מדהים שכל משפט שלך שגוי.
עונת המלפפונים 25/26
-
- קיבל.ה 371 לייקים
אם נכון מה שצנציפח אמר על ברדה שבונה על בנימין להרכב- אוי ואבוי לנו.
ואם הוא רוצה עוד בלם זר, יחד עם שני קשרים ל6 ו8, קיצוני שמאל וחלוץ, מי בדיוק יהיה מגן ימני?
אין ברירה אלא לאחל בהצלחה להגדלת הזרים...
ואם הוא רוצה עוד בלם זר, יחד עם שני קשרים ל6 ו8, קיצוני שמאל וחלוץ, מי בדיוק יהיה מגן ימני?
אין ברירה אלא לאחל בהצלחה להגדלת הזרים...
-
- קיבל.ה 1198 לייקים
מקווה שאני טועה אבל זה נראה שהוא בונה על פיבן מגן ימני
- 7even
- קיבל.ה 2944 לייקים
-
- קיבל.ה 2611 לייקים
מבחינה כלכלית, לזרים בתפקידי המפתח - חלוץ, כנף, קשר אחורי, בלם/מגן - הקבוצה מוכנה להציע סכומים של 250-300 אלף יורו ויותר, במקרים מסוימים לשלם דמי העברה גבוהים (דיארה) ומבינים שעם הסגל שעלה ליגה רק זרים משמעותיים ייתנו את הטון.
בשוק הישראלי האדומים נתקלים בשחקנים שהשם של אדמונד ספרא גורם להם להקפיץ מחירים ופועלים בצורה מאוד קשוחה, גם אם המחיר מבטל כל סיכוי לעסקה.
בשורה התחתונה במועדון יש רשימת שחקנים מועמדים לכל תפקיד נדרש. הקבוצה מגישה הצעות, עוקבת אחר התפתחויות במעמד שחקנים בקבוצות שלהם, וכולם משוכנעים כי בסוף התהליך תהיה לאדומים קבוצה חזקה שתוכל לתפוס מקום בפלייאוף העליון. אחרי שנים של תחתית וירידות, זה יהווה הישג.
-
- קיבל.ה 110 לייקים
אם זה 300 אלף יורו ברוטו זה לא הרבה כסף והם יכולים להמשיך לחכות לניסים.
-
- קיבל.ה 2024 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2944 לייקים
נפלאות הגפט. הם אפילו לא מתאמצים ועוד קוראים לעצמם כתבים.dino כתב: ↑02 יולי 2025, 09:18מבחינה כלכלית, לזרים בתפקידי המפתח - חלוץ, כנף, קשר אחורי, בלם/מגן - הקבוצה מוכנה להציע סכומים של 250-300 אלף יורו ויותר, במקרים מסוימים לשלם דמי העברה גבוהים (דיארה) ומבינים שעם הסגל שעלה ליגה רק זרים משמעותיים ייתנו את הטון.
בשוק הישראלי האדומים נתקלים בשחקנים שהשם של אדמונד ספרא גורם להם להקפיץ מחירים ופועלים בצורה מאוד קשוחה, גם אם המחיר מבטל כל סיכוי לעסקה.
בשורה התחתונה במועדון יש רשימת שחקנים מועמדים לכל תפקיד נדרש. הקבוצה מגישה הצעות, עוקבת אחר התפתחויות במעמד שחקנים בקבוצות שלהם, וכולם משוכנעים כי בסוף התהליך תהיה לאדומים קבוצה חזקה שתוכל לתפוס מקום בפלייאוף העליון. אחרי שנים של תחתית וירידות, זה יהווה הישג.
פעם, ממש מזמן, כתב היה יורד לשטח, חופר שואל, בודק. היום הוא מריץ פרופמט שמתבסס על 10 הכתבות האחרונות.
מחרתיים שוב...
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 110 לייקים
זה נכון בעיקרון, אבל זה לא דיווח עיתונאי אלא הדלפה, אז תרשה לי לשמור על הפקפוק שלי שיכול להיות שמוציאים את המספר הגבוה כדי לצאת טוב.
-
- קיבל.ה 924 לייקים
אני בתחילת הקיץ שמעתי שעובדים בשקט, שמעתי על שמות שהם במו״מ איתם, שמעתי על סכומים מטורפים שמציעים(לחמודי כנעאן, ספורי, קארצב)
אבל עכשיו מאז המלחמה, כאילו נכנסו להלם ועדיין לא יצאו ממנו.
גם בגזרת הישראלים וגם בזרים.
אבל עכשיו מאז המלחמה, כאילו נכנסו להלם ועדיין לא יצאו ממנו.
גם בגזרת הישראלים וגם בזרים.
-
- קיבל.ה 2611 לייקים
יכול להניח שהקשר הזר ״הניסנובי״ לכאורה שמביאים, שכאמור לטענת לוסיאנו הוא די בפרופיל של ג׳וקו, הוא איזשהו אבחון סקאוטי של שחקן שנמצא בעלייה, כנראה בשיאו והוא מה שנקרא מחיר טוב ליכולת שאתה יכול להשיג.
-
- קיבל.ה 1507 לייקים
אני הייתי לוקח את כל ה"מקורבים" פה בערבון מוגבל ..כולם זורקים רמזים על כלום ושום דבר.
מה שברור שהפועל מציעה ומשלמת סכומים הרבה יותר גבוהים מהניסנובים
-
- קיבל.ה 1177 לייקים
זה נכון שהפועל מציעים סכומים יפים.
לא כל שחקן שתציע לו כסף רוצה לבוא אלינו. גם ישראלים וגם זרים.
המלחמה לא הכניסה להלם, היא פשוט סינדלה לנו שלושה שחקנים בערך שהיו סגורים כבר
ועכשיו צריך לחפש שחקנים במקום אלו שעשו פרסה
מה לעשות, לפעמים אתה יכול להיות ולעבוד 100% ודברים שלא תלויים בך יגיע ויהפכו לך את כל מה שעשית
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 883 לייקים
מבדיקה שלי עם כמה סוכנים, אלו המספרים שהפועל מוכנה לשלם (לפחות בחלק מהתפקידים) במונחי נטו.NARKOTIKA כתב: ↑02 יולי 2025, 11:16זה נכון בעיקרון, אבל זה לא דיווח עיתונאי אלא הדלפה, אז תרשה לי לשמור על הפקפוק שלי שיכול להיות שמוציאים את המספר הגבוה כדי לצאת טוב.
-
- קיבל.ה 231 לייקים
הרמאים עם (עוד) רכש ב2 מיליון יורו
המילסון הבא שיימכר עוד שנה ב5
המילסון הבא שיימכר עוד שנה ב5
- רדפוקס
- קיבל.ה 4986 לייקים
שחקן שהם רצו לפני המלחמה ואז לא רצה לבוא ועכשיו הסכים.
אצלנו סיפור דומה נגמר בשחקן שחתם פולין ובעוד שחקנים שנפלו ולא הצליחו להרים לפי דיווחים של המקןרבים והכתבי ספורט השופרים.
נמשיך לשמוע את תירוצי המלחמה עד ספטמבר כולל?
-
- קיבל.ה 194 לייקים
-
- קיבל.ה 170 לייקים
גם קבוצה שלקחה אליפות, גם צמפיונס וגם תקציב גבוה יותר.
אין מה להשוות אותנו אליהם בשום צורה, המקסימום שאפשר זה ביתר וגם זה בקושי.
-
- קיבל.ה 1198 לייקים
אני נכנס לנעליים של שחקן טוב עם אופציות נוספות נגיד בקפריסין פולין רומניה וכאלה- וואלה לא מבין למה לו לבוא לפה. אני לא היתי בא. פוליטקה בצד אנחנו בדרך להיות מדינה מצורעת.
צריך סיבה ממש טובה או פער גדול בכסף.
להם גם יש יותר כסף וגם יש עוד גורמי משיכה.
-
- קיבל.ה 375 לייקים
או שצריך מחלקת סקאוטינג טובה ומקצועית שתהיה מוכנה עם כמה דפ"אות לכל תרחיש שהוא, שחקנים זרים יש בשפע. (בוא המלחמה כבר מתנהלת שנתיים ולא הפתיעה אף אחד, גם לא הסבב הקצר עם איראן..)אוגוסטוס היל כתב: ↑02 יולי 2025, 14:50אני נכנס לנעליים של שחקן טוב עם אופציות נוספות נגיד בקפריסין פולין רומניה וכאלה- וואלה לא מבין למה לו לבוא לפה. אני לא היתי בא. פוליטקה בצד אנחנו בדרך להיות מדינה מצורעת.
לפי מה שאתה אומר, בוא נסגור את הכדורגל הישראלי ונהפוך אותו לחצי מקצועני בגלל המלחמה.
-
- קיבל.ה 2398 לייקים
הפלוסים לשחקן זר לשחק בישראלאוגוסטוס היל כתב: ↑02 יולי 2025, 14:50אני נכנס לנעליים של שחקן טוב עם אופציות נוספות נגיד בקפריסין פולין רומניה וכאלה- וואלה לא מבין למה לו לבוא לפה. אני לא היתי בא. פוליטקה בצד אנחנו בדרך להיות מדינה מצורעת.
1. מזג אוויר קיצי
2. מסיבות/בארים טובים
3. סמים קלים להשגה
4. בחורות יפות (אם הוא רווק, אצל חלק גם אם הם לא רווקים...)
5. אתה לא צריך להשקיע יותר מידי
6. קהל, תשוקה, סלביות
-
- קיבל.ה 405 לייקים
הם גם גולשים באינטרנט, כל מה שהם רואים זה שישראלים רוצחים ומלחמות, למה שירצו לבוא לשחק פה?לירון האדום כתב: ↑02 יולי 2025, 14:59הפלוסים לשחקן זר לשחק בישראלאוגוסטוס היל כתב: ↑02 יולי 2025, 14:50אני נכנס לנעליים של שחקן טוב עם אופציות נוספות נגיד בקפריסין פולין רומניה וכאלה- וואלה לא מבין למה לו לבוא לפה. אני לא היתי בא. פוליטקה בצד אנחנו בדרך להיות מדינה מצורעת.
1. מזג אוויר קיצי
2. מסיבות/בארים טובים
3. סמים קלים להשגה
6. קהל, תשוקה, סלביות
-
- קיבל.ה 2398 לייקים
בגלל סעיפים 1-6InFlames כתב: ↑02 יולי 2025, 15:08הם גם גולשים באינטרנט, כל מה שהם רואים זה שישראלים רוצחים ומלחמות, למה שירצו לבוא לשחק פה?לירון האדום כתב: ↑02 יולי 2025, 14:59הפלוסים לשחקן זר לשחק בישראלאוגוסטוס היל כתב: ↑02 יולי 2025, 14:50
אני נכנס לנעליים של שחקן טוב עם אופציות נוספות נגיד בקפריסין פולין רומניה וכאלה- וואלה לא מבין למה לו לבוא לפה. אני לא היתי בא. פוליטקה בצד אנחנו בדרך להיות מדינה מצורעת.
1. מזג אוויר קיצי
2. מסיבות/בארים טובים
3. סמים קלים להשגה
6. קהל, תשוקה, סלביות

- רדפוקס
- קיבל.ה 4986 לייקים
בדיוק.בר לב אדום כתב: ↑02 יולי 2025, 14:53או שצריך מחלקת סקאוטינג טובה ומקצועית שתהיה מוכנה עם כמה דפ"אות לכל תרחיש שהוא, שחקנים זרים יש בשפע. (בוא המלחמה כבר מתנהלת שנתיים ולא הפתיעה אף אחד, גם לא הסבב הקצר עם איראן..)אוגוסטוס היל כתב: ↑02 יולי 2025, 14:50אני נכנס לנעליים של שחקן טוב עם אופציות נוספות נגיד בקפריסין פולין רומניה וכאלה- וואלה לא מבין למה לו לבוא לפה. אני לא היתי בא. פוליטקה בצד אנחנו בדרך להיות מדינה מצורעת.
לפי מה שאתה אומר, בוא נסגור את הכדורגל הישראלי ונהפוך אותו לחצי מקצועני בגלל המלחמה.
ובנוסף, כן אם רוצים שחקן זר שיש לו ביקוש באותו מחיר בליגה באיכות דומה אז צריך לעלות לו את ההצעה בכמה עשרות אלפי דולרים ולעשות לו סיור בחופים של תל אביב.
אין תירוצים.
-
- קיבל.ה 110 לייקים
אוקיי תודה, שמח לטעות
-
- קיבל.ה 1198 לייקים
נכון. זה מה שאני אומר אם לא היה ברור. צריך לשלם יותר כסף על שחקנים שבתקופה רגילה לא שווים סכומים כאלהרדפוקס כתב: ↑02 יולי 2025, 15:18בדיוק.בר לב אדום כתב: ↑02 יולי 2025, 14:53או שצריך מחלקת סקאוטינג טובה ומקצועית שתהיה מוכנה עם כמה דפ"אות לכל תרחיש שהוא, שחקנים זרים יש בשפע. (בוא המלחמה כבר מתנהלת שנתיים ולא הפתיעה אף אחד, גם לא הסבב הקצר עם איראן..)אוגוסטוס היל כתב: ↑02 יולי 2025, 14:50
ובנוסף, כן אם רוצים שחקן זר שיש לו ביקוש באותו מחיר בליגה באיכות דומה אז צריך לעלות לו את ההצעה בכמה עשרות אלפי דולרים ולעשות לו סיור בחופים של תל אביב.
אין תירוצים.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4986 לייקים
אם ישלמו על שחקן של 250 אלף דולר 280 אלף דולר כדי לסגור אותו זה לא אמור להזיז לי או לך.אוגוסטוס היל כתב: ↑02 יולי 2025, 15:26נכון. זה מה שאני אומר אם לא היה ברור. צריך לשלם יותר כסף על שחקנים שבתקופה רגילה לא שווים סכומים כאלהרדפוקס כתב: ↑02 יולי 2025, 15:18בדיוק.בר לב אדום כתב: ↑02 יולי 2025, 14:53
או שצריך מחלקת סקאוטינג טובה ומקצועית שתהיה מוכנה עם כמה דפ"אות לכל תרחיש שהוא, שחקנים זרים יש בשפע. (בוא המלחמה כבר מתנהלת שנתיים ולא הפתיעה אף אחד, גם לא הסבב הקצר עם איראן..)
אין תירוצים.
היחיד שזה אמור להזיז לו זה ספרא ואם הוא מעדיף שחקן של 220 אלף דולר ב-250 זה גם סבבה.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
כל עוד משלמים להם את הכסף שסגרו איתם בחוזה - זה כבר שדרוג מהסטנדרט הניהולי שלצערנו התרגלנו אליו.
-
- קיבל.ה 1198 לייקים
אני לא מכיר את המספרים אבל מעריך שהפער יותר גדולרדפוקס כתב: ↑02 יולי 2025, 15:30אם ישלמו על שחקן של 250 אלף דולר 280 אלף דולר כדי לסגור אותו זה לא אמור להזיז לי או לך.אוגוסטוס היל כתב: ↑02 יולי 2025, 15:26נכון. זה מה שאני אומר אם לא היה ברור. צריך לשלם יותר כסף על שחקנים שבתקופה רגילה לא שווים סכומים כאלה
היחיד שזה אמור להזיז לו זה ספרא ואם הוא מעדיף שחקן של 220 אלף דולר ב-250 זה גם סבבה.
אני מקווה שהם מבינים את האירוע
- 7even
- קיבל.ה 2944 לייקים
וגם מוכרת שחקנים בלי הפסקה ובסכומים גבוהים עם עמלות עתידיות.
הזיה איך הטעות ההעדפה של של אלמוג כהן ושוטרים על זהבי יתרה בינינו פער כמעט בלתי מחיק כבר אוטוטו 15 שנה.
יחד, רק יחד! 

- רדפוקס
- קיבל.ה 4986 לייקים
שכחת גם עוד איזה פרט קטן שיש להם בעלים יציב ששווה כפול 10 מכל הבעלים שהיו לנו מאז ועד היום ביחד.7even כתב: ↑02 יולי 2025, 18:47וגם מוכרת שחקנים בלי הפסקה ובסכומים גבוהים עם עמלות עתידיות.
הזיה איך הטעות ההעדפה של של אלמוג כהן ושוטרים על זהבי יתרה בינינו פער כמעט בלתי מחיק כבר אוטוטו 15 שנה.
-
- קיבל.ה 511 לייקים
בקיצור
מתחיל להרגיש שגם השנה לא ננצח דרבי
בתקווה ובגלל נשאר ליגה
מתחיל להרגיש שגם השנה לא ננצח דרבי
בתקווה ובגלל נשאר ליגה
- בז'רנו
- קיבל.ה 739 לייקים
גם אם בסוף היו הולכים על זהבי.מה לדעתך היה קורה? היה מגיע בינואר,וכבר ביוני היה מקבל הצעה מחו"ל או שמכבי או חיפה היו קונים אותו תמורת איזה מליוו דולר+ שחקן פח שהם רוצים להיפטר ממנו.7even כתב: ↑02 יולי 2025, 18:47וגם מוכרת שחקנים בלי הפסקה ובסכומים גבוהים עם עמלות עתידיות.
ככה או ככה זה לא היה משנה את החורבן שהבעלים העתידיים היו עושים לקבוצה
-
- קיבל.ה 2135 לייקים
אין לי ספק שאם אם זהבי היה נוחת בהפועל בינואר 13, עד קיץ 14 גג הוא במכבי.
לא היינו מסוגלים להחזיק שום דבר אצלינו.
נקווה שזה ישתנה.
לא היינו מסוגלים להחזיק שום דבר אצלינו.
נקווה שזה ישתנה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה