עמרי אלטמן

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  489 לייקים

אחלה אלטמן.
התירוצים של השונאים שלו הם שהוא אכל סושי אחרי שירדנו בפעם הקודמת, ושהוא לא שיחק כשהוא פצוע בירידה האחרונה. תירוצים מצוצים מהאצבע.
לא יודע אם הוא שווה 250,000 בעונה, כנראה שלא, אבל זה גם לא ענייני. יש חוזה, שיכבדו אותו. בטח כשהבעלים עשיר ורוצה להחזיר את הפועל לצמרת.
אדום ותיק
קיבל.ה  790 לייקים

א. חוזה צריך לכבד.
ב. לא רואה מכל המסביב שזמין לחתימה ,חלוץ טוב יותר. ובעיקר הוא כבר חתום ובשנה האחרונה של החוזה. ויכול להיות חיזוק טוב מהספסל.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
amorphis
קיבל.ה  104 לייקים

מחזיר את האשכול,
אחרי שראיתי את המשחק אתמול, לא מבין מה הדחיפות לשחרר את אלטמן ועוד לקבוצות שכנראה יתחרו איתנו על מקום בפלייאוף.
מצפה מספרא שנתנהג כמו מועדון גדול ונשאיר בסגל שחקנים טובים גם עם לא מיועדים לפתוח בהרכב, במקום לשחרר ולהביא כל מיני הימורים לא מוכחים.
לא רואה אף שחקן ישראלי פנוי בעמדה של אלטמן ברמה שלו ובטח לא עם הרזומה שיש לו בקבוצות ששיחק בהן באירופה.
נכשל חד משמעית בהפועל בעשור שכל שחקן טוב שהגיע אליה נכשל גם כן.פתחנו דף חדש ורוצה לראות אותו ממשיך איתנו לפחות עוד עונה.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  489 לייקים

יהיה טמטום לא להשאיר אותו העונה.
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  349 לייקים

עכשיו ברצינות
- אני לא מאמין אפילו לשנייה שהוא זייף פציעה במחזור האחרון נגד אשדוד, אל תשכחו שהוא הביא לנו 3 נקודות מחזור לפניי כן מול נתניה.
- להאשים אותו בהורדת ליגה.. זאת בדיחה, היו כל כך הרבה דברים מזעזעים גם מבחינה מקצועית וניהולית בירידה שלנו שהוא האחרון שאפשר לבוא אליו בטענות
- תמיד היה לו כדורגל, כן הוא לא מתאים לקבוצה שרוצה לקחת אליפות אבל אנחנו רחוקים משם
- אם היו בונים עליו קבוצה והוא איזה שחקן מפתח אצלנו, הייתי כועס, אבל זה לא המצב
- הפועל לא יביאו חלוץ זר ועוד חלוץ ישראלי וישחררו את אלטמן, זה לא יקרה, אז עדיף להשאיר אותו
- אתמול הוא נראה בכושר יחסית טוב הרבה יותר משאר השחקנים, והיו לו שיתופי פעולה יפים עם שחקניי ההתקפה שלנו, ברור שזה נגד נגרים, אבל עדיין.

מקווה שישאר כי אני לחלוטין מעדיף אותו מאנס מחמיד ואפילו מרוטמן ככנף גיבוי.
htafan99
קיבל.ה  74 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 12 יולי 2025, 15:33 עכשיו ברצינות
- אני לא מאמין אפילו לשנייה שהוא זייף פציעה במחזור האחרון נגד אשדוד, אל תשכחו שהוא הביא לנו 3 נקודות מחזור לפניי כן מול נתניה.
- להאשים אותו בהורדת ליגה.. זאת בדיחה, היו כל כך הרבה דברים מזעזעים גם מבחינה מקצועית וניהולית בירידה שלנו שהוא האחרון שאפשר לבוא אליו בטענות
- תמיד היה לו כדורגל, כן הוא לא מתאים לקבוצה שרוצה לקחת אליפות אבל אנחנו רחוקים משם
- אם היו בונים עליו קבוצה והוא איזה שחקן מפתח אצלנו, הייתי כועס, אבל זה לא המצב
- הפועל לא יביאו חלוץ זר ועוד חלוץ ישראלי וישחררו את אלטמן, זה לא יקרה, אז עדיף להשאיר אותו
- אתמול הוא נראה בכושר יחסית טוב הרבה יותר משאר השחקנים, והיו לו שיתופי פעולה יפים עם שחקניי ההתקפה שלנו, ברור שזה נגד נגרים, אבל עדיין.

מקווה שישאר כי אני לחלוטין מעדיף אותו מאנס מחמיד ואפילו מרוטמן ככנף גיבוי.
דווקא לא היה לו כל כך כדורגל, הרגיש הרבה פעמים כמו לשחק עם 10 שחקנים.

בכל מקרה, במשחק האחרון במחנה אימונים הייתי מבסוט.
ימשיך ככה ? אהלן וסאהלן בוא תמשיך בהפועל.

יש גביע טוטו ומחנה אימונים לסיים, זה זמן טוב להבין את היכולות שלו.
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  749 לייקים

להשאיר.לא לשחרר בכוח,בטח שזה לא נראה שינחתו פה בקרוב 8- 10 שחקנים ברמת הרכב ראשון.
החוזה שלו נגמר בסוף העונה.גם בינואר אפשר להגיד שלום אם זה לא יסתדר.אני בטוח שלא מעט קבוצות שיהיו מסובכות בתחתית יקחו אותו בשמחה.
ספרא טבא
קיבל.ה  252 לייקים

לשחרר וכמה שיותר מהר
שחקן חלש שפיזית הרבה אחרי השיא, בלי עמדה ומושך יותר מדי תשומת לב
בינוניות שאני מקווה שכבר לא תהיה שייכת לעידן החדש, כל דקה שהוא ייקח לקורין תהיה פשע, להתקפה בכל מקרה צריכים להגיע 2-3 זרים
יאללה ביי
דוגיס
קיבל.ה  434 לייקים

למה לשחרר מה הבעיה שישאר,עם הסגל שיש היום וזה שהוא יצא למחנה אימונים לדעתי זה יהיה טעות לשחרר. יכול לתרום בכיף 7 8 גולים בעונה וזה בכלל לא רע אם הוא יעלה מהספסל רוב העונה. .
Nati
קיבל.ה  1955 לייקים

איזה עיתונאי בשקל אמר/כתב שהפועל רוצים לשחרר אותו.וזה כבר הפך לעובדה.
dino
קיבל.ה  2655 לייקים

אחלה השתלטות כפיבוט. מגיע ומשתלט על כדורים הרבה יותר טוב ממקרר כמו מקאריץ׳.
מקווה שמנסים לתת לו צ׳אנס. יתכן שהוא, מחאמיד, דאפה יהיו החלוצים.
לירון האדום
קיבל.ה  2428 לייקים

אפשר להעביר אותו לנתניה כמתנה על דאפה
שליחת תגובה