Asafasraf כתב: ↑28 יוני 2025, 09:55
teknoboy כתב:Asafasraf כתב: ↑27 יוני 2025, 22:01
1. אפשר ללכת לשרשורים אחרים ולראות איך אותם ״שמאלנים״ כינו את רונן בר, דדי ברנע, תומר בר ושות׳ כדי להבין כמה הם הזויים.
2. לא לשכוח את הביטוי ״ציונאצי״ שהסתובב כאן חופשי.
3. עוד דוגמא: הויכוח על אמנת החמאס, שאותם שמאלנים פירשו שאין בה קריאה להשמדת ישראל.
4. מעניין איך אותם משתמשי BDS התנדפו להם אחרי ה-7.10.23.
Sent from my iPhone using Tapatalk
1. אני אשמח אם תזכיר לי מה משתמשי הBDS, גם אלה שלא כותבים פה כבר שנתיים-שלוש-ארבע וגם אלה שעדיין כן, כתבו על תומר בר (או בכלל על אנשים ספציפיים כאלה ואחרים שמשמשים בתפקידים בכירים במערכת הביטחון).
אני חושש שאתה אולי לא הזוי, אבל בהחלט הוזה.
2. מה איתו? זה שאתה מאוד לא מסכים עם מישהו זה לא אומר שאותו אדם הזוי או מנותק מהמציאות.
כמו כן אני אשמח אם תזכיר לי מי היו המשתמשים שהשתמשו בביטוי הזה חופשי חופשי.
אני אחסוך לך: אין כאלה. הביטוי הזה נכתב רק פעם אחת בפורום (אם לא סופרים את הטענה ההזויה שלך שהוא הסתובב פה חופשי).
אז שוב, אתה אולי לא הזוי, אבל בהחלט הוזה.
3. אני חושש שזכרונך בגד בך. הטענה של מטאלי הייתה שאמנת החמאס אינה אנטישמית ואינה קוראת להשמדת היהודים.
4. בדיוק משתמש אחד התנדף אחרי ה-7.10 והוא גם הסביר למה: הוא חשש (יותר נכון ידע) שהדברים שהוא יכתוב יתקבלו לא יפה ולא רצה להתמודד עם מתקפות אינסופיות, שמילים כמו "הזוי" ו"מנותק" הן מהפחות חריפות בהן.
משתמש אחר התנדף הרבה קודם וגם הוא כתב למה: כי הוא הבין שאין לו איך לשכנע אנשים כמוך.
לפחות משתמש אחד עדיין פה ועדיין ממשיך מדי פעם להגיב לך, וזה אני. יש עוד כמה קצת יותר ביישנים, אבל פה ושם זורקים איזו מילה.
5. הכי חשוב, כל מה שכתבת פה לא שולל בשום צורה את הטענה שלי שיש בפורום (שלא לדבר על ישראל באופן כללי) התנשאות כלפי מי שמבטא עמדות שמאל. להיפך, אתה מדגים מצוין בדיוק את הטענה הזאת (ואפילו מגייס את ההזיות שלך לטובת ההתנשאות הזאת, כנראה היה קשה למצוא על מה להתנשא בלי להזות).
1. אני לא הולך לבזבז את הזמן שלי בחיפוש מהנייד של עשרות אלפי הודעות. אפשר להיכנס לשרשור על המינוי של רונן בר לראש השב״כ ולראות את ״הפנינים״ שנכתבו שם.
2. ראה סעיף 1. את המושג יודונאצי, לדוגמא, תוכל למצוא כאן בכיף (המשתמש איציק אהב לכתוב אותו).
3. תודה על התיקון, אכן, הוא התווכח כאן עם אנשים שלפי אמנת החמאס אין להשמיד את היהודים.
4. הוא התנדף (ואני די בטוח שהיה שמח שהמילים שכתב לא ישמרו כאן בארכיון) כי הבין כמה ההודעות שלו לא מחוברות למציאות בשטח (ואני עדין מאוד בדבריי). מטלי עזב בסמיכות לו (לא עקבתי בדיוק, אבל באורח פלא ההתנתקות המלאה היתה אחרי ה-7.10).
לגביך- שווה לקרוא את התגובות שלך בכל פעם שהיה חשד שישראל פגעה בפלסטינים באש חיה (לא לשכוח את הטיל שנחת בתוך בית חולים ואיך שרצת להאשים את ישראל).
נמשיך עם ההגנה על המחבלים שנקראים ״עיתונאי אלג׳זירה שהשיא שלה היה הירי בשירין אבו עקאלה? תחנה של מחבלים ותומכי טרור שקיבלה ממך חיבוק והגנה.
5. אתה מוזמן לעשות את הבדיקות שלך, אבל אני הבחנתי עוד הרבה לפני ה-7.10 איך זה הבד בדיונים הפוליטיים/ מדיניים איתך ועם דומיך:
משתמש חדש בשרשור מגיב לכם- אתם מנסים להסביר לו בהתחלה בצורה יפה למה הוא טועה- כשהוא ממשיך לא להסכים איתכם אט אט מתחילים כינויי גנאי (שבתוכם יש את ההתנשאות המוכרת) שאח״כ הופכים לביטויים קשים (גזען/ נאצי/ פאשיסט וכו׳) ומסתיים באוב המקרים בהתעלמות/ חסימה של אותם משתמשים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
1. לא הצלחתי למצוא אשכול על המינוי של רונן בר. תוכל להפנות אותי?
יותר מזה, חיפשתי את המילים "רונן בר" בפורום. לא מצאתי אף פנינה ולא התייחסות למינוי שלו.
אשמח להפניה שתוכיח לי שאתה לא הוזה ומנותק מהמציאות.
2. אני מבין שאתה מודה שהטענה הקודמת שלך (ש"ציונאצי" זאת מילה שנכתבת בפורום חופשי) הייתה הזיה שבדית לצרכים רטוריים, כדי להיכנס במי שאתה לא אוהב ולהצדיק את ההתנשאות שלך?
אגב, גם את המילה "יודונאצי" חיפשתי. איציק אכן השתמש בה כמה פעמים, ואלה בערך עשרה אחוז מהמופעים שלה בפורום. שאר תשעים האחוזים הם התבכיינות שלך ושל עוד כמה בודדים על זה שהפורום "מוצף" במילה יודונאצים.
3. למיטב זכרוני הוא די הוכיח את הטענה שלו, שבטקסט של האמנה המתוקנת אין קריאה להשמדת היהודים.
הטענה שיכולה להיות נגדו היא שהטקסט לא רלוונטי כי החמאס כן רוצה להשמיד את היהודים באשר הם, אבל אני לא מכיר משהו שיתמוך בה, רק מתקפות של חמאס נגד מדינת ישראל.
4. כאמור, פלג הסביר בדיוק למה הוא מפסיק לכתוב, וזה שתמשיך לכתוב שאתה חושב אחרת לא ממש מעיד על יחס-שאינו-התנשאות מצדך, וגם איך שאתה מנסח את דעתך זה די דוגמה מובהקת של התנשאות.
לגביי, אני יכול רק לתקן אותך במה שטעית. קודם כל, אין בכלל חולק שישראל פגעה בפלסטינים באש חיה, ובפרט בכמה עשרות אלפי עזתים בשנה וחצי האחרונות.
לגבי הטיל ובית החולים, כבר טענת את זה לגביי וכבר עניתי לך שאתה טועה ומטעה. כיוון שכבר עברנו את זה, אין מנוס מהמסקנה שאתה משקר ביודעין. אתה מוזמן ללכת לבדוק, זה לא כזה קשה, ואם אין לך כוח לבדוק אז לפחות תסתום את הפה ותפסיק עם השקרים (אזכיר לך שהתגובות שלי בנושא היו רק סביב הכשל המקצועי של דו"צ). כמו כן אני מבטיח לקבל את ההתנצלות שלך כשזאת תגיע.
5. אני באמת מדבר עם אנשים יפה עד שהם מחליטים שלא מתאים להם לדבר ומתחילים לשקר (כמו שאתה עושה בהודעה שאני מגיב עליה כרגע), לקלל (כמו שאתה עושה בהודעה שאני מגיב עליה כרגע) וכו'. כמו כן, מי שמתבטא כמו תומך ג'נוסייד או משהו דומה, אני אכתוב שהוא מתבטא כמו תומך ג'נוסייד או מה שזה לא יהיה.
מה שכן, לא זכור לי שהמצאתי המצאות על דברים שאנשים כתבו, לא זכור לי שהכנסתי למישהו מילים לפה ואז תקפתי אותו על האיש קש שהמצאתי בשבילו, ולא זכור לי שחילקתי למישהו ציונים על הבריאות הנפשית שלו (שוב, דברים שאתה עצמך עשית לא פעם, כולל בהודעה שאני מגיב עליה כרגע).
אולי כדאי שתיטול קורה מבין עיניך, כי במומך אתה פוסל וד"ל.