מור בוסקילה
-
- קיבל.ה 1405 לייקים
נקווה שיתגלה כאצילי ולא כזגורי. שיהיה בהצלחה
-
- קיבל.ה 2393 לייקים
שיהיה בהצלחה
מקווה שיצליח לעשות את קפיצת המדרגה לליגת העל
מקווה שיצליח לעשות את קפיצת המדרגה לליגת העל
-
- קיבל.ה 213 לייקים
יופי הפועל
בטח חמיאס המאעכר תכף יודיע שהוא תובע חכו'
שיהיה בהצלחה
בטח חמיאס המאעכר תכף יודיע שהוא תובע חכו'
שיהיה בהצלחה

- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1195 לייקים
שיהיה בהצלחה,
מקווה שכל הכמעטים שהיו לו מולנו העונה ייכנסו
מקווה שכל הכמעטים שהיו לו מולנו העונה ייכנסו
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
-
- קיבל.ה 1405 לייקים
עכשיו ב-ONE:
בוסקילה חתם ללא סיכום בין הפועל ת"א לר"ג
https://m.one.co.il/Mobile/Article/24-2 ... 95201.html
ללא מילים
ללא מילים
- 7even
- קיבל.ה 2933 לייקים
עוד יום, עוד יומיים, עוד שבוע. יש זמן.Red_man כתב: ↑25 יוני 2025, 09:28 עכשיו ב-ONE:
ללא מילים
ישחק בהפועל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 213 לייקים
כמובן.
אגב זה הזוי, כי בהרבה אתרים דווקא מפרטים יופי את פרטי ההסכם מול ר"ג.
או שיש כתב בוואן שמתעקש על מקור לא אמין, או שחמיאס מנסה בכל דרך להוציא עוד כמה לירות מהפועל.
כך או אחרת זה מעצבן ודבילי.
נערך לאחרונה על ידי קפבלנקה ב 25 יוני 2025, 09:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 785 לייקים
סיום מול הנהלת הפועל רג לא הושג במו"מ.
ללא הסכמתם הוא לא יוכל לשחק אצלנו. אבל החתימה איתו, מקטינה את מרווח הלחץ של רג. הנהלת הפועל רג היא למעשה שלוחם של ראש העיריה כך שנשימה ארוכה יש להם.
ומוציאה למעשה את ביתר מהתמונה, בהנחה שהיתה בתמונה, ושלא השתמשו בה רק להעלעת המחיר מול הפועל.
הנושא כנראה עובר לבוררות. מעניין מי יהיה הבורר ואיך זה יסתיים. לא יודע אם יש לזה תקדימים.
בכל מקרה החתמה טובה, ובהצלחה לנו ולשחקן!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 2013 לייקים
הפועל טוענת שהוא סיים חוזה ולא הגיעו להסכמה עם רג על דמי השבחה. אם זה המצב, אז יש לזה אינספור תקדימים והפועל תשלם דמי השבחה כי שייקבע בוועדה.אדום ותיק כתב: ↑25 יוני 2025, 09:31סיום מול הנהלת הפועל רק לא הושג במו"מ.
ללא הסכמתם הוא לא יוכל לשחק אצלנו. אבל החתימה איתו, מקטינה את מרווח הלחץ של רג. הנהלת הפועל רג היא למעשה שלוחם של ראש העיריה כך שנשימה ארוכה יש להם.
ומוציאה למעשה את ביתר מהתמונה, בהנחה שהיתה בתמונה, ושלא השתמשו בה רק להעלעת המחיר מול הפועל.
הנושא כנראה עובר לבוררות. מעניין מי יהיה הבורר ואיך זה יסתיים. לא יודע אם יש לזה תקדימים.
-
- קיבל.ה 252 לייקים
שיהיה בהצלחה, הלוואי יהיה שיחוק טוריאל 
-
- קיבל.ה 785 לייקים
מקווה שאתה צודק, אם זה היה המצב אז מזמן זה היה עובר לועדה.oleg neduda כתב: ↑25 יוני 2025, 09:33הפועל טוענת שהוא סיים חוזה ולא הגיעו להסכמה עם רג על דמי השבחה. אם זה המצב, אז יש לזה אינספור תקדימים והפועל תשלם דמי השבחה כי שייקבע בוועדה.אדום ותיק כתב: ↑25 יוני 2025, 09:31סיום מול הנהלת הפועל רק לא הושג במו"מ.
ממה שהתפרסם (ואיני יודע עד כמה זה נכון או שזה בשרות רג והסוכן שלו), הום טוענים שהוא חתום לעונה נוספת.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
- רדפוקס
- קיבל.ה 4979 לייקים
אם ככה אז צפוי מאבק משפטי ועדיף להתחיל אותו עכשיו כדי שהוא יוכל לשחק בפתיחת העונה.אדום ותיק כתב: ↑25 יוני 2025, 09:41מקווה שאתה צודק, אם זה היה המצב אז מזמן זה היה עובר לועדה.oleg neduda כתב: ↑25 יוני 2025, 09:33הפועל טוענת שהוא סיים חוזה ולא הגיעו להסכמה עם רג על דמי השבחה. אם זה המצב, אז יש לזה אינספור תקדימים והפועל תשלם דמי השבחה כי שייקבע בוועדה.אדום ותיק כתב: ↑25 יוני 2025, 09:31
סיום מול הנהלת הפועל רק לא הושג במו"מ.
ממה שהתפרסם (ואיני יודע עד כמה זה נכון או שזה בשרות רג והסוכן שלו), הום טוענים שהוא חתום לעונה נוספת.
-
- קיבל.ה 1028 לייקים
בהנחה (הסבירה) שהוא אכן מצטרף, רכש חבלז
-
- קיבל.ה 1176 לייקים
כוכב כדורגל
שיהיה בהצלחה
שיהיה בהצלחה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 231 לייקים
פוטנציאל גדול מאוד
מקווה שיתממש אצלנו
מקווה שיתממש אצלנו
-
- קיבל.ה 6142 לייקים
מאוד מאוד מחזיק ממנו. יש לו את כל הכלים להפוך לכוכב.
שיהיה בהצלחה!
שיהיה בהצלחה!
רק על סמך חזות נראה שחקן עם אופי ומקצוען שיעשה הכל כדי להגיע לבמות הגדולות.
ועל סמך מה שראינו ראינו אותו מפרק הגנות בלאומית. יהיה מעניין מה יהיה בליגת העל ואת ההבדלי רמות.
ועל סמך מה שראינו ראינו אותו מפרק הגנות בלאומית. יהיה מעניין מה יהיה בליגת העל ואת ההבדלי רמות.
- סומך
- קיבל.ה 1374 לייקים
הרשים אותי מאוד במשחקים שראיתי אותו, יש לו כוח מתפרץ, מהירות והבנה של העמדה
מקווה שיעשה הרבה כאבי ראש להגנות שמולו
מקווה שיעשה הרבה כאבי ראש להגנות שמולו
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 129 לייקים
אחלה שחקן שבעולם
חוץ מהדריבל המצוין והמהירות שלו יש לו קבלת החלטות טובה מאוד
אחרי כל דריבל מוצלח יוצאת ממנו מסירה טובה
יש לו קול של ציון ברוך וזה נזק בראיונות אבל שיהיה טוב ואני סולח לו
חוץ מהדריבל המצוין והמהירות שלו יש לו קבלת החלטות טובה מאוד
אחרי כל דריבל מוצלח יוצאת ממנו מסירה טובה
יש לו קול של ציון ברוך וזה נזק בראיונות אבל שיהיה טוב ואני סולח לו
- רדפוקס
- קיבל.ה 4979 לייקים
עברתי על סרטון ביצועים שלו, יש בו משהו מאוד לא מלוטש ולא הכי אלגנטי בנגיעה הראשונה אבל הוא מפוצץ בכישרון.
טכניקת בעיטה טובה, נראה שיש לו גם יכולת שליטה לא רעה בכלל ברגל שמאל החלשה.
מבחינה פיזית - יש לו מבנה גוף דקיק אבל רגליים ארוכות ואם הוא יצליח לעלות מסת שריר יש לו פוטנציאל פיזי הרבה הרבה יותר טוב מטוריאל למשל לשם דוגמא.
מבחינה פיזית - יש לו מבנה גוף דקיק אבל רגליים ארוכות ואם הוא יצליח לעלות מסת שריר יש לו פוטנציאל פיזי הרבה הרבה יותר טוב מטוריאל למשל לשם דוגמא.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 25 יוני 2025, 15:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Carajo
- קיבל.ה 365 לייקים
הוא מאוד מזכיר את ענאן חליאלי במבנה גוף ובסגנון משחק, הלוואי ויפרוץ כמוהורדפוקס כתב: ↑25 יוני 2025, 14:58 עברתי על סרטון ביצועים שלו, יש בו משהו מאוד לא מלוטש ולא הכי אלגנטי בנגיעה הראשונה אבל הוא מפוצץ בכישרון.
טכניקת בעיטה טובה, נראה שיש לי גם יכולת שליטה לא רעה בכלל ברגל שמאל החלשה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4979 לייקים
ענאן חליאלי הוא עילוי פיזי שבוסקילה היה מת להיות, אבל בהחלט יש משהו שמזכיר בטכניקה.Carajo כתב: ↑25 יוני 2025, 15:12הוא מאוד מזכיר את ענאן חליאלי במבנה גוף ובסגנון משחק, הלוואי ויפרוץ כמוהורדפוקס כתב: ↑25 יוני 2025, 14:58 עברתי על סרטון ביצועים שלו, יש בו משהו מאוד לא מלוטש ולא הכי אלגנטי בנגיעה הראשונה אבל הוא מפוצץ בכישרון.
טכניקת בעיטה טובה, נראה שיש לי גם יכולת שליטה לא רעה בכלל ברגל שמאל החלשה.
בכל אופן מי שרוצה להתרשם גם אז הנה הסרטון שצפיתי בו:
https://www.instagram.com/chendit.pro/reel/DA9MwHks0Oe
מבין מה אתה אומר, לדעתי זה נובע מחוסר ריכוז ובטחון עצמי גדול אל מול מגנים בליגה לאומית, לא מודאג מזה.רדפוקס כתב: ↑25 יוני 2025, 14:58 עברתי על סרטון ביצועים שלו, יש בו משהו מאוד לא מלוטש ולא הכי אלגנטי בנגיעה הראשונה אבל הוא מפוצץ בכישרון.
יש לו מהירות, דריבל נהדר ובעיטה ב2 הרגליים.
הלוואי ונקבל תואם טוריאל באגף שמאל
-
- קיבל.ה 1196 לייקים
הוא בן 20
אם יש לו את המנטליות הנכונה מדובר בכוכב בהתהוות.
יש לו תקרה הרבה יותר גבוהה מטוריאל
אם יש לו את המנטליות הנכונה מדובר בכוכב בהתהוות.
יש לו תקרה הרבה יותר גבוהה מטוריאל
-
- קיבל.ה 1196 לייקים
לא מבין את החמיאס הזה. מה הוא צמנסה להגיש?
אני לא עו״ד ותקנו אותי אבל הפועל כנראה ראו את החוזה שיש לו ויש להם עו״ד מספיק טוב כדי להבין את המשמעות החוזית. זה שחור לבן לא?
אלא אם יש חוזים כפולים (ואז זה בכלל מה האינטרס של חמיאס)
אני לא עו״ד ותקנו אותי אבל הפועל כנראה ראו את החוזה שיש לו ויש להם עו״ד מספיק טוב כדי להבין את המשמעות החוזית. זה שחור לבן לא?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4979 לייקים
זה לא כזה משנה, שחקן רשאי לפנות לבוררות במידה והוא לא מעוניין להישאר בקבוצה שלו והיא תקבע לו תג מחיר.אוגוסטוס היל כתב: ↑25 יוני 2025, 15:42 לא מבין את החמיאס הזה. מה הוא צמנסה להגיש?
כנראה הפועל החליטו שהם הולכים עם נחמיאס על המהלך הזה ולא צופים שהבוררות תקבע תג מחיר משמעותית יותר גבוה אם בכלל ממה שהם הציעו לאור זה שמדובר בשחקן ליגה לאומית שערך הופעת בכורה בנבחרות ישראל רק לאחרונה.
הוא ישחק בהפועל.
-
- קיבל.ה 1176 לייקים
יש הרבה פוליטיקה מאחורי ההחתמה הזואוגוסטוס היל כתב: ↑25 יוני 2025, 15:42 לא מבין את החמיאס הזה. מה הוא צמנסה להגיש?
תראו מי התחיל לעבוד בהפועל ר"ג לאחרונה
איזה עוד קבוצה ממש רצתה אותו ותבינו לבד למה עושים לנו את המוות
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 20 לייקים
למה בקודים, מי התחיל לעבוד בר"ג? איזו עוד קבוצה רצתה אותו?L.S כתב: ↑25 יוני 2025, 16:05יש הרבה פוליטיקה מאחורי ההחתמה הזואוגוסטוס היל כתב: ↑25 יוני 2025, 15:42 לא מבין את החמיאס הזה. מה הוא צמנסה להגיש?
-
- קיבל.ה 1002 לייקים
אני מניח שהכוונה היא לדמאיו ולחיב"רהנה הם באים כתב: ↑25 יוני 2025, 17:33למה בקודים, מי התחיל לעבוד בר"ג? איזו עוד קבוצה רצתה אותו?L.S כתב: ↑25 יוני 2025, 16:05יש הרבה פוליטיקה מאחורי ההחתמה הזואוגוסטוס היל כתב: ↑25 יוני 2025, 15:42 לא מבין את החמיאס הזה. מה הוא צמנסה להגיש?
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 194 לייקים
אני לא ממש יודע או מבין מה קורה מבחינה חוזית מול בוסקילה, זה מאוד לא "הפועל" להכנס לריב משפטי עם קבוצה אחרת ולהחתים שחקן שהוא תחת חוזה. אז אני רוצה להאמין שיש לנו באמת קייס חזק פה, והלוואי ונדפוק את הסרחון מר"ג, לא סובל את הבכיינים האלו.
-
- קיבל.ה 1176 לייקים
הם יכולים לקפוץ
הם לא יקבעו לשחקן איפה הוא ישחק
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2133 לייקים
חמיאס הזה חשוד מאוד. בטח לנוכח העובדה שהבסטי שלו שם זה דמאיו.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
איזה קוץ בתחת האיש הזה, שם את הפועל כמטרה.
מרגיש לי שבוקסה אשם גדול בזה, לא שאני באמת יודע, סתם קישורים של כל העבר שלו איתם.
הלוואי שהפוסק ירשום שהם לא מקבלים שקל ועוד יוסיף בנימה אישית ״שחרא על הראש של חמיאס״
Sent from my iPhone using Tapatalk
מרגיש לי שבוקסה אשם גדול בזה, לא שאני באמת יודע, סתם קישורים של כל העבר שלו איתם.
הלוואי שהפוסק ירשום שהם לא מקבלים שקל ועוד יוסיף בנימה אישית ״שחרא על הראש של חמיאס״
Sent from my iPhone using Tapatalk