועיים בן 21.
-
- קיבל.ה 1243 לייקים
מה כבר מבקשים מעיתונאים?
מה מסובך לעשות כמה בירורים ולתת תמונה מלאה?
-
- קיבל.ה 794 לייקים
יש לי תחושה חזקה, שמאחורי המהלכים של רג עומד גורמ\גורמים בביתר ירושלים שיהיה מוכן לעשות הכל לטרפד את המעבר.
ביתר כבר הודיעו בעבר שהם חושקים בו. לדעתי השינוי הגדול בעמדת רג ובחוסר הרצון להתפשר התחיל בהצטרפות דאמיו לחמיאס.
יש להם גב מראש העיר שמה הכהן, שהתחיל להתעניין בקבוצה במהלך השנה שעברה, רוצה להשקיע ולהפוך אותה למאחז עירוני שלו.
מעניין ומוזר, שהבורר שהתחיל בעבודתו כבר לפני כחודש , יש לו זמן להחלטות ביניים, אבל נמנע מלתת תשובה פשוטה, האם יש לחוזה של בוסקילה ברג, תוקף לשנה הבאה או לא.
ביתר כבר הודיעו בעבר שהם חושקים בו. לדעתי השינוי הגדול בעמדת רג ובחוסר הרצון להתפשר התחיל בהצטרפות דאמיו לחמיאס.
יש להם גב מראש העיר שמה הכהן, שהתחיל להתעניין בקבוצה במהלך השנה שעברה, רוצה להשקיע ולהפוך אותה למאחז עירוני שלו.
מעניין ומוזר, שהבורר שהתחיל בעבודתו כבר לפני כחודש , יש לו זמן להחלטות ביניים, אבל נמנע מלתת תשובה פשוטה, האם יש לחוזה של בוסקילה ברג, תוקף לשנה הבאה או לא.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 2684 לייקים
בסופו של דבר יגיעו לבורר ויקבע סכום שהפועל תצטרך לשלם.
לא חושב שהפועל לא ידעה שזה מה שצפוי, רק שהימרה בכיוון הזה כי לדעתה סכום הבורר יהיה נמוך ממה שר״ג רצו עליו.
לא חושב שהפועל לא ידעה שזה מה שצפוי, רק שהימרה בכיוון הזה כי לדעתה סכום הבורר יהיה נמוך ממה שר״ג רצו עליו.
-
- קיבל.ה 1253 לייקים
אתה לא טועהאדום ותיק כתב: ↑19 יולי 2025, 11:02 יש לי תחושה חזקה, שמאחורי המהלכים של רג עומד גורמ\גורמים בביתר ירושלים שיהיה מוכן לעשות הכל לטרפד את המעבר.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2684 לייקים
גם אם עומד מאחורL.S כתב: ↑19 יולי 2025, 11:24אתה לא טועהאדום ותיק כתב: ↑19 יולי 2025, 11:02 יש לי תחושה חזקה, שמאחורי המהלכים של רג עומד גורמ\גורמים בביתר ירושלים שיהיה מוכן לעשות הכל לטרפד את המעבר.
להפועל תינתן האפשרות להגיע לבוררות אז מה זה יועיל לאברמוב
-
- קיבל.ה 1243 לייקים
בסוף זה יהיה ככלל הנראה סכום שנצטרך לשלם והוא כנראה יהיה יותר גבוה מהמתוכנןL.S כתב: ↑19 יולי 2025, 11:24אתה לא טועהאדום ותיק כתב: ↑19 יולי 2025, 11:02 יש לי תחושה חזקה, שמאחורי המהלכים של רג עומד גורמ\גורמים בביתר ירושלים שיהיה מוכן לעשות הכל לטרפד את המעבר.
העסקה של דאפה לא עוזרת לנו…
- סומך
- קיבל.ה 1386 לייקים
השאלה אם המגשר יקבע את סכום הפיצוי או שהוא יכול לקבוע שההחתמה לא חוקית ובוסקילה חוזר לר"ג, שיכולה לנהל מו"מ מולנו (או מול כל גורם).
כי בטוויטר העלו איזה סעיף, שמראה שאם לשחקן טרם מלאו 21 *בתום* העונה, אי אפשר להחתים אותו בלי אישור הקבוצה שלו.
כלומר, אני מבין מזה, שאפשר לפרש את הסעיף הזה כאילו זה לא משנה בכלל שהוא יהיה בן 21 עוד חודשיים, אלא בן כמה הוא *היה* בתום עונת המשחקים האחרונה.
ואני באמת לא מבין בנושא, אבל אם אפשר לפרש את זה ככה זה נשמע לי מאוד בעייתי עבורנו.
כי בטוויטר העלו איזה סעיף, שמראה שאם לשחקן טרם מלאו 21 *בתום* העונה, אי אפשר להחתים אותו בלי אישור הקבוצה שלו.
כלומר, אני מבין מזה, שאפשר לפרש את הסעיף הזה כאילו זה לא משנה בכלל שהוא יהיה בן 21 עוד חודשיים, אלא בן כמה הוא *היה* בתום עונת המשחקים האחרונה.
ואני באמת לא מבין בנושא, אבל אם אפשר לפרש את זה ככה זה נשמע לי מאוד בעייתי עבורנו.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 1243 לייקים
הנה זה פהסומך כתב: ↑19 יולי 2025, 11:35 השאלה אם המגשר יקבע את סכום הפיצוי או שהוא יכול לקבוע שההחתמה לא חוקית ובוסקילה חוזר לר"ג, שיכולה לנהל מו"מ מולנו (או מול כל גורם).
ואני באמת לא מבין בנושא, אבל אם אפשר לפרש את זה ככה סבבה נשמע לי מאוד בעייתי עבורנו.
לדעתי זו הסיבה לבוררות
אם הבנתי נכון מוסכם שהחוזה לא תקף
אם הוא היה בן 21 היו הולכים לועדה למעמד השחקן שהיתה קובעת סכום
כאן אין מנגנון ולכן צריך מנגנון שיקבעו אחרת ר״ג יכולים לבקש גם 5 מיליון דולר
-
- קיבל.ה 794 לייקים
רג היא כאן השחקן המרכזי. היא תיעזר בהצעה רישמית של אברמוב כדי לשים עליו תג מחיר נוסח דאפה.dino כתב: ↑19 יולי 2025, 11:29גם אם עומד מאחורL.S כתב: ↑19 יולי 2025, 11:24אתה לא טועהאדום ותיק כתב: ↑19 יולי 2025, 11:02 יש לי תחושה חזקה, שמאחורי המהלכים של רג עומד גורמ\גורמים בביתר ירושלים שיהיה מוכן לעשות הכל לטרפד את המעבר.
להפועל תינתן האפשרות להגיע לבוררות אז מה זה יועיל לאברמוב
מניח, בשיא הזהירות, שבין חמיאס\דמיו ואברמוב יכולים להיחתך עיסקאות שלא יכולות להיחתך עם פרימור ולאו דוקה מהיבט הסכומים.
שאלה אחרת,
מה מעמדו של השחקן במצב הזה? מה האפשרויות שלו?
- סומך
- קיבל.ה 1386 לייקים
מי אמר שהבורר יקבע מנגנון כזה?אוגוסטוס היל כתב: ↑19 יולי 2025, 11:52הנה זה פהסומך כתב: ↑19 יולי 2025, 11:35 השאלה אם המגשר יקבע את סכום הפיצוי או שהוא יכול לקבוע שההחתמה לא חוקית ובוסקילה חוזר לר"ג, שיכולה לנהל מו"מ מולנו (או מול כל גורם).
לדעתי זו הסיבה לבוררות
לכאורה נשמע לי שהבורר יכול לקבוע שהחוזה איתנו לא תקף והשחקן "שייך" לר"ג וצריך לנהל מולם מו"מ על התרת חוזה של השחקן.
בהצלחה לנו אם זה המצב...
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 794 לייקים
מדוע הפרשן הזה לא מתייחס לסוגיה האם בכלל חוזה שלא הופקד בהתאחדות , כך נטען להארכת החוזה בשנה של בוסקילה ברג, הוא בכלל חוזה תקף שחלים עליו כל האמירות שלעיל.אוגוסטוס היל כתב: ↑19 יולי 2025, 11:52הנה זה פהסומך כתב: ↑19 יולי 2025, 11:35 השאלה אם המגשר יקבע את סכום הפיצוי או שהוא יכול לקבוע שההחתמה לא חוקית ובוסקילה חוזר לר"ג, שיכולה לנהל מו"מ מולנו (או מול כל גורם).
ואני באמת לא מבין בנושא, אבל אם אפשר לפרש את זה ככה סבבה נשמע לי מאוד בעייתי עבורנו.
לדעתי זו הסיבה לבוררות
-
- קיבל.ה 504 לייקים
בנוסף למה שנכתב פה, זכור לי שאמרו פה שבוסקילה ו/או משפחתו אוהדי ביטר. יש מצב שבסוף נראה אותו שם?
-
- קיבל.ה 1243 לייקים
בהנחה שהפרטים נכונים- החוזה שלו לא הופקד ולכן לא תקף. להבנתי על הפרט הזה אין מחלוקת.סומך כתב: ↑19 יולי 2025, 12:08מי אמר שהבורר יקבע מנגנון כזה?אוגוסטוס היל כתב: ↑19 יולי 2025, 11:52הנה זה פהסומך כתב: ↑19 יולי 2025, 11:35 השאלה אם המגשר יקבע את סכום הפיצוי או שהוא יכול לקבוע שההחתמה לא חוקית ובוסקילה חוזר לר"ג, שיכולה לנהל מו"מ מולנו (או מול כל גורם).
לדעתי זו הסיבה לבוררות
לכאורה נשמע לי שהבורר יכול לקבוע שהחוזה איתנו לא תקף והשחקן "שייך" לר"ג וצריך לנהל מולם מו"מ על התרת חוזה של השחקן.
בהצלחה לנו אם זה המצב...
אבל אם אני מבין נכון את הסעיף- אין הבדל מהותי בין המקרים מתחת לגיל 21.
מן הסתם אלה פרטים לא חדשים ואני רוצה להניח שהמפשפטנים של הפועל על זה
אולי אחד מהעו״ד בפורום ישפוך קצת אור
- רדפוקס
- קיבל.ה 5163 לייקים
לפי מה שרשום כאן אכלנו אותה חזק מאוד, התנהלות חובבנית.אוגוסטוס היל כתב: ↑19 יולי 2025, 11:52הנה זה פהסומך כתב: ↑19 יולי 2025, 11:35 השאלה אם המגשר יקבע את סכום הפיצוי או שהוא יכול לקבוע שההחתמה לא חוקית ובוסקילה חוזר לר"ג, שיכולה לנהל מו"מ מולנו (או מול כל גורם).
לדעתי זו הסיבה לבוררות
-
- קיבל.ה 146 לייקים
נכון
יצטרכו לשלם כמה שרמת גן יגידו
אם אני זוכר נכון הם רצו 2 מיליון שקל לפני חודש. יש מצב שזה עלה מאז.
יצטרכו לשלם כמה שרמת גן יגידו
אם אני זוכר נכון הם רצו 2 מיליון שקל לפני חודש. יש מצב שזה עלה מאז.
-
- קיבל.ה 301 לייקים
איך יכול להיות שזה כתוב שחור על גבי לבן ועדיין מחתימים אותו ככה?
-
- קיבל.ה 1243 לייקים
אבל כן עולה שאלה כי יש חוקים נוספים רלוונטיים אני מניח
הרי איפה הגבול? רג יכולה לבקש 5 מילון לא?
ואם יש גבול- אז על זה הבוררות.
מנחש שיש חוקים נוספים שמגבילים את ר״ג כמו חופש העיסוק או ווטאבר
הרי איפה הגבול? רג יכולה לבקש 5 מילון לא?
ואם יש גבול- אז על זה הבוררות.
מנחש שיש חוקים נוספים שמגבילים את ר״ג כמו חופש העיסוק או ווטאבר
-
- קיבל.ה 2684 לייקים
רוצה לתת קרדיט להפועל החדשה שהם לא כאלה חאפרים ובדקו את העניין.
דבר שני, היה לאברמוב זמן טוב לסגור את העיסקה הזו, בין אם דרך כסף או דרך עסקים מסובבים.
והכי פחות חשוב- בוסקילה מעדיף לשחק אצלנו.
דבר שני, היה לאברמוב זמן טוב לסגור את העיסקה הזו, בין אם דרך כסף או דרך עסקים מסובבים.
והכי פחות חשוב- בוסקילה מעדיף לשחק אצלנו.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 19 יולי 2025, 12:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2684 לייקים
-
- קיבל.ה 268 לייקים
יש פתרון מאוד פשוט לבעיה הזו: להוציא מכתב רשמי מעו"ד לר"ג שהפועל מצפה ממנה לנהל מו"מ בתום לב על פיצוי או ללכת יחד לבוררות על גובה הפיצוי. אם לא תעשה זאת, הפועל תאלץ להגיש תלונה רשמית להתאחדות לכדורגל כנגד ר"ג על חוזה כפול שערכה עם בוסקילה.
ההתאחדות לכדורגל הטילה עונשים מאוד כבדים בשנים הקודמות על חוזים כפולים, ר"ג נחשפה במערומיה במקרה הזה ולדעתי לא יכולה להרשות לעצמה להתמודד עם זה.
ההתאחדות לכדורגל הטילה עונשים מאוד כבדים בשנים הקודמות על חוזים כפולים, ר"ג נחשפה במערומיה במקרה הזה ולדעתי לא יכולה להרשות לעצמה להתמודד עם זה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5163 לייקים
אני אומר בזהירות שלאור הסעיפים האלו בתקנון שלא הכרתי אני חושב שאם הפועל לא תיתן הצעה מאוד נדיבה לר״ג (שעכשיו ידם על העליונה וירצו גם להוסיף לנו פרמיית השפלה) בוסקילה לא ישחק בהפועל.
אז בינתיים לא רק שלא מחתימים פה שחקנים אנחנו בדרך לאבד את ההחתמה הכי טובה של הקיץ עד כה.
לכל אנשי המים, את הכוס מים שאני שותה אפשר להתחיל לערבב עם ציאניד?
אז בינתיים לא רק שלא מחתימים פה שחקנים אנחנו בדרך לאבד את ההחתמה הכי טובה של הקיץ עד כה.
לכל אנשי המים, את הכוס מים שאני שותה אפשר להתחיל לערבב עם ציאניד?
-
- קיבל.ה 268 לייקים
ולגבי האיסור של בוסקילה להתאמן איתנו עד תום ההליך המשפטי - הוא מסביר בטוויטר שזה בגלל סעיף אחר שאומר שאם השחקן מעל גיל 21 מותר לו להתאמן, ומכאן גוזר שמכיוון שהוא מתחת ל- 21 אסור לו. אבל בסעיף הזה אין שום אזכור לגבי הגיל שלו בתום החוזה בקבוצה הקודמת, אלא לגיל שלו בנקודת הזמן הנוכחית. בוסקילה בשבועות הקרובים חוגג 21 ולכן אין שום סיבה שלא יוכל להתאמן איתנו מיום ההולדת שלו ואילך.
-
- קיבל.ה 490 לייקים
החוזה הכפול לכאורה של בוסקילה זאת הטענה של הפועל בעצם נכון?Mendelson כתב: ↑19 יולי 2025, 12:39 יש פתרון מאוד פשוט לבעיה הזו: להוציא מכתב רשמי מעו"ד לר"ג שהפועל מצפה ממנה לנהל מו"מ בתום לב על פיצוי או ללכת יחד לבוררות על גובה הפיצוי. אם לא תעשה זאת, הפועל תאלץ להגיש תלונה רשמית להתאחדות לכדורגל כנגד ר"ג על חוזה כפול שערכה עם בוסקילה.
-
- קיבל.ה 1015 לייקים
ההתייחסות היא לא לגיל שלו בתום העונה?Mendelson כתב: ↑19 יולי 2025, 12:42 ולגבי האיסור של בוסקילה להתאמן איתנו עד תום ההליך המשפטי - הוא מסביר בטוויטר שזה בגלל סעיף אחר שאומר שאם השחקן מעל גיל 21 מותר לו להתאמן, ומכאן גוזר שמכיוון שהוא מתחת ל- 21 אסור לו. אבל בסעיף הזה אין שום אזכור לגבי הגיל שלו בתום החוזה בקבוצה הקודמת, אלא לגיל שלו בנקודת הזמן הנוכחית. בוסקילה בשבועות הקרובים חוגג 21 ולכן אין שום סיבה שלא יוכל להתאמן איתנו מיום ההולדת שלו ואילך.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 268 לייקים
הפועל לא אומרת את זה, לדעתי כדי לא לסבך את בוסקילה. היא אומרת - בדקנו ברשות לבקרת תקציבים את החוזה של בוסקילה, ולפי החוזה הזה הוא שחקן חופשי בתום העונה האחרונה. לדעתי לא עשינו שום דבר אקטיבי כדי לטעון שר"ג מנהלת חוזים כפולים, מה שיכול לעלות לה גם בירידת ליגה וסנקציות כבדות, ואפשר להניח את האיום הזה במרומז. שלא לומר - צריך.adom4 כתב: ↑19 יולי 2025, 12:43החוזה הכפול לכאורה של בוסקילה זאת הטענה של הפועל בעצם נכון?Mendelson כתב: ↑19 יולי 2025, 12:39 יש פתרון מאוד פשוט לבעיה הזו: להוציא מכתב רשמי מעו"ד לר"ג שהפועל מצפה ממנה לנהל מו"מ בתום לב על פיצוי או ללכת יחד לבוררות על גובה הפיצוי. אם לא תעשה זאת, הפועל תאלץ להגיש תלונה רשמית להתאחדות לכדורגל כנגד ר"ג על חוזה כפול שערכה עם בוסקילה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5163 לייקים
כן אבל היא חסרת כל ערך לאור העניין הזה שעל שחקן מתחת לגיל 21 חייבים להגיע להסכם עם הקבוצה שלו, כלומר גם אם הוא שחקן חופשי רק מגיל 21 ומעלה ניתן לפנות לועדה למעמד השחקן לקביעת סכום פיצוי בהינתן ולא מצליחים להגיע להסכם.adom4 כתב: ↑19 יולי 2025, 12:43החוזה הכפול לכאורה של בוסקילה זאת הטענה של הפועל בעצם נכון?Mendelson כתב: ↑19 יולי 2025, 12:39 יש פתרון מאוד פשוט לבעיה הזו: להוציא מכתב רשמי מעו"ד לר"ג שהפועל מצפה ממנה לנהל מו"מ בתום לב על פיצוי או ללכת יחד לבוררות על גובה הפיצוי. אם לא תעשה זאת, הפועל תאלץ להגיש תלונה רשמית להתאחדות לכדורגל כנגד ר"ג על חוזה כפול שערכה עם בוסקילה.
היעוץ המשפטי שניתן למהלך הזה, אם בכלל ניתן, הוא שערוריה.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
הם כבר פחות עיתונאים ויותר שופר/דובר...אוגוסטוס היל כתב: ↑19 יולי 2025, 10:02 מה כבר מבקשים מעיתונאים?
-
- קיבל.ה 268 לייקים
מדובר בסעיף נפרד לגמרי, ובו נכתב "שחקן מעיל גיל 21 שנים, הרשום בקבוצה מקצוענית וסיים את חוזהו בקבוצה, יהא רשאי להתאמן בכל קבוצה שימצא לנכון" והתנאים שהוסיפו הם שהוא עבר בדיקה רפואית, ושהוא בוטח או בסכום שהוסכם עם הקבוצה הקודמת או בסכום שלא פחות מהסכום שהקבוצה הקודמת ביטחה אותו בעונה האחרונה, אם לא הגיעו איתה להסכמה. למיטב הבנת הנקרא שלי זה אומר שבעוד 11 ימים הוא יכול להתאמן איתנו בלי בעיה כל עוד יש לו ביטוח.יהלום14אדום כתב: ↑19 יולי 2025, 12:44ההתייחסות היא לא לגיל שלו בתום העונה?Mendelson כתב: ↑19 יולי 2025, 12:42 ולגבי האיסור של בוסקילה להתאמן איתנו עד תום ההליך המשפטי - הוא מסביר בטוויטר שזה בגלל סעיף אחר שאומר שאם השחקן מעל גיל 21 מותר לו להתאמן, ומכאן גוזר שמכיוון שהוא מתחת ל- 21 אסור לו. אבל בסעיף הזה אין שום אזכור לגבי הגיל שלו בתום החוזה בקבוצה הקודמת, אלא לגיל שלו בנקודת הזמן הנוכחית. בוסקילה בשבועות הקרובים חוגג 21 ולכן אין שום סיבה שלא יוכל להתאמן איתנו מיום ההולדת שלו ואילך.
-
- קיבל.ה 268 לייקים
במקרה הזה דווקא הייתי מצפה מפרימור לשחרר הצהרה מסודרת ומנומקת לטובת האוהדים של הקבוצה. זה המינימום הנדרש, וזה יכול לעזור לנו גם לייצר נרטיב שנוח לנו.לירון האדום כתב: ↑19 יולי 2025, 12:50הם כבר פחות עיתונאים ויותר שופר/דובר...אוגוסטוס היל כתב: ↑19 יולי 2025, 10:02 מה כבר מבקשים מעיתונאים?
-
- קיבל.ה 106 לייקים
אשכול מקולל, בוסקילה הוא בהחלט, יחד עם ליידנר ההחתמה הטובה של הקיץ. כמה שלא התגעגעתי לדיונים משפטיים, שבענו מזה לחלוטין. מקווה מאד שבבפועל התכוננו לזה מראש, זה מכניס כאוס חוסר וודאות וזה הדבר האחרון שהפועל צריכה עכשיו אחרי במחנה. בגדול בניגוד לאופטימיות שלי בנוגע לרכש שיגיע, כל מה שנוגע לדיונים משפטיים והמועדון שלנו לדעתי תמיד יחפשו לדפוק אותנו ודווקא עסקת דפאא תפתח לר"ג את העיניים בניסיון להתעשר על חשבוננו ( וכמובן התקציב לרכש זר).
שוב מקווה רק עורכי הדין של הפועל מגיעים מוכנים , אפילו שבועיים לא התאמן עם המועדון וכל הדרמה זה המון לשחקן צעיר בקבוצה חדשה.
שוב מקווה רק עורכי הדין של הפועל מגיעים מוכנים , אפילו שבועיים לא התאמן עם המועדון וכל הדרמה זה המון לשחקן צעיר בקבוצה חדשה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5163 לייקים
אני חושב שכל הממצאים של היומיים האחרונים מוכיחים שלא רק שלא התכוננו לזה מראש אלא עשו טעויות פטאליות בעניין בוסקילה שנשלם עליהן ביוקר או באיבוד השחקן.amorphis כתב: ↑19 יולי 2025, 12:54 אשכול מקולל, בוסקילה הוא בהחלט, יחד עם ליידנר ההחתמה הטובה של הקיץ. כמה שלא התגעגעתי לדיונים משפטיים, שבענו מזה לחלוטין. מקווה מאד שבבפועל התכוננו לזה מראש, זה מכניס כאוס חוסר וודאות וזה הדבר האחרון שהפועל צריכה עכשיו אחרי במחנה. בגדול בניגוד לאופטימיות שלי בנוגע לרכש שיגיע, כל מה שנוגע לדיונים משפטיים והמועדון שלנו לדעתי תמיד יחפשו לדפוק אותנו ודווקא עסקת דפאא תפתח לר"ג את העיניים בניסיון להתעשר על חשבוננו ( וכמובן התקציב לרכש זר).
-
- קיבל.ה 301 לייקים
לפחות אבא שלו יהיה מבסוט כשהוא יהיה על הספסל בבית"ר.