אני עד עכשיו לא מבין למה לא? מה רע בו שאתם כל כך לא רוצים אותו? מה זה שהוא התריס נגד הפועל פעם? זה באמת מה שמעניין אותכם? מבחינתי הוא לא וואו בכלל אבל הוא שחקן רעב עם פשיון למשחק ויש לו 100% מקום בהרכב של הפועל לנוכח השחקנים הקיימים.
זה מבית המדרש של אלו שלא רצו את פיבן כי הוא מכביסט.
אחרי רבע שעה שלו על המגרש לעומת מה שהיה קודם הם שאלו למה לא הביאו אותו בתחילת העונה.
חחח אני משתגע מההגדרות המטומטות האלה שיש היום "הוא מכביסט", "הוא הפועל", די כבר עם הבלבולי ביצים האלה הם שחקני כדורגל וזהו, זה המקצוע שלהם והם עוברים קבוצות על ימין ושמאל כמו לא יודע מה, רק בודדים בודדים לא היו באמת עוברים ממכבי להפועל והפוך, וזה אני יכול לספור על האצבעות. שחררו כבר את הסטיגמות וההגדרות המטומטות האלה.
השחקן היחיד בעולם שאולי יש לי התלבטות אם אני מוכן לקבל אותו בהפועל זה זהבי, אבל ממילא אף אחד לא שואל אותי. אני גם בטוח שברדה מוכן להחתים אותו מחר אם זהבי עושה לו חצי קריצה.
זהו. כל השאר מבחינתי כשרים.
אנחנו בתהליך כתב: ↑26 יוני 2025, 17:09
אני מתחיל לשמוע הרבה לחשושים על יונתן כהן ואני מקווה מאוד מאוד מאוד שזה לא נכון.
אני עד עכשיו לא מבין למה לא? מה רע בו שאתם כל כך לא רוצים אותו? מה זה שהוא התריס נגד הפועל פעם? זה באמת מה שמעניין אותכם? מבחינתי הוא לא וואו בכלל אבל הוא שחקן רעב עם פשיון למשחק ויש לו 100% מקום בהרכב של הפועל לנוכח השחקנים הקיימים.
מתייחס מקצועית נטו
הוא היה השחקן הכי חלש במכבי בסגל כהוא חזר לשם מחו"ל
הוא לא יתרום לנו בשום צורה וסתם יקבל פה משכורת מנופחת
++++ שהוא יגרום לפילוג אדיר לקהל (ובצדק, כי הוא חתיכת בן זונה ששונא את הקהל והמועדון שלנו)
אנחנו בתהליך כתב: ↑26 יוני 2025, 17:09
אני מתחיל לשמוע הרבה לחשושים על יונתן כהן ואני מקווה מאוד מאוד מאוד שזה לא נכון.
מתייחס מקצועית נטו
הוא היה השחקן הכי חלש במכבי בסגל כהוא חזר לשם מחו"ל
הוא לא יתרום לנו בשום צורה וסתם יקבל פה משכורת מנופחת
++++ שהוא יגרום לפילוג אדיר לקהל (ובצדק, כי הוא חתיכת בן זונה ששונא את הקהל והמועדון שלנו)
ממש מקווה שיונתן כהן לא יגיע.
מתלבש על קאדר של שחקני כנפיים שלא חסרים לנו בכלל: טוריאל, קורין, בוסקילה, והשאיפה גם לדיארה ו/או פול.
אה, והוא גם לא אישיות כל כך טובה.
יונתן כהן לא יגיע מהסיבה הפשוטה שהוא משחק באגף והתכנון כמדומני זה להביא עוד זר לאגף שמאל ולא עוד ישראלי.
בנושא אחר - גלעד קצב טוען שהפועל לא פנתה לגורדנה.
כל מי שהשתוקק לצפות באנאס מאחמיד נותן את הדם
אימון פתיחה יום ראשון ב18:00
אפשר גם סתם לבוא להשלים להם ל8 על 8
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
אם בש מחתימים את נחמיאס זאת חזירות אחושילינג ותומך בתיאוריה שלכם שעושים עלינו אבו עלי
יש להם את ויטור בלטקסה בלוריאן ויביאו בלם זר
כמה בלמים אדון קוזוך צריך
ספרא טבא כתב: ↑26 יוני 2025, 21:33
אם בש מחתימים את נחמיאס זאת חזירות אחושילינג ותומך בתיאוריה שלכם שעושים עלינו אבו עלי
יש להם את ויטור בלטקסה בלוריאן ויביאו בלם זר
כמה בלמים אדון קוזוך צריך
צריך לרוץ עם שחר וברקת, 8-12 זרים ויפה שעה אחת קודם
הופמייסטר זכור לי ממש טיפה פחות איטי מאיהב גנאיים המזעזע שעזר לנו לרדת ליגה.
זה עדן קארצב לא לעניים אלא לנרקומנים שעומדים בכביש ומבקשים 5 שקל לאוטובוס לב"ש.
רדפוקס כתב: ↑26 יוני 2025, 21:51
לא ראיתי אותו פעם אחת מאז ששיחק אצלנו (והיה רע למדי) אבל הוא היה ממש צעיר סביב 20 לדעתי
רדפוקס כתב: ↑26 יוני 2025, 21:51
לא ראיתי אותו פעם אחת מאז ששיחק אצלנו (והיה רע למדי) אבל הוא היה ממש צעיר סביב 20 לדעתי
אם הוא היה איטי כמו צב בגיל 20 סביר להניח שהוא איטי כמו צב גם בגיל 25.
אני כל כך שבעתי מעגלות בלי סוס בקישור האחורי.
הופמייסטר זה אחד השחקנים הכי גרועים וכושלים ששיחקו בהפועל תל אביב.
אין מצב שהגישו עליו הצעה, אם כן, כנראה שלסקאוטים שלנו באמת אין מושג.
אני דווקא הולך על זה שמדובר ביח"צ.
שחר כתב: ↑26 יוני 2025, 22:36
הופמייסטר זה אחד השחקנים הכי גרועים וכושלים ששיחקו בהפועל תל אביב.
אין מצב שהגישו עליו הצעה, אם כן, כנראה שלסקאוטים שלנו באמת אין מושג.
אני דווקא הולך על זה שמדובר ביח"צ.
היום קצב התראיין ואמר שהוא מחזיק בהצעה מבית״ר בכלל. אם הייתה לו גם הצעה מהפועל אין שום היגיון שלא יזכיר גם אותה, זה הרי היה משחק לטובת השחקן. קיצר, נשמע כמו הנפצה
L.S כתב: ↑26 יוני 2025, 22:51
צריך לתת לנחמיאץ מה הוא רוצה ולהלביש אותו בחולצה אדומה כבר
כנראה שבבירת הנגב מציעים לו שכר יותר גבוה, אחרת לא יודע על מה הוא מתלבט כשהם מציעים לו חוץ מהשכר, לשבת ולנקות את הספסל
כתבו איפשהו שהצענו אותו דבר כמו ב״ש. לדעתי הפועל ת״א המתחדשת הרבה יותר יתאים לנחמיאס. יש מצב שהפירסום על הופמייסטר הוא מטעם ב״ש רק בשביל להוציא לנחמיאס חשק לשחק אצלנו. לדעתי זה בולשיט.