כל מי שתומך בבן גביר תפתח נגדו קמפיין? לא תישאר עם שחקני כדורגל ישראלים.
שחררו אותנו כבר מפוליטיקה
כל מי שתומך בבן גביר תפתח נגדו קמפיין? לא תישאר עם שחקני כדורגל ישראלים.
לא זוכר פעם אחת שפרסום ראשון של אופיר סער הוביל להחתמהomersa כתב: ↑29 יוני 2025, 09:43 הפועל ת"א בדקה עלויות עם יובאנוביץ' וחותרת לפשרה בפרשת בוסקילה
אופיר סער walla
חלוץ מכבי ת"א לשעבר הוצע לאדומים, עדיין לא ברור אם המהלך יקודם. במקביל, מאמץ להימנע מבוררות עם הפועל ר"ג, ומה עם מוקאירו?
למרות שהודיעה באופן חד צדדי על החתמתו של מור בוסקילה, הפועל תל אביב תנסה להגיע להבנות עם הפועל רמת גן בסוגיית דמי ההשבחה עבור השחקן ותשתדל להימנע מבוררות בפרשה.
כזכור, האדומים הכריזו על החתמתו של בוסקילה, שחקן כנף כישרוני (20), בחוזה לארבע שנים, אך ברמת גן התעקשו שאין סיכום והדגישו: "מדובר בשחקן שלנו". רמת גן טוענת כי בידיה הצעות רשמיות מקבוצות אחרות בגובה של 1.5 מיליון שקל, שנדחו.
במועדון מצפים השבוע לתשובה סופית מהקשר הניגרי פול מוקאירו. בנוגע לטיימוקו דיארה אין חדש. אקס מכבי תל אביב ג'ורג'ה יובאנוביץ' הוצע לאחרונה לאדומים, שביררו פרטים בנוגע לעלויות אך בשלב זה לא ידוע על התקדמות בנושא.
ואוו לגמרי.Sin Queso כתב: ↑29 יוני 2025, 09:35כל מי שתומך בבן גביר תפתח נגדו קמפיין? לא תישאר עם שחקני כדורגל ישראלים.
אני לא צריך שהשחקנים בהפועל יחזיקו בדעות דומות לשלי, אבל יש גם גבולות. וייסמן מאוד ווקאלי כבר הרבה שנים לגבי הדעות המבחילות שלו, כולל הסתה נגד ערביי ישראל שאחר כך הוא חולק איתם חדר הלבשה. לא רוצה פה את הטינופת הזה.Sin Queso כתב: ↑29 יוני 2025, 09:35כל מי שתומך בבן גביר תפתח נגדו קמפיין? לא תישאר עם שחקני כדורגל ישראלים.
זה דעתי האישית עליו, נמצא בירידה גדולה מאוד מאוד, כל קבוצה שתקח אותו בארץ בשכר גבוה מאוד תקבל את אכזבת העונה.דולימנגה99 כתב: ↑29 יוני 2025, 09:37 אנשים פה לא רוצים את שון וויסמן. תאמינו לי אתם הזיות
אם מחתימים אותו זאת ההחתמה הכי "גדולה" של הפועל בעשור האחרון. מאוננים שגרופר בא למכבי אחרי כמה שנים בספסל בבולגריה אבל על שון וויסמן ששיחק בליגות בכירות, הבקיע גולים, שותף הוא "חתול בשק"
אם וכאשר יגיע יהיה טופ 3 חלוצים בליגה ישראלים וזרים. הלוואי ויבוא...
תן לברדה לדאוג לחדר ההלבשה.הוקיץ' כתב: ↑29 יוני 2025, 10:02אני לא צריך שהשחקנים בהפועל יחזיקו בדעות דומות לשלי, אבל יש גם גבולות. וייסמן מאוד ווקאלי כבר הרבה שנים לגבי הדעות המבחילות שלו, כולל הסתה נגד ערביי ישראל שאחר כך הוא חולק איתם חדר הלבשה. לא רוצה פה את הטינופת הזה.
אה כן, ומדובר בשחקן בינוני ואוברייטד.
אני לא זוכר שמעולם הסית נגד ערביי ישראל, אני חושב שאתם קצת מגזימים עם ה״טינופת״הוקיץ' כתב: ↑29 יוני 2025, 10:02אני לא צריך שהשחקנים בהפועל יחזיקו בדעות דומות לשלי, אבל יש גם גבולות. וייסמן מאוד ווקאלי כבר הרבה שנים לגבי הדעות המבחילות שלו, כולל הסתה נגד ערביי ישראל שאחר כך הוא חולק איתם חדר הלבשה. לא רוצה פה את הטינופת הזה.
אה כן, ומדובר בשחקן בינוני ואוברייטד.
הא? מה הקשר? אנשים שרקו בוז ליאזן בגלל שראו שהוא עוקב באינסטגרם אחרי איזה עמוד עלום שם בלי שהוא אי פעם התבטא באיזשהו נושא. פשוט עשו לו ציד מכשפות על בסיס כלום.
וואלה יופי, הימור בעלות של 300 אלף יורו נטו.לירון האדום כתב: ↑29 יוני 2025, 10:07 וויסמן זה "הימור" הגיוני, הוא לא תופס מקום של זר, לא צריך להתאקלם ובכל זאת הוא יודע לשחק כדורגל ולהתמודד עם לחץ.
לא פרסם. עשה לייק... מצרף את מה שמצאתי -
הפעילות ברשת של וייסמן לא מסתכמת באותם ימים, ויש לו גם פוסטים ותגובות מתקופות אחרותדולימנגה99 כתב: ↑29 יוני 2025, 10:32לא פרסם. עשה לייק... מצרף את מה שמצאתי -
בין היתר, סימן לייק לציוצים בהם נכתבו: "מישהו יכול לתת לי סיבה הגיונית אחת למה אנחנו לא מטילים פצצות של 200 טון על עזה", "אין אף חפים מפשע, לא צריך להזהיר אותם לפני שמפגיזים, פשוט למחוק את עזה", "הילדים של עזה 2014 הפכו לרוצחים ב-2023" ו"מספיק עם הערכים, נגמרו הרחמים או האנושיות שצריך להפגין כלפיהם".
כל זה פורסם ב11/10/2023. ארבעה ימים אחרי השביעי באוקטובר.. לא נכנס להאם הוא צודק או לא צודק.. אתם באמת חושבים שהדעה שלו שונה מהדעה של 60-70 אחוז מהישראלים בליגה? 60-70 אחוז מהישראלים בהפועל?
יותר מזה - אם היית עושה סקר בקהל ב11/10/2023, האם אתם חושבים שהדעה שלו הייתה שונה מהדעה ב60-70 אחוז מהקהל?
לדעתי לא. ורק בשביל למקד את העסק - בסופו של דבר הטלת פצצות כאלה על עזה, וילדים רבים של עזה 2014 באמת הפכו להיות מחבלים ב2023.. לגבי חפים מפשע - אפשר להתווכח.. אבל לא תמצא שם יותר מדי צדיקים.
לפני שלוש עונותoleg neduda כתב: ↑29 יוני 2025, 10:30 הדעות הפוליטיות של וייסמן לא מעניינות אותי, בדיוק כמו שהדעות הפוליטיות של דאבור ידועות והייתי מאוד שמח אם הוא היה פה. מבחינה מקצועית, הוא לא פוגע בשנתיים האחרונות, אבל לפני שנתיים עשה עונת שיא בליגה השנייה בספרד, אז אני לא הייתי ממהר לזלזל בו.
יכול להיות שגם יביאו חלוץ זר ברמת שכר נמוכה יותר, זה לא סותר.NARKOTIKA כתב: ↑29 יוני 2025, 10:30וואלה יופי, הימור בעלות של 300 אלף יורו נטו.לירון האדום כתב: ↑29 יוני 2025, 10:07 וויסמן זה "הימור" הגיוני, הוא לא תופס מקום של זר, לא צריך להתאקלם ובכל זאת הוא יודע לשחק כדורגל ולהתמודד עם לחץ.
לא הגיוני.
אי אפשר שהחלוץ המרכזי שלנו יהיה שחקן שכבש 2 שערים בשנה שלמה.
אם היה לנו ימבה כסף, אז הייתי מביא אותו כגיבוי.
הוא בן 26 וכבש בליגה פה במספרים יפים מאוד. ויסמן לעומת זאת נתן בפעם האחרונה עונה טובה ב21/22 ומאז הוא לא כבש 10 שערים בכל העונות ביחד.
צודק. ועדיין, אני לא יודע מאיפה הביטחון לומר שהוא פלופ. לא יודע אם הוא סוס מת או לא, אבל על הנייר אין חלוצים ישראלים יותר טובים שאפשר להביא. אנחנו נצטרך עוד 6 שחקני הרכב לפחות, ויש מקום כרגע לחמישה זרים, ככה שישראלי אחד ברמת הרכב אנחנו נהיה חייבים להביאD&3 כתב: ↑29 יוני 2025, 10:34לפני שלוש עונותoleg neduda כתב: ↑29 יוני 2025, 10:30 הדעות הפוליטיות של וייסמן לא מעניינות אותי, בדיוק כמו שהדעות הפוליטיות של דאבור ידועות והייתי מאוד שמח אם הוא היה פה. מבחינה מקצועית, הוא לא פוגע בשנתיים האחרונות, אבל לפני שנתיים עשה עונת שיא בליגה השנייה בספרד, אז אני לא הייתי ממהר לזלזל בו.
זה היה לפני 3 עונות, ב-3 עונות האחרונות הבן אדם לא כובש יותר מ-2 שערי ליגה.oleg neduda כתב: ↑29 יוני 2025, 10:30 הדעות הפוליטיות של וייסמן לא מעניינות אותי, בדיוק כמו שהדעות הפוליטיות של דאבור ידועות והייתי מאוד שמח אם הוא היה פה. מבחינה מקצועית, הוא לא פוגע בשנתיים האחרונות, אבל לפני שנתיים עשה עונת שיא בליגה השנייה בספרד, אז אני לא הייתי ממהר לזלזל בו.
די נו, סוס מת.דולימנגה99 כתב: ↑29 יוני 2025, 09:37 אנשים פה לא רוצים את שון וויסמן. תאמינו לי אתם הזיות
אם מחתימים אותו זאת ההחתמה הכי "גדולה" של הפועל בעשור האחרון. מאוננים שגרופר בא למכבי אחרי כמה שנים בספסל בבולגריה אבל על שון וויסמן ששיחק בליגות בכירות, הבקיע גולים, שותף הוא "חתול בשק"
שון וויסמן שמשחק כבר שנים בליגה הספרדית (הראשונה והשניה) בן 29 עם 33 הופעות בנבחרת ישראל הוא סוס מת.נועם שחם כתב: ↑29 יוני 2025, 11:28די נו, סוס מת.דולימנגה99 כתב: ↑29 יוני 2025, 09:37 אנשים פה לא רוצים את שון וויסמן. תאמינו לי אתם הזיות
אולי עוד אפשר להחיות את הקריירה שלו אבל אם אתה חושב שהוא יגיע ותראה ממנו את הפרומה שהציג לפני שעזב את ישראל, אתה חי בסרט.
לפני 4 עונות!!D&3 כתב: ↑29 יוני 2025, 10:34לפני שלוש עונותoleg neduda כתב: ↑29 יוני 2025, 10:30 הדעות הפוליטיות של וייסמן לא מעניינות אותי, בדיוק כמו שהדעות הפוליטיות של דאבור ידועות והייתי מאוד שמח אם הוא היה פה. מבחינה מקצועית, הוא לא פוגע בשנתיים האחרונות, אבל לפני שנתיים עשה עונת שיא בליגה השנייה בספרד, אז אני לא הייתי ממהר לזלזל בו.
מצידי שיראה קלטות של הטלאטביז אם בסוף חותמים פה 6 זרים בקאליבר של מאיומבו