עמרי אלטמן
-
- קיבל.ה 2628 לייקים
כן חסר
כחלוץ הוא יותר מגוון ממילאן וכנראה שגם היה נותן ומייצר יותר גולים ממנו.
כחלוץ הוא יותר מגוון ממילאן וכנראה שגם היה נותן ומייצר יותר גולים ממנו.
-
- קיבל.ה 514 לייקים
מה עושה בימים אלה?
איפה חתם בסוף?
איפה חתם בסוף?
-
- קיבל.ה 1622 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2963 לייקים
סליחה שאני קצת מנפץ את אשליית ה שיחק 24 מ-33 אבל הנה לך ה 24 מ-33. בצד ימין זה הדקות בכל משחק שבו שיחק. וזה היה המרוויח הבכיר שלך שנה שעברה כן?

יחד, רק יחד! 

- Shacham
- קיבל.ה 902 לייקים
עזוב לא צריך להסתבך עם התמונה הזאת, קח את הנתון - הוא שותף ב24 משחקים וכששותף שיחק בממוצע 60 דקות למשחק שזה לא הרבה אבל לא מספר חריג, רוב שחקנים ההתקפה שלנו שנה שעברה היו ככה (צ'יבוטה, אוז'בולט...)
ברור שהייתה לו בעיית כשירות עונה שעברה, אף אחד לא בא להכחיש את זה, אבל זו העונה היחידה בקריירה שהייתה לו את הבעיה הזאת, כשהוא סחב פציעה מעונה שלפני זה. אני באמת לא חושב שהוא בהכרח כזה פציע כמו שאתם עושים ממנו פה (שוב פעם, על סמך עונה אחת).
בדקות שהוא כן שיחק הוא היה כנראה השחקן הכי טוב שלנו (אחרי העזיבה של רודריגז).
לראות שחקנים כמו מקאריץ', רוטמן וחבורת הצעירים המייאשת הזאת שסביבם ולחשוב שאלטמן לא היה משדרג אותנו זה די הזייה.
- 7even
- קיבל.ה 2963 לייקים
אין ספק ולא לרגע שבדקות בהן שיחק הוא היה השחקן הכי טוב בקבוצה. בקלות אפילו. גם רשמתי את זה יותר מפעם אחת.Shacham כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 11:56עזוב לא צריך להסתבך עם התמונה הזאת, קח את הנתון - הוא שותף ב24 משחקים וכששותף שיחק בממוצע 60 דקות למשחק שזה לא הרבה אבל לא מספר חריג, רוב שחקנים ההתקפה שלנו שנה שעברה היו ככה (צ'יבוטה, אוז'בולט...)
ברור שהייתה לו בעיית כשירות עונה שעברה, אף אחד לא בא להכחיש את זה, אבל זו העונה היחידה בקריירה שהייתה לו את הבעיה הזאת, כשהוא סחב פציעה מעונה שלפני זה. אני באמת לא חושב שהוא בהכרח כזה פציע כמו שאתם עושים ממנו פה (שוב פעם, על סמך עונה אחת).
בדקות שהוא כן שיחק הוא היה כנראה השחקן הכי טוב שלנו (אחרי העזיבה של רודריגז).
לראות שחקנים כמו מקאריץ', רוטמן וחבורת הצעירים המייאשת הזאת שסביבם ולחשוב שאלטמן לא היה משדרג אותנו זה די הזייה.
הבעיה שלא ממש שיחק בצורה עקבית כולל במשחק הכי חשוב של העונה.
יחד, רק יחד! 

מהקנדציה הראשונה שלו בהפועל, אין לו קשר לענף.
-
- קיבל.ה 232 לייקים
האלטמן שלך חזרה.
יוצא למחנה.
אי אפשר לראות אותו. הלוואי שזה איכשהו פורמלי בלבד כי אי אפשר לראות את הפרצוף הזה, מצטער.
יוצא למחנה.
אי אפשר לראות אותו. הלוואי שזה איכשהו פורמלי בלבד כי אי אפשר לראות את הפרצוף הזה, מצטער.
-
- קיבל.ה 2413 לייקים
להוציא כותרות שהוא מרשים במחנה אימון ולעשות עליו טרייד
-
- קיבל.ה 217 לייקים
אני לא חושב שהוא שדרוג מקצועי, ולא מחזיק ממנו, אבל לא מבין את השנאה אליו. ואם נגזר עלינו לשלם את החוזה שלו, ואין כרגע קבוצה שמוכנה לקחת עליה את רוב הסכום, לא רואה סיבה שלא ישתמשו בו כעיבוי לסגל. הוא לא שחקן זר שתופס לנו מקום או משהו.
-
- קיבל.ה 976 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5044 לייקים
אם הוא יהיה שחקן ספסל אין לי שום בעיה, בטח עדיף על ארי כהן בכמה וכמה רמות.
-
- קיבל.ה 242 לייקים
התחלנו עם הנרמול
פעם זה אלטמן ואחרי זה רן בנימין בהרכב ואחרי זה מקבלים רוי ברנס במשחק קריטי
אוי ואבוי לנו
פעם זה אלטמן ואחרי זה רן בנימין בהרכב ואחרי זה מקבלים רוי ברנס במשחק קריטי
אוי ואבוי לנו
- Shacham
- קיבל.ה 902 לייקים
עשו ממנו שעיר לעזעזל על הירידה, יש לו מקום כשחקן ספסל וזה אפילו יהיה טיפשי להיפטר ממנו כשאנחנו לא מצליחים להחתים אף זר כבר חודש.
-
- קיבל.ה 242 לייקים
הוא מיצה פה
או שבונים משהו או ששוב חוזרים לימי הפלסטרים ולהביא סלליך ודור אלו רק כדי להעביר עוד עונה
בלי קשר לזה שמקצועית הוא אחרי שנתיים נוראיות ונראה כמו סוס מת
- Shacham
- קיבל.ה 902 לייקים
-
- קיבל.ה 242 לייקים
אצלנו היה לא רע? היה גרוע מאוד ויותר כבד מתמיד, מספרים פחות מעניינים אותי כשהוא לוקח נייחים ופנדליםShacham כתב: ↑07 יולי 2025, 19:38הוא מקצועית אחרי שנתיים לא רעות, אצלנו כשהיה כשיר היה אחד השחקנים הטובים ובבני ריינה היה סביר.
הוא נראה כאילו הוא בן 35 בלי קשר לזה שהוא תמיד היה שחקן אפור
יש סיבה למה רק קבוצות שנלחמות על החיים רוצות אותו
- Shacham
- קיבל.ה 902 לייקים
הוא שורה תחתונה נתן 12 שערים (2 מתוכם פנדלים) ו2 בישולים בליגת העל בשנתיים האחרונות, שבהן חצי שנה הוא בכלל לא שיחק בארץ ובחצי מהזמן שכן שיחק בארץ הוא היה פצוע.ספרא טבא כתב: ↑07 יולי 2025, 19:44אצלנו היה לא רע? היה גרוע מאוד ויותר כבד מתמיד, מספרים פחות מעניינים אותי כשהוא לוקח נייחים ופנדלים
הוא נראה כאילו הוא בן 35 בלי קשר לזה שהוא תמיד היה שחקן אפור
יש סיבה למה רק קבוצות שנלחמות על החיים רוצות אותו
לא תביא שום דבר יותר טוב מזה לספסל, הבחירה שלך היא בגדול אם הוא יהיה המחליף הראשון שלך לקישור ההתקפי או רן בנימין/רוחנא.
-
- קיבל.ה 701 לייקים
עמרי אלטמן שחקן סבבה, הראה שהוא בכושר טוב ומתאים להפועל יותר מהרבה שחקנים בסגל. הלווואי שיישאר.
אינתי עומרי, הפועל.
אם חיפה, עם התקציב השני בליגה החתימה את מיכאל אוחנה אנחנו בטח יכולים להשאיר את אלטמן.
אני רוצה לראות את המבקרים כותבים 3-4 אופציות של שחקני התקפה ישראלים פנויים ורלוונטים שיותר טובים מאלטמן.
יש קטע לאוהדי הפועל לסווג שחקנים שעזבו את הפועל כבוגדים וכאלה שחזרו להפועל כלוזרים.
אבל עדיין אלטמן בספסל יש מקום בכל קבוצה בארץ
אני רוצה לראות את המבקרים כותבים 3-4 אופציות של שחקני התקפה ישראלים פנויים ורלוונטים שיותר טובים מאלטמן.
יש קטע לאוהדי הפועל לסווג שחקנים שעזבו את הפועל כבוגדים וכאלה שחזרו להפועל כלוזרים.
-
- קיבל.ה 404 לייקים
גם אם נחתים את כל נבחרת ברזיל והוא ישאר, הנאחס הזה יוריד אותנו ליגה
-
- קיבל.ה 103 לייקים
הבן אדם קבלן ירידות ליגה , גמר אותנו עם משחקים חלשים , חוסר תרומה, ולא נשכח את השביתה האיטלקית נגד אשדוד במשחק המכריע.amorphis כתב: ↑07 יולי 2025, 23:08 אם חיפה, עם התקציב השני בליגה החתימה את מיכאל אוחנה אנחנו בטח יכולים להשאיר את אלטמן.
-
- קיבל.ה 2413 לייקים
סמל הבינוניות והלוזריות, מקווה מאד מאד
שיעשו עליו טרייד כלשהו
שיעשו עליו טרייד כלשהו
-
- קיבל.ה 41 לייקים
מבחינתי לאחר שלא עלה למשחק מול אשדוד סיים את הסיפור בהפועל, הוא לא מספיק טוב כדי לא להתלכלך מהשלולית בלאומית ואז לבוא כמו מלך ולשחות בבריכה בעל. לדעתי הוא לא יהיה בהפועל אבל יודעים שבלי להוציא אותו למחנה אימון יתרסק לו הערך.. לחפש לעשות עליו איזשהו טרייד. גם הסוכן שלו אמר לא מזמן שהוא כנראה לא יהיה בהפועל..
ללא שום קשר, מקצועית - יש לו מקום בסגל בתוך מחליף ראשון בקישור ומעלה
תגובה מדוייקתדולימנגה99 כתב: ↑08 יולי 2025, 09:03 מבחינתי לאחר שלא עלה למשחק מול אשדוד סיים את הסיפור בהפועל, הוא לא מספיק טוב כדי לא להתלכלך מהשלולית בלאומית ואז לבוא כמו מלך ולשחות בבריכה בעל. לדעתי הוא לא יהיה בהפועל אבל יודעים שבלי להוציא אותו למחנה אימון יתרסק לו הערך.. לחפש לעשות עליו איזשהו טרייד. גם הסוכן שלו אמר לא מזמן שהוא כנראה לא יהיה בהפועל..
-
- קיבל.ה 701 לייקים
הוא היה פצוע במשחק מול אשדוד, בדיוק כמו זובאס שקרע את הצולבת. מחזור לפני כן הוא החזיק אותנו בחיים עם גול ניצחון נהדר מול נתניה. בשנה שעברה הוא רצה להשאר ודגו הדביל שחרר אותו. מה הקטע לכתוב טענות שלא קשורות למציאות? לא מעריכים אותו מבחינת יכולת זה דבר אחד, להמציא אגדות זה דבר אחר.דולימנגה99 כתב: ↑08 יולי 2025, 09:03 מבחינתי לאחר שלא עלה למשחק מול אשדוד סיים את הסיפור בהפועל, הוא לא מספיק טוב כדי לא להתלכלך מהשלולית בלאומית ואז לבוא כמו מלך ולשחות בבריכה בעל. לדעתי הוא לא יהיה בהפועל אבל יודעים שבלי להוציא אותו למחנה אימון יתרסק לו הערך.. לחפש לעשות עליו איזשהו טרייד. גם הסוכן שלו אמר לא מזמן שהוא כנראה לא יהיה בהפועל..
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 1209 לייקים
+האדום הצורר כתב: ↑08 יולי 2025, 09:44הוא היה פצוע במשחק מול אשדוד, בדיוק כמו זובאס שקרע את הצולבת. מחזור לפני כן הוא החזיק אותנו בחיים עם גול ניצחון נהדר מול נתניה. בשנה שעברה הוא רצה להשאר ודגו הדביל שחרר אותו. מה הקטע לכתוב טענות שלא קשורות למציאות? לא מעריכים אותו מבחינת יכולת זה דבר אחד, להמציא אגדות זה דבר אחר.דולימנגה99 כתב: ↑08 יולי 2025, 09:03 מבחינתי לאחר שלא עלה למשחק מול אשדוד סיים את הסיפור בהפועל, הוא לא מספיק טוב כדי לא להתלכלך מהשלולית בלאומית ואז לבוא כמו מלך ולשחות בבריכה בעל. לדעתי הוא לא יהיה בהפועל אבל יודעים שבלי להוציא אותו למחנה אימון יתרסק לו הערך.. לחפש לעשות עליו איזשהו טרייד. גם הסוכן שלו אמר לא מזמן שהוא כנראה לא יהיה בהפועל..
רצה גם לחזור בינואר
ברדה דיבר איתו, ולאחר מכן ניתק את הקשר איתו.
לא להמציא
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- 7even
- קיבל.ה 2963 לייקים
הבעייה איתו תמיד היתה (אי) הכשירות. הנתונים היבשים מראים שהוא שיחק הרבה משחקים ב 23/24 אבל בפועל בהרבה מהם עלה מחליף ל 20-25 דקות.האדום הצורר כתב: ↑08 יולי 2025, 09:44הוא היה פצוע במשחק מול אשדוד, בדיוק כמו זובאס שקרע את הצולבת. מחזור לפני כן הוא החזיק אותנו בחיים עם גול ניצחון נהדר מול נתניה. בשנה שעברה הוא רצה להשאר ודגו הדביל שחרר אותו. מה הקטע לכתוב טענות שלא קשורות למציאות? לא מעריכים אותו מבחינת יכולת זה דבר אחד, להמציא אגדות זה דבר אחר.דולימנגה99 כתב: ↑08 יולי 2025, 09:03 מבחינתי לאחר שלא עלה למשחק מול אשדוד סיים את הסיפור בהפועל, הוא לא מספיק טוב כדי לא להתלכלך מהשלולית בלאומית ואז לבוא כמו מלך ולשחות בבריכה בעל. לדעתי הוא לא יהיה בהפועל אבל יודעים שבלי להוציא אותו למחנה אימון יתרסק לו הערך.. לחפש לעשות עליו איזשהו טרייד. גם הסוכן שלו אמר לא מזמן שהוא כנראה לא יהיה בהפועל..
מה שכן, כשהוא כבר שיחק הוא היה בקלות אחד הטובים על המגרש. אפילו בלי הרבה תחרות.
אם איכשהו הוא כשיר ל 70% מהמשחקים, ובהתחשב בכך שעוד שבועיים משחק ראשון, לא בטוח שאני לא משאיר. צריך גם מחליפים טובים הרי.
יחד, רק יחד! 

איזה גניבת דעת, לא ידעתי שאלטמן קרע את הצולבת ולא יכל לשחק..האדום הצורר כתב: ↑08 יולי 2025, 09:44הוא היה פצוע במשחק מול אשדוד, בדיוק כמו זובאס שקרע את הצולבת. מחזור לפני כן הוא החזיק אותנו בחיים עם גול ניצחון נהדר מול נתניה. בשנה שעברה הוא רצה להשאר ודגו הדביל שחרר אותו. מה הקטע לכתוב טענות שלא קשורות למציאות? לא מעריכים אותו מבחינת יכולת זה דבר אחד, להמציא אגדות זה דבר אחר.דולימנגה99 כתב: ↑08 יולי 2025, 09:03 מבחינתי לאחר שלא עלה למשחק מול אשדוד סיים את הסיפור בהפועל, הוא לא מספיק טוב כדי לא להתלכלך מהשלולית בלאומית ואז לבוא כמו מלך ולשחות בבריכה בעל. לדעתי הוא לא יהיה בהפועל אבל יודעים שבלי להוציא אותו למחנה אימון יתרסק לו הערך.. לחפש לעשות עליו איזשהו טרייד. גם הסוכן שלו אמר לא מזמן שהוא כנראה לא יהיה בהפועל..
לא זכורה לי הפציעה בדיוק אבל מצופה משחקן ברמתו ובמעמדו לעלות עם זריקה או כל שיט אחר העיקר לעלות!
תסתכל על ים מדר לצורך השוואה ותבין מה זאת הקרבה עם פציעה אמיתית
-
- קיבל.ה 142 לייקים
מה אתם מקשקשים על זה שלא עלה לשחק מול אשדוד
בנאדם פצוע
אין דבר כזה לעלות לשחק פצוע נקודה
הנזק יותר גדול מהתועלת
אחלה אלטמן תמיד נותן מספרים נחמדים
בהתחשב במצב מצויין שיהיה איתנו
בנאדם פצוע
אין דבר כזה לעלות לשחק פצוע נקודה
הנזק יותר גדול מהתועלת
אחלה אלטמן תמיד נותן מספרים נחמדים
בהתחשב במצב מצויין שיהיה איתנו
- Sin Queso
- קיבל.ה 517 לייקים
אחלה אלטמן כוח טוב לסגל. גם על זה שדגו העיף את רוחנא תחילת העונה ראיתי שמחה ואחר כך בכי בדיעבד.
- רווי
- קיבל.ה 784 לייקים
לא ברור השנאה אליו. שחקן טוב וטוב שיהיה בהפועל. לא מסי ולא אסי גומא.. משהו באמצע כזה.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 115 לייקים
לספסל הוא מעולה. אי אפשר לבנות עליו כשחקן בכיר בגלל ענייני כשירות. השאלה היא אם יש מספיק כסף לשלם שכר כזה לשחקן ספסל ולהביא שחקנים ראויים ממנו להרכב. אם כן, מעולה