יש מלחמה (מלחמת איראן ה1?)

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
dino
קיבל.ה  2639 לייקים

מי שרוצה לראות בת אדם מנותקת לחלוטין מהמציאות הגלובלית
אם כי בטוחני שלימור הר סון מלך לא מבינה בכלל את הצורך של ישראל בהסתכלות גלובלית רחבה ולא רק מבט מטר וחצי מהשמלה שלה-

סגנית יו"ר הכנסת ח"כ לימור סון הר מלך ממפלגת עוצמה יהודית, אמרה הבוקר (שני) בראיון לגדי נס ברדיו צפון 104.5FM שצריך להקים ערים יהודיות בתוך רצועת עזה: "אין שום אפשרות להסיר תרחישי איום מרצועת עזה אלא אם אנחנו נהיה שם, זה או אנחנו או הם שם. אני לא מדברת על איים מוקפי אויב, אני מדברת על ערים יהודיות בתוך עזה".

כן לימור, את גם יכולה לעשות את זה ונשאר פה מדינה עם חשמל ומים. בהצלחה במעלה חיש ראש חש החשוכה.
לרוב האנשים בעולם לא מתאים לחיות במציאות כזו למען חזון משיחי
תא מרבוטא
קיבל.ה  641 לייקים

dino כתב: 07 יולי 2025, 13:51 מי שרוצה לראות בת אדם מנותקת לחלוטין מהמציאות הגלובלית
אם כי בטוחני שלימור הר סון מלך לא מבינה בכלל את הצורך של ישראל בהסתכלות גלובלית רחבה ולא רק מבט מטר וחצי מהשמלה שלה-

סגנית יו"ר הכנסת ח"כ לימור סון הר מלך ממפלגת עוצמה יהודית, אמרה הבוקר (שני) בראיון לגדי נס ברדיו צפון 104.5FM שצריך להקים ערים יהודיות בתוך רצועת עזה: "אין שום אפשרות להסיר תרחישי איום מרצועת עזה אלא אם אנחנו נהיה שם, זה או אנחנו או הם שם. אני לא מדברת על איים מוקפי אויב, אני מדברת על ערים יהודיות בתוך עזה".

כן לימור, את גם יכולה לעשות את זה ונשאר פה מדינה עם חשמל ומים. בהצלחה במעלה חיש ראש חש החשוכה.
לרוב האנשים בעולם לא מתאים לחיות במציאות כזו למען חזון משיחי
לא מבין למה מתייחס לחברת כנסת אזוטרית
יש מצב שגם בנגביר בעמדה זו כמובן
אבל טראמפ רוצה נובל
dino
קיבל.ה  2639 לייקים

כל מי שבעמדה הזו, ספק אם יוכל לתת לי הסבר מלומד איך הוא מתמודד עם התנגדות העויילם לזה.
האנשים האלו לא הפנימו שאנחנו לא לבד פה על הכדור.
כמו שאני יבוא כל יום לאסיפת הקבוצה לפני האימון ויגיד לכולם לצאת החוצה. אני יכול להתמיד בזה, או לעשות את זה?
כולם יבינו את הצורך הביטחוני שלי, אני אשכנע את כולם.
יש לי אמונה בצדקת הדיירך. אני מוכן לשלם את המחיר למען דרכי. הבעיה שפה הם קוברים עם החזון שלהם את כולנו. וחושבים שהמחיר יהיה שווה את זה(מבין הבודדים מאוד שכן מבינים את ההשלכות שם)
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1877 לייקים

Asafasraf כתב: 05 יולי 2025, 07:16 תקרא את מה שבני 12 כתב על אותו דיון.
אנחנו זוכרים אותו. מכאן, תמשיך עם ההזיות.

Sent from my iPhone using Tapatalk
בני12 אישר שהיה דיון בקנסו וזהו.
ביקשתי ממך דוגמה לטינופים הספציפיים עליו אישית שאתה טוען שהיו שם (לא צריך ציטוט מילה במילה כמובן, אבל איזה אמל"ק קטן שנבין על מה אתה מדבר).
משום מה אתה לא מסוגל לתת דוגמה ו\או מתחמק מהשאלה, אולי כי אתה יודע שהזית דברים\הגזמת בתיאור של מה שהלך שם ואין לך את הבשלות הרגשית להתמודד עם הפער הזה.

דרך אגב, אני מבין את האסטרטגיה של לזרוק בוץ בכל הודעה ולקוות שזה יידבק, אבל אני מספיק אופטימי כדי להאמין שכולם פה רואים את הנואשות שדוחפת אותך להשתמש בה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
dino
קיבל.ה  2639 לייקים

ראש המודיעין של צרפת ניקולס לרנר התייחס לתקיפות הישראליות והאמריקניות נגד מתקני הגרעין באיראן, והעריך כי "תוכנית הגרעין האיראנית נפגעה קשות - וניזוקה". הוא הוסיף כי "תוכנית הגרעין הוחזרה כמה חודשים אחורה". עוד אמר הבכיר הצרפתי כי "חלק ממאגר האורניום המועשר של האיראנים הושמד, אבל חלק נותר בידי הרשויות. יש לנו אינדיקציות על מיקום המאגר הזה, אך לא נוכל לומר בוודאות עד שפקחי סבא"א יחזרו לאיראן

שנים של התארגנות בשביל זה.
כאמור- מניח שהמשורר התכוון לסיומת אחרת.
ההוא מפעם
קיבל.ה  258 לייקים

dino כתב: 09 יולי 2025, 03:26 ראש המודיעין של צרפת ניקולס לרנר התייחס לתקיפות הישראליות והאמריקניות נגד מתקני הגרעין באיראן, והעריך כי "תוכנית הגרעין האיראנית נפגעה קשות - וניזוקה". הוא הוסיף כי "תוכנית הגרעין הוחזרה כמה חודשים אחורה". עוד אמר הבכיר הצרפתי כי "חלק ממאגר האורניום המועשר של האיראנים הושמד, אבל חלק נותר בידי הרשויות. יש לנו אינדיקציות על מיקום המאגר הזה, אך לא נוכל לומר בוודאות עד שפקחי סבא"א יחזרו לאיראן

א. שטויות הצרפתי מקשקש שטויות על דברים שאין לו מושג.
ב. הצרפתי לא לבד, אני לא בטוח כמה הישראלים, האמריקאים וה... אירנים יודעים.
סה"כ גורמים שונים שעוקבים מנטרים ומרכזים את המידע מצביעים על זה שהחלו פעולות חפירה אירניות בפורדו וכנ' שגם באספהאן

ג. מה שמצחיק זה שאלו שאמרו שאירן לא על סף פצצה אומרים שסה"כ כל ההרס העצום הזה דחה להם רק בחצי שנה.

תאכלס אם נשים רגע דברים בפרופורציות
לפני 85 שנה בלי מחשבים ועם מדע בסיסי ביותר לקח לארה"ב 5 שנים לייצר 3 פצצות אטום.
אז כשכל המידע קיים עם המחשבי על, צנטרפוגות הכורים הגרעיניים והטילים הקיימים כמה זמן כבר יכול לקחת לבנות פצצה ?
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1877 לייקים

ההוא מפעם כתב: 09 יולי 2025, 17:17 תאכלס אם נשים רגע דברים בפרופורציות
לפני 85 שנה בלי מחשבים ועם מדע בסיסי ביותר לקח לארה"ב 5 שנים לייצר 3 פצצות אטום.
אז כשכל המידע קיים עם המחשבי על, צנטרפוגות הכורים הגרעיניים והטילים הקיימים כמה זמן כבר יכול לקחת לבנות פצצה ?
אתה צודק. מי שרוצה פצצה ישיג אותה מהר מאוד גם אם הוא מתחיל מאפס.
מזה אפשר להסיק שתי מסקנות:
אחת, אם לאירן אין פצצה אז אולי לא כל כך דחוף לה שתהיה לה פצצה, הרי אנחנו שומעים שהם על הסף כבר ארבעים שנה.
שתיים, אם וכאשר היא תחליט שהיא רוצה פצצה, יהיה לה די קל להשיג אותה, ושום הפצצה או מבצע לא יעצרו אותה, מקסימום יעכבו אותה קצת ויגרמו לה לשמור על הפרויקט טיפה יותר טוב. חוץ מעיכובים ועלויות המבצעים האלה לא יעזרו בשום דבר.

בעצם אפשר להסיק עוד מסקנות:
* כדי שלא תהיה להם פצצה צריך שהם לא ירצו אחת, ולשם כך צריך לשכנע אותם שאין להם צורך בה. לא בטוח שהפצצות של המדינה שלהם מחזקות אצלם את ההבנה שאין להם צורך הנשק האולטימטיבי.
* כדאי לפקח על התוכנית הגרעינית שלהם בצורה כמה שיותר הדוקה, ולשם כך צריך מנגנון פיקוח כלשהו, כמו זה שהיה בהסכם שטראמפ ביטל. ואכן, לפני הביטול היה פיקוח והם היו רחוקים מפצצה יותר משהם היום (כולל אחרי ההפצצה של תוכנית הגרעין שלהם).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
dino
קיבל.ה  2639 לייקים

ההוא מפעם כתב: 09 יולי 2025, 17:17
dino כתב: 09 יולי 2025, 03:26 ראש המודיעין של צרפת ניקולס לרנר התייחס לתקיפות הישראליות והאמריקניות נגד מתקני הגרעין באיראן, והעריך כי "תוכנית הגרעין האיראנית נפגעה קשות - וניזוקה". הוא הוסיף כי "תוכנית הגרעין הוחזרה כמה חודשים אחורה". עוד אמר הבכיר הצרפתי כי "חלק ממאגר האורניום המועשר של האיראנים הושמד, אבל חלק נותר בידי הרשויות. יש לנו אינדיקציות על מיקום המאגר הזה, אך לא נוכל לומר בוודאות עד שפקחי סבא"א יחזרו לאיראן

א. שטויות הצרפתי מקשקש שטויות על דברים שאין לו מושג.
ב. הצרפתי לא לבד, אני לא בטוח כמה הישראלים, האמריקאים וה... אירנים יודעים.
סה"כ גורמים שונים שעוקבים מנטרים ומרכזים את המידע מצביעים על זה שהחלו פעולות חפירה אירניות בפורדו וכנ' שגם באספהאן

ג. מה שמצחיק זה שאלו שאמרו שאירן לא על סף פצצה אומרים שסה"כ כל ההרס העצום הזה דחה להם רק בחצי שנה.

תאכלס אם נשים רגע דברים בפרופורציות
אני בג׳
טענתי שהם על סף פצצה ושכיום הם שוב על סף פצצה, רק מעט רחוק יותר.
אבל הבעיה היא שהמבצע הזה, ההכנות הרבות של שנים מסתורין, מודיעין, תחבולות, לא נועד מראש להגיע לרגע שהם על סף פצצה ושלא תשיג מהמבצע הזה את סיום פרוייקט הגרעין האיראני לעולמי עד.
למה? כי היה חסר חלק חשוב ונפרד, כשרק שמחברים את החלק הזה לחלק השני(המבצע) האירוע יסתיים וזה החלפת השלטון האיראני. היו צריכים במקור לבצע את המבצע משולב עם התחלת התקוממות פנימית מובנית ומונחת.
אני בטוח שיוצרי המבצע- כל מיני פרוגרסיבים קרן וקסנרים מאמצע או אפילו תחילת שנות ה2000 שבנו את הכל.
לא בנו רק על חסדיו של b2 שיטיל פצצות על אתר גרעין.
שבכל המצבע המסובך הזה נהיה רק תלויים במפציץ אמריקאי להצלחתו.
לכן, אני חושב שיצאו בלית ברירה למבצע בלי גמר, כי מישהו שמאוד הרים לעצמו במבצע(זיבי) הזניח שנים רבות את המקומות שהצריכו מצידו קבלת החלטות קשות. חיזבאללה, חמאס, איראן. כולם גדלו והתעצמו יתר על המידה. הגענו למצב שבגלל סינוואר, זיבי נאלץ לפעול. ממצב ששנים הוא היה מוכן לתת לחמאס כסף כי רק שלא תהיה אופציה לפרטנר שם, אז למצב שהוא לא מוכן לשמוע על קיום הארגון הזה(כמובן רק מתוך אינטרס פוליטי לשרוד ולא אידיאולוגיה שלו אמיתית) ארגון שהוא חי איתו יופי יופי 15 שנה.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1522 לייקים

teknoboy כתב: 09 יולי 2025, 18:47
ההוא מפעם כתב: 09 יולי 2025, 17:17 תאכלס אם נשים רגע דברים בפרופורציות
אתה צודק. מי שרוצה פצצה ישיג אותה מהר מאוד גם אם הוא מתחיל מאפס.
מזה אפשר להסיק שתי מסקנות:
אחת, אם לאירן אין פצצה אז אולי לא כל כך דחוף לה שתהיה לה פצצה, הרי אנחנו שומעים שהם על הסף כבר ארבעים שנה.
שתיים, אם וכאשר היא תחליט שהיא רוצה פצצה, יהיה לה די קל להשיג אותה, ושום הפצצה או מבצע לא יעצרו אותה, מקסימום יעכבו אותה קצת ויגרמו לה לשמור על הפרויקט טיפה יותר טוב. חוץ מעיכובים ועלויות המבצעים האלה לא יעזרו בשום דבר.

בעצם אפשר להסיק עוד מסקנות:
* כדי שלא תהיה להם פצצה צריך שהם לא ירצו אחת, ולשם כך צריך לשכנע אותם שאין להם צורך בה. לא בטוח שהפצצות של המדינה שלהם מחזקות אצלם את ההבנה שאין להם צורך הנשק האולטימטיבי.
* כדאי לפקח על התוכנית הגרעינית שלהם בצורה כמה שיותר הדוקה, ולשם כך צריך מנגנון פיקוח כלשהו, כמו זה שהיה בהסכם שטראמפ ביטל. ואכן, לפני הביטול היה פיקוח והם היו רחוקים מפצצה יותר משהם היום (כולל אחרי ההפצצה של תוכנית הגרעין שלהם).
בול.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
שליחת תגובה