אוליי התכוון לכדורסל
עונת המלפפונים 25/26
- Charmander
- קיבל.ה 435 לייקים
-
- קיבל.ה 213 לייקים
אולי התכוון למבסוטים ממזג האוויר?Charmander כתב: ↑01 יולי 2025, 14:11אולי התכוון שיקרה משהו רע למכבי?
דיברתי על יוני כן?

מה היה דחוף לשחרר את מקאריץ שאתה עם 0 חלוצי 9 בסגל, ושהוא העלה אותך ליגה עם 12 שערים
-
- קיבל.ה 2611 לייקים
עם כל החשש וההתמכרות לחלון העברות, זאת הרי התמכרות לכל דבר, כל עוד הפועל ספרא תל אביב וגיא פרימור מציעים סכומים יפים על זרים(250 אלף יורו ומעלה) סביר להניח שזרים הם ימצאו.
אומנם בזכות הרצון להשארות הממשלה והכיסאות המסריחים של הבן גבירים המאי גולנים והטלי הפרעת אישיות גבולית גוטליבים, יש לישראל שם של מקום מלחמתי ומסוכן(איראן זה עוד תוספת אבל לא התחיל בזה), אך יש להניח שימצאו בסוף הזרים. לא יודע, אולי סמוחטהריץ׳ יכול לתת קצת כסף לליגה על הנזקים שהוא גורם.
אך בכל מקרה הייתי ממצה קודם מה שאפשר להביא מהישראלים. הולך על זרים לפי עמדות שלא מצאנו ישראלים ולא מחליט מראש באילו עמדות אני רוצה זר.
אומנם בזכות הרצון להשארות הממשלה והכיסאות המסריחים של הבן גבירים המאי גולנים והטלי הפרעת אישיות גבולית גוטליבים, יש לישראל שם של מקום מלחמתי ומסוכן(איראן זה עוד תוספת אבל לא התחיל בזה), אך יש להניח שימצאו בסוף הזרים. לא יודע, אולי סמוחטהריץ׳ יכול לתת קצת כסף לליגה על הנזקים שהוא גורם.
אך בכל מקרה הייתי ממצה קודם מה שאפשר להביא מהישראלים. הולך על זרים לפי עמדות שלא מצאנו ישראלים ולא מחליט מראש באילו עמדות אני רוצה זר.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 01 יולי 2025, 15:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2394 לייקים
אבל זה לא סורו או ארי כהן, זאת בדיוק הבעיה שלך.cholo כתב: ↑01 יולי 2025, 11:28ניקולסקו היה לא מזמן החלוץ הזה שיורד ליגה עם מכבי פ״ת כמדומני..לירון האדום כתב: ↑01 יולי 2025, 11:17 סורו לא רצוי בבית"ר, אולי בנתניה - פורום של הפועל - להביא!
מירון גורג - שחקן בלי ברכיים כבד שלא ממשיך בבית"ר - פורום של הפועל - להביא!
2 זרים שירדו ליגה עם מכבי פ"ת - להביא !
חלוץ שלא פגע בקבוצה שרצה לאליפות - להביא !
בדיחה...
מוזמן להמשיך לזלזל בכל השחקנים שציינת ולהמשיך עם ארי כהן בסגל.
בהתחשב בנסיבות של המלחמה ושברור לכולנו שקשה להביא זרים, הייתי שמח לסורו בקישור לצורך העניין
ומירון גורג וגריטה הם לא ניקולסקו.
- Sin Queso
- קיבל.ה 512 לייקים
במידה וחיפה מביאים חלוץ זר מה יעשו עם סבע מלמד ודין דוד על אותה עמדה? אולי מחכים לראות מה קורה בגזרה הזו?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4983 לייקים
- Sin Queso
- קיבל.ה 512 לייקים
הדיסונסס הזה בין להגיד מה הבעיה להנחית פה את דיע סבע ואבו פאני ללמה שיחררו את מקאריץ זאת חתיכת מאניה דיפרסיה.
כרגע זה סורו או ארי כהן עד שיוכח אחרתלירון האדום כתב: ↑01 יולי 2025, 15:20אבל זה לא סורו או ארי כהן, זאת בדיוק הבעיה שלך.cholo כתב: ↑01 יולי 2025, 11:28ניקולסקו היה לא מזמן החלוץ הזה שיורד ליגה עם מכבי פ״ת כמדומני..לירון האדום כתב: ↑01 יולי 2025, 11:17 סורו לא רצוי בבית"ר, אולי בנתניה - פורום של הפועל - להביא!
מירון גורג - שחקן בלי ברכיים כבד שלא ממשיך בבית"ר - פורום של הפועל - להביא!
2 זרים שירדו ליגה עם מכבי פ"ת - להביא !
חלוץ שלא פגע בקבוצה שרצה לאליפות - להביא !
בדיחה...
מוזמן להמשיך לזלזל בכל השחקנים שציינת ולהמשיך עם ארי כהן בסגל.
בהתחשב בנסיבות של המלחמה ושברור לכולנו שקשה להביא זרים, הייתי שמח לסורו בקישור לצורך העניין
ומירון גורג וגריטה הם לא ניקולסקו.

לגבי השורה שנייה שכתבת אני יכול להסכים.
הכוונה הייתה שאתה אף פעם לא יכול לשלול שפתאום איזה דמשקן כזה יהפוך למכונת שערים בגלל שהוא ירד עם מכבי פ״ת.
-
- קיבל.ה 2023 לייקים
-
- קיבל.ה 1176 לייקים
-
- קיבל.ה 1506 לייקים
זה הזייה מה שנהיה מהמקום הזה. תמיד היו בכיינים, אבל לפחות היו התבכייניות הגיונית...

-
- קיבל.ה 114 לייקים
-
- קיבל.ה 2394 לייקים
מה זה עד שיוכח אחרת?cholo כתב: ↑01 יולי 2025, 15:33כרגע זה סורו או ארי כהן עד שיוכח אחרתלירון האדום כתב: ↑01 יולי 2025, 15:20אבל זה לא סורו או ארי כהן, זאת בדיוק הבעיה שלך.
ומירון גורג וגריטה הם לא ניקולסקו.![]()
הכוונה הייתה שאתה אף פעם לא יכול לשלול שפתאום איזה דמשקן כזה יהפוך למכונת שערים בגלל שהוא ירד עם מכבי פ״ת.
זה בדיוק העניין, אפשר להתפשר על זר כמו סורו או דמשקן ולהגיד הנה הבאנו זרים ואפשר להמתין עד שנביא את הזרים הטובים שבאמת רוצים אותם.
אתה שופט את הקבוצה עכשיו כאילו עוד שבוע זה המחזור הראשון בליגה ופה הטעות שלך
ממה שאני מבין בינתיים זרים לא קופצים על ההצעות שמקבלים מאיתנו, ולפי כל המקורבים ההצעות יפות.לירון האדום כתב: ↑01 יולי 2025, 16:23מה זה עד שיוכח אחרת?cholo כתב: ↑01 יולי 2025, 15:33כרגע זה סורו או ארי כהן עד שיוכח אחרתלירון האדום כתב: ↑01 יולי 2025, 15:20
אבל זה לא סורו או ארי כהן, זאת בדיוק הבעיה שלך.
ומירון גורג וגריטה הם לא ניקולסקו.![]()
זה בדיוק העניין, אפשר להתפשר על זר כמו סורו או דמשקן ולהגיד הנה הבאנו זרים ואפשר להמתין עד שנביא את הזרים הטובים שבאמת רוצים אותם.
אז או שאתה מתפשר על זרים שכבר כאן סטייל סורו (שאני חושב שהוא אחלה שחקן) או שאתה מחכה למישהו בקליבר גבוהה יותר ויכול להשאר קירח.
הייתי אומר אם חסרות לך עמדה או שתיים שאפשר לחיות עם זה - אבל רבאק אתה מחכה ל5 זרים שאמורים להיות באנקר בהרכב.
נכון, יש עוד המון זמן, אבל אנחנו שנייה לפני מחנה אימון ואין כאן סגל כמעט.
האולטראס השתלטו לי גם על האשכול חח
כל מי שרוצה שחקן נורמאלי הופך פה לאוהד מכבי חח
לגבי מקאריץ' אתם תבכו פה שיחזירו אותו אם עד שבוע הבא לא יחתימו פה חלוץ למחנה אימונים.
כל מי שרוצה שחקן נורמאלי הופך פה לאוהד מכבי חח
לגבי מקאריץ' אתם תבכו פה שיחזירו אותו אם עד שבוע הבא לא יחתימו פה חלוץ למחנה אימונים.
-
- קיבל.ה 1198 לייקים
יוני איזה כיתה אתה? אין שיעורי בית לחופש?
-
- קיבל.ה 106 לייקים
אחלה סורו, עונה אחת לא טובה לא פוסלת שחקן.
-
- קיבל.ה 106 לייקים
היה מעולה בעונה הראשונה שלו בבית"ר. אם היה מגיע אלינו במקום חוסה, היינו נשארים בליגה. הוא פשוט לא התאים לשיטה של יצחקי ליד ירין לוי, זה הכל.
סלטיק הנוכחית גדולה עלינו (וכנראה גם על מכבי) ושם בעונה הראשונה הוא נע בין ההרכב לספסל, ואיבד את מקומו בעונה השנייה. היה שחקן הרכב בליגה הפורטוגלית הראשונה עונה לאחר מכן, אגב הדיבורים על ונטורה וג'וקו מהליגה הפורטוגלית השנייה.
בסוף השאלה היא כמה משקיעים, הכסף מוגבל בסופו של דבר. אם ישקיעו את עיקר הכסף בהבאת דיארה ויובאנוביץ', למשל, ולעמדת הקישור האחורי יביאו אותו, אני אשמח מאוד.
אמרתי
זר לאמצע
לא ברזומה שאנחנו מצפים ממנו
אבל מי יודע אולי יפתיעו
- Sin Queso
- קיבל.ה 512 לייקים
אני מריח דודו סאמפיו
זה done deal? לא שומעים על זה משום כתב
-
- קיבל.ה 323 לייקים
אותו בן אדם שהוכח לי כאמין אמר וולקאם ברזילאי בזמן הקרוב
יותר מזה אין לי מושג ושוב קחו בערבון מוגבל הכל
נקווה לא בלוף
נקווה לא בלוף
כן מה שאמרתיאנחנו בתהליך כתב: ↑01 יולי 2025, 17:28 אותו בן אדם שהוכח לי כאמין אמר וולקאם ברזילאי בזמן הקרוב
נקווה לא בלוף
קשר אמצע
לא דומה לדודו סמפאיו חיצונית בכלל, ויש לו שם אחד הגדולים
-
- קיבל.ה 2611 לייקים
מקווה שלא הזר המעט מאכזב ברזומה של לוסיאנואנחנו בתהליך כתב: ↑01 יולי 2025, 17:28 אותו בן אדם שהוכח לי כאמין אמר וולקאם ברזילאי בזמן הקרוב
נקווה לא בלוף
-
- קיבל.ה 2394 לייקים
בסוף יש לך את פרימור וברדה שהם אנשי מקצוע טובים, לא אני ולא אתה יודעים מה קורה בדיוק בחדרי חדרים.cholo כתב: ↑01 יולי 2025, 16:29ממה שאני מבין בינתיים זרים לא קופצים על ההצעות שמקבלים מאיתנו, ולפי כל המקורבים ההצעות יפות.לירון האדום כתב: ↑01 יולי 2025, 16:23מה זה עד שיוכח אחרת?
אז או שאתה מתפשר על זרים שכבר כאן סטייל סורו (שאני חושב שהוא אחלה שחקן) או שאתה מחכה למישהו בקליבר גבוהה יותר ויכול להשאר קירח.
הייתי אומר אם חסרות לך עמדה או שתיים שאפשר לחיות עם זה - אבל רבאק אתה מחכה ל5 זרים שאמורים להיות באנקר בהרכב.
נכון, יש עוד המון זמן, אבל אנחנו שנייה לפני מחנה אימון ואין כאן סגל כמעט.
אני בוחר שלא להיכנס ללחץ ולתת אמון במערכת.
לא חושב שנעלה למחזור הראשון עם 2-3 זרים ובלי עוד ישראלים שיגיעו
זה אותו אחד לדעתי חחחחdino כתב: ↑01 יולי 2025, 17:32מקווה שלא הזר המעט מאכזב ברזומה של לוסיאנואנחנו בתהליך כתב: ↑01 יולי 2025, 17:28 אותו בן אדם שהוכח לי כאמין אמר וולקאם ברזילאי בזמן הקרוב
נקווה לא בלוף
-
- קיבל.ה 2611 לייקים
צילבתי.
ווי זמיר

- Sin Queso
- קיבל.ה 512 לייקים
-
- קיבל.ה 2611 לייקים
בן כמה הוא בערך יותר צעיר או יותר מבוגר מז׳וקו?
יותר צעיר או יותר מבוגר מלוסיאנו דה ברונו?
יותר צעיר או יותר מבוגר מלוסיאנו דה ברונו?
- Sin Queso
- קיבל.ה 512 לייקים