XM כתב:ומה עם זיכוי למשחקי היורוקאפ? זה נעלם מהרדאר..... לא מבין את זה הרי במאה אחוז לא ישחקו השנה יורוליג בארץ. גם אם מחר תהיה הפסקת אש, ולא תהיה. לפחות שיהיו הגונים ויגידו שהם רוצים שהאוהדים יממנו חלק כי זיכוי לא נראה. הזיה
מצטרף לשאלה. לא התקיים משחק אחד של היורוקאפ בישראל . כסף מראש לקחו על זה.
Show me the money
XM כתב:ומה עם זיכוי למשחקי היורוקאפ? זה נעלם מהרדאר..... לא מבין את זה הרי במאה אחוז לא ישחקו השנה יורוליג בארץ. גם אם מחר תהיה הפסקת אש, ולא תהיה. לפחות שיהיו הגונים ויגידו שהם רוצים שהאוהדים יממנו חלק כי זיכוי לא נראה. הזיה
Show me the money
המנוי הולך להיות כולל מעל 30 משחקים. 19 מהם יורוליג. יקזזו מתוך היורוקאפ ועדיין נשלם המון כסף.
Show me the money
המנוי הולך להיות כולל מעל 30 משחקים. 19 מהם יורוליג. יקזזו מתוך היורוקאפ ועדיין נשלם המון כסף.
המנוי שנה שעברה (עם אירופה) כלל 24 משחקים.
המנוי השנה יכלול 32-34 משחקים.
יהיה מאיפה לקזז תשעה משחקים
רק הפועל כתב: ↑16 יולי 2025, 16:17
ליצן שתמיד יעמוד מאחוריי הסיסמא הריקה מתוכן "אני הייתי פה לפניי" כאילו זה משנה משהו ונותן לו יתרון על התרומה העצומה של עופר , מביך
מישהו עוד באמת מתייחס אליו או למוזר השני הזה, שאקו?
אני מובך עבור מי שכן.
הם מזמן מדברים לקהל של ילדונים שחוץ מלרסס גרפיטי של ש.ש.ל לא יודעים לעשות הרבה.
חכמה גדולה לדבר מיוזר אנונימי
הלוואי והיית משקיע בכדי לקדם את העמותה בזמנו, כמו שאתה משקיע בצייד יוזרים ברשתות החברתיות ובפורום ולאיים עליהם.
לנצח יזכרו לך את הגעת העמותה לחדלות פירעון בתקופתך ואת המלחמה שלך בהצלחה של הקבוצה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 17 יולי 2025, 22:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
מישהו עוד באמת מתייחס אליו או למוזר השני הזה, שאקו?
אני מובך עבור מי שכן.
הם מזמן מדברים לקהל של ילדונים שחוץ מלרסס גרפיטי של ש.ש.ל לא יודעים לעשות הרבה.
חכמה גדולה לדבר מיוזר אנונימי
הלוואי והיית משקיע בכדי לקדם את העמותה בזמנו, כמו שאתה משקיע בצייד יוזרים ברשתות החברתיות ובפורום ולאיים עליהם.
לנצח יזכרו לך את הגעת העמותה לחדלות פירעון בתקופתך ואת המלחמה שלך בהצלחה שך הקבוצה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
להגנתו הוא היה רק שלושה חודשים מה שאומר שרוב הסיכויים שהוא נכנס לוועד כשהעמותה כבר בחובות. הבעיה היא שהוא אמר שאין לו מושג מה המצב הכלכלי של העמותה כי הם התעסקו רק בהצבעה.
אוהדי מכבי פשוט מתוסכלים. הם לא יודעים איך לאכול את זה. לא מספיק שהפועל הפכה עשירה יותר ומביאה זרים שמכבי אפילו לא חלמה להביא אי פעם, בשנה שעברה וגם השנה מכבי לא משקיעה כספים רבים והופכת מחברה קבועה בפליי אוף ביורוליג לגרסה הישראלית של אלבה ברלין.
אוהדי מכבי פשוט מתוסכלים. הם לא יודעים איך לאכול את זה. לא מספיק שהפועל הפכה עשירה יותר ומביאה זרים שמכבי אפילו לא חלמה להביא אי פעם, בשנה שעברה וגם השנה מכבי לא משקיעה כספים רבים והופכת מחברה קבועה בפליי אוף ביורוליג לגרסה הישראלית של אלבה ברלין.
רק צריך לקוות שיימאס לקטש מהמצב שם, או שיקבל הצעה מקבוצה יותר בכירה ומוכנה להשקיע ביורוליג ושהוא יברח להם.
הוא לא איזה מאמן מושלם, אבל יש לו דרך התקפית מאוד יעילה שמצליחה להפוך שחקנים בינוניים לשחקנים טובים מאוד.
בונדר כתב: ↑18 יולי 2025, 12:08
האמת תענוג לקרוא "עיתונאים" שמתגעגעים להפועל הקטנה
ומאכזב שמאיר טפירו נגרר לזה, למרות שעוד לא נולדתי כשהוא שיחק בהפועל.
עוד אחד שלקח חלק בקמפיין "עוברים, ותכף חוזרים" וכנראה מתחיל להתפקח.
האזנת לכל הפרק או רק לחלק הקטן? הוא מתייחס שם ליד אליהו.
יבוא יום ותבין שהעמותה לא היתה מביאה אותנו לשום מקום חוץ מחדלות פירעון והפסקת פעילות. מכירה לא הייתה שאלה של האם אלא של מתי
בונדר כתב: ↑18 יולי 2025, 12:08
האמת תענוג לקרוא "עיתונאים" שמתגעגעים להפועל הקטנה
כלומר אתה חושב שרכישת שחקנים עם שכר גבוה, פוגעת בצביון של הפועל? מעניין מה חשבת כשורמוט חזר להפועל.
טפירו אגב לא התייחס במילה ליד אליהו במה שהוא כתב.
*עריכה מסתבר שזה חלק מפודקאסט, יכול להיות שהוא התייחס ליד אליהו אבל זה לא הופיע בכתבה.
בכל מקום בכל מגרש, איפה שתשחקי אני שם, אני בא בכל מצב, ובכל מקום לסמל האדום, גם אם תשחקי בשדה מוקשים, כי לעולם לא תצעדי לבד הפועל תל אביב.
כלומר אתה חושב שרכישת שחקנים עם שכר גבוה, פוגעת בצביון של הפועל? מעניין מה חשבת כשורמוט חזר להפועל.
*עריכה מסתבר שזה חלק מפודקאסט, יכול להיות שהוא התייחס ליד אליהו אבל זה לא הופיע בכתבה.
אני אעזור לך כי האמת לא רלוונטית עבור אונישנקו. טפירו בעד המעבר והוא אומר את זה בפרק. מה שאומר שאו שהוא שקרן או שהוא סתם עצלן. חצי אמת גרועה משקר
אונישנקו כתב: ↑18 יולי 2025, 13:50
אני אעזור לך כי האמת לא רלוונטית עבור אונישנקו. טפירו בעד המעבר והוא אומר את זה בפרק. מה שאומר שאו שהוא שקרן או שהוא סתם עצלן. חצי אמת גרועה משקר
לא כתבתי שהוא מתנגד להיכל הרשע.
בזמנו הקמפיין של "עוברים, ותכף חוזרים" הסתמן כקמפיין תמיכה בלתי מסוייג בינאי, ולמיטב זכרוני הוא גם הופיע בסיומו כמנצח על התזמורת.
הדברים שטפירו אמר בפודקאסט מעלים בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים שגם הוא מתחיל להבין שהפועל משנה את פניה באופן שהוא לא מתחבר אליו, כמו עוד רבים וטובים בקהל של הפועל, להבדיל מהצורה שבה הוא תפס את המהלכים של "עופר" לפני מספר חודשים.
בזמנו הקמפיין של "עוברים, ותכף חוזרים" הסתמן כקמפיין תמיכה בלתי מסוייג בינאי, ולמיטב זכרוני הוא גם הופיע בסיומו כמנצח על התזמורת.
הדברים שטפירו אמר בפודקאסט מעלים בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים שגם הוא מתחיל להבין שהפועל משנה את פניה באופן שהוא לא מתחבר אליו, כמו עוד רבים וטובים בקהל של הפועל, להבדיל מהצורה שבה הוא תפס את המהלכים של "עופר" לפני מספר חודשים.
ושקרן/עצלן תקרא לחברים שלך, חוצפן.
כן משנה את פניה כי סוף סוף יש לנו בעליפ עשיר שצירף עוד שותפים עשירים ורוצים להפוך אותנו לטופ אירופה...
חלק מהאהדה בספורט זה גם השמחה בתארים כן? אתה יודע את זה נכון?
הוקיץ' כתב: ↑18 יולי 2025, 16:10
מספרי המנויים אומרים לי שרבים וטובים מאוהדי הפועל מתחברים לכיוון החדש שבו הפועל הולכת.
רבים יותר מאלה שהתחברו לכיוון הישן של הפועל.
אם העמותה תטרח לפרסם את מספר החברים העדכני יש מצב שנגלה תמונה טובה יותר של המציאות.
מספרי המנויים אומרים לי שרבים וטובים מאוהדי הפועל מתחברים לכיוון החדש שבו הפועל הולכת.
איזה מספרי מנויים? יצאו מנויים?
ובכל מקרה, מנויים ליד אליהו לא מוכיחים שום דבר על אוהדי הפועל. זה מוכיח בעיקר משהו על אנשים שהולכים ליד אליהו.
האדום הצורר כתב: ↑18 יולי 2025, 16:42
ואם אתה מדבר על השנה שעברה - 3000 מנויים בשנה שעברה נמכרו לדרייב אין, ולא ליד אליהו. כמה נמכרו רק ליד אליהו? לאף אחד אין באמת מושג.
איזה מספרי מנויים? יצאו מנויים?
ובכל מקרה, מנויים ליד אליהו לא מוכיחים שום דבר על אוהדי הפועל. זה מוכיח בעיקר משהו על אנשים שהולכים ליד אליהו.
כשסגול ושות' רכשו את הפועל והוציאו אותה מההסתדרות גם אז הפועל שינתה את פניה? אני מניח שהדאבל ב- 2000 היה העונש על השינוי הזוועתי הזה.
ככה זה עם אג'נדה, קל להלביש עליה תירוצים.
האדום הצורר כתב: ↑18 יולי 2025, 17:14
אה גם סגול העביר את הפועל מבלומפילד תוך כדי שהוא מבטיח לשפץ אותו? פספסתי.
עוד לא מצאתי תשובה הגיונית מה הבעיה לעבור ליד אליהו?
ולא, תשובה כמו "זה של מכבי" זה תשובה של ילד בן 5 מצטער.
האם מכבי רגל עם 30 אלף אוהדים כל משחק מצטערים שהם משחקים בבלומפילד ולוקחים אליפויות?